תוצאות אקו מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות אקו מאמץ
    טל שוקי
    09/05/2011

אני בן 43 סובל מקרדיומיופתיה היפרטרפית חסימתית מטופל בשיבא ע"י דוקטור מיכאל ארד לדבריו יש לי תסמינים קשים של אי ספיקת לב על רקע הקרדיומיופטיה עם הפרעה דיאסטולית קשה אם יותר מחסימה במוצא החדר ליפני חודש עברתי בדיקת אקו במאמץ ולאחר דקה הופסקה הבדיקה כי הדופק עלה מ95 ל177 בפרוטוקול לפי ברוס רשום דרגה 1 זמן 1 דקה ו-mets 4.8 רציתי לדעת מה אומרים הערכים האלו יש לציין שבבדיקה היתי אם טיפול תרופתי של 240 דרלין ליום היום הוא עומד על 360 דרלין ליום יש לציין שאני מושתל דפיברילטור מדצמבר 2010 ובגלל פירפור הפרוזדורים קיבלתי כבר 8 פעמים שוק חשמלי אני צריך לעבור עוד שבועיים אבלציה של הפרפור וזה אומר שפעולת הלב תהיה תלויה בקוצב ואני מפחד רציתי לדעת מה אומרים הערכים של האקו במאמץ לגבי תפקוד הלב ואי הקושר שלי ואם האבלציה יכולה לשפר לי את תפקוד הלב ואי הכושר שלי היום לפי הרופאים אני בכושר תפקודי 3

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות אקו מאמץ

הוספת תגובה

• תוצאות אקו מאמץ - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    11/05/2011

טל שלום

HOCM היא מחלה שמשפיע על כושר גופני שלך עקב החסימה בחדר שמאול ובנוסף יכול לגרום הפרעות קצב שאתה מספר בעוד.

איני חושב שהפורום יכול להסביר לך יותר טוב מהקרדיולוג שלך מה התוצאות הבדיקות שבוצעו.

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו