מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת אסטרופם לצורך דחיית ביוץקרן06/09/2016
שלום! כבר תקופה ארוכה המחזור שלי עומד על 24 עד 27 ימים ומשך הוסת 7 ימים. מכיוון שאני מקפידה על ההלכה - הביוץ מתרחש אצלי בתוך שבעה ימים נקיים ובמצב כזה אין לי סיכוי להרות. לפני כמה חודשים התחלתי ליטול אסטרופם בתחילת כל וסת (בכל פעם ל 3-5 ימים). הכדור אכן מקצר לי מאוד את הוסת ודוחה את הביוץ. בינתיים לא הצלחתי להרות. רציתי לדעת מה הסיכונים בהורמון זה והאם ישנה הגבלת זמן לשימוש בו. תודה מראש על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת אסטרופם לצורך דחיית ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016פני לרופא הנשים שעוקב אחריך לגבי המשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אגן קטן מה דעתך?מירי05/09/2016
שלום ד"ר,
ביתי בת 19 מזה כשנה היא עושה טיפולי לייזר להורדת שיער היות ולאחר 20 טיפולים עדיין צומח לך שיער הציעה המטפלות לגשת לרופאת נשים והיא נתנה לה לעשות בדיקת אגן קטן בגישה בטנית שתוצאותיה הם: מנח רחם - קידמי, גודל הרחם 39X46X52 מ"מ, רקמת הרחם בעובי 13.7 מ"מ, תיאור הרירית סדירה, דוגלס מעט נוזל. שחלה ימנית - בגודל 25X32 מ"מ, ממצא 1, נצפה מבנה ציסטי, אירגולרי בגודל 16X15 מ"מ היכול להתאים ל-גופיף צהוב. שחלה שמאלית - בגודל 23X25, מבנה זקיקים קטנים מרובים, מבנה השחלה יכול להתאים לשחלה פליציסטית. רופאת הנשים אמרה שאין צורך בטיפול ונתנה גלולות בכדי לטפל בבעיית השיעור שנובעת מחוסר איזור הורמונאלי. אשמח מאוד לשמוע מה דעתך מה אומרות תוצאות אלו והאם צריך לעשות משהו בעניין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אגן קטן מה דעתך? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016לא נותנים פענוח בדיקות דרך האינטרנט. אבל מסכימה עם רופאת הנשים שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות זואלי לאחר 3 גלולותאורית05/09/2016
שלום, אני בת 26 ללא הריון בעברי. לאחר שימוש ממושך ביסמין עברתי לזואלי כאשר אני מחברת בין שתי החפיסות. לאחר 3 גלולות של זואלי החלו לי תסמינים לא נעימים של חרדה והחלטתי להפסיק כליל את הגלולות, יומיים לאחר מכן קיבלתי מחזור שהסתיים. היום אני 11 יום לאחר ההפסקה, ואין בכוונתי לחזור לגלולות בנתיים. בשבוע טרם הפסקתי את הגלולות קיימתי יחסי מין ללא קונדום. האם קיימת סכנה שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות זואלי לאחר 3 גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016אם קיימת יחסי מין שבוע לפני הפסקת הגלולות ולא אחרי אין סכנה של הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אני מבקשת את עזרתכם בנוגע להקאות וגלולותליאל05/09/2016
היי בהמשך לשאלתי הקאתי לאחר בערך כ15 שעות מנטילת מהגלולה (הקאתי פעם אחר פעם בהפרש של 5 דקות בערך), ערב קודם לכן קיימתי יחסי מין (אומנם ללא גמירה בפנים), עצם העובדה שהקאתי, וקיימתי יחסי מין ערב לכן לא מעמידה אותי במצב של חוסר הגנה? היה צריך פוסטינור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני מבקשת את עזרתכם בנוגע להקאות וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016הקאה של 15 שעות מנטילת הגלולה לא פוגעת בספיגה שכבר היתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאת גלולה ויחסי מיןליאל05/09/2016
, נוטלת גלולות מינס, מקיימת יחסי מין באופן תדיר עם בן זוגי. אתמול (שבת)התחלתי להרגיש רע, חשוב לי לציין כי אני נוטלת גלולות בשעה קבועה 16:00, קיימתי יחסי מין לא מוגנים בשעה 14:00, ובסביבות השעה 22:00 הקאתי. האם זה בסדר או שהיה עליי ליטול גלולה נוספת או לחילופין פוסטינור? קראתי בעלון לצרכן שהחשש עולה עד 3 שעות, אך רציתי לוודא זאת מול רופא. אשמח לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאת גלולה ויחסי מין
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016מעל 3 שעות הגלולה כבר נספגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיעוט מי שפיר בהריון בשלב מוקדםאמיר(חסוי)05/09/2016
אהלן, אצל אישתי אובחנה מיעוט מי שפיר קיצוני, בשל כך הרופאים אומרים שיש לשקול הפסקת הריון (שבוע 16)
רציתי לשאול האם זה אכן מומלץ במצב שכזה, האם יש משו רפואי לעשות בנידון שכן להבנתי אם יש מעט מים אין הרבה מה לעשות? ממה זה יכול להיות?
והכי חשוב - בהנחה שמבצעים הפסקת הריון, האם בשל המקרה הזה הדבר הזה יפגע בעתיד בכניסה מחדש להריון? איך ניתן למנוע זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט מי שפיר בהריון בשלב מוקדם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016פנה עם השאלות הללו לרופא נשים מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה וחצי אחרי לידה עם.התקן תוך רחמיטל05/09/2016
בוקר טוב
שנה וחצי בדיוק. לאחר לידה, עם התקן תוך רחמי מסוג נובה טי שנה בדיוק.
האם לאחר שנה, צריך לגשת לבדיקת רופא נשים רגילה, אשר יבדוק שהכל בסדר ותקין עם ההתקן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה וחצי אחרי לידה עם.התקן תוך רחמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016רצוי בדיקת רופא נשים פעם בשנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב רק בחדירה בקיום יחסי מין. בת 23אומללה04/09/2016
שלום רב, הנני בת 23 בריאה בדרך כלל ללא מחלות וללא כדורים או אלרגיה לכלום.. עד היום נהנתי מקיום יחסי מין.
לאחרונה החלו לי כאבים בקיום יחסי מין אבל רק בחדירה כואב לי. לאחר מכן כדקה אחרי אני מרגישה כבר כיף. אציין שאני רטובה ואין בעיה של משחק מקדים. נהייתי חולה והיה לי חום ומאז הכאב החמיר ועלה מדרגה. זה היה בלתי נסבל ופניתי לרופאת נשים, ללא משטח ורק על ידי הסתכלות היא אמרה שיש לי פטריה מוניאזיס משהו כזה, קיבלתי כדור לבליעה ונר אגיסטן אחד.
לאחר שבוע כשחשבתי שהכל הסתדר שוב קיימתי יחסי מין ועדיין כאב (רק בחדירה ).
חזרתי אליה שוב והפעם היא אמרה שוב על ידי הסתכלות בלבד שראתה שיש לי חיידק וגינימוס או שם דומה.
הביאה לי משחה אנטיביוטית בשם דלאצין 2 אחוז.
עדיין כואב לי, אני פוחדת שיש לי כבר משהו מפחיד כמו סרטן..
אציין שהיו מספר פעמים בהם אחרי קיום היחסים היה לי טיפות של דם כשניגבתי וגם יום אחרי כשניגבתי היה לי כל פעם שניגבתי טיפה ממש קטנה בצבע ורוד.
אני מרגישה שאיפה שכואב לי זה כאילו בבפנים של השפתיים אבל לא יודעת מה לעשות. שוב ללכת לאותה רופאה???
אני אוסיף בנוסף שאם אותו חבר שאני איתו כבר שנה לא היו כאבים בכלל עד לחודש האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב רק בחדירה בקיום יחסי מין. בת 23 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016יכול להיות שיש לך וסטיבוליטיס שזה כאבים בחדירה תופעה של רגישות עצבית בפתח הנרתיק מסיבות שונות. פני לרופא מומחה לכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין מחזור ואין הריון אבל ילחץ וכאבי בטןדיקלה04/09/2016
שלום רב כבר חודש שאין לי מחזור ויש לי כאבי גב תחתון וכאבי בטן כאילו אני במחזור. לאחר 2 בדיקות דם ובדיקת אולטראסאונד אני לא בהריון. אבל עדיין בלי מחזור ועם כאבי בטן. מה יכול להיות הכאבים האלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מחזור ואין הריון אבל ילחץ וכאבי בטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016פני לבדיקת רופא נשים ולאולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים בעקבות נטילת גלולות- כבר חודשייםדנה04/09/2016
שלום רב, לפני כחודשיים התחלתי טיפול בגלולה גינרה. כל פעם לאחר נטילת הגלולה הייתי צריכה ללכת לשירותים. כעבור חודש החלפתי את הגלולות ל"קלייר" וגם החודש אני סובלת משלשולים יותר מהרגיל. אני חושבת שיש לי מעי רגיז, אך התסמינים בהחלט מוחרפים כעת בעת נטילת הגלולות. שאלה: 1. יתכן שהבעיות בקיבה נגרמות בכלל בגלל אי סבילות ללקטוז? (והרי שתי הגלולות מכילות לקטוז) 2. האם היית ממליץ לי לעבור למדבקות שאמורות להשפיע פחות על מערכת העיכול? המון תודה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים בעקבות נטילת גלולות- כבר חודשיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016תנסי אכן לעבור למדבקות או לטבעת נובהרינג לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משתמשת בנובהרינג וטסה לחופשה ארוכה בחולשאלה דחופה04/09/2016
היי,אני משתמשת בנובה רינג ואמורה לטוס בקרוב לכמעט חודשיים לפליפינים ולתאילנד.
אינני יודעת מה לעשות מאחר ולנובה רינג אסור להתאחסן בחום אז האופצייה של לקנות מראש שתי טבעות לא באה בחשבון..
אני לא יודעת איזה פארמים יש שם ואם יש שם אז תחת איזה שם
אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתמשת בנובהרינג וטסה לחופשה ארוכה בחול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016תצטרכי להחליף לגלולות או למדבקות או לקחת נובהרינג רק לחודש אחד ואחר כך תשתמשי בקונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנה לא ברורה-אשמח לחוות דעתנטלי03/09/2016
היי, אני פונה משום שמכלול התסמינים שלי לא מסתדר לי עם האבחנות שקיבלתי... אובחנתי עקב אי סדירות במחזור ומראה שחלות פוליציסטי עם שחלות פוליציסטיות, התחלתי לקחת גלולות, לפני כשנה הפסקתי עם הגלולות ומאז לא קיבלתי מחזור. כל ההורמונים שלי תקינים. FSH וכו, טסטוסטרון, כל הפרופיל ההורמונלי, נבדק שלוש פעמים. אני רזה, לא בתת משקל, עשיתי העמסת סוכר 75 גרם לאחר שעתיים היה 140. אין שיעור יתר אקנה או כל תסמין אחר. בדיקת צפיפות עצם הראתה תוצאה לא כל כך טוב, -1.4 או משהו כזה, אני בת 24. רציתי לפנות לאנדוקרינולוגית עם התשובה אבל התור הוא לעוד חצי שנה ואני מאד מודאגת. אני עוסקת בספורט, אך באופן חובבני, אימון של פחות משעה כחמש פעמים בשבוע. בנוסף בכל בדיקות האולטרסאונד שביצעתי, כולל לאחרונה, רירית הרחם הייתה דקה. בנוגע לזה - אחרי שנה ללא מחזור, רירית הרחם לא אמורה לשגשג? לא ברור לי איך אחד הסיבוכים של שחלות פוליציסטיות הוא שגשוג רירית הרחם ואצלי היא תמיד דקה. בנוסף לאחר נטילת פרוברה לא קיבלתי מחזור. בפעם השניה שטיפלתי בפרוברה היה דימום קל מאד. בפעם הראשונה, שהייתה לפני שלקחתי אי פעם גלולות, קיבלתי מחזור תקין לאחר נטילת פרוברה. אני מודעת לזה שקשה מאד לקבל אבחנה בפורום, אבל אני פשוט מאד מבולבלת. אני לא מרגישה שאני לגמרי מתאימה לשחלות פוליציסטיות ולא הייתי רוצה לפספס בעיה אחרת בגלל אבחנה פזיזה. נשמע שיש לי חוסר באסטרוגן, האם זה גם חלק מהתסמונת? אם לא, האם ספורט בכמות כזו יכול לגרום לזה...? חשוב לציין שאני רזה אך לא בתת משקל. ושוב... איך ניתן להסביר את רירית הרחם הדקה? קצת אובדת עצות ומאד רוצה לקבל מחזור טבעי....
אשמח במיוחד להבהרה בנוגע לאסטרוגן ושחלות פוליציסטיות. האם מחסור באסטרוגן יכול לנבוע מהתסמונת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה לא ברורה-אשמח לחוות דעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016מבינה את הבלבול שלך. חוסר באסטרוגן לא הולך עם שחלות פוליציסטיות אלא כנראה שיש דיכוי ברמה מוחית.
פני לרופא נשים להערכתי כדי לתת טיפול הורמונלי שמחקה מחזור רגיל כדי לשפר את מצב רירית הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. שאלה קטנה
נטלי06/09/2016תודה רבה על התגובה.
בטיפול מחקה מחזור - האם כוונתך לגלולות?
לגביהן אני מרגישה שבמובן מסוים הן מחמירות את המצב... השאלה אם יש חלופה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת שתי חפיסות של מינס ברצף בפעם הראשונהבחורה2903/09/2016
שלום,
אני נוטלת גלולות מינס. בעוד חודש מתחתנת וצריכה לקחת שתי חפיסות ברצף על מנת לדלג על מחזור. מעולם לא עשיתי את זה ורציתי לשאול -
איך הדבר מתבצע עם מינס? פשוט לא ליטול את הגלולות הלבנות ולעבור ישירות לחפיסה הבאה?
האם יש תופעות לוואי כלשהן לנטילת שתי חפיסות ברצף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת שתי חפיסות של מינס ברצף בפעם הראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016דלגי על הכדורים הלבנים יכול להיות שיהיו דימומים למרות החיבור של החפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם משך זמן הווסת משפיע על זמן הביוץשלי03/09/2016
המחזור שלי נמשך 30 ימים ובחודש הקודם לפי המקלוני ביוץ בייצתי ביום ה15 אך החודש ביום ה10 הרגשתי דקירות כמו של ביוץ בבטן והיו הפרשות כמו של ביוץ ומקלוני הביוץ הראו שלילי..האם יכול להיות שהיה ליי ביוץ מוקדם? ואם כן האם זה קשור לכך שהחודש הווסת שלי נמשכה יום וחצי והסתיימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם משך זמן הווסת משפיע על זמן הביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016אין קשר בין אורך המחזור לעתוי הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה נוספת ומחזור חלשקרין03/09/2016
אני משתמשת בגלולות הרבה שנים. וקרה לי החודש ששתיתי גלולה ולאחר דקה שלשלתי אז לקחתי אחת נוספת זה קרה חד פעמי ולא קיימתי יחסי מין יומיים. לאחר מכן רגיל.
המחזור שלי הגיע כרגיל ללא עיכובים פשוט מאוד חלש. האם ש לי ממה לחשוש? אולי כי גם עשיתי החודש בדיקות דם אז הדם התחלש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה נוספת ומחזור חלש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/09/2016יכול לקרות מחזור חלש. לא קשור לבדיקות הדם שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)