פורום גניקולוגיה - רפואת נשים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקוקלמין וזריקת אורביטרל
    מאיה
    27/03/2014

היי, אני בת 29, עם שחלות פוליציסטיות ומנסה להיכנס להריון.
    שאלתי:
    האם לנטילת איקוקלמין+ זריקת אורביטרל גורמת לבעיות בהריון, בלידה או בעובר?
    האם יש תופעות לוואי?

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איקוקלמין וזריקת אורביטרל - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

לא צריך לגרום לבעיות בעובר
    התיעצי עם רופא מטפל שלך לגבי פרטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר נייתוח כריתת רחם
    נעמה
    27/03/2014

היי
    אני בת 47 עברתי ניתוח כריתת רחם כולל צוואר וללא שחלות לפני כחודשיים.
    לאחר כחודש התחילו לי תופעות של גלי חום,הזעת לילה וכאבים וצריבה בנרתיק
    מבדיקות עולה שהLH ןהFSH עלו משמעותית מלפני הניתוח (40 ו60 בהתאמה)
    אמרו לי שכנראה אספקת הדם לשחלות נפגעה ונכנסתי לגיל המעבר.
    - לפני הניתוח אמרו שתיפקוד השחלות לא יפגע
    1. האם זה אמור לקרות ? ולמה זה קורה?
    2. האם זה יכול להסתדר ?
    3. האם זה אומר שהשחלות לא מתפקדות כלל ומצבי כמו לאחר כריתת שחלות?
    4. איך מטפלים בתופעה?

לקביעת תור
    סגירה
    לאחר נייתוח כריתת רחם

הוספת תגובה

• לאחר נייתוח כריתת רחם - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

התופעה ידועה.. נכנסת לגיל מעבר
    פני לרופא הנשים שלך אם אין התוויות נגד ואת סובלת ניתן לתת לך טיפול הורמונלי חליפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום במהלך חיבור בין חפיסות גלולות
    עדי
    27/03/2014

שלום לכולם. אני צריכה את עזרת המומחים מכיוון שאני נמצאת בחול ולא מצליחה ליצור קשר עם רופא הנשים שלי. בעבר הרופא אמר לי שאין בעיה לחבר בין מספר חפיסות על מנת לדלג על מחזור ועשיתי זאת מספר פעמים ללא בעיה. לפני מספר חודשים לאחר שחיברתי שתי חבילות הופיע דימום באמצע החבילה השניה שלא פסק עד לסיום החבילה וקבלת המחזור האמיתי כך יצא שהייתי במחזור זמן רב. כעת חיברתי חבילה שלישית ברציפות ובמהלכה הופיע שוב דימום. שאלתי היא- האם אני יכולה להפסיק את החבילה באמצע? נשארו עוד שבועיים עד סיום החבילה ואני מעדיפה להמנע מלהיות שלושה שבועות במחזור. מה ההשלכות של הפסקת החבילה? ומתי עליי להתחיל חבילה חדשה? תודה מראש.

הוספת תגובה

• דימום במהלך חיבור בין חפיסות גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

הפסיקי את החפיסה לשבוע והתחילי חפיסה חדשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי מניעת מחזור בחתונה
    בתאל
    26/03/2014

היי שלום
    אני מתחתנת ב19/5/14
    המחזור האחרון שלי הופיע ב25/3/14
    קיבלתי מרופא הנשים שלי כדורי פרימולוט נור ,אני לא ממש בטוחה לגבי אופן השימוש,אני רק זוכרת שאמר כדור אחד פעם ביום

ברצוני לדעת מה אני צריכה להתחיל להשתמש בכדורים כדי שלא יופיע לי מחזור בחתונה ,בתודה

לקביעת תור
    סגירה
    כדורי מניעת מחזור בחתונה

הוספת תגובה

• כדורי מניעת מחזור בחתונה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

קודם כל לוקחים 2 כדורים ליום ולא אחד
    התחילי את הכדורים יום 15 למחזור שיגיע ספירה מהיום הראשון של המחזור והמשיכי עד אחרי החתונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגובה

בתאל
    27/03/2014

הרופא אמר לי להתחיל מהיום ה10 למחזור
    וכדור פעם אחת ביום אז איך יתכן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון נגד צהבת ואיחור במחזור החודשי
    מור
    26/03/2014

שלום,
    לפני כשבועיים וחצי קיבלתי מנת חיסון ראשונה נגד צהבת.
    המחזור החודשי שלי מאחר בעשרה ימים. האם ייתכן שזה קשור לחיסון?
    עשיתי שתי בדיקות היריון ביתיות שיצאו שליליות.

אשמח לתשובתכם.
    תודה,
    מור

הוספת תגובה

• חיסון נגד צהבת ואיחור במחזור החודשי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

לא קשור לחיסון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות יאז
    אלה
    26/03/2014

שלום,
    עברתי חודש שעבר מגלולות הרמונט לגלולות יאז ועשיתי את זה ללא הפסקה.
    סיימתי את הגלולות הפעילות ביום שבת ולא לקחתי את גלולות הדמה. היום יום רביעי ועדיין לא קיבלתי מחזור ומחר אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה. האם זה תקין שעדיין לא קיבלתי מחזור? עד כמה ימים מאז הפסקת הגלולות הפעילות יכול להגיע המחזור?

אשמח לתשובה בהקדם,
    אלה.

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יאז

הוספת תגובה

• גלולות יאז - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

המחזור אמור כבר להגיחע
    אבל גם אם לא יגיע המשיכי את הגלולות כסדרן אך עשי בכל זאת בדיקת שתן לשלול הריון אם את פעילה מינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטת ברוטלין- בבקשה תעזרו לי!
    אנונימית
    26/03/2014

שלום, אני בת 20, בריאה בדרךכלל, לאחר לידה אחת ומקיימת יחסי מין עם אותו האדם.
    לפני קצת משבועיים בלוטת הברוטלין שלי התנפחה ולא היה לי מושג מה זה אז, קיימתי באותו הערב יחסי מין שהיו כואבים מאד אבל חשבתי ששוב לא הייתי מספיק רטובה והנפיחות כנראה סתם תוצאה מגירוי. יום למחרת התחילו כאבי תופת והלכתי לרופאה, קיבלתי טיפול אנטיביוטי אבל תוך יום המצב החמיר עד כדי כך שחזרתי לרופא אחר ונשלחתי למיון לתהליך של ניקוז. במיון נאמר לי שיש ציסטה וכנראה האנטיביוטיקה כבר לא תעזור וחייבים ניקוז ואני הקשבתי להם. השאירו לי צינורית למשך שלושה ימים והמשכתי טיפול אנטיביוטי, לאחר שהוציאו לי את הצינורית סיימתי טיפול ואמרו לי שעכשיו הכל בסדר, הכל בהחלט היה בסדר. הייתה הקלה עצומה אחרי שהצינורית לא הייתה שם יותר. למשך 3 ימים ואז הבלוטה חזרה!
    אני מרוב בהלה רצתי בבוקר למחרת לרופאה וישר קיבלתי המשך של הטיפול האנטיביוטי ומשחה, אמרו שהפעם בגלל שהתחלתי אנטיביוטיקה בזמן זה יעבור מעצמו. זה עבר מעצמו לקראת סוף הטיפול (10 ימים), אבל האזור (לפי דברי הרופא) נשאר בטראומה מכל האירוע והמקום של הניקוז מעקצץ לפעמים, ועדיין יש נפיחות קטנה שהרופא אמר שייקח לה זמן לעבור. אני כל הזמן בלחץ אדיר שזה יחזור שוב אפילו שהרופא אמר שהסיכוי הוא נמוך, כי גם אחרי הניקוז אמרו שלא יחזור. במיוחד עכשיו כשאני ממש לפני טיסה לחו"ל.
    אני כל כמה שעות שוטפת ידיים ובודקת שחלילה אין נפיחות ועם אני מדמיינת נפיחות הכי קטנה אני נכנסת להתקפי חרדה קשים. אני ממשיכה לשטוף את עצמי במים וסבון 2-3 ביום ומשתדלת לעשות הכל (בעצם כלום כי הרופא אמר שאין מה שימנע מזה לחזור).
    למרות שביום ראשון קיבלתי אישור סופי מהרופא שזה נגמר ואני אפילו יכולה לקיים יחסי מין אני נורא מפחדת ולא מצליחה להביא את עצמי לזה אפילו שאני ממש רוצה.
    אני פונה אליכם בתקווה לקבל קצת מידע על מה שעברתי, למה זה קרה? האם באמת אי אפשר לעשות כלום כדי למנוע מזה לחזור שוב?
    ושאלה מאד חשובה אחרת! -
    היום התיישבתי בצורה לא מוצלחת ושפשפתי בחוזקה את האזור, נבהלתי כל כך מהכאב שישר רצתי לשים את המשחת פולידין שנשארה לי מאז על האזור. ועכשיו כמה שעות אחרי האזור הרגיש טיפה נפוח (לא הבלוטה. האזור כולו שמרחתי עליו) ומגורה. שטפתי אותו מיד במים וסבון אבל הוא עדיין לא נוח. האם לפנות מיד לרופא או לחכות שזה יעבור? זה לא חמור אבל זה מציק ומכניס אותי שוב ללחץ. אין סיכוי שזה יגרום לבלוטה לחזור נכון?
    ואם יש לכם מושג, עוד שאלה קטנה. חס וחלילה זה יחזור לי בחו"ל, מה עושים? מוצאים רופא ומיד מתחילים אנטיביוטיקה?
    בבקשה תסבירו לי על הבלוטה הזאת, מה הסיכוי שזה יחזור, מה לעשות, למה זה קרה לי?
    נ.ב- הרופאה שלחה אותי לבדיקת כלמידיה כי לפי ההסבר שלה מאד קל להידבק במחלה אפילו עם מקיימים יחסים עם אותו האדם. הבדיקה יצאה שלילית.

הוספת תגובה

• בלוטת ברוטלין- בבקשה תעזרו לי! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

חבל שנכנסת כל כך לללחץ נפשי בגלל הדלקת בברטולין
    היא יכולה לחזור אבל ניתנת לריפוי. שטיפה בסבון 3 פעמים ביום יכולה לגרום לבעיות אחרות של יובש וגירוי בעור.
    התחילי להתיחס לעצמך כבריאה ותצאי מהלחץ המיותר סעי לחו"ל עם אנטיביוטיקה ומשחת פולידין לכל מקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה שתסבירי לי משהו חשוב

אנונימית
    28/03/2014

אני בלחץ היסטרי כי עברתי שבוע של כאבי תופת וכל הרופאים שהייתי אצלם, ולצערי הייתי לפחות אצל ארבעה כי אני גרה בעיר קטנה ואותו הרופא אף פעם לא זמין כאן. הם התייחסו אלי בזלזול ושלחו אותי הביתה עם המלצה לקחת אקמול נגד הכאב, וגם כשזה הגיע לכאב משתק ולא יכולתי עוד ללכת, לשבת או בכלל למצוא את עצמי. ההמלצה עברה לאופטלגין.
    כשהגעתי למיון אמרו לי שהניקוז ישים קץ לכל הייסורים, אמרו לי שהבלוטה לא תתנפח שוב אחרי. אחרי הניקוז סבלתי מכאבים עוד יותר קשים ממקודם! לא הצלחתי לסבול את הנסיעה הביתה וחזרנו למיון, התחננתי למשככי כאבים ולא הסכימו לתת לי כלום חוץ מאופטלגין, הייתי מרותקת למיטה עם כאבי תופת במשך 3 ימים עד שהורידו לי את הצינורית ורק אז היה שיפור עצום עם כל שעה שעברה. ואז אחרי כמה ימים גיליתי שזה חזר! יש לך מושג איזה הרגשה מזעזעת זו?
    אני רוצה להבין למה התייחסו אלי בכזה זלזול כשהאינטרנט מלא בנשים שמתלוננות על הכאב הנורא והבלתי נסבל. אני בטוחה שזה היה נראה אחרת עם הייתי מקבלת משכך כאבים רציני שהיה מקל עלי את התקופה הזאת ויחס קצת יותר רציני מ"את מגזימה, בלוטת ברוטלין זה כלום"
    הייתי אצל הרופאה היום וזו לא מסכימה לרשום לי אנטיביוטיקה מראש כדי שתהיה לי לכל מקרה בחו"ל.
    הבלוטה הזאת עוצרת לי את החיים כי אף אחד לא מצליח לענות לי למה היא הופיעה ומה אני יכולה לעשות שלא תחזור. בגלל שהאזור נשאר נפוח ומציק אני בלחץ תמידי ואני אפילו לא יודעת איך אני אדע שזה חלילה שוב התנפח עם זה חלילה יקרה כי האזור גם ככה מרגיש שונה. אני מפחדת לקיים יחסי מין וכל כמה שעות מאלצת את עצמי לבדוק את המקום עם היו שינויים. לפעמים זה מציק יותר ולפעמים ההרגשה של הדקירות בצלקת כל כך מעצבנת שזה אפילו כואב קצת.
    -האם באמת אף אחד לא יוכל לענות לי איך אני ממשיכה מכאן? אמרו לי שזו תופעה נפוצה אבל אני לא מכירה שום חברה, ידידה או קרובת משפחה שזה קרה לה. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה ומפחדת שזה יחזור. אין לי מושג מה מותר ומה אסור לעשות.
    והכי מעצבן שמלכתחילה אמרו לי שדבר כזה מופיע בגלל חיידק.. זיהום באזור, אבל כל התוצאות יצאו שליליות! אז למה זה הופיע ולמה זה חזר? ..... מה אני אעשה בחו"ל? ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיבי

טלי
    29/03/2014

אני עשיתי פעמיים ניקוז וזה חזר לאחר כמה חודשים.
    בפעם השלישית שזה חזר - עשיתי ניתוח וסיימתי עם הסיפור.
    אמנם הרופא אמר לי שזה יכול לחזור גם אחרי ניתוח, אבל ברוך השם בינתיים 5 שנים אין לי את זה.
    תלכי לרופא ותבקשי ממנו הפנייה לניתוח.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

אנונימית
    29/03/2014

אבל זה לא הגיוני שבחורה בת 20 שבריאה בדרך כלל תסבול מזה, קודם כל עוד לא עבר חודש מאז הפעמיים שזה הופיע ואני כבר שבוע בעזרת השם טפו טפו טפו בלי אנטיביוטיקה ומקווה שזה לא יחזור עוד לעולם אז אני לא יודעת עם זה יחזור או לא כי הרופא אמר שיש סיכוי גבוה שזה גם לא יחזור יותר וחבל סתם לעשות ניתוח.
    אבל איך זה יכול להיות שלחלק מהנשים יש ולחלק לא ושאין מה לעשות עם זה חוץ מניתוח? הבנתי שיש סיכוי גבוה שזה יחזור בבלוטה השנייה ועם להסיר את שתיהן זה יוצר בעיה רפואית! למה זה קרה לי בכלל?! אני אני חיה בפחד מיום ליום. לא הגיוני שאין לזה שום המלצות או טיפול!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחם מחיצה
    גילה
    26/03/2014

שלום, ברצוני לשאול האם יכול להיות שמבנה הרחם יכול להשתנות במהלך השנים או עקב ניתוח?
    לפני מספר שנים נאמר לי שיש לי רחם דו קרנית (מאז עברתי 2 ניתוחים קיסרים) ולפני כמה חודשים עברתי אולטרסנד ונאמר לי שיש לי רחם מחיצה עם 2 צווארי רחם.

תודה,
    גילה

לקביעת תור
    סגירה
    רחם מחיצה

הוספת תגובה

• רחם מחיצה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

מבנה הרחם לא אמור להשתנות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ
    גל
    26/03/2014

בוקר טוב, האם יכול להיות שכל חודש אני ארגיש את הביוץ שלי שמלווים בכאבים חזקים בצד ימין? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

• ביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

יכול להיות למרות שבדרך כלל הביוץ משנה צדדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

גל
    27/03/2014

אצלי הוא קבוע בצד ימין... האם הגיוני שארגיש אותם כל חודש וחודש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה
    נוי
    26/03/2014

לפני 8 חודשים עברתי ניתוח שרוול. מאז הניתוח הורדתי בזמן די קצר יחסית 52 קילו.
    אחרי הניתוח היה לי מחזור פעם אחת. מאז במשך יותר מחצי שנה לא היה לי מחזור.
    הרופא משפחה אמר לי שבגלל שהורדתי במשקל כל כך הרבה במכה אחת הגוף עדיין בהלם
    והמחזור יגיע.
    ביום ראשון קבלתי מחזור אחרי כמעט 6 וחצי חודשים. יש לי מחזור חזק אבל מה שמטריד אותי
    פרט לדימום יוצאים לי גושים גדולים כמו אחרי הריון שנופל.
    ראוי לציין שלא הייתי בהריון בחודשים הללו, חד משמעית.
    האם הגושים הללו זה דבר נורמאלי לאור העובדה שלא היה לי מחזור כל כך הרבה חודשים?
    או שעליי להבדק באופן מיידי.
    היום הייתי צריכה ללכת לגניקולוג וביטלתי את התור כי אמרתי לעצמי שעם מחזור אין טעם ללכת
    כי הוא בלאו הכי לא יוכל לעשות לי כרגע כלום.
    אודה לך על תשובה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

הגושים אלו קרישי דם ולכן זה הגיוני שיקרה אחרי תקופה כל כך ארוכה שלא קבלת מחזור אבל אם הדימומים ימשכו בכמות גדולה פני בכל זאת לרופא נשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות
    אנגל
    25/03/2014

שלום, לפני שנה היה לי גופיף צהוב פרוץ ודימום כבד עברתי ניתוח לפרוסקפיה וקיבלתי 2 מנות דם. יש לי מחסור בפקטור 7. ככה ששיש לי בעיה של דימומים חזקים. לפני שבועיים שוב גופיף צהוב פרוץ באותו מקום בשחלה הימנית קיבלתי 2 מנות דם ו2 מנות פלזמה, הדימום פסק. ואמרו לי לשתות גלולות כדי למנוע את הביוץ ולמנוע הופעה של הגופפים, אבל אני יודעת שהגלולות לא מונעות במאה אחוז ביוץ?
    קיבלתי מרשם למיקרולוט. שהגלולה חלשה מגלולה רגילה.
    בנוסף אציין שיש לי רגישות ללקטוז. ובגלולה יש 33.12 לקטוז.
    מה כדי לי לעשות? לשתות את הגלולות? זה ימנע את הביוץ?

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

התיעצי עם רופא הנשים שלך מיקרולוט אכן לא מונעת ב100% ביוץ
    ולכן צריך להקפיד לקחת אותה באותה שעה כל יום ללא הפסקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום
    אור
    25/03/2014

שלום, בת 23
    מחזור סדיר
    מחזור אחרון 11.3-15.3
    בשלושה ימים האחרונים מופיע דימום קל על התחתונית ובניגוב
    אין חום אין כאבים
    לא קרה לי דבר דומה מעולם.
    נטלתי פוסטינור ב9.2 האם יש קשר?
    מה יכולה להיות הסיבה לדימום?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• דימום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

לא קשור לפוסטינור
    פני לרופא הנשים שלך לבדיקה
    בינתיים עשי בדיקת שתן להריון כדי לשלול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרדיא
    דנה
    25/03/2014

שלום רב
    הופנתי לקביעת תור לגרידא בהרדמה בשל דימום שהחל (ווסת אחרונה לפני חצי שנה) האם ניתן להמתין עם גרידא או שמדובר בפעולה דחופה בשל החשש מאבוד דם

לקביעת תור
    סגירה
    גרדיא

הוספת תגובה

• גרדיא - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

פני לרופא הנשים שלך אין מספיק נתונים כדי לענות לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות יאז
    גלית
    25/03/2014

שלום, אני עשרה חודשים אחרי לידה, במהלכן נטלתי גלולות סרזט להנקה. יש לציין כי לא קיבלתי מחזור כל התקופה הזאת. לפני כחודש סיימתי להניק והתחלתי ליטול גלולות יאז ללא הפסקה מהגלולות סרזט. לאחר כשבוע היה לי דימום של יותר משבוע, לאחר מכן הפסקה בדימום ואז כעבור כמה ימים שוב דימום. האם אלו תופעות לוואי נורמליות של הגלולות או שהגלולות אינן מתאימות לי?
    תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יאז

הוספת תגובה

• גלולות יאז - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

יכול להיות דימום לא סדיר ב3 חודשים ראשונים לנטילת כל גלולה
    אם הדימום ימשיך בחודש השני פני לרופא נשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום של מחזור?
    חן
    25/03/2014

שלום דוקטור,
    אני בת 22, לא מקיימת יחסים ולכן אין חשד להריון.
    המחזור שלי תמיד היה סדיר כמו שעון, היתי מקבלת אותו בין ה28-30 . המחזור היה דיי כבד עם דימומים ונמשך 5 ימים. לא היו לי הפרשות לפני המחזור, ישר התחילו הדימומים הכבדים.
    הפעם הזו המחזור ממש מוזר... הוא איחר לי בשבוע וכשקיבלתי אותו הוא הגיע לי בצורה ממש מוזרה. בתחילה היו לי הפרשות בצבע מייפל, לאחר מכן צבע צהוב ורוד ולעיתים מתחזק לאדום. ההפרשות מועטות וכמעט אין כאב שמורגש. ככה זה כבר 4 ימים.
    האם מדובר פשוט במחזור החודשי ופשוט אני עוברת חודש ממש קל? או שזה חלילה משהו אחר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דימום של מחזור?

הוספת תגובה

• דימום של מחזור? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2014

יכול להיות שהחודש לא היה ביוץ ולכן המחזור אחר
    פני בכל זאת לבדיקת רואפ נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה