מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותמיקי27/04/2011
אני בת 20, ואני רוצה לשכב עם חבר שלי (פעם ראשונה שלי ושלו)
אני לוקחת גלולות כבר יותר משנה מסיבות של מחזור לא סדיר. (מינס)
בחודש האחרון שיניתי משהו בסדר של הגלולות, סיימתי חבילה אחת יום מוקדם יותר כדי שהחבילות הבאות יסתיימו יום קודם ממה שהן היו. והחודש התחלתי פעם ראשונה את החבילה בסדר החדש.
השאלות שלי הן:
1) האם שינוי כזה בשגרה של הגלולות גורם לזה שאני לא מוגנת? כלומר האם קונדום הוא הכרחי?
2) האם זה נכון שאחרי הפעם הראשונה יש סיכון לדלקות בדרכי השתן? ואם כן איך אפשר למנוע אותן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/20111 את מוגנת
2 לפעמים . בגדול את לא צריכה לעשות כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק עוברייצחק27/04/2011
היום אשתי עשתה US ונמצא שק הריון ושק חלבון אך לא ראו עובר, גודל השק הינו 2.2 ס"מ. אתמול היא ביצעה בדיקת ביטא HCG בדם והרמה הייתה 31 אלף, האם הממצאים הנ"ל תקינים?? איפה העובר? מתי נראה אותו?? חייבים לציין שלא יודעים באיזה שבוע אנחנו נמצאים.
תודה, יצחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ראיתי שכתבת
אסתר28/04/2011על זה :) אוהבת אותך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשההההההההעזרההההה27/04/2011
אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש , והוא גמר בבוקסר שלו , אני הייתי בתחתונים.....
האם יש סיכוי להיריון ??
כאמור כבר הספקתי לקבל מחזור במועדים הרגילים ,זה היה לפני חודשיים , וקיבלתי מחזור בזמן
נא לענות לי בבקשה , כי אני לא רוצה ללכת להיבדק אני עדיין קטינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי שתדעי ש...
מישהי27/04/2011אם זה היה לפני חודשיים וקיבלת מחזור את לא בהיריון ואם עדיין את חוששת תקני ערכת בדיקה בסופר פארם לא שואלים אותך כלום וזה קל מאוד לבדיקה שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשהההההההה - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011את לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוך מדימ27/04/2011
שלום, אני כבת 42. לפני שבועיים קיבלתי מחזור שלא הפסיק עד היום. המחזור היה לא חזק בשבוע וחצי הראשונים אבל בימים האחרונים הוא אפילו מתגבר מעט. בנוסף חשוב לי לציין שהוא הקדים לי בכשבוע. קרה לי לפני כמה חודשים שהמחזור התמשך יותר משבוע ולא התייחסתי אולם הפעם אני קצת מודאגת.
קבעתי תור לרופא נשים אבל רק לעוד שבוע. אשמח אם תוכלו להרגיע אותי.
תודה
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ארוך מדי - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011לא ניראה שיש מקום לדאגה
אבל ברור שזהמצב שמפריע לאיכות החיים
יש פתרונות מהירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור ארוך מדי
מ28/04/2011מה זאת אומרת פתרונות מהירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור ארוך מדי - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011שהמחזור הנוכחי יפסק והבאים אחריו יהיו סבירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודות חומות בשבוע 5 +מבוהלת27/04/2011
שלום
אני בשבוע 5 + להריון. היום בבוקר התחילה הפרשה ורודה-חומה בעת הניגוב. אין לי כאבי בטן.
אני ממש מבוהלת. הרופא שלי בחופש עד ליום ראשון, ובאותו יום יש לי אצלו תור לראות דופק לעובר.
מה עליי לעשות? האם ללכת להבדק במיון או רופא נשים אחר? ממה ההפרשות יכולות לנבוע?
יש לציין כי אני בחופשת מבחנים וכל היום בבית יושבת ולומדת. ז"א אין לי מאמץ גופני קשה. אחרי ההפרשות שכבתי 4 שעות. קמתי לפני שעה וחצי וחזרתי ללמוד. ושוב הופיעו ההפרשות.
אני מאוד לחוצה ומבוהלת.
מה דעתכם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למענה-ההפרשות ממשיכות
בוהלת28/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה למענה-ההפרשות ממשיכות - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר התגובה ריקה....
מבוהלת28/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות דחוףשירי27/04/2011
שלום, אני בת 36 משתמשת בגלולות הרמונט בשנתיים האחרונות. היום אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה ולצערי אין ברשותי גלולות/מרשם או תור לרופאה לקלבת מרשם חדש. לחברה שלי יש חפיסת גלולות יסמין לתת לי. האם ניתן להחליף מבלי ליידע את הרופאה?
אציין כי אין לי שום בעיה רפואית.
אודה לתשובה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות דחוף - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011כן את יכולה לשנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשבר לי הלבאסתר27/04/2011
שלום
אני היום אחרי אולטראסאונד ראשון, אנני יודעת עדיין באיזה שבוע אני (אני כבר הצגתי כאן את הבעייה שלי) כיוון שהיה לי דימום לפני כ-3 שבועות ואנני יודעת האם זה ווסת או לא, המחזור שהיה לי לפני היה ב1.2.11.
לפני כשבועיים עשיתי ב.הריון ביתית וגיליתי שאני הרה.
הנקודה היא: היום בבדיקת US היה שק הריון ריק!! השק הוא בקוטר של 2.2 ס"מ ובבדיקת דם שעשיתי אתמול התוצאה הראתה קרוב ל31000 של הורמון בטא... הרופא הלחיץ אותי- הוא טוען שהשק גדול וכבר היה אמור להכיל את העובר, ובגלל שאין אנו יודעים באיזה שבוע אני (למרות שהוא סבור בגלל הדימום שהיה לפני 3 שבועות שאולי אני בשבוע 5) העניין נהייה לא פשוט! הוא ביקש שאחזור עוד שבוע ואם לא תהיה התפתחות עד אז, אז אולי אצטרך לעבור הפלה, עם סיכוי גדול לגרידה!!
אני שואלת אתכם- האם ריכוז 31000 של בטא זה לא אמור להראות שאני כבר בשבוע בערך ה-9? האם ייתכן דבר כזה שאני בשבוע 5 להריון אך הווסת האחרונה שהייתה לי הייתה ב1.2.11? הרופא נשים שהייתי אצלו טוען שיכול להיות שהיה ווסת ללא דימום.. זה יתכן??
אנא מכם, אני מאד מבקשת תשובה מפורטת ולא במשפט אחד כמו "תחכי לשבוע הבא" או כיוצא מזה.. אני מבולבלת ואני לא מקבלת תשובות קונקרטיות.
תודה
אסתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה לתסכולך
חסויה27/04/2011היי, לפי מה שקראתי ומהתייעצות עם רופא שלי, הבנתי שבדיקת אולטרסאונד היא הכי מדויקת, ועד שבוע 12 הסטייה שלה +- 5 ימים. גם לי היה דימום דווקא חזק בדיוק בתאריכים של מחזור ובכלל לא העליתי בדעתי שאני בהריון, ביקרתי אצל רופא נשים בגלל בעיה אחרת והוא נורא הופתע כשגילה שאני בהריון בשבוע 6 וכמה ימים אז הייתי... ולפי התאריכים של הדימום החזק זה היה בערך שבוע שלישי ואילו לפי דברי הרופא גודל שק הריון התאים לשבוע שישי וקצת. אני גם לא בדיוק הבנתי, אז התייעצתי עם עוד רופאים ואני כבר אחרי סקירת מערכות והכל וכולם טוענים כי גודל העובר/שק הריון תואמים את מה שנאמר בהתחלה. (קורה שמקבלים "מחזור" תוך כדי הריון, לכן הכי וודאי זה אולטרסאונד)
אני ממליצה לך ללכת ולקבל דעה נוספת אצל רופא אחר. או את יכולה פה לצרף את תוצאות האולטרסאונד למטה שהמומחים של הפורום יראו ויביעו את דעתם המקצועית.
בכל אופן אל תתיאשי, לכמה חברות שלי היתה אותה בעיה, ועכשיו הן אמהות והכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מישהי27/04/2011האמת שגם לי הייתה בעיה דומה והיום הבן שלי כבר בן 4 אני בכלל בחודש שלישי ידעתי שאני בהיריון רק אז שהמחזור איחר לי בחודשיים שלפניו קיבלתי דימומים באותה כמו ודמוי ווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובות
אסתר28/04/2011:) אתם בהחלט מעודדים אותי!!
אכן התייעצתי עם עוד רופא נשים (מומחה בפריון, הריון בסיכון, מרצה וכו'..) והוא לא האמין שנאמר לי דבר כזה. הוא משוכנע שהכל תקין, העובר יתפתח בהמשך ולא הבין למה אנחנו לחוצים בכלל.
כך גם קראתי שזה עניין די נפוץ ושהדופק (העובר) יכול להתפתח גם בשבוע 8 ואף 9
אז נרגענו.
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשבר לי הלב - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011למרות הרצון
לא ניתן לענות על שאלה מסוג זה
רק הרופא לאחר בדיקה יכול לענות על שאלות אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא לעזור ליייייייייעזרההההה27/04/2011
קיימתי יחסי מין עם האקס שלי לפני חצי שנה ,בלי קונדום, ויש לי חשש להיריון , למרות שמאז ועד עכשיו קיבלתי מחזור סדיר , כל חודש בחודשו בתאריכים הרגילים ללא חריגות
האם עדיין יש סיבה לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סביר...
חסויה27/04/2011לא נראה סביר, אם היית בהריון אז כבר היית יודעת. מתחילים להשמין ומופיעה בטן, בחילות, עייפות וכו'.... למען הסר ספק תעשי בדיקת הריון ביתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מישהי27/04/2011אני לא חושבת שיש לך סיבה לדאגה כי עברה חצי שנה ואת אומרת שקיבלת מחזור רגיל אבל כדי להיות הכי בטוחה שיש תעשי בדיקה ביתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונאלימיכל27/04/2011
שלום,
נשלחתי על ידי הגיניקולוג לעשות בדיקת פרופיל הורמונאלי ונאמר לי לעשות זאת ביום השלישי, הרביעי או החמישי למחזור.
אם קיבלתי מחזור ביום שני בשעה 14:00, האם זה בסדר לעשות את הבדיקה ביום חמישי בשעה 08:00? זה פשוט לא 3 ימים מלאים לכן אני שואלת ובשישי כבר לא ניתן לעשות את הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונאלי - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשתתתתאנאל27/04/2011
שלום שמי אנאל ואני בת 24 .. הבעיה שלי היא כזאת .. המחזור איחר לי ב10 ימים ואז התחילו לי גושים ממש גדולים ענקיים משהו ממש מפחיד מלא מלא דימומים ברמה שאני כל שניה צריכה להחליף אני קמה יושבת אני צריכה שוב להחליף דימומים רצינים לא משהו רגיל עכשיו שאלתי היא כזאת האאם אני צריכה לפנות לרופא והאם אני צריכה לבדוק כמה ימים אם זה עובר יש לציין שאני במחזור כבר 4 ימים והדימומים לא מראים סימן של מנוחה להפך הם מתגברים ויש מלא מלא גושים מה עליי לעשות ???????..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי לרופא!
אלה27/04/2011זה נשמע לא טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה דבר דומה...
חסויה27/04/2011זה מפחיד.
מציעה לך לפנות בדחיפות (אך בלי לחץ) למוקד או מיון נשים
אצלי גילו שהיה שיבוש הורמונלי (מחזור ללא ביוץ) וריבלתי טיפול תרופתי
מייעצת לך לחסוך דאגות ומפח נפש- אל תמתיני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנואשתתתת - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011ללכת לרופא כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שנראה כמו הרפסלילי27/04/2011
בת 31, יש לי בן זוג חדש וקיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה שלוש פעמים (לצערי).
זה היה לפני שבוע וחצי ולפני חמישה ימים קיבלתי מחזור.
במקביל הופיעה לי מין בליטה מגרדת קצת מעל השפתיים החיצוניות.
לפני עשר שנים נדבקתי בהרפס כך שבהתחלה חשבתי שמדובר בהרפס, אבל היום שמתי לב שמעל הבליטה יש מין כתם אדום בהיר, בקוטר 5 מ"מ בערך.
בנוסף זה נהיה יותר מגרד.
יכול להיות שזה לא הרפס אלא משהו אחר? כמו מה זה נשמע?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו שנראה כמו הרפס - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011לא ניתן לבצע אבחנה רצינית על סמך תאורך
אם מציק לך יש לפנות לרופא לאבחון רציני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהדנה27/04/2011
שלום
ילדתי לפני שבועיים וחצי.
אחרי הלידה היה לי דימום למשך שבוע בלבד ואז התחילו הפרשות.
היום, ביום ה-20 שאחרי הלידה, הופיע משהו שנראה כמו התחלה של מחזור.
האם ייתכן מחזור פחות משלושה שבועות אחרי הלידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011כן במיוחד אם את לא מניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניקה
דנה28/04/2011במשרה מלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא לענות לי בדחיפות ,עזרההההה26/04/2011
קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם חבר שלי [ אני יודעת שזה בכלל לא אחראי מצידי ואני מאוד מתחרטת] , למרות שאני יודעת שזה לא יעזור לי עכשיו.
קיום יחסי המין היה לפני 3 שבועות וקיבלתי מחזור במועד הרגיל שלו שזה לפני שבוע , האם זה כבר ישלול את האפשרות שאני בהיריון ?
או שצריך לחכות ? או מה לעשות בדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לבדוק
חסויה27/04/2011כדאי לבדוק בכל אופן בבדיקה ביתית שניתן לרכוש בכל בית מרקחת. אני בהריון והיה לי דימום דמוי מחזור (הייתי בטוחה שזה מחזור) בחודש לאחר שהיריתי. אל תלחצי זה יחסית נדיר, אבל למען הסר ספק תבדקי בבדיקה ביתית או קחי מרופא משפחה הפניה לבדיקת דם- שזה הכי וודאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לענות לי בדחיפות , - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011ככל הניראה את לא בהריון
פני לופא לקבל גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שופענעמי26/04/2011
אני בת 49 ובשנה האחרונה סובלת ממחזור שופע במיוחד הייתי אצל רופאת הנשים שלי היא שלחה אותי לעשות אולטראסונד וגילו שיש לי ציסטה קטנה הרופאה עשתה לי בדיקת פיפל שהייתה בסדר ואמרה לי שיש לי בלבול הורמונלי החודש קיבלתי מחזור פעמיים ב5 וב23 לאפריל מחזור שופע במיוחד מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שופע - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011יש לא מעט פתרונות
הדין לגבי הפתרונות האפשריים והצעתן נעשה באופן פרטני לפי הצרכים והנתונים של כל אישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות הלוואי של הזריקהענבל26/04/2011
שלום,
אני התחלתי לקבל את הזריקה פעם ראשונה בתאריך 28/3/11. ומאז לא קיבלתי ווסת.
אמנם הוסבר לי על ידי הרופא שלי שייתכנו שיבושים במחזור החודשי ואף הפסקה שלו לחלוטין. אך האם ייתכן שזריקה אחת בודדה תגרום להיעלמות הווסת כל כך מהר???
תודה
ענבל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות הלוואי של הזריקה - תגובה
ד''ר יואב פלד28/04/2011כן בוודאי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)