מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וסת מוקדמת אצל נערה, פעמיים ברצף לאחר שלוש שנים של סדירותשרית10/08/2016
בתי בת נשש עשרה קיבלה את הוסת הראשונה בגיל שלוש עשרה, לאחר שלוש שנים בהן קיבלה את הוסת באופן סדיר, היא קיבלה לאחרונה את הוסת שלושה שבועות לאחר הפעם האחרונה ואז ברצף, כעבור 13 ימים. אני מודאגת מהשינוי.
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת מוקדמת אצל נערה, פעמיים ברצף לאחר שלוש שנים של סדירות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016יכול להיות הפרשעה הורמונלית קחי אותה לרופא נשים להערכה ולבדיקת אולטראסאונד אגני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כותרת: גיל המעבר והתקן תוך רחמייעל10/08/2016
שלום,
מה הקריטריון שלפיו מחליטים בגיל המעבר שכבר אין צורך באמצעי מניעה וניתן להוציא את ההתקן?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כותרת: גיל המעבר והתקן תוך רחמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016כשערכי ההורמונים הם מנופאוזליים כלומר מעידים שהשחלות לא פעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לנשים מעל גיל 40 - האם כדאי? ואמצעי תחליפי טבעי בשם דייזיravit10/08/2016
בוקר טוב. אני בת 43. עד לפני כשנתיים השתמשתי בגלולות למניעת הריון בשם פמינט. בשנתיים האחרונות לא הייתי פעילה מינית, ואני עתידה להיות פעילה מינית בזמן הקרוב. אני יודעת שלא מומלץ להשתמש בגלולות מעל גיל 40. רציתי לברר האם יש גלולות שהן בטוחות לשימוש מעל גיל 40. כמו כן, נתקלתי באינטרנט במכשיר שנקרא "דייזי", שהוא דרך בטוחה כדי למנוע הריון. רציתי לברר האם מדובר באמצעי יעיל. תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לנשים מעל גיל 40 - האם כדאי? ואמצעי תחליפי טבעי בשם דייזי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016לא מכירה
הץתיעצי עם רופא הנישם שלך לגבי אמצעי מניעה שמתאימים לגילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההשלכות של נטילת שתי גלולות של היום שאחריעפרי10/08/2016
שלום,
אשמח לדעת מה הן ההשלכות של נטילת שתי גלולות של היום שאחרי, בהפרש של שבוע וקצת זו מזו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההשלכות של נטילת שתי גלולות של היום שאחרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016הפרעות מחזור דימומים לא סדירים ובכל זאת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד אגן גניקולוגי תוצאות רוצה לדעת אם תקיןחסוי09/08/2016
שלום
נשלחתי לעשות אולטרסאונד אגן גניקולוגי
בגלל מחזור לא סדיר
התוצאות קצת הדאיגו אותי ורציתי לדעת האם הכל תקין
נתוני שחלה שמאלית מידות השחלה היו 30*40 מ״מ
מרקם ציסטי הערות: בתוכה נצפה החזר עכור בקוטר 14*14 מ״מ נצפה החזר נוסף צלול בקוטר 23 מ״מ . דוגלס: חופשי מנוזל
האם תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד אגן גניקולוגי תוצאות רוצה לדעת אם תקין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016לא מפענחים בדיקות דרך האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וחוסר מחזור בין החפיסותהילה09/08/2016
שלום אני בת 40 לוקחת גלולות כמה שנים. תמיד בהפסקת 7 הימים בין החפיסות קיבלתי מחזור. הפעם לא קיבלתי האם זה מסוכן . לפני שאני הולכת לר. נשים מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וחוסר מחזור בין החפיסות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016קודם כל שללי הריון ואם שלילי יכול להיות מ קרי וחסגר משמעות אבל פני לרופא הנשים לבדיקה ולהערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד להיריון מולארי חלקי אשמח לקבל דעת נוספתמודאגת09/08/2016
שלום דר אני כתבתי לך לפני כמה שבועות ביקצור לאחר גירדה ריקון רחם בשל חשד להיריון מולארי הבטא עמדה מעל מאה אלף לפני הגידה עשו לי גם צילום חזה ותפקוד בלוטת התירס שיצאו תקינים אחרי הגירדה ביום הבטא 28 אלף אחרי שבוע 1500 ואחרי עוד שבוע 445 כבר יומיים מרגישה כאב בטן תחתונה בצד ימין שבא ונעלם הלכתי לרופא נשים שלי ומצא בבדיקת us ממצא ציסטי בשחלה ימין ובעקבות ההיסטוריה שלי שלח אותי למיון נשים בבית החולים שעברתי שם הגרידה כאשר הגעתי לקחו לי בטא ועשיתי במכון us התוצאה רחם ככיפוף קדמי בחלל קרן שמאלית תוכן לא סדיר 23*21 ללא זרימה בתוכו שחלה ימנית 27*30 ושני 29*27 בהיקף זרימה עשירה ללא חשד לשיזור שללה שמאלית תקינה מרקם תקין ללא נוזל בדוגלס הרפא במיון לא הדאיג אותו הממצא בשחלה אלא הדאיג אותו הממצא הקטנטן ברחם ואמר לי אם בדיקת בטא עלתה אז כנראה זו גרורה ואם הבטא ירדה אז זה דם והוא ירד עם המחזור יש לציין שלפני שבוע עשיתי גם בדיקת us והיה גוש דם בחלל הרחם ועכשוי זה פחות חוץ מזה רחם נקי רק הממצא הקטן יצא בדיקת בטא במיון כאשר הייתה לפני שבוע 445 והיום היא 130 וגם הרופא אמר לנו תשובה הפתולוגיה והיא ממצאים מעלים חשד אך אינם מסיפקים לאבחנה של molar pregnancy קיימת אבחנה מבדלת עם : fetal chromosomal abnormality הרופא נתן לי שחרור ואמר שהמצב שלי טוב ושהירידה בבטא מרגיעה וגם לא הסכים לתת לי תרופה להוציא את מה שנשאר ברחם אמר שלא צריך והוא יצא עם המחזור מה דעתך על המצב שלי האם כדאי לקחת תרופה להוריד את הדבר הקטן שנאשר אני מפחדת שזה מסוכן אן ישלח גרורה והממצא בשחלה האם זה יעבור לבד הרופא אמר לי עד עכשוי לא צריך טיפול בזה ומה דעתך על תשובה הפתולוגיה שאינם מספיקים לאבחנה של היריון מולארי סליחה על ההודעה הארוכה אשמח לדעה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד להיריון מולארי חלקי
מודאגת13/08/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד להיריון מולארי חלקי אשמח לקבל דעת נוספת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2016המשיכי מעקב בטא עד שיצא שלילי וחיזרי על אולטראסאונד אחרי המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא זוכרת האם בלעתי את הגלולה האחרונה בחפיסהאלכסנדרה08/08/2016
שלום, לוקחת גלולות מליאן, היום ב20:00 לקחתי את הגלולה האחרונה בחפיסה, ומישהו התחיל לדבר אלי הוציא אותי מהריכוז ולא זכרתי אם בלעתי את הגלולה או שהיא נפלה לי, האם אפשר להמשיך רגיל לשבוע הפסקה ולהתחיל חפיסה חדשה רגיל? אשמח לדעת אם אפשרי כדי לא לבלגן ואם צריך אשתמש באמצעי הגנה נוספים. (חייבת לציין שאני בחו״ל ונותרה לי בדיוק עוד חפיסה) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא זוכרת האם בלעתי את הגלולה האחרונה בחפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016מחמת הספק התחילי את החפיסה החדשה יום אחד יותר מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אלכסנדרה09/08/2016תודה רבה,אך מה זה יעשה?פשוט נגיד ולא בלעתי אותה,אי אפשר להמשיך להתחיל לקחת חפיסה חדשה רגיל ביום ה8?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור חפיסות מרסילון לעיכוב המחזוררוני08/08/2016
היי,
אני מתחתנת ב1.9 ואמורה לקבל מחזור שיפסיק ב31.8.
רופא הנשים שלי המליץ לחבר חפיסות של הגלולות ובמקביל לקחת כדורים מעכבים (פרימולוט נור) שבוע לפני סיום החפיסה הראשונה ועד ליום אחרי החתונה. כשניגשתי עם המרשם לרוקחת היא הרימה גבה ואמרה שהיא לא בטוחה שכדאי לעשות את זה כי עודף הורמונים יכול לגרום לדימום גם.
האם יש דרך בטוחה יותר? או שכדאי לקחת את הכדורים כמו שהרופא המליץ?
תודה רבה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור חפיסות מרסילון לעיכוב המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016פשוט חברי חפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה קשה בעת קיום יחסי מיןסיגלית08/08/2016
שלום רב,
אני בת 67, אני ובעלי מקיימים יחסי מין, אבל בשנתיים האחרונות יש לי צריבה קשה בעת קיום יחסים(בעיקר בצד שמאל של הנרתיק) ולכן אני נמנעת מכך וזה חבל לי. הייתי אצל רופא הנשים שבדק ולא מצא סיבה לצריבה והמליץ לי על שימוש באגיסטין קרם, השתמשתי כמעט שנתיים אבל לא חל כל שיפור ולכן הפסקתי את השימוש, בפורומים שונים הומלץ לי על משחה בשם ג'ל גינומונאל, אני משתמשת בה כשבועיים כשבשבוע הראשון השתמשתי כל יום, ובשבוע השני לסירוגין, חשבתי שזה יקל על קיום היחסים אבל, כלום, צריבה קיימת.
מה ניתן לעשות? האם עלי לוותר על קיום יחסי מין.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה קשה בעת קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מוגבר אצל נשים, או חוסר חשק אצל גבריםחסויה08/08/2016
בת 23, תמיד היה לי חשק מיני הרבה יותר גבוה מנשים אחרות. אני מאוננת מגיל צעיר כמעט כל יום, גומרת בכל צורה וכמה שבא לי. הבעיה בעצם בזוגיות.. נדמה שכרגע הדחף המיני שלי הרבה יותר גבוה משל חבר שלי.
אני יודעת בוודאות שהוא נמשך אליי, ושזאת לא בעיה כזאת. אין אפילו לחץ בעבודה(להיפך- הוא בתקופת פריחה כזאת)
תמיד בא לי, וכמעט תמיד אני חושבת על זה.
הוא אומר שהוא מאוד אוהב את זה בי- ומצד שני אני רואה שזה כבר הופך ל"עניין". אני אף פעם לא מתעצבנת, אבל לפעמים קשה להסתיר אכזבה אחרי ציפייה ממושכת. בתחושה שלי המצב הוא שמבחינתי אפשר בכיף לעשות את זה כמה ימים ברצף- מבחינתו, פעם בשבוע.
עשינו שיחות בוגרות על זה, בהן אני מציגה בפניו את התשוקה הגדולה שלי אליו ולסקס באופן כללי. הוא מבין, אבל בפועל פחות "פועל." השיחות תמיד רק הגבירות את התחושה הרעה אצל שנינו. לי זה פוגע בביטחון העצמי, והוא תמיד בתחושת "המאכזב שלא מספק את תכונות הגבר הטיפוסי."
אני חוששת שהוא פשוט בן אדם פחות מיני ממה שחשבתי, שפועל מעצלנות.
הצעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מוגבר אצל נשים, או חוסר חשק אצל גברים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016לפנות לטיפול מיני שניכם כדי לפתור את הבעיה ביניכם. אם הקשר חשוב כדי שלא יהיו לחצים מצטברים על הרקע הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת דופסטון בהנקה מלאהרינת08/08/2016
שלום, הרופא רשם לי HYDROGESTERONE 10MG TAB שמה המסחרי דופסטון לטפל בבעיה של מחזור כבד וארוך . אני מניקה הנקה מלאה. האם יש בעיה לקחת את התרופה? תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לקחת דופסטון בהנקה מלאה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיכות לא מוכרת במפשעה . מפחדת מאוד.הדס07/08/2016
היי אני בת 19 ומקיימת יחסים מין קבועים עם בן זוג ועם אמצעי הגנה תמידיים . בהתחלה השתמשתי בגלולות בשם יאז אך בעקבות שחזר גוש בשד בשם פיברודנומה הומלץ לי להפסיק את השימוש בגלולות ובהורמונים מכל סוג. עברתי לקונדומים.
זה הרקע. ועכשיו לבעיה.. בעודי מסתבנת במקלחת אני שמה לב שבצד ימין של מפשעתי יש מן כאב כזה. נגעתי בו וזה מרגיש כמו כאב של מכה יבשה עם שתפי דם אך לי אין שתפי דם ,זה לא בולט כלל ואין לזה צבע.. רק כאב כמו מכה ונפיכות אבל פנימית כמו מעין גוש לא סימטרי מתחת לפני העור.אני זוכרת שקיבלתי מכה באיזור הזה אבל יכול להיות שזה פסיכולוגי ואני לא רוצה להיתפס עלזה. עלתה המחשבה שאולי זו שערה הפוכה אך זה מתחת לשכבת העור של שערה אני מרגישה בכך. אני מאוד מפחדת ולא יודעת מה לעשות.אני חיילת ולקבוע תורים זה מאוד בעייתי מהיום להיום והשירות הוא גם ככה על הפנים. אני מאוד מפחדת בבקשה אם יש איזשהו הסבר אשמח לעזרה ויעוץ. תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיכות לא מוכרת במפשעה . מפחדת מאוד. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016קשה לתת אבחון ללא בדיקה שלך
בקשי להפגש עם רופא היחידה לא צריך להיות גינקולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת לחוצה, אודה לעזרה- תשובת CTשואלת07/08/2016
שלום רב,
לפני כשבועיים סבלתי מהתקף בבטן העליונה, ונשלחתי לבצע CT לחשד אבנים בדרכי המרה ובכיס המרה. אושפזתי לשבוע בבית חולים עקב התקפים חוזרים. בתשובות של הסיטי נתגלו דברים נוספם מעבר לאבנים.
רחם מעט מוגדל עם מרכז היפודנסי. בשחלה שמאלית הודגם מבנה ציסטי עם מחיצה בגודל 3.5 ס"מ. כמו כן, הודגם מוקד מסויד באותה שחלה בגודל 6 מ"מ. התרשמות: ציסטה עם מחיצה בשחלה שמאלית- מומלץ יעוץ גינוקלוגי +מרכז היפודנסי בלתי אחיד של הרחם.
אני קצת לחוצה (מאוד לחוצה), אודה לעזרה - עד שאגיע לגינקולוג שלי.
יש לציין כי אני בת 34- בריאה לרוב. 2 ילדים בריאים בבית (בני 10 +5 שנים) - הריונות תקינים ולידות תקינות. עברתי הפלה וגרידה באוקטובר 2015 בשבוע 17 עקב צרים וירידת מים פתאומית. מאז מנסים להרות- ללא הצלחה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת לחוצה, אודה לעזרה- תשובת CT - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016אנחנו לא מפענחים בדיקות דרך האינטרנט. פני לרופא הנשים שלך שישלח אותך גם לאולטראסאונד גינקולוגי שהוא הרבה מדויק לאברי האגן מאשר הCT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור גיל 43 אותות לסיום??לי07/08/2016
שלום,
ברצוני לשאול על שיבוש בקבלת המחזור
אני בת 43 ללא אמצעי מניעה ומקבלת כמו שעון כל 30 יום
כרגע אני עם איחור של שבוע ועם כאביי טרום מחזור..
במידה ואני לא בהריון האם זה גיל שהמחזור מתחילת לתעתע?
במידה ואני בהריון ואני נוטלת גלוקומין לסכרת ומאוזנת יש סיכון להמשך ההריון מעבר לסיבוכים של גיל מבוגר יחסית??
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור גיל 43 אותות לסיום?? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016הכי פשוט זה לעשות בדיקת שתן להריון ולראות מה המצב ולהתקדם בטיפול בהתאם לתוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)