עייפות כללית גם כשעתיים אחרי ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות כללית גם כשעתיים אחרי ריצה
    ברק
    11/05/2011

אני בן 20..חייל בשירות קרבי ובזמן האחרון לאחר ריצות אני מרגיש עייפות לא מוסברת עד כמה שעות אחרי הריצה כולל תחושת חולשה, מעט סחרחורות, דפיקות לב חזקות, ודופק מהיר שלא יורד (מעל 110) אחרי הריצות(עכשיו למשל הדבר קרה לאחר ריצה של 5.5 ק"מ). בגלל שאני לא מעוניין בבדיקות קרדיולוגיות אני רק רוצה לדעת האם הדבר הוא סימן לבעיה כלשהי והאם אאלץ לגשת לבדיקות כאלה בכל מקרה?והאם יש סיכוי שהסימנים מעידים על משהו שיכול לפגוע בהמשך השירות הצבאי שלי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לציין...

ברק
    12/05/2011

בצעירותי שיחקתי כדורסל ובבדיקות אובחנה לי איוושה בלב,הבדיקות אקו לב היו תקינות ויותר מכך, לפני כחצי שנה בדק אותי רופא בצבא שאמר לי שכנראה האיוושה נסתמה והוא לא שומע שקיימת כזאת.(יש לציין כי הוא היה רופא כללי שבדק עם סטטוסקופ פשוט כך שאין לסמוך כל כך על זה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות כללית גם כשעתיים אחרי ריצה - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    17/05/2011

תיגש לרופא להבדק

ד״ר תובר ריקרדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו