מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחתי לקחת 3 גלולותסימה13/04/2017
לא לקחתי 3 גלולות רצופות וקיבלתי מחזור
השאלה הנשאלת האם להפסיק שבוע ואז להתחיל מחדש או להמשיך כרגיל .
אני נוטלת יסמין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי 3 גלולות
ד``ר ליאורה אברמוב15/04/2017תלוי באיזה יום של החפיסה את
אם את בחילה או באמצע המשיכי את החפיסה רק הוסיפי קונדומים לשבועיים כי אינך מוגנת
אם עברו יותר משבועיים אפשר לעשות שבוע הפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן בעת הריון בשבוע 22גליה13/04/2017
שלום רב ד״ר,
אני נמצאת בשבוע ה22 פלוס 5 ויש לי דלקת בשתן מזה 3 ימים שיש לי כאבים במתן השתן והשלפוחית, הייתי במוקד ובצעתי תרבית שתן שיצאה "מלוכלת״ והתוצאה הייתה קוקים גרם חיוביים,קוקים גרם בשרשרות ומתגים גרם שליליים ולא ברור מה סוג החיידק. הרופא החליט שאתחיל בכל זאת אנטיביוטיקה זינת. אני כבר 24 שעות אחרי 3 כדורים ועדין יש לי כאבים. תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש שיפור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן
ד``ר ליאורה אברמוב15/04/2017אם לא יהיה שיפור אחרי יומיים טיפול כדאי לחזור לבצע תרבית שתן כדי לראות מה סוג החיידק והאם הזינט יעיל נגדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך קיום יחסים - ממה נגרם?ד``ר ליאורה אברמוב13/04/2017
שלום, אני בת 20, אני וחבר שלי שוכבים כבר כחודשיים, אני נוטלת גלולות מינס ובשבועיים האחרונים, ניסינו פעמיים לשכב ובשניהם הופיע לי דימום במהלך ואחרי קיום היחסים... זה ממש מלחיץ אותי ואשמח לדעת ממה זה נגרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר ליאורה אברמוב15/04/2017דורש בדיקה גינקולוגית ורצוי מיד אחרי קיום יחסי מין כדי שניתן יהיה לראות מה מקור הדימום יכול להיות מספר אפשרויות כמו מצוואר הרחם או מקרע או חתך בפתח הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של תוצאות בטאאור13/04/2017
שלום. לאחר טיפול איקקלומין ביום ה15 אחרי מחזור,ולאחר שבמעקב זקיקים נראה שהיה ביוץ,עשיתי בדיקת דם של בטא שהרופא משפחה משום מה הכניס לבדיקות הכלליות, התוצאה יצאה 7>, מה זה אומר בשלב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
ד``ר ליאורה אברמוב15/04/2017שלילי אבל לא רשמת באיזה יום לאחר הביוץ נלקחה הבדיקה
בטא בדם יעלה כ10 ימים לאחר ההפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמעות של תוצאות בטא
אור15/04/2017הבדיקת דם נעשתה ביום ה15 לאחר המחזור, כאשר הביוץ התרחש כנראה יום לפני הבדיקה (לפי מעקב זקיקים) הגיוני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר בשלב הזה?
ד``ר מיכאל פרידמן16/04/2017אנו לא פתענחים תשובות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מעבדה - אישור הריוןקרן12/04/2017
שלום רב.
309.0 IU/L האם הריון?
איחור של 8 ימים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 309.0 IU/L האם הריון?
ד``ר מיכאל פרידמן12/04/2017במידה ומדובר בתשובה של bHCG אזי לפנינו הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחזה בנטילת גלולות בלארהטל12/04/2017
לפני כשבוע בתחילת המחזור התחלתי לקחת בפעם הראשונה גלולות בשם בלארה. סיימתי מחזור אבל התחיל לי רגישות בחזה .וגם בשעות הערב בחילות. יש לזה קשר לגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש בחזה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2017נראה ליבהחלט שזה מהגלולות אבל אם את פעילה מינית עשי בדיקת שתן לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור ודימומים בהיריוןמיכל11/04/2017
היי, כתבתי שאלה לפני כמה זמן בקשר להתחלת חפעסת גלולות באיחור של יום. השתמשתי בהגנה בשבועיים שטחרי כמו שאמרת וקיבלתי מחזור, אבל שמעתי על בנות שקיבלו דימום דמוי מחזור בזמן שהיו בהיריון. רציתי לדעת מה זה ואיך מבדילים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור והריון
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2017לא תמיד ניתן להבדיל אבל עשי בדיקת שתן ביתית שאפשר לקנות בכל בית מרקחת לשלילת הריון כדי שתרגעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נגד ureaplasma parvumשירלי11/04/2017
שלום רב, פניתי לרופא נשים בגלל הפרשות צהובות וגירוד חיצוני. לאחר בדיקות רבות נמצא רק ureaplasma parvum
קיבלתי טיפול חד פעמי 4 כדורים של אריתרו-טבע 250 מ"ג. לאחר שלוש שעות התחילו ההקאות (תופעות לוואי). שאלתי היא האם הטיפול היה יכול לעזור או עלי לקבל טיפול חלופי? קיים טיפול אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה והקאה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2017לאחר שלוש שעות יש סבירות טובה שהתרופה כבר נספגה
יש בכל מקרה אנטיביוטיקה אחרת שניתן לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס מיני גלולה Cerelleיסמין11/04/2017
אני משתמשת כבר חודש רביעי במיני גלולה שנקראת cerelle (גרה באנגליה).
בשבוע האחרון פספסתי גלולה. אחרי הפיספוס לקחתי שלושה ימים ברצף, האם אני מוגנת או לא? אציין שיש לי דימום חום קל מאוד כמעט כל יום. לפי ההוראות צריך לקחת רצוף שבעה ימים כדי להיות מוגנת שוב. אם קיימתי יחסים לא מוגנים, אתה ממליץ לקחת פוסטינור כדי להימנע מהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2017לא מכירה את הגלולה הזו בכל מקרה אם לא השתמשת בעוד אמצעי הגנה בשבוע אחרי הפספוס וקיימת יחסי מין כדאי לקחת פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי שבן הזוג נדבק בקנדידה?אנונימית11/04/2017
היי,
לאחר שימוש באינטיביוטיקה סבלתי מפטרת בנרתיק, עברתי טיפול שעזר (הכאבים פסקו), כרגע נוטלת גם פרוביוטיקה. השאלה שלי היא האם יש סיכוי שגם בן זוגי נדבק? אני נוטלת גלולות ולא השתמשנו באמצעי מניעה נוסף וחוששת מאוד מהדבקה חוזרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה והדבקה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2017קנדידה נרתיקית לא עוברת בקיום יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת נטילת פרוגליטון בעת לקיחת הכדורים החומים בחפיסהדנה11/04/2017
עעברתי 2 הפלות חוזרות ברצץ בשבוע 13, האחת בספטמבר 2016 והשניה במרץ 2017.
בהפלה האחרונה נאלצתי לעבוא 2 גרידות בהפרש של 14 ימים בגלל שארית עובר שנשארה ברחם.
את הגרידה האחרונה עברתי ביום 23.3.17. הרופא בבית החולי נתן לי לקחת פרוגליטון מ 2 חפיסות 2 כדורים לבנים כל יום ולאחר סיומם לקחת את החומים אחד כל יום.
מהרגע שבתחלתי עם החומים התחילו לי דימומים קלים והפרשות חומות מלוכלכות עם גושים קטנים. האם זה תקין? מה זה יכול להיות?
אציין שנאמר לי שרק אחריכמה ימים מסיום הפרגליטון אקבל ווסת.
מה זה הדימומים וההפרשות האלו?
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום תחת פרוגילוטון
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2017לא אמורים להיות דימומים תחת הגלולות החומות אבל המשיכי לקחת חכי למחזור ואחרי המחזור חיזרי לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת pms לפני מחזור חמורה ביותרמחזור10/04/2017
היי לפני שנתיים הפסקתי עם הגלולות שעשו לי רע ומיגרנות...כרגע יש לי pms מפחיד שמתחיל שבוע וחצי שבועיים לפני, תופעות נפשיות+ פיסיות בעיקר דפיקות לב חרדה ודיכאון...אני אמורה להתחתן ולקבל בדיוק באותו יום וזה מלחיץ אותי מאוד:((( האם ניתן להקדים איכשהו במספר ימים? אני מעדיפה לקבל יומיים לפני החתונה מאשר יומיים אחרי כי הpms הוא הבעיה האמיתית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PMS
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2017כדאי להתיעץ עם רופא הנשים שלך לגבי טיפוטל בPNS או הקדמת המחזור כי היום ישנם טיפולים לא הורמונלים שיכולים לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זידובל ואיחור בווסת פעם 3נועה10/04/2017
שלום התחלתי זידובל ג'ל לפני 4 ימים בדיוק ביום שבו הייתי צריכה לקבל ווסת וטרם קיבלתי, האם יש קשר ביניהם ובגלל זה מאחר לי?? אני לא בהריון. תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זידובל
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2017אין קשר בין הזידובל לאיחור במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבשושיות בנרתיק זה מספר שבועות בנוסף נקודות לבנות על השפתיים הפנימיותחני09/04/2017
היי, כבר כמה שבועות שחש לי בנרתיק גבשושיות ועל השפתיים הפנימיות נקודות לבנות בולטות. הייתי אצל גניקולוגית והיא אמרה שכיוון שאני בתולה זה שוב דבר רק מבנה. אשמח לשמוע עוד דעה. אצרף תמונה של אחת הגבשושיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, כבר כמה שבועות שחש לי בנרתיק גבשושיות
ד``ר מיכאל פרידמן09/04/2017זה דורש בדיקה יותר יסודית. תפני לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיחת טמפון במהלך המחזור, איך אדע?ד׳09/04/2017
שבוע שעבר הייתי במחזור וקרה לי פעמיים שזכרתי ששמתי טמפון וכשבאתי להחליף גיליתי שאין טמפון, יכול להיות שבכלל לא שמתי ואני פשוט לא זוכרת טוב.. אין לי הפרשות ולא תסמינים של חום, אני פשוט סתם דואגת.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני פשוט סתם דואגת.
ד``ר מיכאל פרידמן09/04/2017זה בהחלט דורש בדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)