מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום אחרי יחסי מיןלילה06/05/2011
אני לוקחת מדבקות אוורה מזה שנתיים.
יום אחרי קיום יחסי מין קיבלתי "מחזור" (הדימום היה מלווה בצבע שחור)
אני אמורה לקבל מחזור רק בעוד שבועיים.
מה זה אומר? ומה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011יכול להיות מצב של דימום תחת גלולות שאיננו בעית, אבל אם מופיע אחרי יחסי מין כדאי לעשות בדיק גינקולוגית כדי לודא שהדימום לא קשור לדלקת בצווא הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה מאד,כאבים בנרתיק,עזרה דחופה!שלי06/05/2011
שלום, אני בת 20 אובחנתי בווסטיבוליטיס לפני כשנה ועברתי ניתוח בפתח הנרתיק שלא הניב כל שיפור,
אני סובלת מידי פעם מכאבים רבים בנרתיק המלווים בחום ותחושת שורף בתוך ההנרתיק , לעיתים הפרשות,קצת רגישות בבטן תחתונה.
הכאבים ותחושות החום (בזמנים שהם קריטיים ) לא מאפשרים לי לתפקד בכלל
אם יש למישהו קצה חוט, השערה, או המלצה לבדיקה כלשהי שאוכל לבצע (לקחו לי הרבה דגימות ועשו לי מגוון רחב של בדיקות ווגינליות.
צריכה את עזרתכם בדחיפות, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולה מאד,כאבים בנרתיק,עזרה דחופה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011אי אפשר לתת לך תשובה מבלי לבדוק אותך ולראות איזה בדיקות לקחו לך ומה התוןצאות שלהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להיריון ושאלות כלליותחנה06/05/2011
שלום,
אני בת 19 וחצי, בחורה די מסורתית.
אני והחבר שלי מקיימים יחסי מין (ללא חדירה) ואני בתולה, והיחסים נעשים ע"י חיכוך איבר המין שלו על שלי. החודש קיימנו יחסי מין, פעם ראשונה יום אחרי סיום המחזור ושבוע שאחריו. חשוב לי לציין שבשני המקרים הוא לא גמר לי ליד הנרתיק, אלא על הבטן ומאחורה (כי באותו זמן שכבתי על הבטן).
קראתי באינטרנט שניתן להיכנס להיריון אפילו אם הבחורה היא בתולה ואפילו אם אין חדירה.
חשוב לי לציין אחרי שקראתי את זה נכנסתי די להיסטריה ואני בלחץ נוראי כי אני בחורה די מסורתית ואף אחד לא יודע על זה. הרגשתי ישר אחרי זה שבוע של עייפות, מועקה וכאבי ראש. בכל זאת אני מפחדת שירדו לו טיפות אהבה בזמן החיכוך.השאלה היא כך האם יש סיכוי להיכנס להיריון לפי המצב שתיארתי ?? האם במידה ויש היריון מרגישים את התופעות האלה ישר ? או שהתפועות האלו הם לגטימיים למצב של חרדה ופחד?
חשוב לי שוב לציין שהמחזור שלי הוא די סדיר ואני מקבלת מדי חודש והוא תמיד מקדים
כשלושה- ארבעה ימים לפני התאריך המדוייק.
אם זה חשוב : מחזור אחרון 19 לאפריל
תאריכי קיום יחסי המין - 23 לאפריל ו-30 לאפריל.
תדה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להיריון ושאלות כלליות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011הסבירות להריון נמוכה. תופעות גופניות של הריון מרגישים רק לאחר מספר שבועות מהכניסה להריון ולא בימים הראשונים להפריה. המתיני עד המחזור הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה תתיחסו לשאלתי בבקשה ...נערה06/05/2011
האם קיימת אפשרות שאיבר המין [הנקבי] עמוק מידי .. וכתוצאה מכך אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי בעיה תתיחסו לשאלתי בבקשה ... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011לא הגיוני. מבנה הדגדגן הוא חיצוני בחיבור שבין השפתיים הקטנות. הסבירות שאינך מגיעה לאורגזמה היא יותר מחוסר ידע או חוסר בהכרת הגוף ומקשיי רכוז ועוד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותליבי06/05/2011
שלום רב
מאז שילדתי לפני שנה ו 4 חודשים יש לי הפרשות צהובות ולבנות עם ריח לא נעים , בלידה גילו שיש לי סטרפטוקוס ghb , האם יש לכך קשר , האם זה קשור להנקה ? האם ייתכן שזו קנדידה , קשור ללידה ? לפני הלידה לא סבלתי מכך
לעיתים ההפרשות ממש רבות ממש כמו מים
אני מניקה פעם ביום בשעה קבועה
אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011עשי תרבית נרתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאוד , דחוף .. חשש להריוןמודאגת06/05/2011
שלום , אני התחלתי לקיים יחסי מין לפני כ3-4 חודשים , ואני נוטלת גלולות באופן סדיר כבר 3 שנים .. החודש קרה ושחכתי לקנות את הגלולות אז יצא שעשיתי חודש הפסה מהן , ולפני כשבועיים קיימנו יחסים מין לא מוגנים , באמצע החלטנו להפסיק והעדפנו שלא על מנת להימנע מסיכון מיותר .. הוא לא היה אפילו קרוב לגמירה .
עכשיו אני בתופה שהייתי אמורה לקבל את המחזור החודשי אבל הוא מאחר , האם יש סיכוי שאני בהריון או שזה בגלל הפסקת נטילת הגלולות ???
בבקשה תענו לי בהקדם האפשרי...
אה ואני אציין כי יש לי הפרשות יותר מהרגיל בימים האחרון , האם זה קשור איכשהו ומה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד , דחוף .. חשש להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011רב הסבירות שהמחזור מאחר בגלל הפסקת הגלולות, אך אם את בלחץ עשי בדיקת שתן להריון ותרגעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת גלולותיעל06/05/2011
התחלתי לקחת גלולות היום (לאחר הפסקה של כמה שנים).
אמרתי לרופא הנשים כי המחזור שלי החל אתמול בבוקר אז הוא אמר שאפשר להתחיל את החפיסה כבר היום, גלולה אחת בבוקר אחת בערב ואז להמשיך כרגיל אחת ביום.
עכשיו שמתי לב כי המחזור החל בכלל שלשום בבוקר ולא אתמול.. האם בכל זאת להמשיך עם החבילה שהתחלתי או "לוותר" על הגלולה שכבר לקחתי ולחכות לחודש הבא ולהתחיל כמו שצריך? או שאפשר להמשיך עם גלולה נוספת הלילה ואז לקחת לפי ההוראות.
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה תשובה עכשיו..
יעל06/05/2011אם מישהו יודע מה עליי לעשות אשמח לעזרתו כי אני צריכה תשובה בשעות הקרובות.
את הגלולה הראשונה כבר לקחתי.. ואם אפשרי להמשיך לקחת את החבילה למרות שהתחלתי ביום השלישי של המחזור אני צריכה לקחת את הגלולה הבאה בקרוב לפי מה שהרופא שלי אמר..
אז מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011המשיכי אם התחלת כבר את הגלולות, הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!!
יעל06/05/2011ושבת שלום..
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מסיבי לאחר בדיקת פאפאורית06/05/2011
שלום,
בת 43 5 ימים לאחר סיום המחזור, הופיע דימום, כשהייתי אצל הרופא אמר שיש דימום מצוואר הרחם הפרשה דמית בן וסתית PC אקטרופיון נרחב מדמם למגע PV במפ הפנה לקולפוסקופיה, בדיקת פאפ נערכה יום אחרי אמר שהדימום יכול להתגבר ומאז כבר יותר מ- 36 שיש דימום מסיבי כולל גושים (כמו במחזור רגיל)
בספט' 2009 עשיתי בדיקת פאפ שיצאה תקינה, לפני חצי שנה הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופא נשים בדיקה ידנית שהיתה תקינה. אני דואגת מאוד ולחוצה בצורה שאי אפשר לתאר האם ישנם כדורים שמפסיקים דימום? כמו כן את בדיקת קולפוסקופיה הבנתי שלא עושים בזמן מחזור (דימום) אז מה קורה במצב כזה שיש?
אשמח לקבל את התייחסותכם בנושא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מסיבי לאחר בדיקת פאפ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011דימום לאחר פאפ צריך להגמר לאחר מספר שעות עד יממה. אם הדימום מסיבי וממשיך פני לבדיקת הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בסימני קבלת הוסתשירלי06/05/2011
שלום,
אני בת 31 אני מקבלת כמו שעון ווסת כל חודש בחודש בשני תאריכים מסויימים{ 11לחודש או אחרי תקופה של חודשיים עד שלושה חודשים ב12 לחודש}
לצורך העניןין אני מנסה להיקלט להריון בפעם השנייה כבר תקופה של 7 חודשים אך לשווא !
העניין הוא שלפחות שבוע וחצי שזה יוצא סוף חודש,לפני קבלת הווסת ישנם הפרשות חומות שמופיעות לי כל חודש בחודשו לפני קבלת הווסת. החודש הזה חודש מאי הסימנים הללו לא מופיעים לי כלל וכלל וגם לפני שלושה חודשים זה קרה לי
מדוע דבר כזה קורה?
ממה זה נובע?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בסימני קבלת הוסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011ההפרשות החומות לקראת מחזור קורות משנויים הורמונליים כלשהם. גם אי הופעת הדימום יכולה לקרות עקב הריון או עקב שנוי כל שהוא ברמות ההורמונליות. אם לא תהרי בחודשים הקרובים פני להערכה ולבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףנערה06/05/2011
האם קיימת אפשרות שאיבר המין [הנקבי] עמוק מידי .. וכתוצאה מכך אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד''ר יואב פלד07/05/2011לא
אין מצב כזה
האורגזמה בכלל אצל רוב הנשים מקורה בדגדגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווףף
נערה07/05/2011אז אך יכול להיות מצב כזה שאני וחבר שלי שוכבים כבר חצי שנה ועדיין לא הגעתי לאורגזמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווףף - תגובה
ד''ר יואב פלד07/05/2011פני לסקסולוג/ית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הריוןבת אל05/05/2011
אני מתכננת להכנס להריון ,
רציתי לשאול אילו בדיקות ממולץ לעשות לפני הריון ?
בנוסף יש לי שחלות פוליציסטיות מה שהבנתי שיכול להוות גורם מפריע , האם בגלל הבעיה הזו צריך ישר להתחיל במעקב זקיקים כדי לוודא ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011פני לרופא הנשים שלך לקבלת בדיקות שגרה ראשוניים לפני כניסה להריון, לגבי שחלות פוליציסטיות - אם המחזורים שלך סדירים ואת מקיימת יחסי מין לפחות פעמיים בשבוע, חכי מספר חודשים כי יש סבירות טובה שתכנסי להריון כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףשיר05/05/2011
שלום
בבדיקת ct אגן נמצא שטפולה שמאלית מרוחקת מהרחם מעט וצמודה לדופן אחורי של כיס ההשתן . ובציסטוסקופיה בלט עגול הלוחץ על שלפוחית השתן באורודינמיה מצביע על הפעלת שרירי בטן כדי להתרוקן ותיפקוד ירוד של השריר ניסתי טיפול ביופטבק שלא הניב תוצאות הבדיקות בוצעו2011\04
לפני כשנתיים עברתי pid בעקבותיו ניתוח שבו הוסרו החצוצרו ת.
מלפני שנתיים אני סובלת מכאבים באגן ובטן ימין תחתונה עם הקרנה לאזור הצלעות
עצירת שתן נותת כמויות קטנות של שתן הרבה פעמים ביום ובלילה לעיתים יש גם בריחת שתן במאמץ.
מבקשת לדעת מה זה טפולה והאם ממצאי הבדיקות יכולים לתת הסבר על תלונותיי? האם עליי לעבור בדיקות נוספות ואיזה
מתסכל ומייאש שעדיין אין לי תשבות ברורות.
אודה להסבר לשאלותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011טפולה זה חצתוצרה ושחלה. אם הוציאו לך את שתי החצתוצרות לא ברור למה הכוונה בטפולה הלוחצת על השלפוחית. שחלה בלבד?מצב ל כאב כרוני באגן יכול לנבוע מהדבקויות אחרי הדלקת והניתוח שלא בהכרחי יראו זאת באולטראסאונד או סיטי
לא ברור אם התלונות האורינריות קשורות לכאבים באגן, דורש המשך ברור אורולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פריוןנטלי05/05/2011
שלום אני בת 19
ורוצה לעשות הסרת שיער בדרמו פלאש במפשעה
שמעתי שיש לכך סיכונים לגבי העתיד והפריון הנשי ?
האם זה נכון? אשמח לקבל תשובה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011לא מכירה את השיטה הספציפית הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס ומחזור.פז05/05/2011
קיימתי יחסי מין ומספר שעות לאחר מכן התחיל לי המחזור.הסיכוי להריון במצב כזה הוא נמוך מהרגיל?
אפשר בכלל להכנס להריון בזמן מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן
נבו06/05/2011לגביי הריון בזמן מחזור לא נראה שאפשר להכנס אבל תחכי לראות מה הרופא יענה, השאלה אם קיימת יחסי מין מוגנים את לוקחת גלולות? קונדום? חשוב לדעתי ואם במקרה הסקס לא היה מוגן אז לפחות יש אופציה לקחת נורלבו במקרי חירום (כאמצעי מניעה) אפשר לקחת עד 72 שעות לאחר המגע המיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ומחזור. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/05/2011סבירות להריון נמוכה ביותר. אפשר אך נדיר להכנס להריון מקיום יחסי מין בזמן מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות ברצףעדי05/05/2011
לקחתי ברצף 2 חפיסות של גלולות, אני צריכה לקבל מחזור בעוד שבועיים ולאחר מכן אני מתכננת לקחת שוב פעם 2 חפיסות ברצף (עקב טיול לחו"ל). השאלה היא האם כדאי להמשיך את הרצף 4 חודשים או לא ולתת למחזור להופיע פעם אחת בזמן ולאחר מכן להמשיך את הרצף?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה תשובה...
עדי07/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת גלולות ברצף - תגובה
ד''ר יואב פלד07/05/2011כדאי לקבל מחזור במיוחד אם את לפני טיול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)