מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבןמירי07/04/2014
יש לי בכל הנרתיק מין חומ לבן וסמיך, כמו נקודות, בשפתיים החיצוניות והפנימיות
אני ממש מודאגת
אני בחו"ל
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014אם יש גרד זה יכול להיות פטריה ואז צריך לקחת נרות נגד פטריות
נסי בינתיים להחדיר לנרתיק קפסולות של פרוביוטיקה נרתיקית כל לילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למנית הריוןטל06/04/2014
הי, שלום לכולם!
מזה תקופה ארוכה אני לוקחת גלולות למניעת הריון, אבל במחזור האחרון הפסקתי לקחת וכבר עברו 3 שבועות מהמחזור וקימתי יחסי מין, האם אני יכולה לשוב וליטול את הגלולות עכשיו? אולי נכנסתי להריון ואז זה בעיה לקחת גלולות? בקיצור אין לי מושג מה אני אמורה לעשות. אשמח שתעזרו לי מהר, הענין הוא, שלא אכפת לי אם נכנסתי להריון, אבל אם לא, אני מעונינת לחזור וליטול את הגלולות כמה שיותר מהר. מה עלי לעשות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות למנית הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014התחילי ביום הראשון של המחזור שיגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת קדם וסתיתעינת06/04/2014
שלום, מאז ומתמיד אני סובלת מתסמונת קדם וסתית, הכוללת תופעות לוואי שונות ומשונות, כמו דפיקות לב מואצות חוסר שקט בעיות קשב וריכוז שמחמירות, חוסר שינה, כאבי בטן קלים בחילות מידי פעם ועוד....., האם נר הלילה פמינה יכול להקל את אותם התסמינים? ואם כן, ממתי אני צריכה להתחיל לקחת את הכדורים, אם כל התסמינים הללו מופיעים לי באופן קבוע כשבוע לפני המחזור. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת קדם וסתית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/04/2014האם נר הלילה פמינה יכול להקל את אותם התסמינים?
---ממש לא יודע. אין מאמרים מדעים בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת e2 גבוהדנה06/04/2014
שלום דר
רופא נשים ביקש שאבצע בדיקות דם ביום השלישי
של המחזור כנראה מפני שהמחזור שלי מאוד חלש
הפסקתי גלולות לפני כ 3 חודשים מפני שאני רוצה
לשים התקן היום עשיתי ורמת ה e2 יצא 358
מה זה אומר ?? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת e2 גבוה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/04/2014אנחנו לא מפענחים בדיקות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותאא06/04/2014
שלום, אני רוצה להיכנס להיריון (שני) והפסקתי את הגלולות לפני סיום החפיסה ועדיין לא קיבלתי מחזור. עבר כבר שבוע ועשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית. מה יכולה להיות הסיבה שעדיין לא קיבלתי מחזור? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014יכול לקחת זמן עד שהמנגנון ההורמונלי מסתדר אחרי הפסקת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון להיכנס להריון
אא08/04/2014תודה על התשובה.
אז זה יכול ליצור לי בעיה להיכנס להריון או שאין קשר?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאנגל06/04/2014
שלום, יש לי מחסור בפקטור 7, ובמהלך הביוץ מופיעים אצלי גופיפים צהובים פרוצים, לפני שנה עברתי לפרוסקיפה בגלל גופיף פרוץ מדמם. ולפני חודש זה קרה שוב וקיבלתי 2 מנות דם ו2 מנות פלזמה והדימום הפנימי פסק, השתחררתי הביתה לאחר שבוע קיבלתי ווסת והתחלתי לשתות מיקרולוט שתיתי במשך שבוע התופעות לוואי היו קשות מאוד כאבי בטן נפיחות בבטן(יש לי אי סבילות ללקטוז) מצבי רוח מאוד דיכונאיים מיגרנות, אתמול לא שתיתי גלולה וגם היום לא, עכשיו יש לי כאבי בטן חזקים ודימום. האם זה תקין? הביוץ שלי צריך להיות השבוע..
ואיזה גלולות אני יכולה לשתות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014התיעצי עם רופא הנשים שלך, צריך להחליף לגלולות שמכילות פרוגסטרון בלבד שאינן מכילות לקטוז אם את רגישה לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולותמאיה06/04/2014
שלום, אני בת 22 לוקחת גלולות אמלי מזה שנה וחצי , מעוניינת לקחת חפיסה אחרי חפיסה, רציתי לדעת מה ההשלכות לכך, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014אין בעיה לקחת מספר חפיסות ברצף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב.חסויה06/04/2014
מנסה להיכנס להריון מעל 8 חודשים.
מעקב זקיקים הראה ביוץ ביום 22 למחזור. מחזורים סדירים כל 32 יום. אתמול הייתי אמורה לקבל אבל בינתיים כלום (בתקווה שישאר כך). מתי באפשרותי לבדוק קיומו של הריוןב באמצעות בדיקה ביתית ומתי באמצעות בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014בדיקת דם תהיה חיונית אחרי 10 ימים מהביוץ ובדיקת שתן אחרי שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאפרת06/04/2014
אני כחודשיים וחצי אחרי ניתוח הוצאת צ'יסטה ברטולין גדולה (5 ס"מ).
עדיין יש לי הפרשות חומות . בבדיקת הרופא אחרי כחודש וחצי אמר שזה תקין, עד מתי זה אמור להימשך?
כמו"כ, מס' פעמים אחרי מאמץ ביציאה היה לי דימום מהנרתיק. האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014כדאי לפנות שוב לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאודרונית06/04/2014
,מזה עשרה ימים יש לי כאבי מחזור כאב אגן גב תחתון וכאבי ראש חזקים אך אין מחזור ... לפני המחזור ביום אחד עשיתי בדיקת הריון יצאה שלילית חיכיתי שלושה ימים אחרי האיחור ושוב ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית ואני עדיין מרגישה כאבי מחזור !!!!
יש ריח של דם רוב הזמן אשר מפריע לי ריח של מחזור
יש לציין שאני מקיימת יחסי מין יבשים ללא חדירה בכלל אולם הוא משפשף באיבר מינו את שלי (אני לא יודעת אם נוזל שיוצא לפני הגמירה גורם להריון !!!! )
האם יש סיכוי להריון ? אם לא אז מה הסיבות לאיחור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014יכול להיות הפרעה הורמונלית או ציסטה שחלתית פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם גלולות סרזטי05/04/2014
ילדתי לפני 5 חודשים ואני לוקחת גלולות סרזט. אני מקבלת מאז הלידה מחזור כרגיל. קיבלתי מחזור אחרון שהסתיים לפני כשלושה שבועות. שבוע לאחר מכן היה לי דימום כבד כמה ימים. והיום היה לי לחץ בבטן תחתונה ופתאום בשירותים במתן שתן ראיתי דימום וגוש שיצא. מה המשמעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם גלולות סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014פני לבדיקת רופא נשים בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ופטריה בנרתיקנועה05/04/2014
שלום רב,
אני סובלת כרגע מפטריה בנרתיק והתחלתי טיפול בנרות ומשחה לפני יומיים, והיום קיבלתי מחזור.
אני נוהגת ללכת בעיקר עם טומפונים ורציתי לדעת אם זה אפשרי במצב זה? וכמו כן האם נכון להמשיך לטפל בעזאת המשחה?
רוב תודות ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ופטריה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014רצוי לא לשים טמפונים ולמרוח משחה נגד פטריות חיצונית עד שיגמר המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מליאן ואנטיביוטיקה רפאפןדניאל1004/04/2014
שלום ,
אני לוקחת גלולות מליאן כבר כ-4 חודשים ,
התחלתי ברביעי האחרון (26.3) חפיסה חדשה לאחר שבוע הפסקה ,
בנוסף לכך לקחתי גם אנטיביוטיקה "רפאפן" התחלתי (24.3) בשל דלקת גרון
ביום שישי (28.3) לקחתי את האנטיביוטיקה קצת לפני 8 בערב (2 כדורים) וב8 לקחתי כהרגלי את הגלולה
לאחר 6 שעות בערך קיימתי יחסי מין , הקונדום נקרע באמצע והוא גמר בפנים
והפסקתי לקחת את האנטיביוטיקה מאותו פעם אחרונה ביום שישי.
לשאלתי - 1. האם יש סיכון לכך שאכנס להריון?
2. האם עלי ללכת בראשון הקרוב לבצע בדיקת דם לגילוי הריון ? / או בדיקת הריון ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מליאן ואנטיביוטיקה רפאפן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/04/2014לשאלתי -
1. האם יש סיכון לכך שאכנס להריון?
--- יתכן
2. האם עלי ללכת בראשון הקרוב לבצע בדיקת דם לגילוי הריון ? / או בדיקת הריון ביתית?
--= בדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשלומית04/04/2014
אני בתחילת הריון ראשון והתפרץ לי הרפס גניטלי (לא פעם ראשונה)
מרחתי משחה חדשה בשם "פנליפס"
1. האם בכלל מותר למרוח את המשחה הזו על איבר המין (במקור מיועדת למריחה על השפתיים)
2. האם מותר למרוח בהריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/04/20141. האם בכלל מותר למרוח את המשחה הזו על איבר המין (במקור מיועדת למריחה על השפתיים)
--- רק לפי המלצת הרופא
2. האם מותר למרוח בהריון??
--- רק לפי המלצת הרופא
אנו באופן כללי לא ממליצים על שום טיפולים תרופתיים ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור כל שבועייםרונית03/04/2014
שלום רב
אני בת 39.5 עם מחזור סדיר כל חודש. בזמן האחרון המחזור שלי מגיע כל שבועיים.
אני אחרי כ20 IVF. האחרון היה לפני יותר משנה.
אני מטופלת באלטרוקסין ומאוזנת.
אני במעקב גנטי לסרטן מעי הגס.
(לאמי היה ולאמא שלה היה ברחם)
שאלתי- מה פשר המחזור כל שבועיים? והאם יש קשר למצב הגנטי שלי?
תודה רבה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור כל שבועיים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/04/2014יותר סביר להניח שאי סדירות קשורה למצב הורמנאלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)