אוושה בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוושה בלב
    מישהו
    03/05/2011

הייתי אצל קרדיולוג, בעקבות זה שאני מרגיש כל מיני לחצים בחזה ודופק קצת מהיר הוא רשם באבחנה שהוא מצא אוושה 1-2 על 6 בחוד MR הוא לא פירט והוא אמר שלדעתו אני יכול להמשיך בטירונות כרגיל והפנה אותי לאקו לב מבחן מאמץ והולטר לחץ דם רציתי לבקש אם אפשר איזשהו פירוט על האוושה בלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוושה בלב

הוספת תגובה

• אוושה בלב - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    03/05/2011

שלום מישהו

אוושה בלב מציין רק כי מהירות הדם היא מהירה יותר בין שני חלקי הלב

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחצאות גופרית ולחץ דם

ליאורה
    04/05/2011

לאחרונה הייתי באתר מרפא לצורך טיפול בבעיות מיפרקים. טופלתי בחבישת בוץ, נכנסתי לבריכה שריכוז הגופרית בה היה גבוה. בעקבות זאת ערכי לחץ הדם שלי זינקו. אני מטופלת באנאלאפריל, נורוואסק ונאובלוק, ובדרך כלל לחץ הדם שלי מאוזן. בת 68. הגדלתי את המינון של אנאלפריל, והשיפור היה איטי ביותר. שבוע לאחר שחזרתי הביתה שב לחץ הדם לערכים הנורמלים. שאלתי: האם מוכרת תגובה כל כך דרמטית לחשיפה לגופרית? האם התנסות כזאת עשויה לגרום נזק ללב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו