מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפטריהיעל24/02/2014
בתקופה האחרונה אני סובלת מפטריה חוזרת בעקבות שימוש באנטיביוטיקה. קיבלתי מספר טיפולים ששיפרו את התחושה, אך הפטרייה חזרה והחמירה בכל פעם. בין הטיפולים אני מקיימת יחסי מין עם בן זוג קבוע. הכאבים חוזרים כל פעם אחרי היחסים, ולעתים אני מרגישה כאב תוך כדי.
האם ייתכן שבגלל היחסים הפטרייה חוזרת?
האם ייתכן שהדבקתי את בן הזוג שלי בפטרייה והוא מדביק אותי בחזרה?
האם ייתכן שמשהו בנוזל הזרע גורם לפטרייה לחזור? (חומציות?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2014לא בהכרח הפטריה חוזרת וזה הסיבה לכאביםץ עשי תרבית נרתיקית לברור אם יש פטריה או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RUUJפרח24/02/2014
שלום רב
למה אמורים להשאיר רווח בקצה הקונדום שששמים אותו?
יש מצב לשים אותו גם בלי רווח? ושאלה שנייה בן זוגי כנראה לא עשה "מקום" אבל הוא גמר בקונדום והוא לא נקרע או משהו. זה בסדר? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RUUJ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/02/2014אנחנו לא מומחים בקונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לקונדום
עינב03/03/2014משאירים מקום כדי שלזרע יהיה מקום להיאסף בו בקונדום. זה הכל....
והתגובה של הדוקטור - קצת מוזרה, לא?
שנהיה בריאים כולנו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף בעת מתן שתןמעיין24/02/2014
שלום
אני בת 29 ומעולם לא סבלתי מדלקות בדרכי השתן.
אתמול והיום בעת מתן השתן, ממש שרף לי.
אני שותה כל יום המון מים (שתן שקוף) כך שזה לא מחוסר נוזלים.
השריפה לא עוברת מאתמול...
מה זה יכול להיות? האם אגיסטן יעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף בעת מתן שתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2014פני לרופא משפחה לעשות תרבית שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר ביוץ עזרה דחוףענת24/02/2014
שלום רב , החודש היה לי מחזור יום אחד , ועשיתי מעקב זקיקים לצורך גילוי ביוץ ונאמר לי שכנראה הביוץ היה ביום ה11 או 12 , היום אני ביום ה14 ויש לי דימום .
לאחרונה יש לי דחיפות שתן וקצת צרב לי בשתן אז עשיתי בדיקה לדלקת ויצא תרבית שלילית . ממה יכול לנבוע הדימום ? יש לציין שעשיתי שבוע שעבר בדיקת דם להריון ויצא לי שלילי .
הרופאה אומרת שאני צריכה לעשות בדיקת הריון ביתית לשלול הריון צעיר אבל הייתי במעקב זקיקים ביום חמישי האחרון ולא היה ביוץ ואחר כך הייתי ביום ראשון וכבר היה ביוץ אז איך יתכן הריון צעיר ?? מה זה יכול להיות יש לי גם תחושה של נפיחות בנרתיק ואני כבר בלחץ ומשתגעת .הרופאה אמרה לי שאני לא צריכה לבוא אליה לבדיקה
מה לעשות ???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר ביוץ עזרה דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2014אי אפשר לזהות הריון עדיין
יכול להיות שהדימום היה דימום של השרשה.
אם את לא מרגישה טוב פני בכל זאת לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שששירי24/02/2014
שלום שבוע שעבר פיספסתי 2 גלולות וקיבלתי מחזור המשכתי את החפיסה כרגיל מחר זאת הגלולה האחרונה בחפיסה האם לעשות הפסקה של 7 ימים או להתחיל ישר עוד חפיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שש - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/02/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
שירי24/02/2014כן להפסיק או כן להמשיך לא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחלק התחתון של הבטןsbv24/02/2014
אני בת 52 נוטלת גלולת גינרה כבר 20 שנה לוקחת ברצף 4-5 חבילות ואז מקבלת מחזור יש לציין שיש לי הרבה דימום 4-5 ימים יש לי כבר יותר משבועיים כאבים בחלק התחתון של הבטן
תור לרופא יש רק בעוד חודש , מה זה יכול להיות עשיתי לפני חצי שנה אולטראסונד וגינלי יצא תקין, יכול להיות שבחצי שנה יש שינו ובגלל זה יש לי כאבים , זה מדאיג אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחלק התחתון של הבטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2014מיצאי רופא שיקבל אותך בהקדם לברור הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחצת אותי
sbv25/02/2014האם זה מאוד דחוף ומסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחצת אותי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/02/2014אי אפשר לדעת מה הבעיה ללא בדיקה יכול להיות סתם בעיה מינורית ויכול להיות שיהיו ממצאים של דלקת למשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה אמצעי מניעה עליי להשתמש???רונית24/02/2014
שלום אני בת 35 נשואה +3 ילדים (ניתוחים קיסריים) אני משתמשת בגלולות כבר 7 שנים (מאז לידתה של ביתי הקטנה) ואני מעשנת בערך 10 סיגריות ביום, ניסיתי להתקין טבעת 3 פעמים והיא נפלה הרופא אמר שכנראה צורת הרחם השתנתה בעקבות הניתוחים ולא ניתן להתקין טבעת איזה אמצעי מניעה מתאים לי? (בעקבות הסכנה של שילוב גלולות ועישון...)
תודה רבה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה אמצעי מניעה עליי להשתמש??? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2014אפשר להשתמש בגלולות שמכילות פרוגסטרון בלבד
התיעצי עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור 2 חבילותיובל24/02/2014
שלום, אני בת 18 וחצי.. כרגע בחבילה הרביעית שלי מאז שהתחלתי. הגלולות שאני לוקחת הן מרסילון (21 גלולות+ שבוע הפסקה). אני אמורה לקבל מחזור יום אחרי הגיוס שלי ורציתי להימנע מקושי של מחזור בטירונות אז השאלה שלי היא האם זה בסדר לחבר שתי חבילות באופן חד פעמי? היעילות תישאר אותו דבר? והאם יכולות להיות תופעות לוואי שונות? מבחינת קרישות דם יש סיכון גבוה יותר? או שינויים הורמונליים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור 2 חבילות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2014אין בעיה בחיבור כמה חפיסות זה לא פוגע ביעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני24/02/2014
שלום, שאלה: אם מיומה גודלת מהר יותר מ 4 ס"מ בשנה זה סימן או חשד לממאירות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2014אין חוקים ואי אפשר לנבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל מהפטמהטובה24/02/2014
כלוחצים על החזה שלי יוצא נוזל כמו מוגלה מהפטמות מה ניתן לעשות נגד זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל מהפטמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2014פני לרופא נשים לברור הורמונים הנוזל כנראה הוא מעין חלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירענבר23/02/2014
שלום,
אני בת 23
בדרכ המחזור שלי מאוד סדיר, כל חודש בהפרש של כמה ימים והוא בדרכ גם מאוד ארוך (7-8 ימים) וכן גם כבד.
החודש שבוע לפני שהייתי אמורה לקבל היו לי במשך יום יומיים הפרשות חומות ויום אחריהם ממש מעט דימום שאפילו מצחיק לקרוא לו מחזור ומאז לא היה כלום.
אני לא לוקחת גלולות או כל דבר אחר ואין משו שעשיתי שאמור לגרום לשינוי..
האם זה סדיר? במה מדובר?(אפעם לא היה לי מצב כזה)
אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2014יכול לקרות שכתוצאה מלחץ או מתחים אין ביוץ ויש שינויים במחזור
פני לרופא נשים לבדיקה. לא יכול להיות הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה ראשונה בחפיסהאנה23/02/2014
אתמול הייתי צריכה להתחיל את חפיסת הגלולות השניה שלי, ובחפיסה הקודמת כל הזמן הייתי לוקחת בשעה 21:00. אבל אתמול לא הייתי בבית ושכחתי את החפיסה החדשה אז יצא שלקחתי את הגלולה הראשונה של החפיסה השניה בשעה 01:00 (איחור של כ-4 שעות).
מה אני צריכה לעשות? האם זה משפיע? קראתי שהגלולה הראשונה בחפיסה היא הכי חשובה..להמשיך בשעה הזאת או לחזור לקודמת בהדרגה?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה ראשונה בחפיסה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/02/2014תמשיכי את הגלולות כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקטריאל וגינוזיסקארין23/02/2014
ביום שישי בערב שמתי נר דלצין ( רשמו לי ל3 לילות ) וביום שבת בערב שכחתי לקחת , רציתי לדעת אם פשוט היום להמשיך אחד ומחר אחד ? או שהטיפול כבר השתבש ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקטריאל וגינוזיס - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/02/2014מומלץ על המשך טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי , להמשיך כרגיל ?
קארין23/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי.
קארין23/02/2014זה בסדר להמשיך את ה2 הנוספים למרות שדילגתי יום אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ארוך מאודא23/02/2014
שלום,
אני שנה וחצי אחרי לידה שלישית ולוקחת גלולת להנקה.
לפני 5 שבועות קיבלתי מחזור בפעם הראשונה מאז הלידה. הדימום לא מאוד מאסיבי-נחלש ומתגבר אבל לא הפסיק מאז
זה משהו שהוא נורמלי? אני מנסה לקבוע תור לרופאת נשים-אבל כל התורים הם לעוד חודש-מה לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ארוך מאוד - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/02/2014לא ניתן לייעץ ללא בדיקת רופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון להרות , התקן וגילאמאלה23/02/2014
שלום רב,
הנני בת 32 , אם לפעוטה בת שנתיים וחצי. מעשנת 5 - 10 סגריות ליום.
לפני כ חודשיים הסרתי את התקן ה"טבעת" על מנת להרות.
לצערי אני כבר בווסת ה- 3 מאז...
האם יש אפשרות שהריתי והעישון גרם להריון להסתיים / לדמם?
האם יש קשר בין עישון לקושי להרות?
האם לוקח זמן להכנס להריון לאחר הסרת ההתקן?
הנני לחוצה ומפוחדת מאוד בגלל גילי..
אשמח למענה מהיר מכם צוות המומחים
תודה ושבוע טוב
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון להרות , התקן וגיל - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/02/2014יתכן וקיים קשר אולם לא באופן מאוד ישיר
באשר למשך הזמן מהפסקת הריון ללידה משתנה
קשה לקבוע בוודאות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)