מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומיםמימי30/05/2014
שלום,
הפסקתי ליטל גלולות לפני חצי שנה,מאז עד לפני שבועיים לא הופיע המחזור.
כעת,סובלת מדימום שבועיים ברצף.
אולטרסאונד לפני כחודש הראה ציסטה צלולה ועובי רירית 5 מ״מ.
תוצאות בדיקות מלפני כחודש (לפני הדימום):
אסטרוגן 237 פרוגסטרון 2.5
תוצאות מאתמול (במהלך הדימום): אסטרוגן 150 ופרוגסטרון 2.6
להבנתי כדי להפסיק את הדימום עלי ליטול פרוגסטרון או לחזור לגלולות.
האם ייתכן שהדימום יחלוף מעצמו בקרוב?
האם השינוי באסטרוגן יכול להעיד אם היה ביוץ?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2014את צריכה אכן גלולות או פרוגסטרון לא היה ביוץ כי הפרוגסטרון נמוך
פני לטיפול לרופא נשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מתסכלתמאי30/05/2014
שלום, אני בת 21 וסובלת מזה חודשיים בבעיה שאני לא יודעת לציין בשם.
יש לי בן זוג כבר 3 חודשים - ולצערי כנראה שמאז החלו אצלי הבעיות.
אני משתמשת בגלולות מליאן (תחליף לאמילי).
חשוב לציין שאני חיילת. ( ז"א שלקבוע תור לרופא נשים הוא תהליך מעכב כי התור הכי קרוב הוא מהיום לעוד שבועיים בערך ).
1.לאחר שהתחלנו להיות פעילים מינית הלכתי לרופא נשים לבדוק שהכל בסדר, כי לפעמים במהלך האקט היה כואב לי וטיפה צורב בפיפי - הרופא אמר שהכל תקין והביא לי 'נרות טבעיים' לשלושה לילות.
2. לאחר שזה לא עזר, ניסיתי משחות שלא דורשות מרשם רופא כמו נרות אנטי פטרייתיים ומשחות כאלה, גם לא עזר. ( במהלך כל הזמן הזה עדיין הייתי פעילה - לא בזמן השימוש בתרופות כמובן).
3. לאחר שהצלחתי לקבוע תור לרופא, הוא בדק אותי ואמר שיש לי סוג של דלקת מעורבת עם זיהום חיידקי - ונתן לי טיפול של עשרה ימים הכולל נרות אנטיביוטיים (פלגיל) פעם ביום פעם בערב, כדורי דוקסילין פעם ביום פעם בערב, ו3 כדורי פלוקנזול לאותו יום, לשבוע אחר כך ולשבוע שאחריו. בנוסף, הוא המליץ גם לחבר שלי לקחת כדורי דוקסילין פעם ביום פעם בערב לעשרה ימים ובנוסף כדורי פלג'יל 3 פעמים ביום לעשרה ימים.
4. אני סיימתי את הטיפול, הקפדתי על השעות,על כל התרופות, ועל היגיינה ובמיוחד - חוסר פעילות במהלך כל הזמן הזה. חבר שלי לקח רק את הדוקסילין כדור אחד ביום לעשרה ימים (זה מה שרופאת המשפחה שלו הביאה לו לקחת - לא עפ"י המלצת הרופא שלי). בימים הראשונים אחרי הרגשתי בסדר ואחריו היו טיפה הפרשות ולא ידעתי אם זה שאריות מהטיפול או שזה באמת לא עזר.
5. אתמול קיימנו יחסי מין, במהלך היחסים הרגשתי שמשהו עדיין לא בסדר, והפיפי שרף לי בטירוף, והרגשתי נפיחות בשפתיים החיצוניות.
אני כבר לא יודעת מה לעשות, התור הבא שלי לרופא הוא בעוד שבועיים רק- ואני רוצה טיפול מיידי, כמו עוד מישהי פה אני מיואשת ומפחדת שזה יפגע בפוריות
ובכללי- רוצה להיות בריאה כבר ולקיים יחסים תקינים בלי בעיות כאלה.
יכול להיות שלא עשינו משהו בסדר במהלך הטיפול? אני או בן הזוג?
מה זה יכול להיות - לפי כל התסמינים...?
אשמח לתשובה בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מתסכלת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2014עשית את הטיפול בהתאם לפי ההוראות זה לא מה שיפגע בפריון אל תדאגי.
התנעי בינתיים מיחסי מין עד שתבדקי שוב אצל הרופא
כדאי לעשות תריבת נרתיקיות כדי לברר אם זה באמת זהום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותדינה30/05/2014
שלום רב, אני בת 39 עם היסטוריה של שחלות פוליציסטיות . לא קיבלתי מחזור כבר כ5 חודשים. וכשרציתי ליזום מחזור נטלתי תרופה שאחרי בדרך כלל היה מגיע המחזור. אך הוא לא הגיע. היום עשיתי בדיקות דם והנה התוצאות .
ESTRADIOL - 81
TSH - 1.43
LH - 9
FSH - 5/5
PROLAKTIN - 215
אם תוכלו להסביר ? איך יכול להיות תוצאה אחת ו3 אפשרויות ?
ובכלל האם אני אמורה להיות בלחץ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2014פני עם התוצאות לרופא נשים שלך לקבלת טיפול
לא ברור לי למה את מתכוונת 3 אפשרויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתלי30/05/2014
שלום רב,
אני נמצאת כרגע במצב של יאוש.
אני כבר 4 חדשים מטופלת נגד פטריה\ דלקת נרתיקים. נרות רגילים, נרות אנטיביוטיים, משחות שונות, אנטיביוטיקה דרך הפה- מה לא קחתי.
כל פעם שאני מסיימת טיפול, יום אחרי זה אני שוב מרגישה גרד וצריבה קלה באיבר.
אני לוקחת גלולות 3 וחצי שנים- יאז. יש לי אותו ב זוג כבר 4 שנים. אני שומרת על הגיינה.
אני באמת מיואשת.
נכון לעכשיו, אני נכנסת לתקופת מבחנים אוניברסיטה ואני לא מצליחה לקבוע תור לרופא בתאריך מתאים.
אני מפחדת שזה משהו ממש גרוע, אני מפחדת שזה יפגע לי בפוריות. אני באמת מפחדת ומיואשת.
אחד הרופאים בעבר אמר לי שיש לי וולבדינה- כאב בזמן יחסי המין. אבל אני כבר חודשיים- כמעט שלושה בלי יחסים ויש לי חוסר נעימות.
בעבר הייתי מגיעה לפחות כל חצי שנה לרופא והיו מגלים שיש לי פטריה (הייתי מגיעה כל חצי שנה בגלל שהייתי בצבא ויותר מזה לא יכולתי).אני במצב שגם אם אני לא מרגישה שום כאב או הפרשה מוזרה- הרופא מאבחן שיש לי פטריה. הייתי אצל 3 רופאים.
אני עושה משהו לא טוב?
האם זה יכול להיות משהו יותר גרוע מפטריה\דלקת?
האם יכול להיות שזה פוגע בפוריות?
האם אי פעם זה יטופל ליותר מיום?
באמת שכבר קשה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2014קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן 200ליאורה29/05/2014
לפני כחודש קיבלתי מרופאת הנשים כדורי אוטרוגסטן בגלל מחזור מתסכל שמגיע כל 25 ימים וכן דימום מוגבר. לדברי הרופאה הכדור אמור היה לעכב את המחזור בעוד מספר ימים ולהפחית את הדימום. התחלתי לקחת את הכדורים ביום ה 14 לאחר קבלת הווסת אך לצערי, אחרי היום ה10 ללקיחת הכדור קיבלתי מחזור(ביום ה25 כרגיל..) והדימום נשאר כהרגלו. כלומר שהכדור לא השפיע כלל. האם זה הגיוני? למה בכל זאת הגיע המחזור כשאני באמצע הטיפול?
עליי לציין שאני לא מעוניינת למנוע הריון מכיוון שאין לי אפשרות להרות ממילא בגלל הליך רפואי שעברתי. (אני בת 37 אחרי 4 לידות) כמו כן, הבדיקות שלי תקינות לחלוטין.
חשוב לי לדעת אם יש משהו שיכול לעזור לי לעכב את המחזור ולהקל עליי מבחינת עוצמת הדימום חוץ מגלולות למניעת הריון.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן 200 - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן29/05/2014אנו נמנעים מלתת טיפולים דרך האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחור ווסתדליה29/05/2014
בס"ד
אני בת 44 לאחר 3 לידות תקינות ב"ה לאחר לידת בני השלישי נטלתי גלולות במשך 8 שנים ולאחר מכן בעצת הרופא התקנתי התקן נחושת לפני 4 שנים הווסת שלי תקין ב"ה פתאום החודש יש לי אחור בווסת של שבוע האם זה בטוח הריון או שישנם דברים אחרים שבגללם יכול להיות אחור אנא ענה לי תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחור ווסת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן29/05/2014לא בטוח שמדובר בהריון, תפני לרופא המטפל לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת איך לנסח לזה כותרת...אנונימית29/05/2014
אני בת 24 ותמיד הייתה לי בעיה של כאבים בזמן סקס ושורף כשאני מטילה שתן לאחר מכן ואפילו קצת כואב לשבת במשך איזה שעה. בזמנו הלכתי לרופאת נשים שבדקה ואמרה שהכל תקין אצלי אני רק צרה מאוד אבל זו לא אמורה להיות בעיה וכנראה זה פסיכולוגי. היה נשמע לי הגיוני. עם החבר הנוכחי הבעיה הפסיכולוגית עברה ואני נהנית איתו בסך הכל בסקס. אבל כעת שאני גרה איתו נוכחתי לגלות מה הבעיה. אם אנחנו לא שוכבים הרבה זמן הפעם הראשונה כואבת לי, וגם יורד לי דם והבנתי מאיפה. ממש מתחת לחור נפתח לי שם העור ויורד לי דם. לאחר מכן כשאנחנו ממשיכים לקיים יחסים כבר לא כואב לי והחלק הזה פשוט נשאר פתוח לכן לא כואב. כשעובר זמן ללא יחסים כמו למשל כשהייתה לי דלקת בשטן החתך הזה מתאחה וכששוב מקיימים יחסים שוב כואב, שוב נפתח ויורד דם. האם זה נורמלי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אנונימית29/05/2014שתן*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה לענות? פיספסתם את ההודעה
אנונימית30/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2014לא צריך להיות ככה וצריך לבדוק מדוע את נקרעת ויש חתך
פני שוב לרופא נשים והסבירי לו את הבעיה כדי שתקבלי טיפול בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאזדנה29/05/2014
שלום, אני נוטלת גלולות מסוג יאז.
שכחתי לקחת ביום ה-12, ה-16 וה-17. כעת אני ביום ה-18.
האם להמשיך לקחת ת החפיסה או לעבור לגלולות הלבנות (פלאסבו)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יאז - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין29/05/2014להשלים לקחתאת כול הגלולות שנותרו ולהשתמש באמצעי מניעה נוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב - אשמח למענהחסויה29/05/2014
מנסה מזה 9 חודשים להיכנס להריון.
ביוץ התקיים ביו"מ 16 - זקיק 25, בתאריך 27/5/14.
1. מהו המועד בו כבר ניתן לבצע בדיקת דם?
2. האם ככל שהזקיק גדול, כך הוא יותר פורה (בהנחה שלא מדובר בציסטה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - אשמח למענה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין29/05/2014נא להעביר את השאלה למדור פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהיעלי29/05/2014
שלום,
אני נוטלת את הגלולות (מסוג מינס) כל ערב בשעה 20:00. אתמול שכחתי לקחת את הגלולה ולקחתי אותה היום ב8:45 בבוקר. מדובר בגלולה ה-3 בחפיסה כאשר הייתי ביום האחרון של הדימום של המחזור. מה ההשלכות מבחינת הגנה מפני הריון? האם להמשיך ליטול את הגלולות כרגיל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין29/05/2014עיכוב במועד נטילת גלולה אחת לא מעלה את הסיכוי להרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור המחזורהילה29/05/2014
המחזור שלי מאחר כבר ב11 ימים, לקחתי פוסטינור לפני כחמישה שבועות. עשיתי בדיקת הריון שבוע שעבר שיצאה שלילית ובכל זאת המחזור לא מגיע ומתחילים לי תסמיני הריון. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור המחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין29/05/2014שיבוש בסדירות המחזור כתוצאה מנטילת פוסטינור אשר שבש את המהלך התקין של הויסות ההורמנאלי של הגוף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה .....ליאת28/05/2014
שלום רב ...... הרגע גיליתי שאני בהריון ... אני חיה על אי קריבי במרכז אמריקה ... בוא נאמר ששרותי הרפואה לא מהמתקדמים שיש ..... ובשביל לראות רופא נשים עלי לטוס לעיר הבירה .... ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי .... ללכת לעשות בדיקת דם לאישור וודאי זה קצת בעייתי פה .!!!... השאלה שלי מתי ואיזה בדיקות הכרחיות אני חייבת עכשיו או בזמן הקרוב לעשות ... או מאיזה שבוע עליי לראות רופא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה ..... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2014בעוד חודש פני לבדיקת רופא לאישור הריון ותקינותו ולעשות בדיקת אולטראסאונד ו בדיקות דם של ראשית הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא הגיע למרות נטילת גלולותאילונה28/05/2014
שלום,
שמי אילונה בת 22.
בגיל 17 עשיתי טיפול כימותרפי בגלל לימפומת הודג'קין ועל כן טיפלו בי בעזרת זריקות שהפסיקו לי את המחזור במשך חצי שנה. לאחר מכן המחזור חזר, אך לא היה סדיר, ואז נעלם בכלל בעקבות הפרעות אכילה (אמנוראה). כמובן שמאז חזרתי לאכול תקין והכל בסדר, המחזור חזר אך היה לא סדיר ועל כן החלטתי להתחיל לקחת גלולות, הגיניקולוג גם אבחן שיש לי שחלות פוליצסטיות.
הוא רשם לי גלולות מרסילון ומזה שנה וחצי אני נוטלת אותן. למרות זאת, יש חודשים שבהם המחזור שלי לא מגיע למרות הגלולות (בעיקר בחודשים שבהם אני לחוצה). כמו למשל החודש הזה, שאמנם שכחתי ליטול שתי גלולות במהלך החודש, אבל הוא פשוט לא בא. יש לציין שתקופת המבחנים בפתח ואני בלחץ מאוד גדול, האם זאת הסיבה? ומה ניתן לעשות בדבר? אינני נמצאת בישראל על כן לא יכולה לפנות לרופא הנשים שלי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא הגיע למרות נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2014התלעמי מזה שהמחזור לא מגיע למרות הגלולות. העיקר שאת נוטלת גלולות סדיר. אם ימשיך לדלג על מחזורים צריך אולי להחליף סוג גלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לויקוציטים בשתןדנה28/05/2014
שלום רב.
למרות שאני לוקחת באופן קבוע כדורי חמוציות עדיין יש לי דלקת בדרכי השתן.
כתוב שיש לי לויקוציטים 75 ואני יודעת שזה מעיד על דלקת.
מה אני עושה לא נכון עם הכדורים האלה, אם אני לוקחת והדלקת חוזרת?
בנוסף, אצטרך לקחת אנטיביןטיקה ואני בעלת היסטוריה ארוכה עם קנדידה גלברטה.
פעמיים כבר השתמשתי בנרות חומצה בורית לאחר אנטיביוטיקה.
בעת הטיפול עכשיו יספיקו נרות אגיסטן למניעה? או נרות אחרים?
זה מסוכן לקחת כמה פעמים נרות מחומצה בורית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקוציטים בשתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2014הסיבה היחידה לקחת אנטיביוטיקה בשל דלקת בשתן זה רק אם יצמח בתרבית שתן חיידק ולא לפי מספר לויקוציטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסיליןשירי28/05/2014
לפני שלושה ימים רופא הנשים נתן לי דוקסילין 100 בגלל דלקת בנרתיק ומאז שהתחלתי לקחת את התרופה יש לי מעט מאוד שתן. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2014תשתי 10 כוסות ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)