מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחקים במיןדנה26/05/2014
שלום!
אני אישה ב 24, נשואה שנה. אני ובעלי מאז ומתמיד אוהבים להתנסות. בפרט, אנחנו נהנים מהחדרות שונות כמו צעצועים גדולים יחסית וכו'. לדוגמא הדבר אחרון שניסינו היה צעצוע בקוטר 6.5 ס"מ. אנו עושים את זה לאט ובזהירות. איני יכולה להגיד שזה חף מכאב לגמרי, אבל גם במין לעיתים האישה יכולה לחוש במעט כאב..שאף לעיתים יכול להיות מענג. בכל אופן, זה לא משהו שאני סובלת ממנו אלא זה קצת חלק מהעניין. במקרה הספציפי הזה, לאחר אקט דיממתי מעט אחרי, וזה קרה גם בכמה מקרים אחירם גם. לא דיברתי ולא התייעצתי עם אף אחד בנושא, אבל לעיתים יש לי חשש שאני פוגעת בעצמי...בייחוד שאני רוצה להיות אמא לא בעתיד הרחוק מאוד. מהי האינדיקציה לזה שאני פוגעת בעצמי? ועד כמה ניתן למתוח את הגבולות של הפנטזיות? אני דואגת בעיקר לבריאות שלי כאישה וכאמא לעתיד. אציין כי איני סובלת מבעיות מיוחדות מעבר לפטריה לפעמים שזה מאוד רגיל אני מניחה, אין לי כאבים ביום-יום או במין רגיל, אין לי דימומים תכופים או גדולים, מלבד הפעמים הבודדו שתיארתי וזה היה ממש מינורי. סה"כ אני מרגישה בסדר. מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקים במין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2014פני לבדיקת רופא נשים
אם הכל תקין תנוח דעתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקתפאפמליה25/05/2014
שלום
מה זה אומר בתשובת מעבדה epithelial cells ++? ,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקתפאפ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2014נוכחות תאים אפיטליאליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה ומחזורערן25/05/2014
האם זה נכון שהנקה מלאה מונעת מחזור?
אם כן מה נחשב להנקה מלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה ומחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2014האם זה נכון שהנקה מלאה מונעת מחזור?
--- לא לחלוטין, ולא תמיד.
אם כן מה נחשב להנקה מלאה?
---- זה לא חצי חצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאפרת שרעבי25/05/2014
האם יש אפשרות לראות דרך בדיקת דם, אם יש נטילת גלולות וכמה זמן כבר יש נטילת גלולות ?
(גלולות למניעת הריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי בדיקת רוק או בדיקת שתן ?
אפרת שרעבי27/05/2014מה לגבי בדיקת רוק או בדיקת שתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית או הקדמת מחזורבר25/05/2014
ברצוני לשנות את תאריך קבלת המחזור(נוטלת גלולות) מפני שהוא נופל בדיוק על חופשה
עדיף להקדים או לאחר?
אם מאחרים אותו זה מחייב בלקחת חפיסת גלולות נוספת שלמה או שאת השניה ניתן להפסיק באמצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית או הקדמת מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2014ממליץ לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהמיכל25/05/2014
שלום
בת ארבעים + ארבעה ילדים. יש לי מזה כשנה גרוד מציק בשד . לאיזה רופא עלי לפנות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2014לאיזה רופא עלי לפנות ?
--- רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רק שאלה..אנונימי25/05/2014
שלום רב,
אני ובעלי מנסים כבר 10 חודשים להכנס להריון.
מעקב זקיקים ראשון הראה כי ביוץ התרחש ביום מחזור - 22
מעקב זקיקים שני הראה על יום - 20
היום התחלתי מעקב שלישי (יו"מ 14) והזקיק בגודל 21...
הכיצד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רק שאלה.. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2014הכיצד?
--- משום שזה לא מטמטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלי דנינו24/05/2014
שלום,
אני באופן קבוע נוטלת 3 חפיסות גלולות פמינט ברצף. לא מזמן, כשהגעתי לחפיסה השלישית, חליתי בוירוס שגרם לי לשלשולים. כנראה שספיגת הגלולות נפגעה, כי בערך בגלולה העשירית באותה חפיסה החל להיות לי דימום ממש כמו שיש לי כשאני עושה שבוע הפסקה רגיל.
למרות הדימום המשכתי ביומיים שאחרי לקחת גלולה כרגיל, אך הדימום לא פסק, לכן החלטתי להפסיק באמצע החפיסה את הגלולות ולעשות שבוע הפסקה.
בעוד יומיים אני אתחיל לקחת חפיסה חדשה לאחר שבוע ההפסקה.
האם אני מוגנת? אם לא, מתי כן אהיה מוגנת?
תודה רבה!
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2014אם עשית רק שבוע הפסקה ולא יותר את מוגנת למרות הדימומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוך מהרגיל בנטילת גלולותדניאל24/05/2014
התחלתי ליטול גלולות מינס לפני כ18 יום והמחזור שלי עדיין לא פסק! יש דימום עדיין, לא חזק במיוחד אבל דימום. האם זה סימן להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דניאל24/05/2014נטלתי פוסטינור כשבועיים לפני הופעת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2014פוסטינור יכול לגרום לדימומים לא סדירים
עשי בדיקת שתן לשלול הריון ואם שלילי המשיכי את הגלולות כסדרן הדימום אמור להפסיק בחפיסה הבאה אם את לא בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהא24/05/2014
שלום. לפני כשנה הופיעה לי מעין יבלת באיזור המפשעה(באיזור העליון, איפה שהשיער) אחרי מעל לחצי שנה שהיא לא עברה הייתי אצל רופאת עור שאמרה שזה נראה לה כמו קונדילומה, היא צרבה לי אותה ושלחתי אותי לרופאת נשים לבדיקת פאפ. בדיקת הפאפ יצאה תקינה והיבלת נעלמה לאחר הצריבה..
לפני כחודשיים שמתי לב שמופיעה לי שוב יבלת קטנטנה במקום קרוב לפעם הקודמת ועד היום היא לא עברה ואף גדלה מעט.
האם לחכות שיעבור לבד(קראתי שזה יכול לעבור לבד..) ? ללכת לרופא? רופא נשים או רופא עור? האם באמת קנדילומה יכולה להמשיך ולייצר יבלות, יש לכך טיפולים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
א24/05/2014שכחתי לציין שהיא שלחה אותי גם לבדיקות דם(סרולוגיה) שיצאו תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2014חיזרי לבדיקה של רופא עור או רופא נשים שיסתכלו עם היבלת החדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון וירוס הפפילומהטל24/05/2014
שלום,
אני עשיתי ביום שלישי האחרון את החיסון השלישי נגד וירוס הפפילומה. בפעמיים הראשונות היד כאבה לי למשך יום/ יומיים. עברו ארבעה ימים ועדיין כואבת לי היד ויש מין נפיחות שרק עכשיו שמתי לב אליה. האם זה הגיוני או שאני צריכה לבדוק זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון וירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2014בהחלט יכול להיות נפיחות ביד וכאבים
אבל הראי זאת לאחות בקופת חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמישלי23/05/2014
שלום.
מזה כשנה וחצי אני עם התקן תוך רחמי מסוג מירנה.
ביומיים האחרונים אני חשה כאבים בצד ימין של האגן.
ואני מרגישה את חוט ההתקן בנרתיק.
1.האם זה מסוכן?
2. האם אני יכולה למשוך החוצה בעצמי או שרק תחת אולטרסאונד?
3. האם אני יכולה להמתין ליום א ולהגיע לרופא הנשים שלי או לגשת למיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן תוך רחמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2014אם יש כאבים חזקים פני בהקדם לבדיקת רופא נשים דרך המיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי דלקתסתיו23/05/2014
שלום רציתי להתייעץ ובעיקר למצוא פתרונות. בת הזוג שלי ואני מקיימות יחסי מין וכחלק מהיחסי מין אני נותנת לה מין אוראלי באופן לאחר יום יומיים איבר המין שלה מקבל פטריה דבר זה קורה רק לאחר שאני יורדת לה. חשוב לציין שעם אחרים שירדו לה זה לא קרה אלא רק איתי. למה זה קורה והאם יש פתרונות לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי דלקת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2014שתפנה לבדיקת רופא נשים יכול להיות שהפטריה קיימת אצלה ומתפרצת אחרי מין אורלי
לחילופין פני את לרופא אף אוזן כדי לבדוק שאין לך פטריה בפה או על הלשון למרות שפטריות בדרך כלל לא עוברות במגע מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת להמשך על גלולות ברצףקארין23/05/2014
שאלתי בקשר לזה שקיבלתי מחזור למרות שהמשכתי גלולות ברצף. המחזור התחיל לי לפני כ4 ימים ואני כבר בגלולה ה-6 היום. אז להמשיך עם הגלולות כרגיל? זה לא מסוכן? הגוף לא יתבלבל אם אני יסיים את החפיסה ויחשוב שנשאר לי עוד שבוע? כי אני מקיימת יחסי מין באופן קבוע ולא רוצה להכנס להריון לא צפוי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת להמשך על גלולות ברצף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2014כל עוד את ממשיכה עם הגלולות ברצף את מוגנת למרות הדימומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות מרובות בחודשים האחרוניםדריה22/05/2014
שלום שמי דריה אני בת 20
התחלתי ליטול גלולות לפני כשנה,כשהתחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי.התחלתי במרסילון ומשכתי ליאז.
בחודשים האחרונים היו לי דימומים חוזרים ובכמה פעמים רחוקות אחת מהשניה יצא לי לדמם בצורה קשה יותר אחרי הסקס.
עברתי בדיקת PAP שיצאה תקינה. יש לי תחושה תמידית של פצע שחוזר ונפתח בצד שמאל של הנרתיק שלי.
כשפניתי לרופאת הנשים שלי היא אמרה שאין מה לעשות ושאני צריכה להשתמש בחומר סיכה באפן תמידי (מה שלא עוזר במיוחד)
האם יש טיפול לפצע נרתיקי?
האם זה יכול להיות משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות מרובות בחודשים האחרונים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/05/2014לא ניתן לקבוע אופן טיפול בפצע ללא בדיקת רופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)