מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאמת גלולות נגד הריוןלילך22/09/2013
שלום רב,
שמי לילך, אני בת 36.
אני לוקחת גלולות דיאנה מזה 10 שנים.
בשנתיים האחרונות אני סובלת מפיגמנטציה חריפה וברצוני להחליף גלולות.
יש לציין כי התאימו לי את גלולות דיאנה כיוון שסבלתי מאקנה שנים רבות. כמו כן, חשוב לציין כי רק לפני שנה הפסקתי לעשן. עישנתי 20 שנה באופן מסיבי (יותר מקופסה ליום).
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על גלולות מתאימות.
תודה, לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי התאימו פלורט
דבורה22/09/2013אני גם כן סבלתי מפיגמנטציה בעקבות אקנה שהיה לדעתי כבר ממש חמור והרופא המליץ לי על פלורט כי יש שם אחוזי הורמונים שייחודיים בטיפול בזה.
בינתיים אני מאוד מרוצה וזה בהחלט עושה את העבודה כמו שצריך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהבהבות ויחסית סמיכות (כמו נזלת בערך) ובכמות גדולהרון22/09/2013
היי אני בת 16 והמחזור שלי עדיין לא סדיר. יש לי הרבה הפרשות לא בזמן המחזור או בזמן קרוב לא. ההפרשות צהבהבות ויחסית סמיכות (כמו נזלת בערך) ובכמות גדולה יחסית, כלומר אני צריכה להחליף פד יומיומי פעמיים ביום. אין להפרשות ריח חזק.
האם זה תקין? אני מאוד פוחדת שזה סימן לזיהום או משהו....
תודה מראש,
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/09/2013רצוי להבדק ע"י רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולהאנונימית22/09/2013
שלום. אני נוטלת בקביעות גלולות מסוג מליאן. לפני כשבועיים בערך שכחתי ליטול גלולה אחת. יום למחרת חזרתי ליטול את הגלולות כרגיל. אני תמיד לוקחת אותן בזמן ומעולם לא פספסתי יום. לאחר כמספר ימים מהיום ששכחתי ליטול את הגלולה, שכמובן, יום למחרת חזרתי להשתמש בהן באופן רציף כפי שתמיד הייתי , קיימתי יחסים. האם קיים חשש להריון? אני מאוד מוטרדת מהעניין ונמצאת בחוסר ודאות של ממש, גם מפני שקראתי מאמרים שמעידים שאם מפספסים גלולה אחת זה לא נורא ואני עדיין מוגנת, ולעומת זאת יש כאלה שאומרים שישנו חשש להריון. מה עליי לעשות? אולי עלי ליטול גלולת פוסטינור\נורלבו כדי שאהיה רגועה? תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/09/2013הסיכוי להרות לאחר פספוס גלולה אחת אינו עולה בהרבה
כמובן ששכיחה של כול גלול אחר מפר את האפקט המגן של הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות לפני מחזורדנה21/09/2013
שלום רב,
לפני כחודשיים עברתי לידה. מאז שני מחזורים, כל פעם 9 ימים אחרי ביוץ וכשבוע לפני המחזור ישנם הכתמות חומות דמיות. (לפני הלידה מחזורים סדירים)
האם הדבר תקין? האם זה מעיד כי השלב הלוטאלי הינו קצר מידי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמות לפני מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/09/2013אין קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמות לפני מחזור
דנה22/09/2013אשמח לדעת האם הדבר תקין או מצריך בירור?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה וגירודאדוה21/09/2013
דר' מיכאל פרידמן שלום
לפני שלושה ימים שאלתי כאן האם מותר חודש וחצי לאחר לידה להיכנס לבריכה ולעשות עיסוי, ענית לי שמותר הכול אך עליי להיבדק קודם, שכחתי לציין שלפני שבועיים הייתי אצל רופא נשים עקב גירודים בשפה ובנרתיק הוא ביצע בדיקה וגינלית ידנית וגילה פטריה קיבלתי נרות אגיסטן לשלושה ימים ומשחה טבעקוטן .(לא ציין כלום חוץ מזה אז תיארתי לעצמי שהכול בסדר אחרי הלידה כי גם היו לי תפרים). .שלשום חזרו לי הגירודים אציין כי טרם קיימתי יחסי מין מהלידה. השאלה אם מותר להיכנס עם פטריה לבריכה למקרה שחזרה או שצריך להימנע? התחלתי למרוח על דעת עצמי טבעקוטן הגירוד הוא רק בשפה הפנימית ולא בנרתיק
חשוב לי לדעת כי יום הכיף בבריכה הוא מחר ועד מחר לא אספיק ללכת לרופא שוב
תודה מראש ..
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה וגירוד - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/09/2013במידה טואת סולת מפטרת וזיהום נרתיקי עדיך להמנע מללכת לבריכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להיכנס להריוןלוטן21/09/2013
אני ובן הזוג שלי מנסים להיכנס להריון כבר חודש . שכבנו בכל ימי הביוץ .
אני בת 20 ואף פעם לא הייתי אצל רופא נשים ,האם יש צורך ללכת להיבדק ?
בנוסף אחרי שאנחנו שוכבים והוא גומר בפנים אני מחכה לפחות חמש דקות בשכיבה אבל כשאני קמה הכל יוצא בחוץ. זה נורמטיביי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להיכנס להריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2013זה נורמטיביי?
=== כן בהחלט.
בכל מקרה כדאי להבדק אצל רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לגלולות פלייםגל21/09/2013
שלום רב, אני נוטלת גלולות פליים למניע הריון. לקחתי את הגלולות למשך חודשיים רצוף כדי לדחות את המחזור ולא עשיתי הפסקה. הפסקתי לקחת את הגלולות לפני 3 יומיים וקיבלתי את הוסת ביום השלישי להפסקה. השאלה שלי היא מתי אני מתחילה לקחת שוב את הגלולות? האם אני סופרת שבוע ממתי שהפסקתי לקחת את הגלולה או שבוע מאז שקיבלתי את הוסת ואז מתחילה לקחת שוב?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לגלולות פליים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2013השאלה שלי היא מתי אני מתחילה לקחת שוב את הגלולות?
===ביום הראשון של המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי7
גל21/09/2013הרי כול 21 ימים עושים הפסקה של שבוע שבו לא נוטלים את הגלולה ורק לאחריה ממשיכים לקחת את הגלולה. השאלה שלי היא אם הפסקתי לקחת את הגלולה לאחר חודשיים רצוף שבו נטלתי את הגלולה וקיבלתי את המחזור יומיים אחרי שהפסקתי לקחת את הגלולה. מתי אני אמורה להתחיל לקחת שוב? אני יודעת שיש את ההפסקה של ה7 ימים אבל אני מתחילה לספור את ה7 ימים האלו מיום ההפסקה או לאחר יומיים שבעצם אז קיבלתי את המחזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הבנתי נכון..
שלי21/09/2013אני גם לוקחת פליים ואת צריכה לקחת את הגלולה ביום הראשון של המחזור. אם עד עכשיו לא עשית אף הפסקה חודשיים, אז נראה לי שפשוט תתחילי מהתחלה כדי למנוע תקלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת לקיחת גלולות וכאבחם באגןנועה21/09/2013
שלום
כבר 3 שבועות שיש לי כאבים באגן (בצדדים).
בנוסף אני משתמשת בגלולות מסוג פליים, לפני שבועיים התחלתי חפיסה חדשה, את הגלולה הראשונה והרביעית שכחתי לקחת ולפני ארבעה ימים התחילו לי הפרשות חומות למשך יומיים. אתמול שכחתי שוב לקחת גלולה והיום התחיל לי דימום כמו מחזור.
האם הדימום כתוצאה מאי לקיחה סדירה של הגלולות או שיש קשר לכאבים באגן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בעת לקיחת גלולות וכאבחם באגן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/09/2013דימום יכול להגרם כתוצאה מנטילה לא סדירה של גלולות
באשר לכאבים יש לפנות לבדיקת רופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בעת לקיחת גלולות וכאבחם באגן - תגובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בעת לקיחת גלולות וכאבחם באגן - תגובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור תקוע בגוףמיכל20/09/2013
בת 35 מקבלת מחזור סדיר שבדרך כלל מקדים ביומיים שלושה.
היום ה 28 היה לפני יומיים וטרם קיבלתי. יש סימפטומים שלפני מחזור אך הוא לא מגיע. הכנסתי צמרון לנרתיק והוא יצא עם דם אולם התחתונים נקיות ואין זרימה. בדרך כלל יש לי זרימה מאד כבדה. גם כאבי בן חזקים שיש לי בדרך כלל אינם קיימים.
אני מרגישה שהמחזור תקוע ולא יוצא. לא ברור לי מה הסיבה. כבר יומיים.
אודה לעזרתך,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור תקוע בגוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2013כל שיבוש במחזור מצדיק בדיקה אצל רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוזר...אחת20/09/2013
שלום,אני בת 22 ולפני בערך חודשיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים אבל הוא לא הצליח לחדור כמעט בכלל בגלל שכאב לי ולכן הוא הפסיק. אני לא לוקחת גלולות. היה לי דימום קל שנמשך יומיים ולאחר מכן הפסיק ועד המחזור הראשון מאז היחסים הכל היה בסדר מבחינה בריאותית. יום אחרי שהמחזור היה צריך להגיע ביצעתי בדיקת הריון שיצאה שלילית ויום אחרי כבר קיבתי מחזור שנמשך יומיים שלושה עם דימום קל יותר ממה שאני רגילה. (המחזור הרגיל שלי הוא יומיים שלושה וביום השני מהבוקר עד הערב יש דימום"כבד" יחסית לשאר הימים ובדר"כ לא מלווה בכאבים)
לקראת היום השלישי בערך של המחזור התחילו להופיע דם יותר כהה כזה כמו של סוף מחזור ולכן חשבתי שסיימתי אבל יום אחרי המשכתי לדמם אבל הדימום היה יותר בהיר שנמשך כ- 4 ימים לאחר מכן הפסיק ליום וחצי ואז המשיך שוב אבל הוא נראה כמו מחזור.
אני יודעת שלתזונה יש השפעה על המחזור ובערך שבועיים לפני המחזור התחלתי לקחת קונצרטה ולכן אני לא אוכלת כמו שצריך מחוסר תיאבון ובנוסף הייתי בלחץ לפני תשובה ממבחן (באותו היום היה לי דימום ממש מועט שכמעט נגמר ולאחר שקיבלתי את התשובה אולי אחרי שעתיים כבר לא היה לי את הדימום המוזר שהזכרתי קודם)
זו פעם ראשונה שזה קורה לי ואין לי מושג מה זה הדימום הזה.
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מוזר... - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/09/2013קשה להעריך במדויק את מקור השיבוש של הדימומים
יש לבצע בירור ע"י רופא נשים
מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין- בדיקותרחל20/09/2013
האם יש משמעות לזמן הבדיקה, אני יודעת שבכדי שבדיקת איידס תהייה אמינה, יש להמתין כ-3 חודשים לאחר קיום יחסים, האם זה תקף לשאר המחלות? זיבה,הרפס, כלמידיה, וכל השאר?
תודה מראש,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין- בדיקות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/09/2013לכול מחלה יש זמן דגירה עד להופעת לידי ביטוי בבדיקה
כול מחלה יש לה זמן דגירה שונה
משך של 4 שבועות על םי רוב מספיק לצורך איתור המחלות המוזכרות פרט ל HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור או דימום בין ווסתידליה20/09/2013
אני בת 36 שלוש לידות האחרונה לפני שנתיים , מאז המחזור שלי היה במגיע כל 24-25 יום בשלושה חודשים האחרונים כל 28 יום ולפתע החודש קיבלתי אחרי 21 יום איך אפשר לדעת אם זה מחזור או דימום בין ווסתי ( בנתיים הוא כבר שלושה ימים) הייתי אצל הגניקולוג של לפני חודש הבדיקה הייתה תקינה כולל אולטרסאונד
האם יש ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור או דימום בין ווסתי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/09/2013לפי המועד של המחזור הבא תוכלי לדעת האם דימום היה מחזור או דימום בן וסתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש לא סדיר בגלולות-דחוף!טל20/09/2013
שלום רב,
אני נוטלת גלולות באופן קבוע מזה חצי שנה. 21 יום (או 42 לפעמים) הפסקה של שבעה ימים חוזר חלילה.
הפעם שכחתי את הגלולות ונסעתי לשבוע מה שאומר שאתחיל את החפיסה הבאה באיחור של שבוע (14 יום במקום 7 הפסקה).
א. האם אהיה מוגנת מפני הריון ברגע שאחזור לקחת את הגלולות?
ב. האם לקחת את הגלולות ברגע הראשון שאוכל (שבועיים אחרי סוף החפיסה הקודמת) או לחכות זמן כלשהו?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש לא סדיר בגלולות-דחוף! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/09/2013מאיחרו של שבוע מפר את האפקט המגן של הגלולות
יש להתחיל חפיסה חדשה החל מהיום הראשון של המחזור הבא ועד אז להשתמש באמצעי מניעה אחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולות ווסטיבוליטיסאלה19/09/2013
שלום,
סבלתי בעבר מוסטיבוליטיס, וד"ר אברמוב העבירה אותי מגלולת הרמונט לגלולת אורתוסיקלין. זה עזר, וכיום אני בקושי סובלת מכאבים.
לצערי הרב, הפסיקו לייצר את אורתו-סיקלין
קיבלתי מרשם ליסמין שנאמר לי שהוא די דומה לאורתו סיקלין.
רציתי לדעת האם לדעתכם זה מומלץ?( אני חוששת לאחר שראיתי כתבה על כך שנשים רבות מתו בעקבות קריש דם בזמן שלקחו יסמין. )
יש גלולה אחרת שדומה לאורתו-סיקלין? גם בהקשר של התגובה לוסטיובלטיס
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גלולות ווסטיבוליטיס - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/09/2013מדוע את לא פונה לד"ר אברהמוב שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלה19/09/2013עברתי עיר.
אני אשמח לדעתך בכל זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני הריוןגל19/09/2013
שלום,
אני בת 34 ונמצאת כרגע בהריון ראשון לקראת סוף הטרימסטר הראשון.
עשיתי בדיקת שקיפות עורפית שנמצאה תקינה.
אשמח לדעתכם לגבי השאלות הבאות:
1.
האם כדאי לעשות בדיקת מי שפיר?
2.
שמעתי שיש בדיקת דם המחליפה בדיקת מי שפיר.
מי עורך אותה והאם היא בודקת את אותו מגוון שבודקת בדיקת מי שפיר?
האם הבדיקה נחשבת אמינה?
תודה
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לפני הריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין20/09/2013עלך מנת לקבל את התשובות לשאלותייך יש לתאם תור לרופא
לא ניתן דרך האתר להגדיר כן או לא לבצע בדיקה ללא קבלת תמונה מלאה כולל בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה משלימה
גל20/09/2013תודה רבה
שאלה 2 הייתה בעלת אופי כללי
האם תוכלו בבקשה לענות עליה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה משלימה
גל24/09/2013תודה רבה
שאלה 2 הייתה בעלת אופי כללי
האם תוכלו בבקשה לענות עליה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)