מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולתפרח20/02/2014
שלום דר
בתחילת המחזור הקודם התחלתי גלולות ועקב כך שזה עשה לי כאבי ראש ותופעות שונות הרופא אמר להפסיק אותם לקחתי 3 ימים והפסקתי שאלתי היא כך: אני מקבלת כל25-6 יום. המחזור הבא אמור להגיע יום שלישי-רביעי הבא. שאלתי היא מתי אני יקבל והאים יהיו שינויים? ויש מצב שהחודש לא היה לי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין20/02/2014לא ניתן לדעת לפי הנתונים שמסרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה רשמתי את כל הנתונים
פרח20/02/2014מה לא ניתן לדעת הכל רשמתי. בתחילת המחזור התחלתי גלולות ולקחתי רק 3 ימים כי הרופא אמר. שאלתי היא האם במחזור הבא יהיה לי שינוי או שזה יגיע במועד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהקארין20/02/2014
האם בקטריאל וגינוזיס זה מסוכן , או יכול לגרום לדלקת בשתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/02/2014לא זה לא.
זה יכול להיות מסוכן בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנר דלצין , דחוף
קארין21/02/2014תודה על התשובה , אני שמתי עכשיו נר דלצין בגלל החיידק וכשהוא נמס בפנים אני מרגישה שורף ! מגרד ! ממש לא נעים, זה אמור להיות ככה ? ממש מגרד לי שזה נמס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנר דלצין , דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/02/2014את חייבת להפסיק שימוש בדלצין - יתכן פיתחת תגובה אלרגית.
במידה ויש לך באקטריאל ווגינוזיס - תפני שוב לרופא . יותר טוב לקבל טיפול דרך הפה ולא בדלצין. ישנה תרופה אחרת, יותר יעילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שם התרופה ?? ועוד שאלה חשובה
קארין22/02/2014זה לא מסוכן להפסיק טיפול שיש חיידק?ולא צריך לדעת איזה סוג חיידק יש לי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותרתלעשות בדיקת שתן בתקופה הזו?
קארין22/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לענות לי ??
קארין23/02/2014.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומות ברחםשני20/02/2014
שלום, אני בת 46, לפני כ 6 חודשים בערך נבדקתי אצל רופא נשים ונמצאו אצלי ברחם 2 מיומות תת סירוזיות, האחד: 8.23 על 7.86 ס"מ והשני: 6.67 על 5.12 ס"מ. אתמול עשיתי בדיקה במכון us והממצאים הם: גודל הרחם : (מ"מ)90x86x152 רקמת רחם: שרירני הודגמו שתי מיומות, אחת צוארית בגודל: 52x63 מ"מ והשניה תוך דופנית תופסת כמעט את כל הרחם ומסתירה את רירית הרחם בגודל 93x66 מ"מ, רירית הרחם: מוסתרת ע"י המיומה שברחם, שאלות: א. האם המיומות גדלו משמעותית ויש חשד לממאיר? ב. הטכנאית אמרה לי שיש לי ביוץ, האם אני יכולה להיכנס להריון ולא יהיה נזק לי ולעובר? תודהרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומות ברחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/02/2014קשה לתת תשובה ללא בדיקה שלך וקבלת כל ההסטוריה הרפואית שלך
פני לרופא נשים מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שואלת, כי לא קיבלתי שום תשובהמוטרדת20/02/2014
שלום,
בת 46, נמצאת עם התקן כבר שש שנים. רופא הנשים שלי סירב להוציא לי את ההתקן לאחר חמש שנים, בטענה שהוא עובד, ואין מה למהר.
כעת עם בחילות קשות, ותחושת הריון, אך הבדיקות הביתיות שוללות הריון.
יתכן הריון מחוץ לרחם? יש הסבר אחר לבחילות הקשות ותחושת ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שואלת, כי לא קיבלתי שום תשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/02/2014אם בדיקה להריון שלילית סביר להניח שאינך בהריון והסיבות של בחילות הן אחרות
אבל עשי בדיקת דם לשלילת הריון כדי להיות שקטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברה?נטלי20/02/2014
קיבלתי 2 כדורי פרוברה ל5 ימים אמורה לקבל מחזור בתאריך 8.3.14 מעוניינת להקדים מחזור מתחילה היום,מתי אני אמורה לקבל?
והאם קיים אופציה לאחר מחזור מהתאריך שציינתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין20/02/2014נית ןלהמשיל ליטול את הכדורים
יש להתייעץ ברופא המטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מזורהרויטל20/02/2014
שלום, לא נעים לשאול אבל חייבת. שמעתי ממס' אנשים שבבית שיש אחים בנים ובנות מעל גיל 18 אסור שיהיה באותה הכביסה (מכונת כביסה) תחתונים של הבנים והבנות יחד.
האם נכון עם משמעות או חסר משמעות ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מזורה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין20/02/2014אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופלר אגןאילנה20/02/2014
בת 38, 3 חודשים אחרי ניתוח קיסרי שני. הראשון היה לפני 10 שנים. לפני ובמהלך ההריון היו לי מספר מיומות, גדולות יחסית. נהופנתי לבדיקה שגרתיתמלדופלר אגן.
הממצאים:
גודל הרחם: 68 ממ,
רקמת הרחם: תקין לא נצפו שרירנים
רירית הרחם: בעובי 3 ממ
תיאור הרירית: סדירה
דוגלס: ללא נוזל
שחלה ימנית: בגודל 26 ממ, מבנה וגודל תקינים
שחלה שמאלית: בגודל 28 ממ מבנה וגודל תקינים
הערות לבדיקה:
אבחנות פעולה: בדיקת זרימת דם שחלתית
סיכום בדיקה: תמונות +
הנחיות: מופנית לרופא המטפל
השאלה היא, למה באבחנת פעלה כתוב בדיקת זרינת דם שחלתית אם כל הבדיקה תקינה? איך ייתכן המצב שאין מיומות ברחם? האם יכלו להיעלם במהלך ההריון או לחריו?
התור לרופאה שלי בעוד שבוע ואני מוטרדת מאוד מאבחנות פעולה. למה בדיקת זרימת דם שחלתית, הרי השחלות בגודל ומבנה תקין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופלר אגן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/02/2014כפי שכתבת הבדיקה תקינה לחלוטין
פני לרופאה שלך שמכירה את כל ההסטוריה שלך והבדיקה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אילנה20/02/2014אבל למה כתוב באבחנות פעולה: בדיקת זרימת דם שחלתית. זה משהו שכבר נעשה או שאני צריכה לעשות בדיקה נוספת. לא ממש הבנתי את זה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אצל נשים בתת משקלויקי19/02/2014
שלום!
רציתי לשאול לגבי נשים בתת-משקל.
האם הדרך היחידה לקבל וסת טבעית היא לעלות במשקל או שיש עוד דרכים? (בהנחה שהבעיה היחידה היא משקל נמוך)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת אצל נשים בתת משקל - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/02/2014אפשר ליטול גלולות למניעת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות תרבית וגינאליתר19/02/2014
VAGINAL CULTURE CANDIDA NEGATIVE
מה זה אומר??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות תרבית וגינאלית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/02/2014אנחנו לא מפענחים תשובות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים בזמן מחזורבתאל19/02/2014
שלום,
קיבלתי מחזור ביום חמישי האחרון כך שהיום נמצאת ביום השישי למחזור.
יוצאים לי גושים שלא פוסקים במיוחד בזמן שעומדת. והדימום גם לא מפסיק.
מחר זה כבר היום השביעי למחזור.
אני לוקחת גלולות מינס כבר יותר משנה וחצי ואף פעם לא הייתה לי תופעה כזאת שיוצאים לי גושים ביום השישי.
דווקא הגלולות די סידרו לי את המחזור והיה לי תמיד דימום חזק בימים הראשונים בלבד ואח"כ נחלש.
לפני לקיחת הגלולות היו יוצאים לי מדי פעם גושים אבל ממש בהתחלת המחזור.
האם זה מסוכן? מה עליי לעשות?יש קשר להיותי לחוצה? מפחדת שהדימום והגושים לא יפסקו. מחר אהיה ביום השביעי למחזור.
אודה לעזרה אני ממש לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים בזמן מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/02/2014ממליץ לפנות לרופא נשים במידה ודימום חזר עם גושים נמשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופלסמה ואורופלסמהדנה19/02/2014
התגלה לי החיידק מיקרופלסמה ואורופלסמה.. במה בדיוק מדובר? ומה הסכנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!
דנה20/02/2014קיבלתי זריקה וכדורי דוקסילין.
בנוסף, האם זה מסוכן לפוריות או להמשך קיום יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרופלסמה ואורופלסמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/02/2014פני לרופא הנשים שלך להסברים ולטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה יחסית דחופה-האם מדובר בפטרייה?איילה19/02/2014
שלום רב, לפני קצת יותר משבוע שכחתי מהטמפון,והוצאתי אותו כעבור 9 שעות. לאחר הוצאתו,היה נדמה לי כי אינו שלם בחלקו הקדמי. עשיתי סקירה באמצעות אצבע,ולא הבחנתי במשהו מוזר. אתמול,הכנסתי שוב אצבע לתוך הנרתיק והתחושה הייתה של הרבה כפלי עור,חספוס או הרבה גבשושיות,בעוד המרקם בתוך הנרתיק אמור להיות חלק למיטב ידיעתי? אין לי גרד או צריבה, יש כאבים מדיי פעם וממש חלשים כמו במחזור ובבטן התחתונה. מה יכולה להיות הבעיה? האם עליי לגשת לרופא נשים ומהי הדחיפות? אני די לחוצה היות ולא הייתי אצל רופא נשים מעולם ולא סבלתי מבעיות כלשהן. תודה מראש על המענה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה יחסית דחופה-האם מדובר בפטרייה? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/02/2014לא ניתן לתת מענה ללא בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות לפני מחזורנועה18/02/2014
שלום רב
בזמן האחרון אני מרגישה שינויים פסיכולוגיים משמעותיים בתקופה שלפני המחזור. אני חווה חרדת נטישה, חוסר אונים, דיכאון, ראייה שחורה וחוסר ביטחון כללי.
הבנתי שתופעות אלה יכולות להיות קשורות לתסמונת הקדם ויסתית.
האם אכן תופעות אלה נובעות מהתקופה שלפני המחזור ומה אפשר לעשות כדי להקל עליהן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות לפני מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/02/2014החל מטיפול טבעי של רפואה משלימה, טיפול בכדורים פסיכיאטריים במינונים נמוכים כדי להרגיע את החרדות או לקיחת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהנועם17/02/2014
שלום, אני חוששת שיש לי פטריה בנרתיק כי אני מרגישה תחושה שורפת בזמן חדירה וקצת גירוד באזור (כבר היה לי פעם אחת עם אותן תחושות) ויש לי שתי שאלות?
1. האם יש אפשרות להתחיל טיפול באגיסטן בלי לבקר אצל רופא?
2. האם יש אפשרות שבן הזוג שלי נדבק ממני וידביק אותי חזרה (אנחנו לא משתמשים בקונדום) ואם כן מה עושים בנידון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/02/2014ניתן לקנות משחה ונרות אגיסטן ללא מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרולקטיןדבי17/02/2014
שלום רב,
אני בת 47 ונוטלת גלולות מרסילון ברציפות מגיל 30. שמעתי שיש לעשות בדיקת פרולקטין אך שום רופא נשים מעולם לא רשם לי זאת.
האם אכן יש לבצע בדיקה שכזו והאם חשוב לבצעה ביום מסוים בחודש (הכוונה לפני / אחרי מחזור וכו'..)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרולקטין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/02/2014בדיקת פרולקטין לא מתבצעת באופן שגרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)