מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת ברטוליןשלי22/02/2011
לפני שנה וחצי התחילו לי ארועים חוזרים רבים של התנפחות בלוטת הברטולין.
לפני שנה עברתי ניתוח ראשון לניקוז בלוטת הברטולין בשל אבצס.
מאז היו לי ארועים רבים של נפיחות שחלקם נפתרו ע"י אוגמנטין אך השאירו גולה באזור השפה שהלכה וגדלה.
לפני חודש עשיתי ניתוח נוסף שבסופו הושארה צינורית שהיתה אמורה להישאר במשך 3 שבועות אך נפלה לאחר 9 ימים.
לפני 10 ימים אישר לי הרופא לחזור לקיים יחסי מין. ואתמול התחלתי להרגיש נפיחות קלה של הבלוטה- מנסיוני הרב לא מדובר במצב דלקתי,
אך אני חוששת שהדבר מעיד על כשלון הניתוח בפיתרון לבעיה
לאן אני ממשיכה מכאן?
והאם ישנם רופאים מומחים או ידועים בתחום??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל תגובה
שלי27/02/2011אנחנו לא מבינים מספיק בנושא כדי לעזור לך, זו גם תגובה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה כואבת בשפת הפותדידי22/02/2011
גיליתי בלוטה בשפה הימנית של הפות. היא נפוחה וכואבת שאני נוגעת בה.. זה מרגיש כמו ג'ולה בפנים.
חשוב לי לציין שאני במחזור כרגע וכי היה לי זיהום בעור ברגל השבוע. אין לי מושג אם זה קשור אבל אני חושבת שחשוב שאציין.
אני קצת מודאגת.. אני חושבת לקבוע תור לרופא נשים לייעוץ. אני אמורה להלחץ? מה זה כבר יכול להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה הבעיה
ליזט10/04/2012גם לי יש את אותה הבעיה היו לי כמה בליטות כאלה ולאחר שימוש של משחה 3 פעמים ביום במשך 3 ימים ויותר זה עבר.. ולפני כמה ימים עוד הפעם חזר אני לא יודעת מה לעשות ומפחדת ללכת לרופא נשים .. אם תמצאי איזשהי משהו שמעביר את את זה אשמח אם תידעי אותי באיימל .. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטה כואבת בשפת הפות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/04/2012נראה כי מדובר בלוטה ע"ש ברטולין לפי התיאור בלבד
מדובר בבעייה שכיחה יחסית רצוי להבדק ע"י רופא נשים לצורך אשור האבחנה
טיפול בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותב21/02/2011
שלום
לפני כחודש קיבלתי מחזור לאחר הפסקת נטילת גלולות. בשל עלייה במשקל החלטתי להפסיק עם הגלולות. מאז המחזור האחרון עבר חודש ועדיין לא קיבלתי. לא קיימתי יחסי מין מאז המחזור האחרון שלי ואני כרגע נתונה תחת לחץ רב בעבודה. האם זה טבעי שיש שיבושים כאלה אחרי שמפסיקים גלולות או שזה קשור ללחץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה על השאלה שלי
ב23/02/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת אגן כליה אצל עובריתאירה21/02/2011
שלום אני בשבוע 25.בשבוע 23+6 בסקירה התגלתה הרחבה קלה של אגן כליה משמאל של עד 5.2 מ"מ.שאלה:מה הסיכויים שזה יסתדר בפני עצמו???יש לי מעקב בעוד 3 שבועות אני במתח כי הפחידו אותי עם תסמונת דאון........(כי בסקירה ראשונה היה גם מוקד אקוגני בלב שכעת כמעט נעלם)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם!!!
אירה21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובתכם!!!
אירה22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשהשימרית21/02/2011
בת 36 בשבועיים האלה לקחתי אוגמנטין לחיידק בגרון 10 ימים וביום ה10 בסוף לקיחת האוגמנטין הופיעו לי גירודים חזקים בנרתיק מרוב גירודים כבר ירד לי דם.התור שהזמנתי לרופא הנשים רחוק אז הרוקחת המליצה לי על טיפול בנרות קלוטרי ומשחת קלוטרימאזול 3 ימים בלילה עשיתי את הטיפול סיימתי אותו אתמול בלילה אך אני עדיין מתגרדת וגם קצת כואב כבר בגלל הגירודים ומדממים מעט אפילו בשתן.התחלתי לקחת פרוביוטיקה פמינה מה עוד צריך לעשות?יש לציין שהגירודים ממש לאורך כל הנרתיק עד הרקטום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011נשמע כפטריה . המשיכי את המשחה 3 פעמים ביום. נסי להגיע דחוף יותר לרופא הנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףענת2421/02/2011
ליפני שבוע היה לי ניגמר לי המחזור אני היתחלתי רק השבוע לקחת גלולות יסמין ובשבוע הזה קיימתי יחסי מין פעם אחת. אתמול הייתי נתונה ללחץ רב סתם בעבודה והיום גיליתי דימום חזק כמו מחזור ממה ה נובע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011התחלת את הגלולות מאוחר ואת לא מוגנת החודש. הדימום יכול להגרם מזה שיש שבושים במחזור בגלל ההתחלה המאוחרת של הגלולות. המשיכי אותם ללא הפסקה. בחודש הבא המצב יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה היתחלתי מאוחר?
ענת2421/02/2011היתחלתי רגיל אם היום הראשון של המחזור שהיה ליפני שבועיים בערך...
גם ליפםני זה לקחתי יסמין ככמה חודשים אך אני בחול אז ניגמר לי ופיספסץי חודש...
הדימום לא ניפסק מאתמול והוא אף כואב אדום והייתי אומרת קצת סמיך.
אני בחול ואין לי אפשרות ללכת לרופא יש סיבה לידאוג או שזה המחזור הישתבש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש דואגת
ענת2423/02/2011אני בחול ואני לא יכולה ללכת לרופא אז אני ממש מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/02/2011כל דימום בלתי שגרתי דורש בדיקה אצל הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף דימום בתחילת הריוןליטל21/02/2011
בבקשה תעזרו לי, גיליתי רתמול בשעה טובה שאני בהריון בבדיקה ביתית. בערב הופיע דימום קל שהיום כבר נפסק. הוא לא היה חום וישן
אני מפחדת
מה זה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף דימום בתחילת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011חלק מהנשים מדממות בהתחלת הריון. פני לרופא הנשים שלך לבדיקה. תנוחי בינתיים עד שהדימום יחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוףחן20/02/2011
התחלתי לקחת גלולות סיימתי חפיסה אחת ואני בשבוע הפסקה בין הגלולות
הבעיה היא שמחרתיים אני אמורה להתחיל חפיסה חדשה ועדיין לא קיבלתי מחזור
בכל זאת לקחת את החפיסה השניה?
מה יכולה להיות הסיבה שלא קיבלתי מחזור הקפדתי לקחת כל יום גלולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011יכול להיות שלא יהיה דימום. אבל ליתר בטחון עשי בדיקה להריון ביתית. אם שלילית המשיכי את החפיסה החדשה כסדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה שנשכחה !!!מ20/02/2011
אני נוטלת כ-3 וחצי שנים גלולות.
בבוקר קיימתי יחסים. הרגע, כשבאתי ליטול את הגלולה של היום, גיליתי ששכחתי את הגלולה של אתמול (השביעית במספר). כמובן שלא לקחתי אותה, והמשכתי פשוט ליטול את הגלולות לפי הסדר
האם יש חשש ?? :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא עברו
שירה21/02/201112 שעות עדיין ניתן ליטול גלולה שנשכחה.
לא יודעת איזה סוג את לוקחת אבל ישנן גלולות מסויימות עם שירות "מזכירונט" שנשלחת לך תזכורת יומית לנייד (חינם) כדי שתזכרי לבלוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה שנשכחה !!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011יש חשש, קחי פוסטינור והשתשו בקונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שווה לקחת גלולת יום המחרת?ליהיא20/02/2011
ד"ר במיקרים כאילה שווה לקחת גלולת יום המחרת כמו נורבלו או פוסטינור?
בתור אחת שלא תמיד זוכרת,קונה בזמן...מידי פעם יש לי את "הדילמה" הזאת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שווה לקחת גלולת יום המחרת? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011אם קשה לך לזכור לקחת גלולות כל יום פני לרופא הנשים שלך. יש מדבקות של פעם בשבוע וטבעת תוך נרתיקית שמחדירים פעם ב3 שבועות. לא בריא לקחת פוסטינור לעתים קרובות מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמיIlanit20/02/2011
שלום רב,
לפני כחודשיים רופא נשים התקין לי התקן תוך רחמי (לא הורמונלי). מיד לאחר ההתקנה סבלתי מכאבים חזקים מאוד ודימומים קשים כ-שלושה ימים עד כדי כך שכמעט ולא יכלתי לתפקד. הרופא הסביר לי שזה יכול להיות וחשוב לציין שמיד לאחר ההתקנה ביצע בדיקת אולטרא-סאונד ואמר שההתקן במקום. לאחר שלושה ימים הכאב והדימומים נעלמו בהדרגה . לאחר מחזור הבא חזרתי אליו ובמהלך בדיקת אולטראסאונד הודיע שהוא אינו רואה את ההתקן ושהוא יצא מהגוף בזמן מחזור.
לפני כשבוע ביצעתי בדיקת CT בטן (בגלל בעיות בתפקודי כבד) ובבדיקה התגלה גוף זר באגן קדמית לרחם ואחרי ביקור אצל רופא נשים פרטי (מומחה לאולטראסאונד) התברר שזהו ההתקן "שהלך לאיבוד".
השבוע הייתי אצל ארבעה אנשי מקצוע גם כרורגים וגם גינקולוגים ורק אחד מהם טען שעליי לעבור ניתוח דחוף. כל השאר טענו שבגלל שאני מרגישה טוב אז אין סכנה ואין צורך בניתוח.
אני מאוד מודאגת ולא יודעת מה לעשות.
אשמח לשמוע את דעתכם,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן תוך רחמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011לדעתי את צריכה לעבור ניתוח לפרוסקופי להוצאת ההתקן כי אחרת ההתקן יגרום להדבקויות באברי האגן וחבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להמשיך עם הגלולות?ורד20/02/2011
שלום,
אני וחבר שלי מעוניינים להתחיל לקיים יחסי מין לא מוגנים. קיבלתי מחזור ביום חמישי בבוקר. הייתי אצל הרופאת נשים ביום שני בבוקר (5 ימים אחרי שקיבלתי מחזור) היא נתנה לי מרשם לגלולות "פמינט", ולקחתי פעם ראשונה גלולה בחיי ביום שני בערב, כאשר אני כבר סיימתי את המחזור.
רציתי לדעת האם זה בסדר? (הרופאת נשים אמרה שאני יכולה להתחיל לקחת אפילו שקיבלתי בשני, אבל נראה לי שהיא לא הבינה שהשאלה הייתה מתוך כוונה לקיום יחסי מין לא מוגנים)
לאחר שקראתי באינטרנט שמותר לקחת רק מהיום הראשון של המחזור ואם לא יש סכנה שאני אכנס להיריון, האם יש טעם שאמשיך לקחת את הגלולות, או שאפסיק ואמתין למחזור הבא? ואם אני אפסיק אני אקבל שוב מחזור פתאום?
יש לציין שאני כבר לוקחת מיום שני גלולות (כלומר כבר 5 גלולות שתיתי).
הבנתי כבר שאני לא מוגנת. אך האם יש טעם להמשיך בגלולות עד להפסקה ושל השבוע ואז כשאקח גלולות אחרי ה8 ימים של ההפסקה אני אהיה מוגנת?
או שלהספיק את הגלולות ואז לקחת שוב כשאני אקבל מחזור.
אם אני אפסיק עכשיו גלולות אני אקבל פתאום מחזור?
אני מבינה ששאלתי קצת הרבה שאלות, אבל אני מתביישת לפנות ולבקש עזרה.
מבקשת את עזרתכם.. תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך עם הגלולות? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011המשיכי עם הגלולות אם התחלת אחרת אם תפסיקי יהיה בלגן במחזור. אבל הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאושרית20/02/2011
למה הגינו דקטרין 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011לא ברורה השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמינט או פרימולט נור לפני חתונהנטלי מ20/02/2011
אני כחודש וקצת לפני חתונה ולפי החישוב המחזור שלי יוצא בחתונה. רופא הביא לי 2 חפיסות פמינט לקחת רצוף החל מיום קבלת המחזור ורב המליץ לקחת פרימולט נור. מה עדיף לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמינט או פרימולט נור לפני חתונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011פמינט רצוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ויקי21/02/2011תראי, כמובן שעם כל הכבוד לרב, אני הייתי עושה מה שהרופא אומר, זה המקצוע שלו, אם הוא נותן לך פמינט כנראה שזה מה שמתאים לך. בריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהלאה20/02/2011
שלום
מה זה אומר ציסטה נסיובית כנראה ציסטה שחלטית ? האם מצריך טיפול ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2011אין מספיק פרטים על הציסטה. התיעצי עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)