מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתולה?!היייי01/05/2011
שלום דוקטור,מדוע חשוב לרופא נשים לדעת אם אני בתולה? או האם קיימתי יחסי מין?
והאם קרום הבתולים יכול להקרע לא רק מקיום יחסים? כגון,רכיבה על סוס?
אשמח לתשובה! בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולה?! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/05/2011תפני לרופא ששאל אותך את השאלות האלו ותבררי אצלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת סרזט בהרמונטתמר01/05/2011
שלום,
רופאת הנשים שלי אמרה לחכות שבוע עד התחלת ההרמונט ועוד אמרה שיעברו מספר ימים ואקבל מחזור. המחזור לא הופיע ואני אמורה להתחיל היום את החפיסה של ההרמונט. אולם שלשום קיימתי יחסים לא מוגנים.
האם יש חשש שאני בהריון (סיימתי את הסרזט ביום א האחרון) והאם לאור כך להתחיל את ההרמונט, האם זה מסוכן באופן כל שהוא לעובר שאולי נוצר?
אשמח מאוד לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הגבתם וש לי עוד שאלה
תמר04/05/2011חלפו הימים מאז ההודעה ומאז התחלתי את הגלולות הרמונט ובמקביל לקחתי את הגלולה של היום שאחרי
מאז שהתחלתי את הגלולות, וגם בשבוע שקדם להם- ללא גלולות כלל (אחרי סרזט) לא קיבלתי מחזור.
במהלך ה4 הימים מאז שהתחלתי את ההרמונט אני חשה נפיחות בבטן תחתונה ותחושה שהנה אני הולכת לקבל,
מה קורה לגופי? האם אקבל יחד עם הגלולות, או שלא? האם יש חשש קל להריון לאור השאלה הראשונה ואחרי הפוסטינור?
לתשובתכם אודה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדניאלה01/05/2011
שלום,
לפני חודש הפסקתי לקחת גלולות לאחר כשנתיים בהן לקחתי ברציפות.
אתמול קיבלתי מחזור והתחלתי לקחת שוב (ביום הראשון).
האם אני "מוגנת" כבר מהיום הראשון.
אני יודעת שכשמתחילים לקחת כדאי להמתין חודש מלא לפני שמתחילים לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוספים.
האם בגלל שלקחתי במשך שנים ברציפות ועשיתי הפסקה של חודש אחד בלבד, אני לא חייבת להמתין חודש מלא?
תודה
דניאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דניאלה02/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה לא פשוטה אנא עזרוחסויה01/05/2011
בבקשה לא לשפוט אותי...
אני בת 28, הייתי נשואה לגבר מבוגר ממני ב13 שנה. התחתנתי מאהבה גדולה. תמיד ידעתי שהוא לא רוצה ילדים איתי (או בכלל) מכיוון שיש לו 3 ילדים מנישואיו הקודמים.
לא התייחסתי לזה ברצינות, חשבתי יעבור לו. לא עבר, לכן התגרשנו, עם הרבה כאב וצער. יש לי חבר בגילי, איתו אני שנה וחצי, לפני כ 10 חודשים הפסקתי לקחת את הגלולות,והתחלנו לשכב ללא אמצעי מניעה (אמנם לא ספרנו ימים לביוץ וכאלה, אמרנו אם יקרה אז יקרה). ב29 למרץ נפגשתי עם הגרוש שלי לחתום על מסמכים אחרונים, תשוקה עזה השתלתה עלינו,עשיתי דבר נורא, שכבתי איתו,לא יודעת מה חשבתי לעצמי... הכל קרה מאוד מהר, הוא שם קונדום סובב אותי לקיר וחדר אלי, בגלל כל הסיטואציה הוא לא הצליח לגמור בפנים (בתוכי, לתוך הקונדום), הוריד את הקונדום וגמר ביד. אני בהריון, ויש לי חששות שזה ממנו. אני מבינה שאם הקונדום לא החליק ולא נקרע אז לא סביר, אבל אין לי דרך לדעת אם נקרע או לא. מזועזעת מכל הסיטואציה אפילו לא חשבתי לבדוק. באותם ימים גם שכבתי עם חבר שלי ללא אמצעי מניעה (אנחנו שוכבים כמעט כל יום), הבעיה היא שזה יותר מדי צירוף מקרים (עם חבר שלי שכבנו כ8חודשים ללא אמצעי מניעה ודווקא ששכבתי עם גרוש שלי אז הריתי), במיוחד שאני יודעת שסביר שב 29 למרץ הייתי בביוץ מכיוון שמחזור היה ב14.
ב 29 למרץ הייתי גם אחרי מחלת השפעת או צינון לאחר טיפול תרופתי בקולדקס ודקסמול, האם זה יכול איכשהו להשפיע?
בנוסף חבר שלי היה בבדיקת זרע לפני כ 5 חודשים התוצאות יצאו קצת חלשות, הוא עשה פעם נוספת כעבור חודשיים ויצא תקין, היה אצל אורולוג ונאמר לו שהכל תקין ושלא נכנסים להריון תוך שניה לוקח עש שנה, אם לא אז מתחילים בבדיקות וכו.
מה אתם חושבים, האם יכול להיות שהעובר של הגרוש שלי אף שהיה עם קונדום ולא גמר בתוכי? אני ממש ממש ממש בלחץ!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה לא פשוטה אנא עזרו - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/05/2011לצערי אינני יכול לתת לך תשובה חד משמעית. זה לא ממש סוגיה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה להיוםגילי01/05/2011
שלום,
היום יש לי תור לרופא נשים, אינני מצליחה לזהות את יום הביוץ שלי.
האם רופא הנשים יכול לראות מתי אבייץ, או אם אני קרובה למועד זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה להיום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/05/2011את יכולה לברר את הסוגיה אצל הרופא נשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתיכת עור על איבר המיןמיכל01/05/2011
שלום,
מלפני כשלושה שבועות גיליתי חתיכת עור שגדלה על קצה פתח איבר המין, היא בצבע לבן, אין גירודים או הפרשות. היא לא גדלה במהלך התקופה.
מה זה יכול להיות? והאם מצריך בדיקה דחופה של רופא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתיכת עור על איבר המין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2011פני לבדיקת רופא נשים, לא היסטרי דחוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוומים והפרשותשאלה30/04/2011
שלום רב,
יש לי בעיה, בדרך כלל יש לי מחזור סדיר. לפני כמה ימים הופיע אצלי דימום, כלומר ראיתי דם שנעלם ולא חזר לי יותר שום דימום.
לאחר כמה ימים קיימתי יחסי מין ולפתע באמצע הופיע שום דימום, גם הדימום הזה נעלם והיה חד פעמי. אתמול שוב הופיע דימום חד פעמי, ממש כתם בתחתון של דם. ועכשיו במשך יומיים יש לי המון הפרשות חומות.
מה זה אומר? למה אין לי דימום רגיל?
חשוב לי לציין שאני לא משתמשת בגלולות כבר כמעט שנתיים ובשנה האחרונה השתמשתי כמה פעמים בפוסטינור. ציינתי זאת כי אולי יש קשר?
תודה רבההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימוומים והפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2011אם לקחת פוסטינור החודש האחרון הדימום החריג יכול לנבוע מזה. אבל דורש בדיקת רופא נשים לשלילת סיבות אחרות לדמם חריג ( בדיקת פאפ, אולטראסאונד....)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדוליניום וכניסה להריוןעינת30/04/2011
אני מנסה להרות והחודש, בדיוק ביום הביוץ שלי, אני מתעתדת לעבור MRI מח עם חומר הניגוד גדוליניום.
האם עלי לוותר על הניסיון להרות החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדוליניום וכניסה להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2011לא מפריע, לדעתי' התיעצי עם אנשי הMRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין ביוץ. האם מהנקה או בעיה?גליה30/04/2011
שלום,
שנה ושלושה חודשים אחרי לידה קיסרית, עם הנקה לפי דרישה שנמשכת,
התחיל דימום של שבוע, לאחריו שבועיים הפסקה ומאז כבר חודש וחצי של דימום. לעיתים חזק אך בדרך כלל חלש ויומיומי.
הגניקולוג שלי טוען לאחר אולטרסאונד שהשחלות שלי במנוחה ואני לא מבייצת.
נצפו זקיקים קטנטנים והרירית דקה.
אשמח להבין מה זה אומר בעצם.
האם יש בעיה?
מתי יגמר הדימום?
האם אוכל להרות שוב ומתי
ומה אני יכולה לעשות כדי לעזור למצב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ביוץ. האם מהנקה או בעיה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2011הפסיקי את ההנקה אם את רוצה להתחיל לחשוב על הריון. את יכולה לקבל מרופא הנשים שלך כדורים להסדרת המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות קטנותמיקה30/04/2011
אני בחודש שישי והופיעו לי בליטות קטנות בגודל עקיצה על השפה החיצונית והירך הפנימית בצד אחד של הגוף. מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטות קטנות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2011פני לבדיקת רופא עור או רופא נשים, אי אפשר לדעת מבלי לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 16 שאלה דחופה!! אחרי בדיקת הריוןמתחננת לעזרה!30/04/2011
שלום, בבקשה תענו לי על השאלה! בבקשה! ממש דחוף לי
בחודשיים האחרונים יצא לי לקחת 2 כדורי פוסטינור.
אחרי הכדור הראשון קיבלתי מחזור כמו שצריך במועד הנכון : 23/03/2011
את הכדור השני יצא לי לקחת בערך בתאריך 08/04/2011, היו לי כל מיני תופעות לוואי, כמו כאבים בחזה.
בתאריך 17/04/2011 יצא לי דם (אולי הפרשה) בכמות יחסית גדולה להפרשה אבל ממש ממש לא כמו במחזור, כמה ימים קודם ואולי יום אחד אחרי אז גם היו הפרשות ממש אבל ממש קטנות.
חשוב לציין שלא זכור לי כאבים, בטח לא של מחזור.
לפי התאריכים אני הייתי אמורה לקבל את המחזור החודשי בתאריך: 21-23 לחודש, עד היום לא קיבלתי.
היום בצעתי בדיקת הריון ולמזלי התוצאה שלילית - אני לא בהריון.
אז אם ככה, מה קורה עם המחזור שלי? עברו כבר מעל ל-5 ימים מהמועד הקבוע שלי...
יכול להיות שההפרשה שהייתה כמה ימים לפני המועד הייתה בעצם המחזור עצמו???
מה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 16 שאלה דחופה!! אחרי בדיקת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2011הפוסטינור גורם לשנויים במחזור כמו דימום לא סדיר או עכוב במחזור ולכן לא מומלץ לקחת אותו כאמצעי מניעה. המתיני בסבלנות עד לקבלת המחזור וכדאי להתאים אמצעי מניעה מסודרים כמו קונדומים או גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף! אני בלחץ!
מתחננת לעזרה!01/05/2011קודם כל תודה רבה!
אבל זה הגיוני שהפוסטינור גורם לעיכוב כל כך גדול!?
תאמינו לי שאני ממש לא ישתמשתי \ אשתמש בפוסטינור כאמצעי מניעה! אני מתה כבר לעבור את התקופה המפחידה הזאת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף! אני בלחץ! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2011פוסטינור יכול לגרום לעכוב גדול במחזור. המתיני בסבלנות קיימי יחסי מין עם קונדומים. את יכולה לפנות לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי!
מתחננת לעזרה!02/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחננת לתשובה עדיין לא קיבלתי מחזור
מתחננת לעזרה!03/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר מעל 10 ימים איחור! בת 16
מתחננת לעזרה!04/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימים עוברים בבקשה תענו לי אני מפחדת
מתחננת לעזרה!04/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יאנה06/05/2011למה את בלחץ אם ביצעת בדיקה ואת לא בהריון? פוסטינור זה כדור מלא הורמונים ובאמת הוא יכול לעשות שיבושים במחזור. אם את לחוצה, תלכי להיבדק אצל רופא נשים שיוכל לבצע אולטראסאונד ולראות אולי מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור משך חצי חודשאלמונית30/04/2011
שלום רב לכל הצוות,
אני אבקש את עזרתכם:
אחותי חולה (סכיזופרניה) ונוטלת כדורי סרקוול 400 מ"ג ליום. כדורים אלה משפיעים על רמות הפרולקטין ומעלים אותם משמעותית.
בחודשים האחרונים אחותי סובלת ממחזורים שנמשכים חצי חודש. שאלתי היא האם זה קשור לכדורים שהיא נוטלת או שזה קשור לרמות הפרולקטין שיתכן כי אינן תקינות.
אנו אובדי עיצות,
(אחותי לא רוצה להגיע לגניקולוג)
המון תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור משך חצי חודש - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן30/04/2011ישנו קשר ישיר בין הטיפול התרופתי שלה להפרעות במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וגלולות-30/04/2011
אני לוקחת מליאן כבר שנה, בדרך כלל קבוע באותה השעה (קורה מדי פעם ששעה אחרי, לפני אבל ברמת העיקרון- קבוע. )
אתמול התחילה לי מין הפרשה כזאת שדומה לדימום שיש ביום האחרון של המחזור... חשוב לציין שאני לא מרגישה כאב כולשהו והדימום לא הופיע אחרי פעילות מינית.
האם זה תקין? האם צריך יעוץ רופא?
זה מאוד מפחיד אותי, אשמח לתגובה בהקדם.
תודה מראש, :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום וגלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן30/04/2011כל הפרעה במחזור החודשי דורשת התייעצות עם הגינקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא בזמן מחזור...
-30/04/2011אני רק בתחילת השבוע השני של חבילה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור משך חצי חודשאלמונית30/04/2011
שלום רב לכל הצוות,
אני אבקש את עזרתכם:
אחותי חולה (סכיזופרניה) ונוטלת כדורי סרקוול 400 מ"ג ליום. כדורים אלה משפיעים על רמות הפרולקטין ומעלים אותם משמעותית.
בחודשים האחרונים אחותי סובלת ממחזורים שנמשכים חצי חודש. שאלתי היא האם זה קשור לכדורים שהיא נוטלת או שזה קשור לרמות הפרולקטין שיתכן כי אינן תקינות.
אנו אובדי עיצות,
(אחותי לא רוצה להגיע לגניקולוג)
המון תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור משך חצי חודש - תגובה
ד''ר יואב פלד30/04/2011לא ניתן לעזור למי שלא מבקש עזרה
אם לאחותך זה לא מפריע כך שהיא איננה רוצה בעזרה
יש להשלים שזה המצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת פאפ פתלוגיתדורית30/04/2011
HPV-LOW GRADE SIL ו- displasia mild cin1
שלוש שאלות
1מהי קולפוסקופיה
2 מה משמעות תוצאת הפאפסמיר
3אני במעקב פאפסמיר אחת לשנה שתוצאותיו תמיד היו תקינות
בן זוגי קבוע שנים רבות כיצד יתכן הדבר?
תודה דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת פאפ פתלוגית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן30/04/2011קולפוסקופיה הנה בדיקה אופטית של צוואר הרחם, בעת הבדיקה לוקחים ביופסיה אבחנתית לפי הצורך. בדיקת פאפס הנו בדיקה מדויקת. גם במצב שלך, דהיינו ממצא לא תקין בפאפס, ייתכן שהכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)