מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחתי גלולהמורן04/02/2014
פיספסתי גלולה אחת בשבוע השני של לקיחת הגלולות
האם אני יכולה לקיים יחסי מין לא מוגנים בשבוע השלישי?
האם צריך/אפשר לקחת פוסטינור במידה שלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014צריכה להוסיף קונדומים לפחות שבועיים מזמן השיכחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסמיכל04/02/2014
שלום,
אני לוקחת ציפרלקס מזה מספר חודשים מינון של 10 .ברצוני להיכנס להריון האם עלי לעשות הפסקה עם הכדורים? האם הגוף צריך להתנקות לפני הכניסה להריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2014התיעצי עםרופא מטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני מחזוראורית04/02/2014
שלום רב. בעלי ואני מנסים להיכנס להריון מזה 4 חודשים. מאז יש לי כתמים חומים ללא כאבים כמה ימים לפני שאני מקבלת מחזור. יש לציין שהמחזור שלי די סדיר. ממה זה נובע? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לפני מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/2014סיבות רבות לכך.
האם נבדקת אל רופא נשים? ישנם דברים שאפשר לשלול בבדיקה גינקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהזהבית04/02/2014
מדלקת בשתן נהיה לי ציסטה בשחלות עשיתי אולטרסאונד בטן תחתונה וכליות ואמרו לי שאני צריכה מעקב גניקולוגי, עשיתי היום בדיקה פעם ראשונה אצל גניקולוג בכיר אולטרסאונד והוא גילה ציסטה בשתי השחלות בצד שמאל רגיל ובצד ימין בגודל 4.8 והוא אמר שעם הזמן זה יעבור אבל אם יהיו לי כאבים אז הוא נתן לי הפניה למיון ויש לי עקצוצים כאלה תחושות מוזרות בצידי הבטן ויש לי פיפי כל כמה זמן אני מפחדת ללכת למיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/2014אז מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצ
זהבית04/02/2014השאלה היא לנסוע למיון מחר?,בגלל התחושות המוזרות האלה? העקצוצים? שזה לא יחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/2014אני ממש לא יודע. לא בדקתי אותך, לא מבין מה את מרגישה, ולא יכול לקחת אחראיות ולהמליץ לך מה עושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה במיוחדיונית04/02/2014
שלום וברכה.אני שנה וחצי נוטלת גלולות סרזט ומניקה מלא.במשך כל הזמן הזה לא קיבלתי מחזור כלל.לפני 3 שבועות היו כתמים ממש במשך שבוע שלם.הפסקתי את הגלולות כי אני רוצה להכנס להריון.לאחר מכן היתי כביכול נקיה לגמרי.לפני יומיים הבחנתי בהפרשות צמיגיות מאוד .לא בכמות מרובה.אלא כל יום מעט.ההפרשות הצמיגית בהתחלה היתה לבנה עם נקודת חומה אדומה באמצע.ואתמול היא היתה צמיגית חומה והיום צבעונית חומה ...מה זה יכול להיות,האם הגוף מכין את עצמו למחזור? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה במיוחד - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/2014אי אפשר לתת לך תשובה ללא בדיקה.
תפני לרופא המטפל לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוביאנה04/02/2014
שלום רב, ברצוני להתייעץ בעניין הדימום המוזר שהיה לי החודש לפני זה אציין שהמחזורים שלי נעים בין 34-36 כל פעם יכול להיות איחור של 3-5 ימים ולפעמים אפילו מגיע בזמן ...ב-1.1.14 קיבלתי מחזור וזה כעיקרון החודש הראשון שאני ובעלי מנסים לעשות ילד וב 24 לחודש טסנו לחו"ל וב 26.1.14 קיבלתי דימום חום כהה וכך המשיך במשך 4-5 ימים כל יום קצת ..עשיתי היום בדיקת הריון ויצא שלילי ...השאלות שלי הן :1.האם יכול להיות שזה מוקדם מידי לעשות בדיקה והביוץ שלי אולי מאוחר , 2.במידה וזה לא הריון מה זה יכול להיות, והאם להחשיב את זה למחזור ? (המחזור שלי בדרך כלל לא מתחיל מהכתמות אלא ישר מחזור דמי אדום והפעם זה לא היה אדום בכלל ..אודה לתשובה מהירה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/20141.האם יכול להיות שזה מוקדם מידי לעשות בדיקה והביוץ שלי אולי מאוחר ,
===כן
2.במידה וזה לא הריון מה זה יכול להיות,
=== מספר דברים שיכולים להתברר בבדיקה גינקולוגית
והאם להחשיב את זה למחזור ? (המחזור שלי בדרך כלל לא מתחיל מהכתמות אלא ישר מחזור דמי אדום והפעם זה לא היה אדום בכלל ..אודה
=== יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה בזמן גלולות המשךש04/02/2014
שלום,
שאלתי האחרונה הייתה אם יש להשתמש באמצעי נוסף בחפיסה הראשונה של הגלולות שנלקחה מהיום הראשון לווסת.
תשובתך: "בדרך כלל אם התחלת את הגלולות ביום הראשון את כבר מוגנת"
מה הכוונה בבדרך כלל? אם קיים חשש אז יש להשתמש באמצעי נוסף,לא כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה בזמן גלולות המשך - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/2014מה הכוונה בבדרך כלל?
--- בד"כ זה בד"כ, דהיינו לא 100%
אם קיים חשש אז יש להשתמש באמצעי נוסף,לא כך?
--- בד"כ אין צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומים שבוע לפני קבלת מחזורמיכל04/02/2014
שלום, אני בת 25, משתמשת במדבקות אוורה כבר 7 חודשים, משתמשת בהן כמו שצריך.
ביום ראשון האחרון החלו לי כתמים חומים כמו הפרשות של סוף מחזור והן מתמשכות לי עד היום (יום שלישי), ואת המדבקה אני צריכה להוריד ביום שישי, ובערך ביום שישי-שבת אני אמורה לקבל את המחזור. יש לציין כי היו לי הפרשות חומות כאלה יום-יומיים לפני המחזור, אבל לא שבוע. בנוסף יש לי צרבות (דבר שאין לי בדר"כ) ממוצ"ש. אשמח אם תעזרו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים חומים שבוע לפני קבלת מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/02/2014ממלית להמשיך בטיפול הרגיל ללא שינוי
אין קשר לצרבות ולמדבקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהshiri8904/02/2014
שלום
מיום רביעי שעבר (28.1) יש לי הרבה הפרשות חומות מהנרתיק.. חשבתי שזו התחלה של מחזור אבל רק היום ראיתי שהתחיל לי המחזור באמת. אני בת 24 בריאה בד"כ ממה זה יכול לנבוע? האם עליי לגשת לרופא לתאר לו את הממצאים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/02/2014האבחנה המבדלת רחבה
רצוי להבדק על מנת לאתר את הסיבה
על פי רוב מדובר באי סדירות חולפת של המחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עלי לעשותאנונימית04/02/2014
שלום. אני בת 27 ומנסה מזה 5 חודשים להרות. מחזור סדיר - 32 יום. ביום שישי האחרון 31.1 החלו להופיע כתמים חומים על התחתונית והם נמשכים עד היום (יום שלישי-4.2), כאשר בפועל אני בכלל אמורה לקבל מחר,ביום רביעי,5.2) .איני סובלת מכאבים. ממה זה נובע? כמו כן עלי לבצע החודש בדיקת פרופיל הורמונלי - מתי לבצעה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עלי לעשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2014עשי ברור הורמונלי ביום 3 - 5 למחזור כשיתחיל ממש
ופני לרופא נשים לברור בקשר לכתומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אדע מתי אפסיק לקבל מחזורנועה04/02/2014
שלום !
קיבלתי מחזור בגיל 12.5 הייתי רוצה לדעת מה הצפי שאפסיק לקבל לאור זאת שאני בת 35 ...
האם זה שאני מקבלת מחזור מועט ולא חזק ובקושי יום וחצי מעיד על בעייתיות
אני כיום בת 35,5 ורווקה ללא ילדים ... האם לא אוכל להכנס להריון בשנה / שנתיים שלוש הבאות אלא פספסתי זאת
אציין שלאחרונה אני סובלת מכאבים עזים לפני ובמהלך המחזור ממש התכווצויות חזקות בבטן תחתונה על מה זה מעיד...
האם אוכל להקלט להריון עוד או שזה אבוד שמעתי נשים שטוענות שהרופא אמר להם שמגיל 35 אין סיכוי וצריך טיפולים האם זה נכון
עיזרו לי שלא אפספס זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אדע מתי אפסיק לקבל מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2014פני לרופא נשים לעשות ברור הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה בזמן נטילת גלולותש04/02/2014
שלום,
התחלתי ליטול גלולות מהיום הראשון למחזור.
רופא הנשים שלי המליץ לי להשתמש באמצעי מניעה נוסף בחודש הראשון לנטילת הגלולות ורציתי לשאול עד כמה הדבר הכרחי והאם באמת קיים סיכוי שלא אהיה מוגנת בחפיסה הראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה בזמן נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2014בדרך כלל אם התחלת את הגלולות ביום הראשון את כבר מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וגלולותדנה03/02/2014
שלום רב, אני נוטלת גלולות באופן קבוע בשם פמינט, וכשהייתי חולה נתנו לי אוגמנטין 870 מ״ג האנטיביוטיקה כנראה החלישה את הגלולות שלקחתי באותם ימים וקיבלתי מחזור לפני הזמן שלי כשעוד לא סיימתי את החפיסה החודשית. רופא הנשים אמר לי להמשיך לקחת גלולות רגיל ונתן לי מרשם לפרוגינובה 2 מ״ג ל14 ימים במקביל לגלולות כדי לחזק אותם. עבר כבר שבוע שלם ואני עדיין במחזור בזרימה חזקה (שהמחזור שלי בד״כ חמישה ימים). השאלה שלי: האם זה בסדר מה שהרופא שלי נתן לי? למה המחזור כ״כ ארוך ולא ניראה לי שיסתיים בימים הקרובים? והאם למרות שסיימתי כבר את החפיסת גלולות שלי אני עדיין צריכה להמשיך עם הפרוגינובה? מה עושים בכללי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2014התיעצי עם רופא הנשים שנתן לך את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהתות03/02/2014
ערב טוב.
כבר כמה ימים אני מתמודדת עם כאבים בחזה{שדיים} כאלה שבדרך כלל יש לי ממש קרוב להופעת המחזור. רק שהפעם הם הופיעו אחרי המחזור . כל נגיעה בחזה גורמת לי לכאב רב... אני מרגישה שהם מנופחים יותר ורגישים.
שאלתי היא- האם זה משהו שכיח? הכאב הופיע כשבועיים, קצת פחות אחרי המחזור...
הרבה תודה! וערב נעים בנתיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2014יכול להצביע על שינוי הורמונלי כל שהוא
האם את נוטלת גלולות? הורמונים?
פני לרופא נשים להערכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
תות04/02/2014לא אינני נוטלת גלולות בכלל... אני דיי בתקופה לחוצה עם העבודה והלימודים והחיים בכלל.
האם זה יכול לנבוע מכך?
תודה על התגובה המהירה !
תות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור עקב החלפת גלולותמאיה03/02/2014
שלום, אני נטלתי במשך כ4 שנים גלולות פמינט. עקס תסמונות PMS התייעצתי רופא על להספיק את הגלולות והוא ייעץ לי להחליף סוג ועברתי לגלולות מסוג "יאז". הייתי אמורה לקבל מחזור לפני כמה ימים ועוד לא קיבלתי. זה בסדר? מה עלי לעשות? האם להמשיך ישר ולהתחיל חפיסה חדשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור עקב החלפת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2014המשיכי ישר לחפיסה חדשה אם יש חשש של הריון כדאי לעשות בדיקת שתן לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)