מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון וביוץאנה14/12/2014
האם יש מצב או היה דבר כזה בעבר כניסה להריון לא בזמן ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/12/2014יכול להיות כניסה להריון ע 3 ימים לפני הביוץ כי זרע יכול לחיות בגוף האישה עד 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דכאון בשבוע הראשון של Zoelyמי14/12/2014
היי,
יש לי היסטוריה של דכאון וכאבי ראש בגלל גלולות. עכשיו לא לקחתי גלולות כבר שנתיים, והתחלתי לפני שבוע וקצת לקחת Zoely. מאז שהתחלתי לקחת אני פשוט בדכאון, כל הזמן דמעות בעיניים, חרדות ומחשבות טורדניות וחוסר חשק לצאת מהבית בכלל.. מה לעשות? להפסיק? לחכות קצת? יכול להיות שזה רק בגלל שזה ההתחלה וזה יסתדר?
תודה...
מי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון בשבוע הראשון של Zoely - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/12/2014מיד להפסיק את הגלולות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין הריון ואין מחזורפולי14/12/2014
שלום, את הווסת האחרונה שלי קיבלתי ב5.11, ביום החמישי אני מתחילה לקחת טמוקסימן במשך 5 ימים וחמישה ימים לאחר מכן אני מבצעת אולטרסאונד זקיקים. בחודשיים האחרונים סביב תאריך הביוץ המשוער אני גם מקבלת זריקת אוביטרייל.
לפני שבוע ביצעתי בדיקת דם להריון ויצא שלילי. יום למחורת הייתי אצל רופא ואמר שמאד מוזר כי ההורמון estradiol שלי 1213, באולטרסאונד שהוא ביצא ראו ציסטה שהוא אמר שמפריע לבואו של המחזור. אך עדיין אין סימן למחזור. האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון או שמחזור לי החליט לדלג אם כן מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הריון ואין מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/12/2014האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון או שמחזור לי החליט לדלג אם כן מה עליי לעשות?
=== יתכן. אני ממליץ לבצע בדיקת הריון חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגייה לקונדוםמיכאלה14/12/2014
שלום, אני אלרגית לקונדום. אחרי כל פעם של שימוש בקונדום יוצאת לי פיטרייה ווגינאלית ואני נעזרת באגיסטן טבליות ומשחות לריפוי. מה אפשר לעשות? האם שימוש תכוף באגיסטן יהווה בעייה בעתיד כיוון שהגוף יפסיק להגיב לזה? האם יש סוגים אחרים של קונדום שאולי לא עשויים מלטקס? מה עוד ניתן לעשות? ניסיתי לתחזק את הגוף בפרוביוטיקה לאישה, גם בטבליות - זה לא עוזר. נא עזרתכם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגייה לקונדום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/12/2014יש קונדומים ללא לטקס נסי אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום , אודה לתשובהנופר בת 3813/12/2014
האם מדבקות להרזייה (מדבקות שאושרו ע"י FDA) עלולות לפגוע בהשפעתן של גלולות למניעת הריון כגון מינס וכו' ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום , אודה לתשובה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/12/2014חייבים לדעת מה איזה חומר מכילות המדבקות. באופן כללי זה יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף מאודדנה13/12/2014
כבר שלוש שבועות אני לוקחת גלולות , אני יכולה להפסיק להשתמש בגלולות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף מאוד - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/12/2014את יכולה. רק תסיימי את החפיסה עד סופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזורשלי12/12/2014
שלום רב,
אני צריכה לדחות את המחזור בחמישה ימים מכיוון שאני מתחתנת בדיוק בשבוע שבו אני אמורה להפסיק עם הגלולות ולקבל מחזור. האם ישנה אפשרות להמשיך עם הגלולות ברצף של עוד חמישה ימים ואז להפסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/12/2014בהחלט ניתן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמוניםורדית12/12/2014
הייי שבת שלום
ביצעתי את הבדיקות דם במסגרת אי פוריות(מנסה להכנס להריון מזה שנה) גם אצל בעלי בעייה בזרע לא תקין.
ביצעתי את הבדיקות דם האלו ביום ה3 לווסת.
רציתי לדעת מה התשובות אומרות
?
תודה מראש
להלן הם
ESTRADIOL (E-2) 151
TSH 3
LH 5.80
FSH 5.80
PROLACTIN 393
PROGESTERONE 2.5
TESTOSTERONE- TOTAL 1.70
DHEA SULPHATE 11.80* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הורמונים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/12/2014לא מפענחים תשובות באתר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לעשות הזרעהיעלה11/12/2014
שלום.
אני מנסה להכנס להריון על ידי הזרעה.
כרגע נמצאת במעקב ביוץ, היום בערב היא יצאה חיובית.
הזקיקים בגודל מתאים, והרופא המטפל המליץ על הזרעה ביום ראשון, מפני שהביצית מחזיקה 72 שעות.
אם התוצאה חיובית כעת זה אומר שהביוץ תוך 24 שעות, בערך. האם לא הגיוני לעשות הזרעה מחר בצהריים ושהזרע יחכה לביצית? האם יום ראשון לא מאוחר, בהנחה שמחר בערב, בלילה, יהיה ביוץ.
אשמח לחוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לעשות הזרעה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/12/2014יש להתייעץ בררופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לילדה בת 13מריאנה11/12/2014
שלום רב! בתי קיבלה מחזור בגיל 12.5. בחודשים הראשונים זה היה כמעט כל שבועיים ואחרכך זה הסתדר לפעם ב25 יום. אבל מחזור אחרון נימשך כבר שבועיים . שאלתי האם זה תקין ואם לא ,למי פונים בגיל כזה רופא ילדים או גיניקולוג? אם יש צורך בבדיקות.
תודה רבה! אמא מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לילדה בת 13 - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/12/2014מדובר במהלך תקין על פי רוב המחזורים הראשונים לא סדירים
ישנם גניקולוגים מומחים לנערות מתבגרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אמילילי11/12/2014
שלום, אני צורכת את הגולולות אמילי מזה 9 חודשים
לפני יומיים התחלתי לקחת חפיסת גלולות חדשה, אני בדרך כלל לוקחת ב8 בערב והפעם שכחתי ולקחתי ב11 בלילה, זה הזמן שנזכרתי לקחת את הגלולה. יום אחרי כבר התחלתי לקחת בשעה הקבועה, ב8 בערב, למחרת קיימתי יחסים, ובכל זאת לקחתי גם ביום הזה ב8 בערב.
האם זה פוגע ביעילות של הגלולות אם לקחתי ביום הראשון ב11 בלילה וביום השני ב8 בערב?
יש לומר שאני ממשיכה לקחת בשעה הקבועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אמילי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/12/2014ההמלצה היא ליטול סביב שמנים קבועים , הרפש של שעתיים שלוש לא אמור לפגוע הביעילות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשא MTHFRדינה11/12/2014
שלום עשיתי בדיקה בשביל לקחת גלולות ויצא לי נשא mthfr . .......{וfvf ,תקין }
f2-g{ ,תקין}
האם זה מהווה מקור לדאגה. ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשא MTHFR - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2014התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חום עם גלולותיעל11/12/2014
חודש שעבר דילגתי על ההפסקה של הגלולות כדי שלא אקבל מחזור והחודש שבוע לפני שהייתי צריכה לעשות שוב הפסקה בשביל המחזור התחילו לי הפרשות חומות(לא אדום בכלל!) ההפרשות התחילו ביום ראשון וביום חמישי הלכתי לרופאת נשים, היא אמרה לי שאם לא פספסתי אף גלולה אז אין סכנה וזה טבעי וקורה לפעמים, החלטתי שוב לקחת גלולות ברצף כי לא היה בא לי להיות ב"מחזור" במשך שבועיים, וחשבתי שההפרשות החומות ייפסקו תוך כמה ימים, מה שלא נכון. זה ממשיך לי עד עכשיו ואני לא יודעת מה לעשות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חום עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2014כנראה שאת צריכה לעשות הפסקה של שבוע כדי לפתור את בעית הדימומים ואז להתחיל שוב ברצף
יש נשים שרירית הרחם לא תחזיק מעמד בחודש השני ברצף ותדמם ואז או שתחליפי גלולות או שתעשי כל חודש הפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אז מה לעשות?
יעל11/12/2014הייתי צריכה ביום ראשון להתחיל את ההפסקה אבל לא עשיתי, אז מה עושים? אני יכולה לעשות את ההפסקה עכשיו? או שאני צריכה לסיים את החפיסה ואז לעשות הפסקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםבת 3511/12/2014
ד״ר שלום,
אני בת 35 רווקה ללא הריונות/הפלות
לפני שנה עברתי ניתוח לולאה בצוואר הרחם בעקבות וירוס הפפילומה דרגה 3 טרום סרטני, לפני כחודשיים התחלתי לדמם ככה באמצע החודש יום יומיים ואז הדימום פסק
דימום לא ממש חזק ( לא הצריך ממני יותר ממגן תחתון) ועיקר הדם היה בניגוב.
בנוסף לזה יש לי הפרשות חומות ולעיתים ירוקות, בניגוב לעיתים ישנם גושים חומים עם מעט ריח. אני נמצאת בארה״ב ומגיעה לארץ בפברואר
האם יש סיבה לדאגה? האם עליי לראות רופא כבר? או שזה סובל דיחוי?
אשמח לעזרתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2014חייבת בדיקת רופא נשים ולא לחכות עד פברואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה למה השאלה שלי נמחקה??לא מסקוקי10/12/2014
לא מספיק שלא קבלתי תשובה גם מחקתם?!.אחלה יחס תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבינה למה השאלה שלי נמחקה??לא מס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2014אנחננו לא מוחקים שאלות!
חיזרי על השאלה ותקבלי תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)