מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות וכאביםמבולבלת11/04/2014
היי שאלה קצת מביכה אבל חייבת לשאול מזה כמה ימים יש לי כמו גוש מין נפיחות בחלק העליון של הפות ויש לי כאבים,וברור שאני לא אגש לרופא אני מתביישת מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות להקלה ?תודה ויום טוב וכמובן חג שמח??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בנרתיק
שרון11/04/2014קיבלתי טבליה לנרתיק ומשחת הידרואגיסטן. היום זה היום השלישי של מריחת המשחה ועדיין מגרד לי. האם הגיוני? או שהגרד אמור היה לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בזמן טיפול בזינטאלמוני10/04/2014
הופיעה לי דלקת בשתן ארבעה ימים לאחר קיום יחסים רביעי..קיבלתי טיפול בזינט לשבעה ימים פעמיים ביום והומלץ לי לקחת שלושה ימים לפני הסוף נרות אגיסטן פעמים ביום..האם מותר לי לקיים יחסי מין במשך השבוע הזה?הנרות מה איתם,זה מורגש אחרי כמה שעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין בזמן טיפול בזינט - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/04/2014..האם מותר לי לקיים יחסי מין במשך השבוע הזה?
---כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ממושכים בנרתיק ושלפוחיותדורית10/04/2014
שלום,
יש לי שלפוחיות בנרתיק, מין עורות משוכים לא ברורים שלאחרונה הולכים ותופסים תאוצה,
אני סובלת מזה עוד מזמן הצבא (היום בת 24)
אציין שלא קיימתי יחסי מין מעולם.
אני מצרפת תמונה ממחישה שאולי תוכלו להסביר כמו מה זה נראה?
ואני סופר מתביישת ללכת לרופא/ת נשים.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין תגובה? זקוקה לעזרתכם הדחופ
דורית12/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ממושכים בנרתיק ושלפוחיות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/04/2014יש לפנות לבדיקת רופא על מנת לקבל אבחנה לאחר בדיקה
התמונה לא מספקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מופיע לי כאב בצד שמאלשני10/04/2014
הייי אתמול לקחתי גלולה ראשונה והיום את השניה(השתמשתי בגלולות בעבר והפסקתי שנה וחזרתי להשתמש כמובן שהלכתי לרופא נשים שיתן לי מרשם)
שמתי לב שבשעות האחרונות יש לי כאב בחזה שמאל באיזור של בית השחי כשבדקתי תופעות לוואי ראיתי שאם יש כאבים בחזה שמאל שמקרין ליד להפסיק מיד
הכאב הוא באיזור של בית השחי השמאלי ובכתף ובגב למעלה צד שמאל כאב כזה כאילו שנתפס שריר אחרי אימון
מה לעשות עכשיו לפסיק עם הגלולות ?
אני משתמשת במליאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מופיע לי כאב בצד שמאל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014קשה לי להאמין שאלו כאבים ממקור לבבי אבל אם יש חשש פני בדחיפות לבדיקת רופא נשים או אפילו רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הודגמה שחלה ימניתד``ר ליאורה אברמוב09/04/2014
שלום רב, בת 29,
בשנתיים האחרונים עשו לי 4 בדיקות של US וגנינאלי, ובכל הבדיקות מצוין כי "לא הודגמה שחלה ימנית". אין לי תוצאות מלפני שנתיים כי לא עשו לי בדיקה כזו עד אז.
רציתי לשאול מה ההשלכות של תוצאה זו? האם זה אומר שאין לי שחלה?..מה זה אומר על הפוריות? האם מדובר במקרה שמחייב התערבות כלשהי? האם זה הגיוני שנולדתי ללא שחלה?...אני כל פעם שואלת את השאלה ולא מקבלת תשובה, הרופאים אומרים זה שהיא לא הודגמה לא אומר שאין אבל מדובר כבר על 4 בדיקות.. אני רוצה לציין שכבר עשר שנים על גלולות לכן לא מרגישה ביוץ או משהו כזה.. אשמח לתשובה תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014כשתפסיקי גלולות והשחלות יהיו יותר פעילות הורמונלית אפשר יהיה אולי להדגים יותר טוב את השחלה, קשה לי להאמין שאין שחלה אבל גם אם אין מספיק שחלה אחת כדי להרות בלי בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפטוקוקעדי09/04/2014
שלום, בבדיקה vaginal culture יצא שיש לי סטרפטוקוק מסוג בי.
הרופא נתן לי אוגמנטין. מה שרציתי לשאול בבקשה:
1. הבנתי שהחיידק מגיע ממערכת העיכול, אז האנטיביוטיקה אמרה להעלים אותו בכלל מהגוף באופן כללי?
2. כיצד ניתן להדבק מבן אדם אחר? יש סיכון שאדביק את חבר שלי דרך יחסי מין באיבר המין או מקום אחר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרפטוקוק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014אוגמנטין יטפל בהעלמת החיידק, בדרך כלל זה לא חיידק שמועבר ביחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהדנה09/04/2014
איזו אנטיביוטיקה בד"כ מיועדת לתהליך דלקתי בפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014פני לרופא נשים אין אבחון ויעוץ על תרופות דרך האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת 2 גלולות בטעות. דחוף. בבקשהמוריה09/04/2014
שלום..
לקחתי בטעות 2 גלולות ביחד כי חשבתי שיום לפני כן שכחתי לקחת גלולה. זה קרה בשבוע האחרון לנטילת הגלולות לפני קבלת המחזור. ככה שיצא שסיימתי את החבילה יום אחד לפני.
מאז קיבלתי מחזור באופו רגיל.. הוא קצת יותר ארוך מכרגיל. מחר עברו בעצם 7 ימים ואני אמורה להתחיל חפיסה חדשה דל גלולות האם זה הדבר הנכון לעשות או לחכות יום נוסף .
כמו כן אהי אשמי לדעת הם אחרי קבלת מחזור מרז המקרה מעכשיו עם התחלת נטילת חפיסה חדשה של גלולות אניהאהיה מוגנת ב100%.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת 2 גלולות בטעות. דחוף. בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014אסור לך לעשות הפסקה יותר מ7 ימים אחרת הגלולה מאבדת את היעילות שלה ולכן התחילי את החפיסה החדשה יום אחד קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת בלחץ בבקשה תשובהמיטל09/04/2014
שלום,
אני בעלת שחלות פוליסטיות, אני ביום השישה עשר לאחר מחזור, והופיע לי כתם וורוד בניגוב או חום בתחתונית.
מדוע זה כך והאם מצריך טיפול?
אגב, עשרה חודשים לאחר לידת תאומים
חג שמייח ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת בלחץ בבקשה תשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014חסר פרטים האם את מטיופלת בגלולות או אמצעי מניעה אחרים\פני לבדיקת רופא נשים להערכת הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קצת בלחץ
מיטל10/04/2014אני לא משתמשת כלל בגלולות!!!
נקבע לי תור רק לעוד חודש, האם זה הסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה, נא עזרתכם.דנה09/04/2014
בוקר טוב, אני בת 32 בהיריון חודש שני , לפני חודשיים עשיתי בדיקת בלוטות תריס TSH T3 T4 והכל תקין, אתמול שוב ביצעתי את הבדיקה כל הערכים בסדר למעט TSH שהיה נמוך 0.28 , האם זה בגלל שיבוש הורמונים עקב היריון וזה יחלוף לי? מקווה שתעזרו לי ותרגיעו אותי אני מאתמול לא ישנתי ואני ממש מוטרדת... נא עזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה, נא עזרתכם. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014אין סיבה ה להלחץ מזה תצטרכי לעשות את כל הפרופיל של בלוטת התריס כדי לבדוק אם תקין או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות וגרד מציקציפי09/04/2014
שלום וברכה
ביום שני השבוע היו לי פתאום הפרשות רבות מאד עם ריח רע (משהו שממש לא מוכר לי)
בערב ההפרשות הפסיקו ואז התחיל גרד מציק מאד מאד. אתמול גרד לי כל היום, הבוקר
רציתי לקבוע תור לרופא, אבל אז גיליתי שהגרד פסק כמעט לחלוטין. אני עדיין מרגישה מעט
את המקום רגיש אבל כבר לא מגרד. האם יש עדיין טעם לקבוע תור לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות וגרד מציק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014כדאי לבדוק שאין זהום נרתיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בגיל מעברא.09/04/2014
אני לא מקבלת וסת כבר שנה. כבר ארבעה ימים שאני מדממת בדיוק כמו במחזור חודשי.
אני בת 51.
האם יתכן שזה מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בגיל מעבר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014יכול להיות דימום שמופיע כמו מחזור אחרי זמן בכל מקרה דורש בדיקת רופא נשים שאין סיבות אחרות לדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה שלא מדכאת חשקרחל09/04/2014
שלום,
אני לאחר הלידה הרביעית שלי, וסיימתי הנקה עם גלולות סרזט.
בין ההריונות נטלתי גלולות מרסילון, אך אלו עשו לי שינוי מב רוח וירידה בחשק.
האם יש גלולה יעילה אחרת שאני יכולה ליטול.
תודה, רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה שלא מדכאת חשק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014יש מגוון נרחב של גלולות פני לרופא הנישם שלך והתיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אצל ילדה בת 10רוי08/04/2014
הבת שלי קיבלה מחזור בגיל 9, רוב המחזורים סדירים ונמשכים 5-7 ימים. המחזור האחרון נמשך כבר כמעט שבועיים, אני מאוד לחוצה.
האם זה תקין?
אודה לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אצל ילדה בת 10 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2014פני איתה לרופא נשים להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חד באזור הדגדגןד``ר ליאורה אברמוב08/04/2014
לפני כשבועיים סבלתי מצריבה חזקה בוגינה וטופלתי בנרות אנטיביוטיים (לא זוכרת את השם) ומשחת פוליקוטן. הצריבה בוגינה הסתדרה והמשכתי לטפל עם המשחה עד היום. כל הזמן הזה לא קיימתי יחסים עם בעלי. ביומיים האחרונים במהלך מחזור פתאום הופיע כאב חד באזור הדגדגן ונראה שבעור שמסביב לו יש מוגלה לבנה. אני נבוכה מדי מכדי ללכת לגניקולוג ולהראות לו את זה. מה אוכל לעשות כדי לפתור את העניין..? ממש כואב ורגיש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטה?
דנה08/04/2014במבט שני זה נראה כמו פצע קטן מאוד, דומה לאפטה. זו פעם ראשונה שטופלתי בנרות אנטיביוטיים (להבדיל מנרות לפיטריה). נראה לי שהמיקום הקרוב כ"כ לדגדגן הוא הגורם לרגישות ולכאב. אני סובלת מהופעת אפטות בתדירות גבוהה מאוד בפה. האם יש קשר? האם אפטות יכולות לצאת גם בפות...? אני באמת לא מסוגלת לפנות לבדיקת רופא. איך כדאי שאטפל בינתיים (אולי אנטיביוטיקה ליתר בטחון?) ותוך כמה זמן אפשר לחכות שיעבור לבד? אחרי כמה זמן זה ישמע כמו משהו מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)