מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות הורמונליותמודאגת...28/02/2011
שלום ד"ר
אני בת 28 ולוקחת גלולות 12 שנים (יש לי נטיה לקרישיות יתר בדם אך קלה ולכן שני רופאים( רופא ורופא נוסף ששלח אותי להתייעצות אצלו) אישרו לי להמשיך עם הגלולות).
הפסקתי עם הגלולות לפני כ-3 חודשים ומאז לא קיבלתי מחזור, עשיתי היום בדיקות הורמונליות ואלה הן התצאות:
(PROLACTIN 390.90 M/UL (70.00- 630.00
TESTOSTERONE 2.30 NMOL/L (0.30- 3.80
TSH 0.72 UIU/ML(0.35- 4.94
האם זה נורמלי? התגלה אצלי לאחרונה שיעור ממש מעט יותר מבד"כ פרט לחוסר מחזור בשלושת החודשים האחרונים ואני פוחדת שיש לי איזושהי בעיה ושזה מה ששמשתקף בבדיקה, או שאולי זו לא בעיה ורק אור העובדה שהספקתי עם הגלולות,
אני ממש אשמח לתשובה, אני ממש מודאגת,
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הורמונליות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/03/2011אנחנו לא מפענחים תשובות מעבדה. תפני לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאד!סיגל28/02/2011
שלום!
רציתי לשאול האם זה אפשרי לקצר את ימי המחזור בלי לקחת גלולות למניעת הריון? (כי אני רוצה להיכנס להריון...).
המחזור שלי מאד ארוך (יש דימום במשך כעשרה ימים). אני שומרת נידה, ולכן רק לאחר 7 ימים מסיום המחזור, אני יכולה לקיים יחסי מין... הסיכוי שלי להכנס כך להריון הוא די קלוש, כי הביוץ שלי הוא בסביבות היום ה- 12....
אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאד! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/03/2011נראה לי שאת זקוקה לטיפול הורמונלי. אין דרך אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור ווסת
נילי03/03/2011היי , אני התיחתנתי לפני כמה חודשים בשנית , והרבנית שלי נתנה לי מס' טיפים , שמצחיק אבל עוזרים לקיצור הווסת, להכין לימונדה עם המון לימון,שתייה מרובה וכן להכין תה ממה שנקרא "ילקוט הרועים", אני יכולה לומר שהתשתמתשתי בלימונדה עם הרבה לימון , וזה אכן עזר בקיצור. אומנם לא רופאה אך טיפ קטן ממקום לא שיגרתי אולי יעזור בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייהשרית28/02/2011
בשנה האחרונה אני סובלת מפטרייה וגינלית לעיתים תכופות.
התכיפות היא בערך אחת לחודש או חודשיים. נתנו לי כבר פעמיים כדורי בליעה אנטי פטרייתים ושלא לדבר על כמות הפעמים שהשתמשתי באגיסטן. עשו לי בדיקת פאפ והיא יצאה תקינה.
בפעם האחרונה שהייתי אצל רופאת נשים היא אמרה לי לשים כדור אחד של אגיסטן בתום המחזור במשך ארבעה חודשים. זה לא עזר.
אני ממש מיואשת ולא מבינה מדוע זה קורה, אשמח אם תוכלו לעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני סובלת מפטריות
דפנה01/03/2011גם אני פתאום חווה אחרי כמעט כל מחזור פטריה , לא מבינה מה קורה , מה הסיבה . לקחתי גם כדורים לבליעה ואגיסטן וזה חוזר על עצמו . מה עושים ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלותליאור28/02/2011
אני אם ל-3 ילדים בשנה האחרונה היו לי 5 הפלות רצופות כל הבדיקות תקינות קרשיות וכ"ו רק הפעם הראשונה נעשתה גרידה והייתר הפלות עים ציטוטק וטיבעיות האים אני יכולה להמשיך לנסות או שצריך לתת לרחם לנוח אני בת 38 מה אתם[ ממליצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות
ליאור01/03/2011למה לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה גניקולוגיתורד28/02/2011
שלום,
מאיזה שבוע להריון מומלץ לבקר אצל רופא נשים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה מאוד על תשובה
ורד03/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה מאוד על תשובה - תגובה
ד''ר יואב פלד04/03/20116-7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותלימור28/02/2011
יש לי 2 שאלות:1. אני בת 23 מאז שאני זוכרת את עצמי בין הווסתות יש לי מין הפרשה דמית שנמשכת כיומיים לסירוגין, היא נראית ממש כמו הדימום ביום הראשון של המחזור וזה מגיע בערך שבועיים לאחר סיום המחזור לפעמים מלווה בטיפה כאב בטן. אני משום מה תמיד חשבתי שזה ביוץ וזה בסדר, האם זה תקין או יש מקום לדאגה? איך אפשר לטפל בזה, מבחינת נידה זה מפריע כל חודש.
2.אני לא לוקחת גלולות וב10 למרץ אני יוצאת לנופש, אני אמורה לקבל מחזור בערך באותם ימים. אם אני אתחיל לקחת עכשיו גלולות בלי הפסקה של שבוע זה ידחה לי את המחזור או שיהיה שיבוש כי הגוף עדיין לא רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
לימור02/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/03/2011יש לפנות לרופא נשים לקבלת טיפול מיועד לדחיית מחזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר פרידמןאיריס27/02/2011
שלום לך
אני אבקש לדעת אם אבורל קונטי מכיל פחות אסטרוגן ופרוגסטרון מתחליפי ההורמונים האחרים המוצעים בשוק, והאם יתכן שהגוף "מתרגל" למדבקות אחרי 4 חודשים ויש צורך להגדיל מינון?
לאחר 4 חודשים ראשונים של שימוש ההרגשה היתה מצויינת וכעת נראה כאילו הגוף זועק בטרם זמן, להחלפת מדבקה.מספר שעות לאחר ההחלפה חוזר החיוך לפנים.
תודה רבה
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר פרידמן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/03/2011את חייבת לבדוק האם המדבקה יושבת טוב במקום ההדבקה. לפעמים הדבקה איננה שלמה לכן קיימת ירידה בספיגת ההורמונים וכתוצאה מכך גלי חום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוצקליןאורלי26/02/2011
אני משתמשת במינוצקלין כבר חודש ואני רוצה לחזור לגלולות 'פליים'
האם יש ניגוד בין השניים? ואולי עדיף לסיים את הכדורים ואז להתחיל את הגלולות באמצע המחזור החודשי ולא ישר אחרי הווסת? האם זה בעייתי?
תודה מראש, אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוצקלין - תגובה
ד''ר יואב פלד26/02/2011התחילי הגללולות ביום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירה ואגינאלית אחרי מין אנאלילי26/02/2011
האם יש סכנה בקיום יחסי מין ואגינאליים מיד לאחר סקס אנאלי?
האם יש סכנה לזיהום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה ואגינאלית אחרי מין אנאלי - תגובה
ד''ר יואב פלד26/02/2011בודאי
מקומם של חידקי המעי אננו בנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהdidi26/02/2011
אני נוטלת גלולות פמינט במשך מספר חודשים מצורה מסודרת..
ביום חמישי האחרון (18.02) שכחתי ליטול את הגלולה בזמן ונטלתי אותה ממש בגבול הדק של ה-12 שעות אחרי השעה הקבועה.והמשכתי רגיל עם נטילת הגלולות.
אתמול בלילה קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והוא גמר בפנים כמה פעמים.(נשארו לי עוד 4 גלולות לסיום החפיסה)
אני מאוד חוששת שיהיה מצב של הריון ואני לא יודעת אם לקחת פוסטינור או פשוט עם סיום החפיסה לא לעשות הפסקה של שבוע ולהתחיל ברצף חפיסה שניה של גלולות או מה לעשות?.
אשמח מאוד לייעוץ בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר יואב פלד26/02/2011המשיכי כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר לא לקחת פוסטינור בעצם?
didi26/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת פוסטינור-דיי דחוף!דנה26/02/2011
קיימתי יחסי מין עם בן זוגי עם קונדום,אבל כשהוא גמר נוצר מצב שהקונדום נשאר באיזור הפות..ולא היה ברור אם הזרע יצא מהקונדום או לא..
אני אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים ותהיתי אם הכרחי לקחת פוסטינור..
תוכלו לעזור?
אציין שלקחתי פוסטינור פעמיים לפני כשנה,וכי איני נוטלת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת פוסטינור-דיי דחוף! - תגובה
ד''ר יואב פלד26/02/2011שיש ספק אז אין ספק
קחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנצלש- שאלה דומה
רוית06/03/2011מה ההבדל (אם יש הבדל) בין פוסטינור לנורלבו? כי רשמו לי נורלבו כשהייתי עכשיו בבית מרקחת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרוגסטרו ביום 21 למחזור.ןשנינו רוצים ה26/02/2011
שלום,
אני ובעלי החלטנו בשעה טובה, להרחיב את המשפחה, אני בת 26 והוא בן 28,
אחרי המחזור החודשי האחרון שלי, ניגשתי לרופאת הנשים שלי, וביא עשתה לי מעכב זקיקים ואמה לנו שביום 12 יש לנו ביוץ, אכן עבדנו על זה :) וכמו כן היא ביקשה שיבצעו לי בדיקת דם ביום 21- פרוגסטרון, היא אמרה בכדי שנידע שהיה ביוץ, אבל אני לא מבינה אותה, הרי היא הראתה לי בבדיקת האולטראסאונד את הביצית.
שאלתי היא: גם אם הרופאה אמרה לי שיש ביוץ מהבדיקה שהיא ביצעה לי, האם בכל זאת זה לא מעיד על "ביוץ" ועדיף שאעבור את בדיקת הדם לגילוי רמת הפרוגסטרון?
שאלה שניה: האם רמת הפרגסטרון ביום זה, עשויה להעיד על הריון?
אני מתנצלת אם המייל ארך, ומודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרוגסטרו ביום 21 למחזור.ן - תגובה
ד''ר יואב פלד26/02/2011הרופאה ראתה את הזקיק לא את הביצית וגם לא ראתה את הביוץ
בצעי את הבדיקה ופני אליה להבהרות
אבל היא יודעת מה היא עושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
שנינו רוצים ה28/02/2011תודה על התגובה,
שנית אני בטוחה שהרופאה שלי "יודעת מה היא עושה"..
אבל מעניין לשאול פה ולקבל תשובה מהירה, ולכן אני מפנה את שאלותי אליכם :)
ברצוני לדעת האם רמת פרוגסטרון עם ערך גבוה, מראה "הריון" כבר בשלב זה?
אקדים תודות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
שנינו רוצים ה28/02/2011תודה על התגובה,
שנית אני בטוחה שהרופאה שלי "יודעת מה היא עושה"..
אבל מעניין לשאול פה ולקבל תשובה מהירה, ולכן אני מפנה את שאלותי אליכם :)
ברצוני לדעת האם רמת פרוגסטרון עם ערך גבוה, מראה "הריון" כבר בשלב זה?
אקדים תודות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 חפיסות גלולות רצוףרוני26/02/2011
היי,
אני לוקחת גלולות מליאן לפי הוראות הרופאה שלי [21 יום רצוף ו7 ימי הפסקה בהן מופיע הווסת]. בסיום החפיסה הנוכחית אני יוצאת לנופש לכמה ימים, בהם אמור להופיע הווסת. אם אני אקח 2 חפיסות רצופות, יש תופעות כלשיהן שאני אמורה להכיר בהן? האם יופיע איזה שהוא דימום קל או משהו בדומה לזה במקום הווסת שלא תופיע?
יש עוד דברים שאני צריכה לדעת שייקרו או שישפיעו אם אני אקח 2 חפיסות רצופות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 חפיסות גלולות רצוף - תגובה
ד''ר יואב פלד26/02/2011לא יקרה כלום
לפעמים מופיע דימום קל במהלך החבילה השניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בחתונהטל26/02/2011
היי...
אני מתחתנת ב23-3 . לפני שקבעתי את תאריך החתונה לא חשבתי על עניין המחזור בכלל רק עכשיו נזכרתי שצריך לחשב (כבר מאוחר מידי)
אני מקבלת מחזור כל 28 יום וקיבלתי מחזור אתמול ב24-2 דהיינו אני צריכה לקבל מחזור יום אחרי החתונה.
ואני קצת חוששת כי אני אולי בגלל הלחץ יקדים לי המחזור!
הייתי אצל רופא נשים הוא נתן לי גלולות - פמינט. התחלתי לקחת אתמול, חשוב לציין שפעם השתמשתי בגלולות האלה לתקופה של שנה ואני כבר קרוב ל3 שנים נקייה מגלולות.
הרופא שלי אמר לי לקחת את הגלולות ולא להפסיק עד יום אחרי החתונה שזה בערך חפיסה וחצי.
האם זה בטוח? נורמלי?
אני קצת מפחדת
ממתינה לתגובה
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בחתונה - תגובה
ד''ר יואב פלד26/02/2011זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות למניעת הריוןיעל26/02/2011
שלום רב,
אני בת 23. מזה חצי שנה אני לוקחת גלולת למניעת הריון - אסטל. מאחר ואני וחבר שלי בשנה האחרונה נפרדנו, ברצוני לדעת האם להפסיק את נטילת הגלולות או לא לבלבל את הגוף ולהמשיך ליטול אותן.
יש לציין כי לפני נטילת הגלולות המחזור שלי היה סדיר אך היה מלווה בכאבים חזקים.
אודה אם תחזירו לי תשובה!
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות למניעת הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/02/2011אסטל הנם כדורים למניעת הריון. נטילת גלולות למניעת הריון מונעת במידה מסויימת גם כאבי מחזור. את תחליטיהאם ברצונך להמשיך את הכדורים או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, שאלה נוספת.
יעל26/02/2011ידוע לי שגלולות גם מונעות כאבים. לא לשם כך לקחתי את הגלולות. השאלה שלי האם לדוגמא בעוד 3 חודשים ארצה שוב לקחת גלולות, האם זה לא ישגע את הגוף שלי? עד שהוא התרגל לגלולות, והפסיקו תופעות הלוואי מהגלולות.. האם להפסיק על מנת לא להכניס כימיקלים מיותרים לגוף, או אולי כדאי להמשיך על מנת לא להרגיל את הגוף כל פעם לדברים אחרים...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)