מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם סבון לשטיפה אינטימית הוא שטיפה אינטימית?ברכה13/08/2016
האם שטיפה אינטימית היא סבון לשטיפה אינטימית או רק סבון/נוזל המוזרק לפות באמצעות מזרק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם סבון לשטיפה אינטימית הוא שטיפה אינטימית? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2016נוזל שמוחדר לנרתיק כאילו לחיטוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהיריון לא רצוי עקב בילבול בגלולותאנונימית13/08/2016
שלום,
הסתבכתי פעם ראשונה עם הגלולות. לקחתי פעילות כרגיל אבל דילגתי בלי כוונה על אחת,כלומר לא היה יום שלא לקחתי בכלל,פשוט הקדמתי ביום בלי לשים לב.כל שורה היא שבוע,אז במקום לקחת למשל את יום שבת לקחתי את של ראשון,ובמקום את שני לקחתי את שלישי.....)אחכ לקחתי 2 פלצבו ואז אחת פעילה.ההסבר למה לקחתי ככה הוא קצת מסובך אבל כרגע זה המצב. יום אחרי לקחתי פעילה.נשארו לי 2 פלצבו ועוד לא קיבלתי מחזור)האם אני מוגנת?..אני אמורה לקבל מחזור?שכבתי עם חבר שלי ב4.8 בלי קונדום ולכן הדאגה.
אם לא היה את כל הבלאגן והסיבוך בגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהיריון לא רצוי עקב בילבול בגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016לא ממש הבנתי את הבלגן שעשית אם יש חשש מהריון שבועיים אחרי המשגל ךללא הקונדום עשי בדיקת שתן לשלול הריון בינתיים המשיכי עם הגלולות סדירר מבלי לעשות הפסקת ללא קשר אם תקבלי מחזור או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לאחר רעלת הריון-לגבי השיליהאנונימי13/08/2016
שלום! לפני קצת יותר מ 3 שנים עברתי רעלת מאוד חמורה בשבוע 30, רק עכשיו התחלתי את הבירור. היום קיבלתי מבית החולים תשובה ממחלקת הפתולוגיה. יש לי תור לרופא עוד חודש, כמובן שזה לא דחוף עכשיו, פשוט רציתי לדעת מה המשמעות של ההבחנות? האם יש לזה השלכות כלליות וזה מצביע על איזשהן בעיות באופן כללי? המון תודה מראש על העזרה (מצורף קובץ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור לאחר רעלת הריון-לגבי השיליה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016לא מפענחים תוצאות בדיקות דרך האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת נטילת פרוגילוטון ביום ה9 של הנטילה.יאנה12/08/2016
היי, באבחנות אני עם שחלות פוליציסטיות ומנסה להיקלט.
ב29.7 ועד ה4.8 הייתי במחזור. כאשר טרם המחזור הנל לקחתי דופסטרון למשך חמישה ימים! ביום האחרון של המחזור הרופאה נתנה לי פרוגילוטון למשך 21 יום. אמרה כי אחריו אמורה לקבל מחזור וביום החמישי של המחזור להתחיל איקוקלומין.
היום אני ביום ה 9 של הכדור, ואתמול התחיל דימום. דימום קל אבל קיים.
האם זה תקין?
אציין כי עקרונית עכשיו הימים שאני אמורה לבייץ אחרי המחזור האחרון שנגמר ב4.8.. ואני רוצה לנסות בכל זאת טבעי.. אבל הדימום הזה אני לא מבינה אותו.
משיחתי עם הרופאה אמרה אם מתחזק להתחיל טיפולאיקוקלומין.. אבל הוא לא מתחזק הוא פשוט ככה בקטנה.
ועוד דבר טרם קבלת המחזור ב29.7 יצאה לי בדיקת ביוץ חיובית שכמובן לא ווירתי על הימים האלה. האם יכול להיות שזה הריון או שאין קשר? אשמח למענה. תודה. וסליחה על האורך פשוט אני בטיפולים והיה חשוב לי לציין כל מה שקרה עד היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בעת נטילת פרוגילוטון ביום ה9 של הנטילה. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016לא ברור לי הדימום יכול להיות דימום קל בזמן ביוץ מוקדם להיות דימום של הריון או השרשה
אבל אם יש אפשרות להריון מהמחזור הקודם עשי כבר בדיקת שתן לברור הריון
התיעצי שוב עם הרופאה המטפלת בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנרתיק בזמן קיום יחסים ופטריה שלא עוברתעמית12/08/2016
שלום,
אני מזה המון זמן סובלת מכאבים בנרתיק בזמן קיום יחסים. תקופה של יותר משנה וחצי.
תחושת התסכול היא בלתי נסבלת.
כל תקופה הכאב כביכול עובר למקום אחר. פעם הכאב הוא בדגדגן, ככה שמגע בו מעורר תחושת צריבה\כאב.
תקופה אחרת הכאב יכול לעבור לשפתיים של הנרתיק ותקופה אחרת הכאב יכול לעבור לאזור פתח הנרתיק מטה. לחילופין הכאב והצריבה מופיעים גם בחדירה.
עד היום היתי אצל 3 גניקולגים. במרבית הפעמים כבר בהסתכלות מהירה הבחינו בפטריה בנרתיק.
למעשה כמעט כל הפעמים אמרו לי שיש פטריה.
בחלק מהפעמים שהגעתי לאחר טיפול בפטריה הרופא אמר שאין לי כלום. אבל עדין הכאבים לא חלפו. בביקור חוזר שוב נמצא משהו ושוב הצריך טיפול.
חשוב לומר שאני גם סובלת מהפרשות נכון לעכשיו (לאורך התקופה גם היו עליות וירידות עם ההפרשות).
אני לא יודעת כבר מה לעשות. תחושת התסכול שיש בי כמעט שנתיים במצב הזה מתסכלת אותי ואני מרגישה שאני לא מסוגלת ככה.
עד לפני שנתיים היתי בנאדם מאוד מיני.
בנוסף אני לא צריכה להסביר כיצד זה משפיע על מערכת היחסים שלי עם בן זוגי.
עשיתי כבר משטח נרתיק ועשיתי גם בדיקות דם.
הבעיה עדין קיימת.
הטיפולים שקיבלתי היו באמצעות נרות ובאמצעות משחות. לתקופות מסוימת הכאבים פחתו משמעותית אבל לתקופה מאוד מאוד קצרה (משהו כמו שבוע) ואז הכאבים חזרו.
מה ניתן לעשות? אני באמת מתוסכלת מהמצב הנוכחי.
האם זה בכלל יעבור??
נכון להיום אני לא מסוגלת לקיים יחסים בגלל הכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בנרתיק בזמן קיום יחסים ופטריה שלא עוברת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016כדאי לפנות לרופא נשים שמומחה לבעית כאבים בנרתיק כי לא נראה לי שהבעיה שלך כרגע היא פטריות אלא וולוודיניה שזו תגובה כאב עצבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא כדורים לדחיית מחזורכריס11/08/2016
אני יוצאת לחופשה בת שבועיים מה20 לחודש. הפעם האחרונה שקיבלתי היה ב 26-7 . אני אמורה לקבל בין ה20 לחודש עד 25 . ממתי עליי להתחיל לקחת את הגלולות?? אני כבר מרגישה כאבים בחזה.
ושאלה נוספת אחרי שאפסיק את הגלולות תוך כמה זמן אמורה לקבל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא כדורים לדחיית מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016איזה גלולות?
אם זה גלולות למניעת הריון מתחילים אותם מהיום הראשון של המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ כשלושה חודשים לאחר ניתוח קיסרימירב11/08/2016
שלום,
האם ניתן לעשות בדיקת פאפ 3 וחצי חודשים אחרי ניתוח קיסרי? האם יש צורך לחכות יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ כשלושה חודשים לאחר ניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ושמה וסטיבוליטיס, איך לטפל?בת 2511/08/2016
שלום,
אני בת 25, עם אותו בן זוג כבר למעלה מ3 שנים, מחזור סדיר.
לפני כ-3 שנים החלו להופיע מס' תסמינים כמו אי נעימות בנרתיק במשך רוב היום, הפרשות יחסית צמיגות, צהבהבות או לבנות לא פוסקות, ולפני כשנה החלו גם כאבים בזמן קיום יחסי מין (בהתחלה כאב שגרם לנו להפסיק, אח"כ נחלש אבל עדין מציק). כל רופאי הנשים שביקרתי אצלם אמרו שכל הבדיקות תקינות והכל בסדר.
לפני כ3 חודשים רופא העור ומין שלי שמע על הבעיה שלי והפנה אותי לרופא שהוא חושב שיוכל לעזור וכך היה, הרופא עלה על התסמונת: "וסטיבוליטיס". בלחיצה על האזור כאב לי באמת וגרם לי ממש לזוז באי נוחות. כששאלתי לגבי טיפול אמר שיש 3 אופציות.
1. ניתוח להסרת האזור הבעייתי, אך הוא לא ממליץ (וגם אני לא ממש בעניין, במיוחד בגלל גילי.
2. פיזיוטרפיה (שנשמע לי תמוה)
3. מריחת שמן פראפין לפני קיום יחסי מין (אשר עזר, אבל לא פתר את הבעיה).
אני ממש סובלת כי זה פשוט נמשך יותר מדי זמן ואף אחד לא באמת יודע לעזור לי.
בנוסף אני בשנתיים הקרובות כנראה ארצה להרות וזה מפחיד אותי כי האזור פשוט לא בסדר וכואב ומציק ואף רופא לא באמת מבין בזה. (כששאלתי את הרופא מה יהיה כשארצה להרות הוא אמר שזה יהיה בסדר.. וזה לא מספק אותי).
אשמח מאוד לעזרה כלשהי! אני כבר מיואשת....
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה ושמה וסטיבוליטיס, איך לטפל? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016טיפול בוסטיבוליטיס מתחלק למשחות מקומיות שמעלות סף כאב עצבי כי הבעיה היא עצבית
פיזיותפריה של רצפת אגן שמרפה את השרירים ומגמישה את הרקמות הרכות
טיפול מיני לעזור לך להתמודד עם הכאב בזמן יחסי מין
אלטרנטיבות נוספות זה דיקור סיני לייזר קר או ניתוח אם לא עזר שום טיפול שמרני
ממליצה להתחיל טיפול אצל רופאים המומחים לוסטיבוליטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ללא הריון מה הלאה ??לי11/08/2016
שלום ,
מחזור סדיר ללא אמצאיי מניעה
איחור של 10 ימים עם כאביי טרום מחזור חזקים
ביצעתי ב.הריון ויצא שלילי
מה הלאה ?האם זו ההתחלה של שיבוש המחזור??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ללא הריון מה הלאה ?? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016המתיני ואם לא תקבלי בימים הקרובים פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד לוקחים פרימולוט נור שיהיה אפקטיבימורן10/08/2016
היי אני מעוניינת לדעת הכיצד לקחת את הפרימולוט נור, אני יוצאת לחופשה ב1/9 ל8 ימים זהו בערך התאריך שאני צריכה לקבל, בפעם הקודמת היה לי הנרעה שיבוש הורמונלי והתחיל לי חומים מה24/7 וכולל אח"כ מחזור שהסתיים רק לפני יומיים.
הרוקחת אמרה לי לקחת את הכדור 4 ימים לפני שהמחזור מגיע ל10 ימים אם אני מחשבת את השיבוש וזה מה 24 אז אני צריכה לקחת מה 20? או לחכות קצת יותר לקראת סוף החודש?
ואם כן ב24 10 ימים 2 כדורים זה אומר שאפסיק את הכדור בחופשה ואקבל , אז מה עשיתי בזה.
אשמח שתסברו את עיניי ותגידו לי מה עליי לעשות.
האם הכדורים מסוכנים ( איני לוקחת כלום, בעלי עבר וסקטמי).
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד לוקחים פרימולוט נור שיהיה אפקטיבי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016כדורים לא מסוכנים אבל כדאי להתחיל אותם 10 ימים לפני המחזור העתידי כדי שיהיו יעילים ולהמשיך עד אחרי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בכמות גלולותנועה א.10/08/2016
אני לוקחת גלולות בשם:melian/
כרגע התחלתי חבילה חדשה ויש לי תחושה שאני הולכת לקבל מחזור .
בחצי שנה האחרונה קרה לי מספר פעמים שלאחר סיום החבילה קיבלתי מחזור ולא יכולתי להמשיך לקחת את החבילה השנייה.
בשבועיים הקרובים מאוד חשוב לי לא לקבל מחזור.
הם ניתן לקחת 2 כדורים יחד , והאם זה יכול למנוע את קבלת המחזור ?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בכמות גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016לא מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב גלולות שלי עם פרימולוט נורבתיה10/08/2016
שלום. בעז"ה אני מתחתנת ב5/9. המחזור האחרון היה ב29/7. אני מאוד מפחדת שאהיה כלה נידה ואהיה אסורה על בעלי, ולכן הלכתי לרופא ב29/7 (באותו יום שקיבלתי מחזור) לרופא נשים והוא נתן לי גלולות "שלי" (30 מיקרוגרם) שעלי להתחיל ביום השלישי למחזור. וכך היה- ב31/7 התחלתי עם הגלולות. ומאז אני לוקחת כל יום כדור ב7 ורבע בערב.ב8/8 (יום שני) הלכתי לרופאת נשים אחרת מכיוון שלא הייתי רגועה והיא אמרה לי להתחיל ב14/8 "פרימולוט נור" (2 כדורים ליום) בנוסף לגלולות וזאת על מנת להבטיח שלא תהייה חופת נידה. יש לי מספר שאלות:
1. האם זה הגיוני לקחת 3 כדורים ביום?? 2 פרימולוט ו1 שלי.
2. האם יש צורך במרווח זמן בין לקיחת הכדורים, או שאפשר לבלוע אותם יחד?
3. אם הורדתי ל2 סיגריות ביום בגלל הכדורים, האם זה עדיין מסוכן כמו שהרופאה תיארה או ש2 סיגריות לא יזיקו?
4. מה המקסימום ימים שאפשר לקחת את הפרימולוט נור, כדי לא לקבל מחזור?
5. אם לאחר החתונה אני אפסיק עם הפרימולוט נור, עלי להפסיק גם עם הגלולות ל7 ימים, או שהגלולות האלו גם יעכבו את המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב גלולות שלי עם פרימולוט נור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016לא מכירה פרוטוקול טיפולי כזה ולכן התיעצי עם הרופאה המטפלת לגבי כל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באגן- טיפול והשלכות!!!!!!!!!!!!!!!!רוני10/08/2016
שלום, חבר שלי הכניס לי לפני ארבעה ימים אצבע לישבן ולאחר מכן לפות. למחרת התחלתי להרגיש צריבה וכאבים והיום, אחרי 3 וחצי ימים מהמקרה, התחילו לי כאבי בטן וגרד בפי הטבעת. הלכתי לרופא נשים שאבחן דלקת באגן ונתן לי דוקסילין 10 מ״ג פעמיים ביום ואמוקסילב 875 מ״ג פעמיים ביום גם כן וכל זה למשך שבועים. האם הטיפול מתאים? בנוסף שמעתי שברגע שיש פעם אחת דלקת באגן זה חוזר כל הזמן. האם זה נכון? ואם כן כל כמה זמן אני צריכה להיות במעקב? בנוסף הבנתי שהדלקת תפגע לי ככל הנראה בפוריות . מה הסיכוי שדבר כזה יקרה כי זה מה שאני הכי מפחדת ממנו. ויש איך לטפל בגרד שיש לי בפי הטבעת? תןדה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין מספר דברים
רוני10/08/2016אני בת 24 ובריאה בדרך כלל ובנוסף יש לי צריבה נוראית בכל איזור הפות ובכל פעם שאני עושה פיפי צורב לי בצורה בלתי נסבלת צריבה שאני ממשיכה להרגיש גם לאחר מכן בכל איזור הפות והשפתיים הפנימיות. וגרד תמידי בפי הטבעת. ממה זה יכול להיגרם? עשו לי בדיקת שתן והכניסו סטיק ולא מצאו כלום. יכול להיות שכל זה גם כתוצאה מהזיהום שהוא העביר לי עם האצבעות? והאם האנטיביוטיקה אמורה להעביר גם את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין מספר דברים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016אנטיביוטיקה אמורה לפתור הכל ואם מתחילה בזמן לא אמורים להיות השלכות עתידיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ואנטיביוטיקה, האם אפשר ליטול את שניהם יחד?צפונית10/08/2016
בת 32 בריאה,
יש בבית ילד אחד, לא מצליחים להרות וקיבלתי כדורי איקקלומין להתחיל 5 ימים מתחילת המחזור,
בדיוק ביום החמישי למחזור אני צפויה לעבור השתלת שן וככל הנראה אקח אנטיביוטיקה.
האם ניתן לשלב אנטיביוטיקה ואקוקלומין?
מתי מומלץ לקחת איקוקלומין? בוקר/ צהריים/ ערב? לפני או אחרי אוכל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין ואנטיביוטיקה, האם אפשר ליטול את שניהם יחד? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016אין קשר בין אנטיביוטיקה לאיקקלומין
לקיחה בהתאם להוראות הרופא בדרך כלל פעמיים ביום בקר וערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשי בגיל המעבר - כמה זמןדורית10/08/2016
שלום רב,
אני בת 55 ועדיין מקבלת מחזור חודשי וכן, עדיין מקבלת מחזור חודשי.
ממאי לא קיבלתי את המחזור החודשי, עכשיו קיבלתי מחזור לפני שבוע בדיוק
והוא עדיין נמשך (בדרך כלל המחזור לא נמשך מעבר ל- 4-5 ימים), האם זה
טבעי שהמחזור כזה ארוך?
תודה רבה על תשובתכם,
דורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי בגיל המעבר - כמה זמן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016שנה של המעבר להפסקת וסתות יכול להתאפן בשיבושי מחזור שונים פני לרופא הנשים שלך להערכה ולברור ולטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)