מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה וגינליתבר07/02/2014
שלום,
יש לי פטריה ואגינלית כבר חודש שלא עוברת.
השתמשתי בנרות (אגיסטן ואגינלי ופולידין), במשחות (אגיסטן, אגיסטן אלוורה וטבעקוטן), ובתרופות (פלוקנול באופן חד פעמי).
אני עכשיו לקראת סיום השימוש במחזור נוסף של פלוקנול הפעם שבוע רצוף, אך יש לציין אני גם במחזור- אני לא יודעת אם זה משפיע על מידת ההשפעה של התרופה.
אני כבר אובדת עצות, אני לא יודעת איך להיפטר מזה ואני לא יכולה כבר לסבול את זה!!
מה אני יכולה לעשות כדי להיפטר מזה????
*יש לי את כל תסמינים לפטריה: אדמומיות, צריבה, הפרשות ללא ריח מסריח וצמיגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבאס להגיד אבל מנסיוני..
עדי12/02/2014חודש זו עוד תקופה סבירה.. אני "ביליתי" קרוב לחצי שנה במעבר מפטריה לפטריה, כל פעם שהיא היתה כבר עוברת היא שוב היתה חוזרת ומגרדת בטירוף (אני בכלל לא אתחיל לדבר על מה זה עשה לחיי המין שלי בכל תקופת הנרות שאסור לקיים יחסים כל פעם שבוע..). אני לא יודעת אם אמרו לך כבר אבל בכל מקרה תנסי להמנע מלשטוף את המקום במים חמים, כמה שהמים יהיו יותר קרים (כמה שנסבל עבורך כמובן) יהיה יותר טוב, ולנגב את המקום בטפיחות עדינות כדי שיתייבש, פטריות "אוהבות" מאוד לחות...
ממליצה לך גם לקפוץ לנטורופתית, לי יש בת דודה כזו שעזרה לי מאוד בזה שמליצה לי לקחת תוסף שנקרא בטא 1, 3 גלוקן, הוא מכיל סיבים שעוזרים לגוף להילחם ולמנוע מצבים של זיהומים ופטריות ואצלי הוא בהחלט הוריד את התדירות שהפטריה מופיעה.
אולי כדאי אפילו לעשות בדיקות דם ולראות אם חסרים לך ערכים, כשהגוף חלש יותר תמיד קל יותר לזיהומים ומחלות להתפתח.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה וגינלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/02/2014תעשי תרבית נרתיקית אחרי המחזור ותראי מה צומח שם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה הפניית רופא לתרבית נרתיק?
בר17/02/2014אני צריכה הפניית רופא לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה הפניית רופא לתרבית נרתיק? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/02/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב טיפוליםמיה07/02/2014
האם מותר להתחיל עם חיסון הפפילומה בזמן נטילת רואקוטן (טיפול באקנה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב טיפולים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/02/2014האם מותר להתחיל עם חיסון הפפילומה בזמן נטילת רואקוטן (טיפול באקנה)?
-- כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהדנה06/02/2014
אני נוטלת גלולות הרמונט ועכשיו התחלתי לקח. אנטיביוטיקה מוקסיויט פורטה, שמעתי שזה פוגע ביעילותה של הגלולה אבל אני לא יודעת מה לעשות להפסיק ליטול גלולות עכשיו או להמשיך לקחת ומתי אני יהיה מוגנת שוב אם אני ממשיכה ליטול את הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014המשיכי את הגלולות ואם את פעילה מינית הוסיפי קונדומים לחודש הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הוצאת התקן מירנהחגית06/02/2014
שלום,
לפני שבועיים הוצאתי התקן מירנה לאחר 5 שנים
מתי אני אמורה לקבל מחזור ?עדיין לא קיבלתי.
ומתי אני יכולה לנסות להיכנס להריון? צריך "לנקות" את הגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי הוצאת התקן מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014לא צריך לנקות את הגוף
מחזור אמור להגיע בימים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנושא נוברינגאסתי06/02/2014
הי,
אשמח למענה.
הייתי אמורה להוציא את טבעת הנוברינג ביום שישי בבוקר ושכחתי..
לא חשבתי שזמן ההוצאה קריטי, אלא יותר זמן ההחדרה. הוצאתי אותה ביום ראשון.
בד״כ אני מקבלת מחזור ביום ראשון, אך מכיוון שהוצאתי מאוחר נתתי לזה עוד יומיים...
זה בד״כ מתקתק כמו שעון, מידי פעם יש איחור של יום.. אך לא יותר מזה.
היום היה היום הרביעי מאז שהוצאתי את הטבעת... ז״א שהייתי אמורה לקבל אתמול, או במצב הכי גרוע היום.
זה בחיים לא איחר לי יותר.
והיום לא היה זכר למחזור שמתקרב... מחר זה היום החמישי מהוצאתו.
האם אני אמורה לדאוג?
האם יש סיכוי שאכנס להריון עם השימוש בנוברינג.
אני משתמשת בו כבר שנתיים וחצי,מאוד מרוצה ומדייקת בזמנים.
אשמח למענה.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנושא נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014יכול להיותש בגלל שהוספת יומיים לא יגיע מחזור
החדירי את הגלולה חזרה ביום הרגיל שלך ומקווה שבחודש הבא הכל יסתדר
ליתר בטחון עשי בדיקת שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאוביסטןהדי06/02/2014
שלום רב,
האם למרוח באופן יום יומי משחת אסטרוגן בנרתיק, זה משהו שמוריד סיכויים להיכנס להריון? או האם יש עם זה בעיה בהקשר הזה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לאוביסטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014התיעצי עם רופא הנשים שרשם לך את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בגיל הריוןאם מיועדת05/02/2014
שלום,
יש לנו הריון פונדקאות בגיאורגיה. אנחנו יודעים בדיוק מתי העבר הוחזר. אנחנו יודעים בדיוק בן כמה הוא היה (יום 5). בדיקות הבטא הראשונות יצאו מתאימות בדיוק לצפוי. אבל אז עובר אחד משניים שהיו נפל והשני ממשיך אומנם לגדול אבל הוא הפסיק להתאים לשבוע שלו. לדוגמה ביום שני היינו בשבוע 12+ 2 אבל הCRL הוא 35 מ״מ. מה זה אומר? לא הצלחנו להבין מהרופאים שם אם זו בעיה ואם כן מה זה אומר לגבי ההריון הזה? אנא, כל מידע יעזור לנו. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בגיל הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014צריך לחזור על בדיקות אולטראסאונד כדי לראות אם העובר שנותר ממשיך לגדול
האם יש דופק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח כריתת רחםדנה05/02/2014
שלום
עברתי כריתת רחם וצוואר הרחם ללא שחלות לפני כחודש וחצי עקב שילייה נעוצה בהריון תאומים.
ביקרתי אצל רופא הנשים שבדק ואמר שהכל בסדר.
לפני כשבוע וחצי לאחר יחסי מין בפעם הראשונה היה דימום שהפסיק אחרי יממה, מאז יש לי הפרשות בצבע צהוב ירוק ומרובות, אין שום כאב.
האם נורמלי? מה מקור ההפרשות והדימום?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח כריתת רחם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/02/2014האם נורמלי?
לא כל כך
מה מקור ההפרשות והדימום?
את חייבל להבדק שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום הבתוליםנטע05/02/2014
שלום,
קיימתי יחסי מין לראשונה , היתה חדירה שכאבה ולא ירד דם.
לאחר מכן שוב קיימנו יחסים ולא דיממתי.
הייתי אצל רופא הנשים וביקשתי לדעת האם הקרום נקרע
והאם אני כבר לא בתולה .הרופא נשים סירב
לבדוק אותי ולדבריו עלי להגיד אם אני בתולה או לא,
כי מבחינתו אסור לו לבדוק אותי אם אני בתולה.
( מוסר כי משפטית לא תקין וקישר זאת לבחורות שנאנסות. חלילה אני
לא נאנסתי)
בכל מקרה הסתכל בעין ואמר שרואה שהקרום שלם.
( לא הכניס אצבעות, הסתכלות בלבד).
מה הכוונה הסופית, האם אני בתולה עדיין או שייתכן
שלעיתים הקרום אינו נקרע במלואו) .
שנית, האם באמת רופא נשים לא יכול לומר לי אם אני
בתולה או לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום הבתולים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014אפשר לבדוק ולומר לך האם הקרום שלם או לא. 30% מהנשים לא מדממות בפעם הראשונה למרות שהקרום נקרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה בבקשה עזרה נורא דחופה..חסויי05/02/2014
מה זה אומר?האם אני בהריון?בבקשה אני מתחננת אני חייבת עזרה בדחיפות אין לי למי לפנות חוץ ממכם הרופאה שלי רק בעוד חודש תהיה..
HCG, Total <2.0 mIU/mL Ref.value: neg<10 mIU/mL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריכה בבקשה עזרה נורא דחופה.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014אם התשובה היא 2 את לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רק שאלהאני05/02/2014
היי. אני בת 27, מנסה להרות כמעט חצי שנה עם מחזור סדיר - אורך מחזור כל 32 יום בדיוק. ביום שישי האחרון החלו להופיע דימומים חומים אשר התחלפו היום, יום רביעי, במחזור. יש לציין כי מעולם לא היו לי את הדימומים החומים המצויינים מעלה.
שאלתי היא - בהנחה שאני אמורה לספור את הימים ממועד הדימום האדום, משמע מהיום, מתי עלי לבצע בדיקת פרופיל הורמונלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רק שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014יום שלוש עד 5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקאנונימית05/02/2014
שלום,
קניתי אריזה משולבת של אגיסטן שכוללת טבליות וקרם.
על העלון המצורף רשום שצריך להשתמש בערב לפני השינה,
האם אני חייבת להשתמש בערב?
לאחרונה אני הולכת לישון בבוקר.. זה ישנה אם אשתמש בטבליות בבוקר לפני השינה במקום בערב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא משנה
אילת05/02/2014חשוב שתשמשי לפני שאת הולכת לישון כדי שהטבליה תישאר במקומה. אם את הולכת לישון בבוקר, אז בבוקר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014אם את ישנה בבקר קחי בבקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתקרינה05/02/2014
שלום.
בחודשים האחרונים התחלתי לאכול בריא יותר ולהתאמן וירדתי במשקל.
יש לציין שאני עושה את זה בצורה נכונה ובריאה.
מאז הווסת שלי מגיעה בכמויות קטנות יותר וכמעט ואינה מלווה בכאבים
כלשהם כמו בדרך כלל..
היא ״נוחה״ הרבה יותר
האם זה תקין? והגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014הגיוני ותקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות גלולות123405/02/2014
היי, אני לוקחת גלולות מליאן באופן סדיר כבר שנתיים ויותר - כיום אני נמצאת ממש באמצע החבילה. בשישי בבוקר לקחתי גלולה בשעה 11. שעה וחצי לאחר מכן שלשלתי. וזה חזר שוב כמה שעות לאחר מכן. האם אני מוגנת? אני ממשיכה לקחת את הגלולות רגיל. מתי אהיה מוגנת שוב? תוך שבוע או רק בחפיסה הבאה?? האם הדבר יכול לשבש את קבלת הווסת? אודה על תשובה במהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעילות גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014הוסיפי עכשיו קונדומים לשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופלסמה הומיניס חיובי ו-גלית05/02/2014
U.ulreal/parvum-pcr חיובי, קיבלתי טיפול של גרם 1 של אזניל ( 4 טבליות בבת אחת לי ולבן זוגי) אחרי בירור קצר באינטרנט גיליתי שזה לא עוזר למיקרופלסמה הומיניס אלה רק אנטיביוטיקה ממשפחת הטטרציקלינים , לפי מיטב הבנתי הרופאה הייתה צריכה לתת לי ולבן סוגי דוקסילין או המינוצין, האם יש כאן רשלנות רפואית? האם האזניל כן עוזר במקרה שלנו? אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרופלסמה הומיניס חיובי ו- - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014תחזרי על הבדיקה עכשיו אחרי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)