פירפורים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירפורים בחזה
    ליאור
    29/12/2007

לפני כיומיים בשש בערב קמתי לשירותים, הייתי במקום העבודה מול המחשב, איך שהגעתי להתפנות הרגשתי במשך 10 שניות פירפורים באיזור הלב, תקפה אותי חולשה, מייד נכנסתי לחנות בה אני עובד ואמרתי לעובדים שלי תזמינו לי אמבולנס, הרגשתי שהלב שלי יוצא מהמקום.

אחד העובדים מדד דופק 160 צוות נט"ן הגיע ועשה לי א.ק.ג שלוש פעמים, הם אמרו שיש קצת שינויים ופינו אותי חדר המיון.

אני בן 30, רזה ולא מעשן, בריא וללא עבר משפחתי עם בעיות בלב, בחדר המיון ביצעו לי א.ק.ג נוסף והרופא שבדק אותי אמר שהכל תקין אני מופנה להמשך טיפול אצל רופא המשפחה, הייתי בהלם, חוץ מבדיקת א.ק.ג ובדיקה של נשימות לא ביצעו בי אף בדיקה נוספת, בנוסף החבר'ה ממד"א שפינואותי אמרו שמשהו לא תקין באקג והרופא טען שהכל תקין, לחץ הדם שלי כשהגעתי למיון היה גבוהה 150/100 ודופק 98

יש לי חשש שזה יקרה לי שוב, האם מדובר כאן על רשלנות רפואית? איך רופא מחליט דבר מסויים בעוד החבר'ה ממד"א מלחיצים אותי ומפנים אותי לבית החולים.

מאז אותו יום אני מרגיש מידי כמה דקות פירפור בחזה השמאלי לשניה אחת, אני דיי לא רגוע, מה עלי לעשות לפי דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירפורים בחזה

הוספת תגובה

• כדאי שתתיעץ עם קרדיולוג

ד``ר רוברט הפנר
    29/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו