מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון ללא סקס הייתכן?סאנשיין30/08/2017
אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל אני חייבת לוודא כי החרדה אופפת אותי .
האם יש סיכוי להיכנס להריון כשיש זרע על המכנס או על תחתונים ?
כלומר אם ישבתי על זרע עם שורט ותחתון האם יש סיכוי שהוא יחדור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, האם מותר להיכנס לים המלח בזמן הווסת , האם כרוך בסיכונים כלשהם?
ד``ר מיכאל פרידמן30/08/2017לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת שריפה מדאלאצין פתיליות ואגינליותליאת28/08/2017
האם פתיל של דאלאצין אמור לשרוף לי ?? האם זה תקין ולהמשיך את הטיפול שלושה ימים או שיש צורך להפסיק ?
יש לציין כי אני בהריון שבוע 9. האם מותר בכלל להשתמש בדאלאצין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פתיל של דאלאצין אמור לשרוף לי ??
ד``ר מיכאל פרידמן28/08/2017האם פתיל של דאלאצין אמור לשרוף לי ??
=== לפעמים זה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבוה DHEA SO4 בבדיקות דםלי28/08/2017
שלום רב,
בבדיקת דם יצא DHEA SO4 17.02. שאר ההורמונים ברמה תקינה. האם זה סימן לשחלות פוליציסטיות? יש לי מחזור חודשי סדיר.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה סימן לשחלות פוליציסטיות?
ד``ר מיכאל פרידמן28/08/2017אנו לא מפענחים בדיקות מעבדה. תפני לרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור הקדים לי בשבועצליל28/08/2017
שלום. אני בת 20 והחודש המחזור הקדים לי בשבוע. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה. אני לא נוטלת אמצעי מניעה או דברים אחרים ורציתי לדעת מה הסיבה והאם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא נוטלת אמצעי מניעה או דברים אחרים ורציתי לדעת מה הסיבה והאם זה תקין?
ד``ר מיכאל פרידמן28/08/2017אני לא נוטלת אמצעי מניעה או דברים אחרים ורציתי לדעת מה הסיבה והאם זה תקין?
=== זה יתכן אבל את חייבת להבדק אצל הגינקולרוג שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ים המלח בזמן הווסתנילי28/08/2017
שלום, האם מותר להיכנס לים המלח בזמן הווסת , האם כרוך בסיכונים כלשהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, האם מותר להיכנס לים המלח בזמן הווסת , האם כרוך בסיכונים כלשהם?
ד``ר מיכאל פרידמן28/08/2017אין עם זה כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מגלולות סרזט לגלולות בלארהמעין26/08/2017
שלום,
הרופאה שלי נתנה לי מרשם לגלולות בלארה ואמרה לי להתחיל לקחת אותן מיד לאחר גלולת הסרזט האחרונה שאקח ללא הפסקה. האם עלי לחכות לסיום חבילת הסרזט או שאני יכולה לעשות את המעבר כבר עכשיו, כאשר אני באמצע החבילה? (הנחתי היא שכן לאור העובדה שאת חבילות הסרזט לוקחים ברצף וללא הפסקות). תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לבלארה
ד``ר ליאורה אברמוב27/08/2017להערכתי אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולות יאז פלוס ומחזורליטל25/08/2017
שלום רב, אני 3 חודשים אחרי לידה. ביום שישי שעבר התחלתי חפיסת גלולות בשם יאז ביום הראשון לוסת. כבר עבר שבוע ואני עדיין במחזור. הדימום לא היה צריך להיפסק כבר? אשמח למענה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ודימום
ד``ר ליאורה אברמוב27/08/2017בחודש ראשון ללקיחת כל גלולה שהיא יכול להיות דיומומים לא סדירים שצריכים להסתדר בחודשים הבאים
במידה ולא פני לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים איומים בזמן בדיקותליאן25/08/2017
אני בת 40. לפני שנתיים ילדתי לראשונה בלידת ואקום קשה וארוכה.
לאחר הלידה סבלתי כאבים איומים באיזור התפרים וחלקם הוסרו לי במיון נשים
מאז הלידה כל בדיקה גיניקולוגית כואבת לי מאד מאד. ממש ייסורים. שורף וכואב ברמה שבקושי מאפשרת החדרה של משהו. היות ואני לפני ילד שני כמות הבדיקות היא פשוט נושא בלתי נסבל.
בתחילה חשבתי שהאזור עוד פגוע מהלידה. אבל השנים חולפות ואין שינוי. מה יכול לגרום לזה ואיך אני יכולה לשפר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר ליאורה אברמוב27/08/2017פני לבדיקת רופא נשים מומחה לכאבים אולי נשארו צלקות מהלידה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דברים מוזרים מאז ניסיונות כניסה להיריוןיולי25/08/2017
שלום ד״ר אני ובעלי מחודש אפריל האחרון מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה בנתיים. לפני כן הייתי לוקחת גלולות פמינט ובאפריל זה היה חודש ראשון ללא הגלולות. מאז שהתחלנו לנסות אני מרגישה שינויים מוזרים בגוף שלא היו בעבר- כאבים באזור השחלות של יום יומיים בתחילת החודש באמצע ובסוף , המחזור נהיה קצר יחסית 3/4 ימים וחלש, הוא תמיד מאחר באיזה 3-5 ימים שמלווים בכתמים חומים. בחודש האחרון עשיתי בדיקת ביוץ ביתית וקיבלתי תשובה חיובית ביום ה15 למחזור קיימנו יחסים ולא נקלט הריון. ביום ה30 למחזור התחילו כתמים חומים שנמשכים עד היום כבר יום 3 ואני מרגישה כאילו אקבל מחזור . אנחנו מודאגים שלא נקלט הריון ואני מודאגת מהמחזור המוזר לאחרונה . אשמח אם תוכל לייעץ ולהסביר מה קורה לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות
ד``ר ליאורה אברמוב27/08/2017לאחר שמפסיקים גלולות יכול לקחת זמן עד שהמחזורים מסתדרים הביוץ תקין והדימומים סדירים
לוקח זמן גם עד שנקלטים להריון ויכול לקחת אפילו שנה שלמה
פני לרופא הנשים שלך להרגעה ולבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומים בזמן ביוץצ.א.24/08/2017
בת 43, קיבלתי מחזור ביום ה 33, לרוב אחרי 28 יום. החודש עשיתי בדיקת ביוץ עם מקלונים יצא ביום ה 13 ביוץ 2 פסים חזקים. והיו לי כתמים חומים בתחתונית. וגם בזמן קיום יחסי מין יום לפני וגם אחרי כתמים חומים בניגוב.
ממה הכתמים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים חומים
ד``ר ליאורה אברמוב27/08/2017יש נשים שבזמן ביוץ יש כתומים ודימומים
לא מעיד על בעיה אבל אם הדימומים ימשכו פני לבדיקת רואפ נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור-מה יכול להיות?מיכל24/08/2017
שלום רב,
בת 38 הפסקתי גלולות לפני 11 חודשים מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה .
לאחר הפסקת הגלולות המחזור לא הגיע רק לאחר שלושה חודשים ומאז הוא לא סדיר ואין הרבה דימום . פעם אחרונה קיבלתי ב-16/7 ומאז אין מחזור מאחר כבר כמעט שבוע וחצי. עשיתי שלוש בדיקות הריון יצא שלילי וגם בדיקת דם גם שלילי .
מה זה אומר שעדיין לא קיבלתי מחזור ? האם יכולה להיות בעיה ? והאם זה אומר שלא היה ביוץ ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור
ד``ר מיכאל פרידמן24/08/2017תפני בבקשה לבדיקה גינקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס 2 גלולות ברצףגל24/08/2017
שלום,
בשבוע האחרון לחפיסת הגלולות פספסתי 2 גלולות יומיים רצוף (שישי ושבת). ביום ראשון בבוקר לאחר קיום יחסים (ללא הגנה נוספת) גיליתי שפספסתי ונטלתי באותו רגע גלולה.
באותו יום בצהריים החל דימום של מחזור ולכן הפסקתי את הגלולות.
2 שאלות:
1. האם יש סיכוי להריון במצב זה?
2. מתי עליי להתחיל את החפיסה החדשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס של 2 גלולות
ד``ר מיכאל פרידמן24/08/2017
1. האם יש סיכוי להריון במצב זה?
=== כן
2. מתי עליי להתחיל את החפיסה החדשה?
------- במקרה של איחור המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנים טבעיים לסיכוך ואגינאליבת אל23/08/2017
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות למרוח ביחסי מין שמן שקדים או קוקוס (כמובן באיכות טובה) מבלי שיוצר דלקת. בעבר מרחתי חומרים שרכשתי בפארם ולא הייתה רגישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקדים או קוקוס (כמובן באיכות טובה)
ד``ר מיכאל פרידמן24/08/2017...שקדים או קוקוס (כמובן באיכות טובה)
=== לא ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור הנקה ולקיחת פוסטינורמאיה23/08/2017
אני מניקה את הבן שלי (בן 1.4) באופן חלקי (מעט אחה"צ ובלילה) ועדיין לא קיבלתי מחזור מהלידה. ב-3 ההריונות הקודמים הנקתי שנה+9 חודשים בערך כל פעם והמחזור הגיע אחרי כשנה. הפעם לוקח לו זמן...
בחמישי האחרון ביקשתי מרופאת המשפחה בדיקות דם ואני צפוייה לבצען - טרם הספקתי.
בינתיים - קרה המקרה ובעקבות תקלה עם קונדום במוצ"ש האחרון והחשש מהריון, למחרת בבוקר (אחרי כ-10 שעות) נטלתי פוסטינור.
מאז ועד עכשיו (3 ימים מלאים) לא היה לי כל דימום.
א. האם הגיוני שאחרי פוסטינור לא יהיה כל דימום?
ב. בהנחה שאבצע את בדיקות הדם בתחילת שבוע הבא) ואחת הבדיקות ליתר בטחון היא HCG - מתי אפשר להרגע שהכל בסדר ותקין ואין הריון? אפילו בדיקה ביתית אני לא יודעת מתי לעשות כי תכלס אין מחזור ואין איחור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור
ד``ר ליאורה אברמוב27/08/2017יכול להיות דימום גם בעוד שבוע בעקבות פוסטינור
בכל מקרה עשי בדיקות להריון כשבועיים אחרי שנרקע הקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בלקיחת גלולה בלארהנועה23/08/2017
שלום רב, אני לוקחת גלולה (בלארה) בשעה 23:00-00:00. ביום ראשון בערב שכחתי ולקחתי אותה ביום שני בשמונה בבוקר (גלולה שלישית בחפיסה). ביום שני בערב קיימתי יחסי מין (ללא קונדום) ושוב שכחתי בלילה לקחת גלולה (גלולה רביעית), לקחתי אותה ביום שלישי בשמונה בבוקר. האם לא הייתי מוגנת בזמן קיום היחסים? יש צורך לקחת פוסטינור?
תודה רבה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה
ד``ר ליאורה אברמוב27/08/2017אם השתלמת תוך 12 שעות את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)