מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דפו פרוברהליה17/09/2013
אני לאחר כריתת רחם מעוניינת לעשות את זריקת דפו פרוברה לשם השמנה, מה ההשלכות של הזריקה בגוף כאשר אין רחם ומחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפו פרוברה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2013לא ברור לי מה המטרה של הזריקה התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומיםא17/09/2013
שלום
כבר יומים יש לי כתמים חומים שהחלו כמשהו קטן ועכשיו כבר ממש יש הרבה הכתמה חומה.
המחזור האחרון שלי היה ב 8.8 ולפני קיבלתי מחזור 68 ימים לפני(מתחילת מחזור לתחילת מחזור).
בדרך כלל יש לי קצת חום ואז ישר כאבי מחזור וגם ועכשיו כבר כלום רק חום
בדיקה ביתית אתמול בלילה היתה שלילית.
האם יש סיכוי להריון או בעיה מסוימת
אשמח לעזרה
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, הייתי ממליצה ללכת לרופא נשים,
גאיה18/09/2013כדי שיבדוק מה הבעיה אבל אני יכולה להגיד לך שגם לי היה כמוך, המחזור לא היה סדיר והיה נמשך הרבה זמן וגם לפעמים היו לי כתמים חומים אבל מאז שהרופא המליץ לי לקחת גלולות פמינט הכל בסדר ותקין ואין לי שום כתמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים חומים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2013פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה לאחר 13 שעות.ירדן17/09/2013
אני לוקחת גלולות יסמין כבר מעל שנתיים. אני תמיד לוקחת בשעה תשע וחצי בערב. הפעם שחכתי את הגלולה הרביעית בחבילה ולקחתי לאחר 13 שעות. בשעה עשר וחצי בבוקר האם אני מוגנת? או עלי להשתמש באמצעי הגנה נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה לאחר 13 שעות. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2013הוסיפי קונדומים לשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאזיעל17/09/2013
אני רוצה לא לקבל מחזור החודש ולהמשיך ישר לחפיסה חדשה של גלולות יאז
בחפיסה יש 24 גלולות ורודות ו4 לבנות
השאלה שלי היא האם אני צריכה לקחת 21 גלולות ואז לעבור לחפיסה חדשה
או לקחת 24 גלולות [את כל הורודות] ואז להמשיך לחפיסה חדשה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לגלולות...
גאיה18/09/2013היי יעל,אני לא רופאה אבל שמעתי שיש הרבה בלבול עם הגלולות האלו ,כי יש צבעים שונים וקצת מסובך לקחת בשיטה הזאת בגלל זה ישנם הרבה טעויות אצל בנות שלוקחות את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות יאז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2013אם את רוצה להמנע ממחזור ותרי על ה4 הורודות בכל מצב אחר סיימי את כל החפיסה במלואה והתחילי מידית בחפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלין17/09/2013
האם כמות הווסת קשורה לפיריון האישה?
כלומר, האם לבחורה שיש לה מעט וסת יהיה קשה להיכנס להיריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2013אין שום קשר המשמעות היחידה היא שהמחזור מגיע מסודר פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת פרוגסטרוןסיוון17/09/2013
שלום,
אני נמצאת שבועיים לפני חתונה. אני משתמשת בגלולות בלארה כשנתיים בערך ובחודשים האחרונים התחילו להופיע דימומים תוך כדי הגלולות.
הרופא נתן לי תוסף פרוגסטרון לשימוש בשבועיים האחרונים של הגלולות על מנת למנוע דימום לקראת החתונה.
שאלתי היא האם ישנו סיכון בלקיחת כדור זה באופן חד פעמי והאם תופעות הלוואי שלו (בעיקר נושא הנפיחות והמשקל) עלולות להופיע תוך שבועיים בלבד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת פרוגסטרון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2013מקווה שלא יהיו תופעות לואי משמעותיות
אין שום נזק בלקיחה חד פעמית לשבועיים לפני חתונה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
סיוון22/09/2013שמעתי שמעבר לנושא הנפיחות הכדורים עצמם עלולים לגרום לדימום.
האם זה נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בקשר לנובה רינג!קרן17/09/2013
שכחתי את הטבעת בבית ואני אמורה להחדירה ב13:30 לכל היותר, מכאן שאוכל לעשות את זה רק ב17:30 כאשר אחזור הביתה. האם איחור של 4 שעות יפגע לי בהגנה ובסדר של המחזור כולו?
חשוב לציין שאני כבר קרוב לשנתיים על נובה רינג ומעולם לא היה לי עיכוב בהחדרה.
אשמח לעזרה בהקדם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בקשר לנובה רינג! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2013קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יסמין ומחלת קרוהןשני17/09/2013
שלום, אני בת 28. בעבר לקחתי גלולות יסמין כ6 שנים רצוף, הפסקתי לשנה, חזרתי לשנתיים נוספות, ובשנתיים האחרונות החלפצי לגלולות אורתוסיקלן בעקבות גל החששות שהיה על יסמין. בעוד חודש וחצי לאחר חתונתי אני מתכננת להפסיק לקחת גלולות, אבל פתאום הפסיקו לייבא את האורתוסיקלן, ולכן הרופאה נתנה לי מרשם ליסמין לקחת בחודש וחצי הקרובים. רציתי לדעת:
1. האם שימוש חוזר ביסמין לא מעמיד אותי בסיכון לאחר שלא עשיתי בהן שימוש שנתיים? הבנתי שרוב מקרי השבץ קרו בחודשים הראשונים לנטילת הגלולה.
2. אני חולה בקרוהן, ולוקחת סטרואידים מסוג בודזון, וכן תוספי מזון וויטמינים, ברזל, b12, פרוביוטיקה ואומגה 3. האם זה מעלה את הסיכון להגברת קרישיות הדם?
3. אני טסה בעוד חודש לחול, האם נטילת יסמין במשך חודש יכולה להגביר משמעותית את הסיכון לקרישי דם ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יסמין ומחלת קרוהן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/09/2013כל גלולה מהדור החדש יכולה לעשות יותר נטיה לקרישיות מאחר ואת ממשיכה ברצף את הגלולות ורק מחליפה סוג לא נראה לי שזה מעמיד אותך בסיכון של חודשים ראשונים כדבריך.
להערכתי יסמין לא מסכן אותך יותר מגלולות אחרות. התיעצי עם הרופאת נשים שלך שמכירה את מצבך הכללי והבריאותי לגבי שאר השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדחות את המחזור באמצעות הגלולותאנה17/09/2013
שלום.
השבוע אני מסיימת חפיסה של גלולות בלארה.
בשבוע הבא אני אמורה לקבל את הווסת אותו מעוניינת לדחות בגלל חופשה.
האם ניתן להתחיל ליטול חפיסה נוספת ללא הפסקה ובכך לדחות את הווסת?
האם במקרה הזה אני אמורה לקחת את כל החפיסה החדשה עד לסיומה או שיש להפסיק באמצע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדחות את המחזור באמצעות הגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/09/2013הוסיפי חבילת בלארה ברצף שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאותא.ה17/09/2013
שלום רב,
ביצעתי בדיקות הורמונליות ביום ה 5 של המחזור.
מצב התוצאות, אודה להתייחסות.
Prolactin 237
L.h 6.6
Fsh 10.1
Estradiol e2 301
Progesterone 2.2
Testosterone 1.6 קטן מ-
Tsh 5.74
האם הבדיקות תקינות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/09/2013תלוי לצורך מה בצעת את הבדיקות
לא יודעת לגבי TSH תלוי באיזה מעבדה עשית
פני עם התשובות לרופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך חפיסה לאחר פספוס גלולה...?נועה16/09/2013
שלום,
מחר אני מסיימת חפיסה אך לצערי פספסתי גלולה אחת לפני שבוע וחצי.
אני טסה מחרתיים ורציתי לדחות את המחזור כדי שלא יצא לי על החופשה, ורציתי לדעת האם אני יכולה להמשיך בכל זאת לחפיסה הבאה ללא הפסקה, למרות שפספסתי גלולה.
תודה רבה וחג שמח,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך חפיסה לאחר פספוס גלולה...? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/09/2013המשיכי ברצף אך אם את מקיימת יחסי מין כדאי להוסיף קונדומים לשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נועה17/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירי16/09/2013
שלום
יש לי כבר תקופה ארוכה כאבים במפשעה, מעין תחושת חמימות, דקירות ולחץ. הכאבים הם יומייומיים. הכאב בעצמות, בגידים ובשרירים. כמו כן יש לי לעיתים כאב בבטן תחתונה מצד ימין.
הייתי אצל מספר רופאי נשים שלא נתנו לי מענה לכאב. שללתי מחלות מין ודלקת בדרכי השתן.
בדיקות אולטרסאונד הכל נראה תקין. אני כבר לא יודעת מה לעשות על מנת לברר מקור הכאב ואופן טיפולו.
האם ייתכן שיש זיהום שלא עולים עליו? דלקת?
האם יש בדיקה שאני יכולה לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/09/2013אם אין בעיה גינקולוגית והכאבים הם במפשעות כדאי לפנות לרופא משפחה לעשות ברור כללי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת ארוכה מהרגילמיכל16/09/2013
ערב טוב, אני בת 30, בריאה. לא לוקחת גלולות מזה תקופה. הווסת שלי לרוב אורכת כ-4 ימים.בחודש יוני עברתי הריון כימי (לפי בדיקת בטא) (לפי ווסת אחרונה הייתי בתחילת שבוע 6). לאחר מכן קיבלתי ווסת, אך נותרו לי כאבים -עברתי US ווגינאלי - ב.מ.פ. הכאבים חלפו והכל חזר לשגרה. אציין כי בעלי ואני מנסים להכנס להריון.
לפי התזמון הנכון, קיבלתי ווסת נוספת לפני כ-9 ימים, אך מאז אני לא מפסיקה לדמם, אני חלשה ולא כהרגלי.מה עלי לעשות?בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת ארוכה מהרגיל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/09/2013עשי בדיקה להריון ופני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Agalactiae gr B לא נפתרת ממנוגילה16/09/2013
לפני כחודש החל לגרד ולשרוף לי מאד מאד בנרתיק. אגיסטן לא עזר. רופא במיון נתן לי פלוקנול ומשחת סטרואידים. לא עזר. רופא נוסף נתן לי עוד פלוקנול, פלג׳יל ומשחה דרמובט. הייתה הקלה משמעותית אבל עדיין המשיך לשרוף במיוחד ביחסי מין.
רק רופא שלישי עשה לי תרבית ויצא חיידק strp. Agalactiae b.
קיבלתי אופלודקס 5 ימים.
היום עברו כבר שבועיים מסיום הטיפול ואני שוב מרגישה צריבות (לא במתן שתן אלא לאחר ניגוב). צורב גם ביחסי מין. צורב אחרי סבון באמבטיה....
האם ייתכן שהחיידק לא עבר למרות האנטיביוטיקה?
אם אעשה תרבית שתן גם יראו חיידק או שחייבים תרבית מהנרתיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Agalactiae gr B לא נפתרת ממנו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/09/2013חיזרי לרופא נשים יכול להיות שהצריבה כיום לא קשורה לחיידק שהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותcar16/09/2013
אני בת 31 וכרגע לא מעוניינת להביא ילד.
רציתי לדעת האם אפשר לבצע בדיקה לגלות מה מצב הפוריות (כמות ואיכות ביציות) כדי לדעת את רמת הפוריות שלי.
אם כן, מהי הבדיקה? איפה ואיך מבצעים אותה? והאם יש רופא מומלץ (באיזור ת"א)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/09/2013יש בדיקת דם הורמונלית שכל רופא נשים יכול לרשום לך אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות
Car17/09/2013איך הבדיקה נקראת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)