מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת כדורים למניעת הריון אחרי הפסקה של שבועיים וחצימוריה28/09/2016
האם חייב לקחת את הכדורים רק כאשר מקבלים את הווסת או שאפשר גם לפני? לקחתי שלושה חודשים יסמין אך הפסקתי ולא התאפשר לי להשיג עוד וכבר קיבלתי ווסת ועכשיו זה די דחוף לי לדעת אם אני יכולה להתחיל שוב או שחייב לחכות לווסת הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת כדורים למניעת הריון אחרי הפסקה של שבועיים וחצי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2016אם תתחילי עכשיו ולא ביום הראשון של המחזור אינך מוגנת בשבועיים הקרובים וצריכה להשתמש בקונדומים בנוסף יכול להיות דימום לא סדיר כתוצאה מהשיבוש ההורמונלי שיצרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה לאחר שגומרים בפניםדניאל28/09/2016
היי, אני בת 21. כל פעם שחבר שלי גומר בפנים ממש שורף לי המגע של הזרע. למה זה קורה ואיך אפשר להקל על הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בזמן סקס- תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016פני לבדיקת רופא נשים לברר סיבת צריבה
בינתיים שיגמור בחוץ או שתשתמשו בקונדומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהפרשות בבטבליות פולידיןאילנית28/09/2016
הבת שלי בת 20 מטופלת בתרופה " טבליות פולידין" עקב הפרשות מרובות ..
היום היא קבלה את הטבלית האחרונה סה"כ 6 טבליות.
מהיום החל לה דימום ולא אמורה לקבל כי התחילה גלולה לבנה היום . מקבלת יסצין פלוס. היא בתולה .
הרופא נשים שמטפל בה נמצא בחו"ל ואין רופא שאוכל לפנות אליו היום.
האם יכול לקרות מצב כזה במהלך הטיפול? אם לא נה צריכה לעשות וממה נובע הדמום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהפרשות בבטבליות פולידין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016דימום יכול להיות או עקב אי סדירות במחזור למרות גלולות או שפצעה את עצמה עם המוליך של הפולידין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי נוברינג עקב חו"לאלינה28/09/2016
שלום רב,
האם אפשר שבועיים אחרי שהכנסתי את נוברינג להכניס ברצף טבעת נוברינג חדשה ל-3 שבועות וסך הכל יהיה לי 5 שבועות של שתי טבעות נוברינג? כי אני טסה לחו"ל ואם אכניס ברצף טבעת חדשה אחרי 3 שבועות ולא שבועיים אצטרך להתעסק עם זה בחו"ל ואני לא רוצה לקחת סיכון מבחינת אחסון תרופה והבדלי טמפרטורה.
תודה רבה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי נוברינג עקב חו"ל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016אין בעיה לצרף שתי טבעות של נובהרינג אחת אחרי השניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו אם זה שבועיים+3 שבועות, כן?
אלינה28/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו אם זה שבועיים+3 שבועות, כן? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2016אין בעיה אם את מחליפה ברצף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרדיוליפין בזמן הריון האם יש השפעה?יעל28/09/2016
לאחר 2 הפלות ביצעתי בדיקת קרדיוליפין עם תוצאה 25.6. לאחר 4 חודשים ביצעתי שוב את הבדיקה, תוצאה: 10.4.
החודש שוב ביצעתי את הבדיקה:11.7.
את הבדיקה האחרונה ככל הנראה, ביצעתי לאחר שנקלטתי להריון (כרגע באיחור לא אופייני של 4 ימים-כמובן שאעשה בדיקה, חשוב לי לקבל תשובה לפני החג).
האם הריון יכול להשפיע על הבדיקה ולכן שוב יש תוצאה גבוהה?
כמו כן, יש לי דקירות חזקות בבטן (שעה אחת ביחס לטבור)האם יש קשר?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרדיוליפין בזמן הריון האם יש השפעה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016לא ידוע לי על הבדלים פני לרופא הנשים העוקב אחריך בהריונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמי שזז ממקומו בזמן מחזוררינה28/09/2016
אתמול גיליתי שהחוט של ההתקן יוצא לי מהנרתיק. זאת אומרת שהוא זז או יצא ממקומו. האם זה מסוכן? אני כרגע במחזור ולא מעוניינת להגיע לרופא אלא אם יש סיכון.
האם רופא יכול להחזיר אותו למקומו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן תוך רחמי שזז ממקומו בזמן מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016אם ההתקן נפל אי אפשר להחזיר אותו את חייבת לפנות לרופא נשים בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת כדורי פרימולט נור לדחיית וסתמתלבטת27/09/2016
שלום. ראיתי ברשת עצות שונות לגבי תזמון נטילת פרימולט נור על מנת לדחות וסת. חלקן דיברו על נטילת הכדורים החל מהביוץ ועד לכמה ימים לפני המועד המבוקש לקבלת הוסת (נטילה של כ-3 שבועות ברצף?) וחלקן דיברו על התחלת נטילת הכדורים רק מספר ימים לפני המועד המשוער של קבלת הוסת. מתי אמורים לקחת אותם? אם אתחיל ליטול את הכדורים מיד עם הופעת הסימפטומים המבשרים על בוא הוסת שמתרחשים בד"כ כשבוע לפני הגעתו, האם זה מספיק בכדי לדחות את הגעתו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת כדורי פרימולט נור לדחיית וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016כדאי 10 ימים לפני מועד המחזור שאמור להגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירן גדול מאוד וקיום יחסי מיןאלה27/09/2016
שלום,
יש לי שרירן מאוד גדול שגורם לבטן נפוחה כמו בחודשי הריון מתקדמים.מחזור סדיר ,אין דימום יתר ,אין כאבים.
אני חוששת מלקיים יחסי מין ,
הם מסוכן לקיים יחסי מין,האם הדבר יכול לגרום לדימומים או תופעות לוואי אחרות עקב גודל השריר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן גדול מאוד וקיום יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016תלוי מיקום השרירן בעקרון לא צריכה להיות בעיה
התיעצי עם רופא הנשים שעוקב אחריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור לאחר הפלה טבעיתDמירית27/09/2016
שלום וברכה
לפני כ 5 שבועות עברתי הפלה טבעית.
עדיין לא הופיע המחזור.
האם זהו עיקוב הגיוני או שיש צורך ללכת להיבדק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור לאחר הפלה טבעיתD - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016יכול להגיע בימים הקרובים אם לא יגיע פני לרופא נשים לבדיקה ולהערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקחת גלולות אם אני נוטלת באופן קבוע אוקסיקונטין?קרן26/09/2016
יש טעם לפנות לרופא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לקחת גלולות אם אני נוטלת באופן קבוע אוקסיקונטין? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה-כדורי duphaston ודחיית מחזור לאורך זמןדנה26/09/2016
שלום רב,
אני נמצאת כרגע בירח דבש בחול ..קיבלתי כדורי duphaston לדחיית וסת.. אני לוקחת אותם בזמן קבוע פעמים ביום לפי הוראות הרופא.. אתמול התחיל לי דימום קטן והיום המון הפרשות חומות ..מה לעשות? להמשיך את הכדורים או להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה-כדורי duphaston ודחיית מחזור לאורך זמן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016אם זה נראה כהתחלת מחזור הפסיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש עוד סיכויי שנקלטתי להריון?צפונית26/09/2016
קיבלתי מחזור ב 3.9, ביום החמישי התחלתי איקקלומין, לאחר 11 ימים עשיתי מעקב זקיקים והייתה ביצית אחת גדולה ועוד 2 קטנות.
נאמר לנו לקיים יחסים בחמישי ושבת.
היום בבוקר (שבוע ויום אחרי ובערך 4 ימים לפני המחזור) עשיתי בדיקת שתן עם סטיק שמזהה הריום מ IUL 10 ויצא שלילי,
האם יש עוד סיכויי להריון או שאין סיכויי שנקלטנו? (עבר שבוע ויומיים לערך מהביוץ).
**במידה ולא נקלטנו נאלץ להתחיל הזרעות ולכן השאלה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש עוד סיכויי שנקלטתי להריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016בדיקת שתן להריון תהיה חיובית ביום שהמחזור אמור להגיע ולא לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר חיבור גלולות מינס במשך כבר 10 ימים עם כאבים והתכווצויותנתן-לי26/09/2016
שלום.
אני לוקחת גלולות מינס כבר 9 חודשים.
אני בטיול בחו״ל ולכן החלטתי לאחר התייעצות עם רופא לחבר שתי חפיסות תוך דילוג על גלולות הדמה בחפיסה הראשונה. בתחילת החפיסה השניה הכל היה תקין ובלי בעיות ואז התחלתי לדמם, דימום שנמשך כבר 10 ימים. הדימום דומה לתחילת מחזור בצבע ובמרקם שלו ויש לי כאבים והתכווצויות נורא חזקות. לא דילגתי על אף גלולה.
אוסיף שלפני 3 חודשים דיממתי באמצע חפיסה ליומיים ואז זה הפסיק.
למה אני מדממת בכלל ומה אפשר לעשות כדי להפסיק את הדימום?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר חיבור גלולות מינס במשך כבר 10 ימים עם כאבים והתכווצויות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016את מדממת בגלל החיבור של 2 החפיסות הכי נכון זה להפסיק ל4 ימים ואז להתחיל חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת אולטרסאונד לאחר טיפול איקקלומיןיאנה26/09/2016
היי אשמח לייעוץ. מנסים הריון שני, בעלת שחלות פוליציסטיות, מדובר בסבב שני של איקקלומין הבדיקה בוצעה ביום ה 14 של המחזור. רירית 12 ממ. נצפה מבנה אקונגי ייתכן פוליפ בגודל 8*13 ממ. דוגלס מעט נוזל. שחלה ימנית:זקיקים מרובים בצורה אופיינית לpco. נמצא זקיק 20 ממ ו15 ממ. שחלה שמאלית: זקיקים בצורה אופניינית לpco. ידוע לי שpco זה פוליסיצטי.. השאלה אם הנתונים תקינים בהתחשב באבחון,זמן הבדיקה, סיכויים להרות..ומתי יכול להתרחש הביוץ? האם הפוחיפ שנצפה יכול להפריע לקליטת הריון? תודה רבה וסליחה על האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת אולטרסאונד לאחר טיפול איקקלומין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016פני לרופא נשים שיסתכל על תוצאת האולטראסאונד אם יש חשד לפוליפ בתוך הרחם זה בהחלט יכול להפריע לקליטה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים. אודה לתשובתכם.סולי26/09/2016
שלום רב,
בת 47. יש לי התקן מירנה חמש ורבע שנים.
השבוע התחלתי לחוש כאבים חזקים בשדיים.
הם מאד רגישים וכואבים, כמו בימים שהיו גדולים בחלב לאחר לידה.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון מילה. לא גדולים אלא גדושים.
סולי26/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים. אודה לתשובתכם. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2016שינויים הורמונליים כלשהן פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)