מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוםמירי17/12/2014
שלום אני בת 24 לא לקחתי גלולות מעולם יש לי חוסר ברזל ובמחזור יש לי נטיה לאבד המון דם מה אפשר לעשות בנושא אשמח לתשובה.??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014פני לרופא נשים לקבלת טיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם בשגשוגקורל17/12/2014
שלום,
בבדיקת אולטרסאונד אגן הממצאים:גודל רחם- 54X66X62 רקמת רחם שריריני רירית רחם בעובי 12 מ"מ.
בחלל הרחם נצפה מבנה אקוגני ונשלחתי להיסטרוסקופיה
בהיסטרוסקופיה:
גודל רחם-12 שבועות
רירית רחם -לא תקין.
רירית רחם בשגשוג ניכר עם מבנה פוליפואידי דיפוזי בכל החלל ללא פוליפ דיסקרטי
נצפו פתחי חצוצרה תקינים
ב-8 לחודש שלחו ביופסיה ופתולוגיה,
אני ממתינה לתשובה ,
כמה זמן עד שמתקבלת תשובה ואם הבדיקה תקינה,
מה עושים במצב נתון
אני בת 52 עם מחזור סדיר ,שאורך שבוע, יש יומיים דימום חזק ואני סובלת שנים מאנמיה
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם בשגשוג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014תשובת ביופסיה יכולה לקחת עד 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלדקטוןשרון17/12/2014
שלום אני בת 30
יש לי דלילות נשים בשיער
רופאת עור המליצה על כדורים אלדקטון של לחץ דם(עשוי לסייע בהתחדשות צמיחת שיער)
קראתי שאלדקטון משפיע על הורמונים
יש לי רזרבה שחלתית
האם מותר לי / אסור לקחת כדורים אלו לשיער?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלדקטון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014לא ידוע לי שמשפיע על הורמונים שחלתיים, התיעצי עם הרופאה שרשמה לך את התרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר PAPפיקה17/12/2014
שלום רב! אני בת 44 .אתמול עברתי בדיקה אצל גיניקולוג שכוללה US-2 מיומות קטנות ללא שינוי,בדיקת קולפוסקופיה -תקינה ולקיחת PAP שלהבדיל מפעמים הקודמות מאוד כאבה לי.יש לציין שיש לי טבעת 5 שנים ,לדברי הרופא שלי במקום ואין צורך להוציא אותה בנתיים.כמה שעות לאחר הבדיקה התחיל דימום ועדיין ישנו.הייתי אמורה לקבל מחזור בעוד כמה ימים.שאלתי האם זה יתכן דימום לאחר PAP או שמחזור הקדים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר PAP - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014שתי האופציות אפשריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא מחזוראביטל17/12/2014
שלום,
הנני בת 17 והשאלה שלי היא עם זה חמור שאין לי מחזור כבר כמעט שלוש שנים בגלל שהייתי רזה מדי עקב דיאטה אך כעת המשקל כמעט תקין... מה אפשר לעשות בעניין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014לפנות לרופא נשים להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת שימוש בנרות FLAGYLיעל17/12/2014
קיבלתי נרות FLAGYL לטיפול של חמישה ימים.
זה היום השלישי בו אני משתמשת ועכשיו הגיעה תוצאת המעבדה שאין לי חיידק.
האם ניתן להפסיק את השימוש בנרות לפני סיום הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת שימוש בנרות FLAGYL - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014בכל מקרה מציעה לך לסיים טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדנה שמאולי17/12/2014
צהריים טובים!
אני לוקחת גלולות במשך שנה וחצי.
לפני כשבוע התחלתי חפיסה חדשה.
היום כשלקחתי את הגלולה הבחנתי בכך ששכחתי לקחת את הגלולה שהייתי אמורה לקחת אתמול. עברו 24 שעות מהרגע שהייתי אמורה לקחת אותה.
אני בגלולה השביעית.
האם עלי לקחת את הגלולה החסרה בכל מקרה כדי למנוע דימום או לדלג עליה?
האם אני מוגנת? האם עלי להשתמש בקונדום רק בימים הקרובים או שעכשיו עד שהחפיסה מסתיימת אני צריכה להשתמש בקונדום?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014דלגי עליה
הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שני בפחות משבועייםנעמה17/12/2014
שלום,
אני נוטלת גלולות מרסילון ובחודש האחרון קיבלתי פעמיים מחזור,
פעם ראשונה ב31.11 וסיימתי ב4.12,
ותוך כדי לקיחת גלולות קיבלתי שוב השבוע ב-14.12, ונראה לי שזה לא מחזור רגיל כי בדרכ אני אמורה להיות כבר לקראת סיום ביום הרביעי וזה ממש לא נראה ככה.
האם הכל תקין? לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שני בפחות משבועיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014יכול להיות דימום תוך כדי לקיחת גלולות אם לא שכחת אף גלולה, אם זו תופעה שתחזור על עצמה גם בחודש הבא כדאי להחליף גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף חשבתי שלא לקחתי ולקחתי 2גלולותאלה17/12/2014
אני התעווררתי ב 4 בבוקר נזכרתי שלא לקחתי ואז לקחתי והבנתי שלקחתי כבר , מה אני אמורה לעשות עם זה ? האם יהיה מוגנת , או לא ? אני לוקחת שנה וחצי . האם זה יוצא שפספסתי גלולה ? מה אני צריכה לעשות ? האם להמשיך עם הגלולות עד ההפסקה של 7 ימים , או לא ? מה אני יעשה ?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף חשבתי שלא לקחתי ולקחתי 2גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014עודף גלולות לא פוגם בהגנה, המשיכי כרגיל רק שאת ההפסקה של השבוע תעשי ביום אחד יותר מוקדם מהרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףליאל16/12/2014
היי אני בת 19 לוקחת גלולות פליים כבר כמעט שנה ברצף(מפסיקה לשבוע כל 3 חפיסות...)
אני לקראת סוף חפיסה ויש לי דימום שנמשך כבר מעל יומיים(אני חושבת באמת שמדובר במחזור לפי הזרימה וההרגשה הכללית)
אני צריכה להתחיל חפיסת גלולות חדשה כבר מחר- רביעי , מה לעשות? מותר לי להמשיך ליטול את הגלולות ברצף כרגיל או שקיים סיכוי לנזק וכדאי כבר אחרי החפיסה הזו להפסיק לשבוע?
אשמח מאוד לקבל תשובה כי את החפיסה החדשה אני צריכה להתחיל כבר מחר..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014אם את מדממת כמו מחזור עשי הפסקה של שבוע ואז התחילי חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיספסתי 3 גלולותיעל16/12/2014
פיספסתי 3 גלולות ורציתי לדעת מה לעשות עכשיו
לקחת את ה3 גלולות שפספסתי ולהמשיך עם החבילה או לזרוק אותן (אני באמצע החפיסה)
ושאלת השאלות ממתי אני אהיה מוגנת שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיספסתי 3 גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014זירקי את מה ששכחת המשיכי עם הגלולות והוסיפי חפיסה הבאה ללא הפסקה, אינך מוגנת לפחות לשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהיריון?אלמוג16/12/2014
קיימתי יחסים לא מוגנים בלילה ובבוקר קיבלתי מחזור. יום למחרת המחזור לקחתי גלולות בפעם הראשונה. יש לציין שהמחזור שלי לא סדיר! פעם אחרונה שקיבלתי הייתה ב30/8/14 ואז קיבלתי ב28/11/14. (ב28 לפנות בוקר קיימתי את היחסים הלא מןגנים)
האם יש סיכוי שאני בהיריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני בהיריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014סבירות קלושה ביותר
לא נראה לי
המשיכי את הגלולות כסדרם, אם את רוצה להיות רגועה עשי בסוף חפיסת הגלולות בדיקת שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והנקהקרן16/12/2014
שלום רב
אני חודשיים אחרי לידה, מניקה חלקית משלבת גם תחליף חלב. בביקורת
אצל רופאת נשים קיבלתי גלולות למניעת היריון סרזט. אחות טיפת חלב העירה לתשומת ליבי שכיוון שאני לא מניקה באופן מלא אז הסרזט לא ישפיעו עליי טוב כי זו גלולה חלשה יחסית ושכדאי שאחליף אותן. האם יש עניין בדבר ? כמו כן האם כשאפסיק להניק אצטרך לקחת גלולות אחרות?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2014הסרזט מספיק טובה כגלולה לכל דבר
כשתפסיקי הנקה אם לא תסתדרי איתה אפשר יהיה להחליף לגלולות משולבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותענבל16/12/2014
שלום, אני מאוד לחוצה, שמעתי ששלשול יכול לפגוע ביעילות של הגלולות, השבוע היה לי שלשול חד פעמי כ45 דק לאחר שנטלתי את הגלולה, ויום למחרת לקחתי גלולה אחרת בשעה הקבועה וקיימתי יחסי מין, אני בתחילת החפיסה בגלולה ה9 האם יש סיבה לדאגה? האם אני מוגנת? שלשול חד פעמי גם יכול לפגוע ביעילות כי הבנתי ששלשום חריף ומתמשך פוגע ביעילות? תודה רבה על תשובתך אשמח אם תעני בהקדם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/12/2014שלשול חד פעמי לא פוגע ביעילות הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזטיעל. ר16/12/2014
שלום
אני 3 חודשים אחרי לידה. לא מניקה ומשתמשת בגלולות סרזט שבהן יש פחות תופעות לוואי. הבעיה שיש הרבה כתמים ודימומים ומחזור ממש לא סדיר ואני שומרת נידה מה שמהווה בעיה גדולה
השאלה שלי האם לתת צ'אנס לגוף שלי להתרגל לגלולה או שזה לא מסתדר בהמשך?
האם יש גלולות אחרות שהן עם פחות תופעות לוואי?
כמו כן רציתי לדעת, האם יש עדיפות לזמן לקיחת הגלולה בין בוקר לערב או שזה לא משנה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/12/2014בד"כ רצוי לחכות שלושה חודשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)