מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש דבר כזה אלרגיה לסקס?נוי28/03/2017
צהריים טובים,
לאחר קיום יחסי מין עם בחור ספציפי מתחילה תחושת צריבה וכאב במתן שתן במשך יומיים-שלושה. ייתכן וזו אלרגיה לסקס?
קיים רק עם בחור מסויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לסקס
ד``ר מיכאל פרידמן29/03/2017כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקות של פולקוסקופיהליאורה27/03/2017
עשיתי פולקוסקופיה, מה זה אומר:
non satisfactory colposcopy with periosteal awe lesion with ulceration. vaginal mucosa unremarkable. cx bx with ecc was obtained. hemostasis achieved
pap smear abnormality (cervix) lgsil* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח של קולפוסקופיה
ד``ר מיכאל פרידמן29/03/2017אנו לא מפענחים בדיקות מעבדה ותוצאות של הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומה, כאבי בטן וממצא לא ברורדנה27/03/2017
שלום,
אני בת 41. יש לי מיומה סאב סרוזית קדמית כבר כמה שנים.היום היא בקוטר 6 ס"מ. בשנה אחרונה סובלת מכאבי בטן. ב חודש 5/2015 כשנבדקתי על ידי רופא נשים אמר שבנוסף למיומה קיימת זו הוא ראה שיש עוד שרירן קיר אחורי 2*3. בחודש- חודשיים אחרונים כאבים התחזקו ויש כאב על בסיס יום יומי ולפעמים כאבים ממש חזקים. נבדקתי לפני כמה ימים אצל רופאת נשים אחרת והיא חושבת שמה שרשם רופא ראשון שנבדקתי אצלו לגבי שרירן 2*3 שזה לא בטוח שזה שרירן. חוץ מזה זה גדל נכון להיום ל 4 ס"מ כלומר פי 2 בפחות משנתיים והפנתה אותי למחלקת נשים בבית חולים להתיעצות עם גניקולוג.בהפניה רשמה שזה ממצא לא ברור וגם לאור הכאבים מפנה אותי לבית חולים.בעיה שתור לשם זה עוד הרבה זמן. אני ממש סובלת מכאבים ומפחדת גם בגלל שהיא רשמה ממצא לא ברור. מה אפשר לעשות? האם במקרים האלה כדאי לעשות mri בטן ואגן ? איזה בדיקות נוספות ואיפה כדאי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא לא ברור
ד``ר מיכאל פרידמן29/03/2017מה אפשר לעשות? האם במקרים האלה כדאי לעשות mri בטן ואגן ? איזה בדיקות נוספות ואיפה כדאי לעשות
=== MRI לא נותן בד"כ יותר איפורמציה לגבי הרחם לעומ ה- US . תפני ליעוץ נוסף אצל רופא אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבה למחזור לפני הזמןולריה27/03/2017
ב11 במרץ נגמר לי המחזור .. (הוא איחר בכמה ימים)
ועכשיו ה27.3 וכבר קיבלתי שוב פעם .
הייתי ביחסים עם משהוא כמה ימים לפני ללא אמצעי הגנה.
יכול להיות שהמחזור שלי פשוט לא סדיר בגלל תזונה לא נכונה והמון סטרס בתקופה האחרונה או שיכול להיות שנדבקתי במשהו ? :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2017סטרס בהחללט יכול לגרום למחזור לא סדיר כמו גם הריון עשי בדיקת שתן להריון בעוד שבועיים כדי לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי וסת לאחר נטילת כדוריםטלי27/03/2017
שלום, אני שנה וחצי ללא וסת לאחר לידה (גם ההריון היה דרך IVF). הרופא נשים שלח אותי לבירור עם אנדוקרינולוגית. היא נתנה לי לקחת פרוברה 3 פעמים ביום במשך 3 ימים וביום הרביעי כדור אחד. בפעם הראשונה פספסתי כדור ולא קיבלתי. עכשיו זוהי הפעם השניה, אני לאחר 10 ימים ועדיין לא קיבלתי. בעבר כשלא קיבלתי, נתנו לי לקחת את הכדורים במשך חמישה ימים פעמיים ביום. האם יכול להיות קשר לאופן נטילת הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2017חיזרי לרופאה מטפל תוהתיעצי איתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת ווסת בשבוע הפסקת הגלולותלירון27/03/2017
שלום רב,
הנני נוטלת גלולות סרזט מזה כחצי שנה לאחר הלידה.
כאשר אני מסיימת חבילת גלולות של 21 טבליות,ומתחילה את השבוע הפסקה, אני מקבלת ווסת רק ביום השישי להפסקה.
מה זה אומר? והאם זה תקין?
בעבר לפני ההיריון כשנטלתי גלולות בשבוע הפסקה קיבלתי לאחר שלושה ימים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2017את גלולות הסרזט צריך לקחת באופןרצוף ללא כל הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלייה נעוצה הריון שני אחרי קיסריליטל26/03/2017
היי,
אני בשבוע 18 הריון שני אחרי הריון קיסרי.
בסקירה המוקדמת נראה כי יש לי שלייה קדמית אך לא נמצאה קרובה לאזור הניתוח.
רציתי לדעת מה הסיכויים שמצב זה ישתנה ושהשלייה תהיה נעוצה.
יש לי סקירה רק עוד 3 שבועות ואני מאוד לחוצה מהנושא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה נעוצה
ד``ר מיכאל פרידמן29/03/2017קשה מאד לדעת, חייבת להיות במעקב צמוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה עם התחלת חפיסה באיחורעומר26/03/2017
היי, הייתי אמורה להתחיל חפיסת גלולות מליאן ביום שישי בשעה 22:00 אך שכחתי ולקחתי את הגלולה רק ביום שבת בשעה 16:00. לא לקחתי שתי גלולות באותו היום, אלא רק את זו שהייתי אמורה להתחיל יום לפני. את שאר החפיסנ לקחתי באופן סדיר .האם אני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2017לא מוגנת הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בוסת לאחר לידהלילך25/03/2017
לרופאים שלום.
לפני כמעט ארבעה חודשים עברתי לידה בניתוח קיסרי.
אני לא מניקה ורק בשבועיים שלושה הראשונים שאבתי חלב. לאחר שישה שבועות רופאת נשים אמרה כי הכל תקין והיא רואה שאני הולכת לקבל וסת. עברו כמעט ארבעה חודשים והוסת לא הגיעה. בדיקת הריון שלילית ואציין שבלחיצות עדיין יוצאות טיפות חלב מהשד. האם זה עדיין נחשב נורמלי ועד מתי? ועל סמך מה יכלה הרופאה לומר שהיא רואה באולטרסאונד שזה הולך להגיע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה
ד``ר מיכאל פרידמן29/03/2017את חייבת להבדק שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה שיש בעיה הורמונליתהילה25/03/2017
שלום
אני בת 35.
בחצי שנה האחרונה אני מרגישה שינויים גופניים:
- אקנה
- רגישות בשדיים וגודש בשדיים וכן רעב, הרגשה שמתחילה כעשרה ימים אחרי קבלת הווסת (מה שאומר רוב החודש...)
עשיתי אולטראסונד וגינלי שהראה שהכל בסדר.
נראה לך שאני צריכה לחזור לרופא ולבקש עוד אולטרסאונד, אולי פספסו משהו בשחלות?
יש עוד משהו שכדאי לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך השאלה
הילה26/03/2017יש לציין שאמנם רוב החודש יש כאבים בשדיים, תיאבון מוגבר ודכדוך אבל המחזור סדיר ונמשך כרגיל 6-7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2017עשי הערכה הורמונלית בבדיקות דם והתיעצי עםר רופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזט -חום ודימוםטליה25/03/2017
שלום
לפני כחודשיים ילדתי,אני שואבת כהנקה מלאה.הרופא רשם לי גלולות סרזט,אותם אני לוקחת כבר שבוע וחצי.בימים האחרונים החל דימום תחילה חום וביומים האחרונים נאה הדימום וסת אדום עם קצת קרישי דם.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2017סרזט יכול לגרום לדימומים לא סדירים במהלך לקיחתו
אם הדימום ימשיך פני לרופא נשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהקדים אחרי ביוץאיילה24/03/2017
אני בת 40, עם מחזור סדיר בד"כ. בדקתי ביוץ בעזרת בדיקה ולאחר 10 ימים התחיל דימום המזכיר מחזור (כולל כאבי בטן תחתונה). בהחה שזה לא דימום השתרשות אלא אכן מחזור האם ייתכן שמחזור יגיע 10 ימים לאחר הביוץ? זו הפעם הראשונה שזה קורה אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקדמת מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2017לפעמים הביוץ לא תקין ואז השלב הלוטאלי שאחרי הביוץ קצר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קל בטן ויעילות גלולותמירה24/03/2017
הייי
לקחתי קל בטן כשעה וחצי לאחר גלולה.
האם יש השפעה של הקל בטן על יעילות הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלבטן
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2017אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת מאוחרת קצרה והפרשות חומותדנה24/03/2017
שלום רב, אני בת 47 מקיימת יחסי מין עם בעלי ללא הגנות מאחר והסבירו לי שהסיכוי להכנס להריון בגילי אפסי.
המחזור שלי מאד סדיר, מקבלת וסת כל 26 יום בדיוק למשך 4-5 ימים.
החודש הוסת איחרה והגיעה אחרי 3 ימים עם דימום וסתי רגיל של יומיים שלאחריהם היו הפרשות חומות משך יומיים- סה"כ 4 ימים של וסת. ביומיים של ההפרשות היו לי התכווצויות מוזרות בבטן, זרמי חשמל כאלה. רציתי לדעת ממה נובע האיחור? והאם יתכן שהייתי בהריון והיתה הפלה טבעית או שמא אני נכנסת לגיל המעבר.
תודה רבה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא רגיל
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2017פני לרופא הנשים שלך לעשות בדיקה והערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון- תוצאות בדיקת בטא- פיענוחשירן23/03/2017
שלום,
אני בשבוע 5 עשיתי 3 בדיקות בטא שתוצאותיהם:
בדיקה ראשונה - 220
בדיקה שניה- 739
בדיקה שלישית 1630
האם ההריון תקין?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2017בטא צריך להכפיל עצמו כל יומיים בערך
עשי את החישובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)