מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טמפוןמבוהלת10/02/2014
שמתי אתמול בלילה טמפון והיום כשרציתי להחליף אותו הוא לא היה. עכשיו, אני לא יודעת אם הוצאתי אותו ושכחתי לשים חדש (בחיים לא קרה לי) או שפשוט הוא נכנס פנימה איכשהו. הכנסתי את האצבעות ממש עמוק ואני לא מרגישה כלום... יש מצב שהוא בפנים ואני מפספסת אותו? ללכת לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמפון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/02/2014יש מצב שהוא בפנים ואני מפספסת אותו? ללכת לרופא?
=== כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מעכבות הריון?רותם10/02/2014
אם לקחתי ברצף 3 שנים גלולות, והפסקתי לפני חודש, האם זה יעכב לי הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מעכבות הריון? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/02/2014האם זה יעכב לי הריון?
=== לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. וגם..
נועם11/02/2014היה לי החודש בזמן הגלולות דימום מועט מאוד (חום) במשך 3 ימים (נטלתי את כל הגלולות בזמן והבנתי שדימום כזה יכול לקרות סתם ככה), יכול להיות שזה קשור לכמויות הקטנות במחזור עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינס ועדשות מגעאורי10/02/2014
שלום.
קיבלתי מרשם לגלולות בשם מינס.
בדף המצורף רשום לא ליטול את התרופה במקרה שמרכיבים עדשות מגע.
אני מרכיבה עדשות מגע. האם לא ליטול את התרופה?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינס ועדשות מגע - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/02/2014האם לא ליטול את התרופה?
=== את יכולה ליטול גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליאני10/02/2014
האם התוצאות הבאות תקינות ליום החמישי לוסת?
TSH - 3.26
Prolactin - 376
LH - Luteinizing Hormone - 12.6
FSH- 6.7
Estradiol (E2) - 160
Testosterone Total - 1.8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2014חסר נתונים עליך
פני עם התשובות לרופא שרשם לך את הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורומונים בגיל המעבריעל10/02/2014
כיוון שקיימת מחלוקת לעניין הצורך/ החשיבות בלקיחת הורמונים בגיל המעבר, אודה לכם מאד אם תכוונו אותי לאיזה נקודות להתייחס ולמה לשיב לב על מנת לקבל החלטה מושכלת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורומונים בגיל המעבר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2014החלטה מושכלת צריכה להיות בשיתוף עם רופא הנשים שלך שמכיר אותך ואת ההסטוריה הרפואית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן חדירהשרה10/02/2014
בתנוחות מסוימות יש לי כאבים, אך לא בכולן. בנוסף, אותו כאב יש לי לפעמים בזמן יציאה.
זהו כאב מאד ספציפי ואני מניחה שהוא קשור לשריר באזור.
מה יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן חדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2014פני לבדיקת רופא נשים והתיעצי איתו
חשוב בזמן הבדיקה לראות היכן בדיוק כואב לך האם זה באמת בשריר או באזורים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטורל ביטל09/02/2014
מה ידוע על המוצר נטורל בי? האם הוכח שהוא עובד? האם הוא אמין מבחינה בריאטתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטורל בי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2014לא מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גנטיות מינית דחוףדנה09/02/2014
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בלי אמצעי מניעה וקרה לו כבר פעם שניה שלפוחית על באיבר מאיפה שיוצא הפיפי ושורף לו.
זה לא קרה לו בעבר רק פעמיים איתי.
האם זה יכול להיות אי התאמה גנטית או מה יכולות להיות האפשרויות?
כדאי לי לעשות בדיקות אולי יש אצלי מחלת מין?
יש לי הפרשות צהובות לעיתים קרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גנטיות מינית דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/02/2014האם זה יכול להיות אי התאמה גנטית או מה יכולות להיות האפשרויות?
--- לא. החבר שלך פשוט חייב להבדק.
כדאי לי לעשות בדיקות אולי יש אצלי מחלת מין?<
--- יתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתדנה09/02/2014
שלום רב בת 30 בריאה.
מתכננת כניסה להיריון ראשון:)
אני מבולבלת לחלוטין!!
רוב החברות שלי בגילי, מתככנות להיכנס להיריון והרופא נשים שלהן נותן להן חומצה פולית "רגילה" עם מרשם של חברת מדיטק או שפשפוט אומרים להן לקנות בסופר פארם 400 מק"ג. הרופא שלי אמר לי ליטול PRENATAL במשך שלושה חודשים לפני כניסה להיריון , שמכיל 1 גרם של חומצה פולית, ויטמינים שונים וכו'.
אני מבולבלת,התייעצתי עם רופא אחר, הוא אמר לקנות בסופרפארם 400 מקג חומצה פולית של כל חברה ,"זה לא משנה", לטענתו.
אני ממש מבולבלת, אני לא יודעת עם מה להתחיל. האם ה - PRENATAL הוא לא מוגזם מדי? כי יש לי חברה שהיא כבר בהיריון וזה מה שהיא נוטלת. מה אתם יועצים למטופלות שלכם, בהנחה שהן בריאות לחלוטין? האם ניתן לקחת חומצה פולית עם ויטמין B-12 ביחד? בבקשה עזרו לי לעשות סדר בבלאגן. תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
דנה10/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2014קחי חומצה פולית 400 מיקרוגרם זה בהחלט מספיק אם את בחורה בריאה ועם ספירת דם תקינה וללא חסרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת הריוןןןלינוי09/02/2014
התחלתי לקחת גלולות מרסילון לפני כ-3 חודשים, אני וחבר שלי עדיין משתמשים בקונדום כי אני חוששת וסקפטית לגבי היעילות של הגלולה משום מה. יש לציין שאני מקפידה ליטול את הגלולות בזמן. האם יש לי סיבה לחשוש? ממתי בעיקרון ניתן לקיים יחסים ללא קונדום? אשמח להרחבה בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות למניעת הריוןןן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2014יעילות הגלולות במניעת הריון זה 99%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור חזקים מאודשלי09/02/2014
לפני 4 ימים סיימתי לקחת חפיסת גלולות בפעם הראשונה .
הכאבים התחילו לי לפני 3 ימים והם רק מתגברים , קיבלתי מחזור אתמול והמחזור והדימום חלש , כאבים כאלו זה נורמלי כשלוקחים גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור חזקים מאוד - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/02/2014כאבים כאלו זה נורמלי כשלוקחים גלולות?
--- יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הכי מוקדם ניתן לגלות הריוןיולי09/02/2014
שלום, אני מניקה לא הנקה מלאה ולכן המחזור שלי לא סדיר.
עד עכשיו לקחתי כארבעה חודשים גלולות מיקרולוט שעשו לי דימומים חוזרים כל שבועיים והפסקתי לפני כחודש.
מתי אפשר הכי מוקדם לגלות הריון אם המחזור שלי אינו סדיר בגלל ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי הכי מוקדם ניתן לגלות הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/02/2014מתי אפשר הכי מוקדם לגלות הריון אם המחזור שלי אינו סדיר בגלל ההנקה?
--- פשוט לבצע בדיקת הריון. בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שלבצע בדיקה! השאלה היא מתי????
יולי10/02/2014מתי הכי נכון לבצע בדיקה??? אם אעשה בדיקת דם שבוע אחרי קיום היחסים , האם זו תהיה תוצאה מהימנה? (זה יהיה בערך 30 יום אחרי קבלת המחזור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שלבצע בדיקה! השאלה היא מתי???? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/02/2014אם אעשה בדיקת דם שבוע אחרי קיום היחסים , האם זו תהיה תוצאה מהימנה?
===לא. ובכלל, מה בוער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בנתריקדנה09/02/2014
שלום.
אובחנה אצלי לפני בערך מעל לחצי שנה קנדידה גלברטה. אם היא אובחנה, וטופלה בחומצה בורית, ואז לקחתי אנטיביוטיקה ושוב טיפלתי בחומצה בורית. אמנם לא טיפלתי אחרי המחזור בנרות שוב. אני מרגישה שיש לי פטרייה, האם זה שוב קנדידה מסוג גלברטה וכך יהיה תמיד או שהזן יכול להשתנות?
אני מרגישה שחזרה לי הפטרייה, הרופא עשה בדיקה יצא נקי. אמנם לא בדק לראות בפנים הנרתיק, אלא רק עשה תרבית בלי המכשיר המפסק. הוא תמיד עושה כך. האם זה תקין וחובה תמיד לבדוק עם המכשיר המפסק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה בנתריק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/02/2014האם זה שוב קנדידה מסוג גלברטה וכך יהיה תמיד או שהזן יכול להשתנות?
--- יכול להשתנות.
לשאלך השניה - אין תגובה. תפני לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינוריעל08/02/2014
לאחר בערך שבוע, או פחות מסיום המחזור נאלצתי לקחת פוסטינור. כבר באותו היום שנטלתי את הפוסטינור התחיל לי דימום קל למשך יומיים והפסיק. לאחר יומיים ללא דימום התחיל לי דימום כבד יותר הנמשך כבר חמישה ימים. האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2014פוסטינור יכול לעכב מחזור או לגרום לדמומים לא סדירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהדנה08/02/2014
שלום.
הייתי אמורה לקחת ביום שישי גלולה -להתחיל חפיסה חדשה.
שכחתי לקחת ורק ביום ראשון בשעה 4 אני אוכל לקחת גלולה כי נגמר לי המרשם.
הבעיה שביום שבת קיימתי יחסים לא מוגנים.
האם ישנה אופציה להיכנס להיריון? בדיוק סיימתי את המחזור.
האם צריך לקחת פוסטינור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2014כדאי לקחת פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)