מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת שימוש במדבקות וקבלת מחזורהודיה04/12/2016
אני משתמשת במדבקות לאמצעי מניעה ( אווה ) אני ובן זוגי החלטנו לעבור לאמצעי מניעה חיצוניים עם פחות התערבות הורמונלית קיבלתי ווסת אחרון שלאחריו לא חזרתי להשתמש במדבקות מתי אני צפויה לקבל את הווסת הבאה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
ד``ר מיכאל פרידמן04/12/2016מתי אני צפויה לקבל את הווסת הבאה ?
=== גריל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת שימוש במדבקות וקבלת מחזור
הודיה05/12/2016לפני יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהן השלכות נטילת הפוסטינור?מימי04/12/2016
שלום רב.
ברצוני לברר לגבי השפעת הפוסטינור על הטווח הארוך מבחינת פוריות.
במהלך השנים האחרונות נטלתי מספר רב של פעמים את הכדור (בקרוב ל30,40). אני יודעת שזה לא חכם, חסר אחריות. לא אחזור על תקופה כמו שעברתי ושנים כאלו ולא אטול את הכדור שוב.
אך כעת אני ממש מוטרדת מהעניין.
האם ערכו מחקרים לגבי השפעת הפוסטינור על הטווח הרחוק? האם הוא פוגע בפוריות?
המחזור שלי סדיר ותקין. כעת איך אדע האם הפוסטינור שלקחתי בעבר ושלל הכדורים פגעו בי בצורה כזאת או אחרת ?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור
ד``ר ליאורה אברמוב06/12/2016לא משפיע על פוריות לטווח ארוך אם המחזורים שלך כרגע סדירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ודימום לא טיפוסירונה03/12/2016
ערב טוב. אני בת 41 אחרי 3 לידות רגילות ותקינות (האחרונה לפני שנתיים ו-9 ח') ומשתמשת בהתקן לא הורמונלי מאז הלידה. יש לי איחור רציני במחזור. בדר"כ המחזור שלי לא סדיר בטווח של 35 עד 42 ימים. המחזור האחרון היה לפני 52 ימים. עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות בהפרש של שבוע שיצאו שליליות. היום החלו כאבים מתונים בבטן התחתונה ודימום טרי שאינו נראה כמו מחזור (טיפות דם ללא כל הפרשות). ממה יכול לנבוע הדימום והאיחור במחזור? אני ממש מודאגת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחור במחזור
ד``ר ליאורה אברמוב06/12/2016יכול להיות הפרעה הורמונלית או בעיות הקשורות להתקן
פני לבדיקת רופא נשים בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפות - כיצד מתמודדיםמיכאלה03/12/2016
אין שום סימפטום חיצוני כמו הפרשות, גרד או משהו דומה.
איך מתמודדים?
התרביות שעשיתי נקיות לגמרי.
האם יש תזונה לשיפור הריח?
אני טבעונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
ד``ר ליאורה אברמוב06/12/2016תזונה יכולה לעזור
שטיפות חומץ תפוחים יכול לעזור ופרוביוטיקה לנרתיק
יש לבדוק את מצב צוואר הרחם ולקחת בדיקת פאפ אם לא לקחת בשנה האחרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן נר הלילה לתופעות לוואי של קדם המחזורגילי03/12/2016
שמעתי ששמן נר הלילה עוזר לתופעות הלוואי של לפני מחזור
כמו אכילה בזמן קדם הווסת
מה דעתכם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן נר הלילה
ד``ר מיכאל פרידמן03/12/2016מה דעתכם ?
=== לא נוכח מבחינה מדעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה משתפרת בזמן מחזורדבי03/12/2016
כל החודש יש לי אקנה, כשמגיע הימי המחזור העור שלי משתפר.
בעבר עשיתי בדיקות ואין לי בעיות הורמוניליות
ניסיתי כמה סוגים של גלולות ומצב האקנה לא משתפר
אבל שאלתי, איך ומה זה אומר שהאקנה משתפר בימי המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה ומחזור
ד``ר מיכאל פרידמן03/12/2016איך ומה זה אומר שהאקנה משתפר בימי המחזור?
=== ישנן גלולות מיוחדות לאקנה - תפני לרופא המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה- האם הבדיקה אמינהיעל02/12/2016
שלום,
אני בת 33 , עוד לא הייתי בהריון.
כבר כ 8 שנים שכל הזמן פטריית הקנדידה חוזרת אצלי.
היא אובחנה בלי משטח נרתיקי עד היום, על ידי רופא שראתה הפרשות שנראות כמו גיבנת קוטג, ובהמשך לפי תלונות שלי על
גרד וצריכה. כל פעם מחדש אני לוקחת את האגיסטן במשחה, כדור אנטי פיטרייתי אחד בחודש, והרבה פרוביוטיקה, ועדיין היא חוזרת.
אתמול לראשונה עשיתי משטח וגינלי, והתוצאה יצאה: .משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית
רציתי בבקשה לברר: ביום שעשיתי את המשטח הרגשתי גרד וכן הרגשתי שהקנדידה חזרה.
האם הבדיקה מאוד אמינה?
והאם במקרה שלי, כדי לקחת טיפול אנטי פיטרייתי בכדורים לתקופה ארוכה?
הפנו אותי לרופאת נשים מיוחדת שיש לה מיקרוסקופ מיוחד, אך התור הוא עוד הרבה חודשים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2016לפעמים במשטח נרתיקי קנדידה לא יוצאת
הייתי מציעה לך לחזור על המשטח כשאת מרגישה התקף חוזר לפני שאת מתחילה טיפול מונע ממושך בכדורים וחכי לתור אצל הרופאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ספונטני בזמן יחסי מין וללאענת02/12/2016
אני בת 26 ולקחתי גלולות אסטל במשך 6 שנים, לאחרונה החלפתי לגלולות מסוג יאז אך בין סוף חפיסת האסטל לתחילת חפיסת היאז לא עשיתי שבוע בפסקה (לקחתי ברצף) כדי לדחות את המחזור. מאז יש לי דימום קל מאוד ספונטני פעמיים ביום כמעט בכל יום ובעת קיום יחסי מין גם כן יש דימום. מהי הסיבה? והאם עליי לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2016יכול להיות שהחלפת הגלולות למינון נמוך יותר יצרה כתומים, אםפ לא יעבור בחודש הבא בחפיסה הבאה פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום של חודש מהרחםמיכל01/12/2016
רופא נשים אבחן אצלי באולטרסאונד ואגינלי שתי צ'יסטות רגילות ובגלל שאני מניקה לא נרשם טיפול תרופתי. האם דימום מתגבר ונחלש לסירוגין של של חודש הוא לא סיבה לבדיקה מקיפה יותר?
במקביל לדימום ישנו כאב בעצם הזנב כתוצאה מתנועה מסוימת , האם יש קשר בין שתי התופעות ? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2016אין קשר בין כאבים בעצם הזנב לדימומים חוזרים
חסר פרטים גינקולוגיים עליך
פני ליעוץ חוזר אם את חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת שניה לאחר לידהיולדת101/12/2016
שלום רב,
ילדתי לפני כ3 חודשים בן בלידת ואקום.
קיבלתי בחודש שעבר את הוסת בפעם הראשונה מאז הלידה והכנסתי את טבעת נוברינג. היום קיבלתי בפעם השנייה מאז הלידה לאחר שהוצאתי את הטבעת הראשונה ששמתי מאז הלידה וקרה לי דבר מאוד מלחיץ, בהיותי במקלחת הרגשתי לחץ קל ופתאום יצא קריש דם ענקי (בגודל של כ2-3 עגבניות שרי יחד). האם זה דבר תקין? האם עליי ללכת להיבדק?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריש
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2016לא תופעה שכיחה בהוצאת טבעת פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום באמצע החודש וביוץא01/12/2016
הפסקתי לקחת החודש גלולות
כשבועיים אחרי תחילת הוסת היחתי אצל רופא נשים שראה זקיק מוביל של 12סמ. יומיים אחכ התחיל דימום שנמשך יום. האם יש עוד סיכוי לביוץ בימים הקרובים או שמשמעות הדימום שהחודש לא יהיה פורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ ודימום
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2016יש נשים שמדממות קלות בזמן ביוץ ועדיין זה מעיד על ביוץ תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין רק עם קונדוםורד01/12/2016
היי
אני בחורה בת 34 שעברה הפלה בעקבות הריון לא רצוי לפני מס שנים. מאז שיוצא לי לקיים יחסים עם קונדום בלבד כי אסור לי גלולות אך עדיין אני פוחדת ולא נהנית בסקס.( אני מחכה כמו מפגרת סליחה על המילה) כמה ימים לפני המחזור ככה שאני יודעת שלא יהיה מצב להריון בנוסף לקונדום. שאלתי היא האם באמת ניתן להיות רגועים עם קונדום ואיך ניתן לדעת שהכל בסדר ולהיות רגועים? גם בימים של ביוץ ומספר ימים לפניהם ואחריהם? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2016קונדום הינו אמצעי מניעה יעיל אבל לא ב100% ופחות מגלולות או התקן תוך רחמי
התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי אפשרות להחדרת התקן תוך רחמי שמיועד לבחורות צעירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור בזמן גלולותדנה01/12/2016
שלום, אני לוקחת גלולות מסוג מינס כבר מעל כמה שנים
מסיימת את החבילה בימי רביעי ומתחילה חבילה חדשה בימי שני
זה יוצא ככה באופן קבוע
את המחזור אני מקבלת בין לבין
החודש המחזור פשוט לא הגיע. הגיע יום שני להתחיל חבילה חדשה והמחזור עדין לא הגיע
מציינת שלקחתי כרגיל
השאלה מה יכולה להיות פשר הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2016יכול להיות חסר משמעות אבל בכל מקרה עשי בדיקת שתן ביתית לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול בימים בגלולת בלארהיעל30/11/2016
שלום ד"ר
היום כשלקחתי את הגלולה(גלולת בלארה) מהחפיסה החדשה(אני מחברת 2 חפיסות) התבלבלתי ביום ובטעות לקחתי את של חמישי במקום של רביעי..הבנתי את הטעות והוצאתי אותה מהפה בשילוב המים ששתיתי מעט אבל נזכרתי שזו גלולה שאמורה להיות עם אותו חומר לכל גלולה ..לכן החזרתי ובעלתי אותה ..האם מה שעשיתי פוגם ביעילות?
האם באמת לכל גלולה בבלארה יש אותו חומר פעיל והאם אוכל לקחת מחר את של רביעי במקום חמישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלארה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2016היעילות לא נפגמה ואין הבדל בין כדורי הבלארה המינון בכל כדור זהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של שבוע בהכנסת נוברינגפלונית30/11/2016
הכנסתי נוברינג באיחור של שבוע וחצי....
מתי אני אהיה מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2016השתמשי בקונדומים שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)