מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיענוח בדיקהשלי21/10/2013
האם בדיקת השתן המפורטת במסמך שסרקתי, יכולה לבדוק אם אני בהיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בגלולותמלכה21/10/2013
היי,
אני לוקחת גלולות yaz באופן קבוע.
בחודש שעבר שכחתי גלולה מס 16 ופעלתי לפי ההוראות. לפיהן הייתי אמורה להמשיך רגיל ולא לשתות את הגלולות הלבנות אלא להמשיך לחפיסה חדשה.
כמובן שבין לבין לא קיבלתי מחזור.
כרגע אני בגלולה 12 בחפיסה השניה ופתאום התחיל דימום כמו מחזור. לפי ידעתי המחור אמור לבוא בגלולה הלבנה. האם זאת בעיה??? אולי הגלולות לא השפיעו החודש??
אני בלחץ מטורף.
האם זה מעיד על היריון או הפלה?
אודה לתשובה
תודה מראש
מלכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2013יכול לקרות. עשי בדיקת שתן להריון כדי לשלול. אם הבדיקה שלילית המשיכי את הגלולות כרגיל למרות הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת גלולות בגיל 50סוזי21/10/2013
שלום אני בת 50 קיבלתי מחזור בפעם האחרונה לפני חודש
בתקופה האחרונה המחזור שלי משחק לי קצת
אני נוסעת לטיול בעוד חודש ואני מפחדת שאני אקבל
שמה מחזור רציתי לדעת האם אני יכולה לקחת גלולות וכמה זמן לפני
ואיזה סוג ?
איין לי קרישי דם אני אישה בריאה לאחר שלוש לידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת גלולות בגיל 50 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2013יש כדורים שדוחים מחזורים פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהשירן21/10/2013
שלום,
אני נוטלת גלולות מסוג מינס ואני לקראת חתונה.
ויש לי מספר שאלות:
1. אני לקראת חתונה ורוצה למנוע מחזור האם את החפיסה הבאה אני נוטלת מבלי להפסיק ( כלומר ליטול את הגלולות הריקות) ??
2. האם הדבר יכול לפגוע בפיריון??
3. אם אני נוטלת את שתי החפיסות ברצף ומיד לאחר סיום החפיסה האחרונה מפסיקה לקחת גלולות מתי אני אמורה לקבל מחזור??
לתשובתכם המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2013קחי שתי חפיסות ברצף ללא כדורי הפלצבו הלבנים. אין בעיה עם זה מבחינה בריאות בסוף החפיסה השניה קחי את הגלולות הלבנות ותקבלי מחזור כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורנופר21/10/2013
שלום. לרוב אני לוקחת גלולות פליים. יצא לי שהחודש בטעות איבדתי את חפיסת הגלולות שלי. לאחר שצרכתי 2 גלולות. בבית מרקחת לא היה פליים והרוקח הביא לי גלולות מסוג פמינט. המשכתי עם החפיסה.
אני כבר באיחור של 4 ימים. ביצעתי בדיקת הריון ביתית יצא פס אחד זאת אומרת שלילי.
שאלתי היא האם בכל זאת יתכן הריון?.
מחר אני אמורה להתחיל חפיסה חדשה של גלולות? מה לעשות אם עדיין לא קיבלתי?
חשוב לציין שאני סובלת מבחילות קשות מהרגע שהפסקתי את הגלולות.
אשמח לעזרה... זהדי מלחיץ כל העניין הה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2013התחילי חפיסה חדשה למרות שלא קבלת מחזור עשי עוד בדיקה להריון בעוד מספר ימים ופני להערכה לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור..חן21/10/2013
שלום יש לי כבר כשנתיים וקצת התקן תוך רחמי- טבעת למניעת הריון.
במשך כל הזמן הזה דוקא הייתי מרוצה מהטבעת לא היו הפרעות במחזור החודשי, אלא שהחודש פעם אחרונה שקיבלתי היה בסביבות 18- 19 לחודש, ומה שקורה שתמיד אני מקבלת שוב באותו תאריך או מוקדם בכמה ימים. וכעת כבר ה-21 לחודש ועדיין לא קיבלתי אני קצת חוששת..
ביצעתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית...
מה אני אמורה לעשות..?לחכות...אם כן כמה זמן...??
אשמח לתשובה:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור.. - תגובה
ד''ר יואב פלד21/10/2013המתיני בסבלנות
אם את לא מקבלת תוך שבוע בצעי בדיקת הריון נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אישה שנחשפת לאסטרוגן?יעל20/10/2013
שאלתי היא לאיזה מחלות ערכי אסטרוגן גבוהים עלולים לגרום?האם לסרטן צוואר הרחם או השחלה?או שמדובר ברמות טוטסטרון גבוהות שגורמות לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אישה שנחשפת לאסטרוגן? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2013קשה לתת תשובה שכן חסר נתונים לדוגמא - האם החשיפה הגבוהה לאסטרוגן היא ללא פרוגסטרון?
חשיפה לאסטרוגן במינונים גבוהים ללא פרוגסטרון יכולה לגרום לרירית הרחם להתעבות מעבר לרצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותחסוי20/10/2013
שלום. לאחרונה אני יוצא עם מישהי שסיפרה לי שהיא מאובחנת כסובלת מתסמונת השחלות הפוליציסטיות. ברצוני לשאול האם לדעתך אמורות להיות לכך השלכות על החלטותיי בהמשך הקשר? אילו בדיקות נוספות כדאי לי לבקש ממנה לעשות בכדי לדעת טוב יותר את דרגת חומרת הבעיה אצלה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2013יש רמות שונות של תסמונת פוליציסטית וברב המקרים אין הבעיה חמורה. שתפנה רופא נשים להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית המחזור ע"י פרימולוט נורטל20/10/2013
שלום
אני בת 50 ומקבלת את המחזורים די סדיר בין 20-30 יום. אנחנו מתכננים חופשה בתחילת נובמבר והרופא נתן לי כדורי פרימולוט נור. איך עלי לקחת אותם שהמחזור הנוכחי שלי התחיל ב-16/10/13?
ואין לי אפשרות לדעת מתי הביוץ שלי כמו שהייתי יותר צעירה והרגשתי.
אשמח לפרטים גם מהרופא וגם מנשים שחוו .
איני לוקחת שום תרופה וגם לא השתמשתי בגלולות אף פעם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית המחזור ע"י פרימולוט נור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2013התחילי את הפרימולוטנור ביום 10 למחזור כלומר ב26.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות קלייראושי20/10/2013
אני בסיום החפיסה, נשארו לי עוד 3 גלולות. ומיד צריכה להתחיל חפיסה חדשה.
רוצה לדחות את הוסת הבאה בשבוע (עקב תחרות ספורט שאני משתתפת בה) מה עלי לעשות? תודה אושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות קלייר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2013נזכרת מאוחר מידי ניתן לדחות מחזור בקלייר רק עם הכדורים האמצעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אושי21/10/2013לפי מה שאני מבינה צריך להמשיך את הגלולות הורודות/כתומות עוד שבוע.
אני רוצה לדחות את הוסת חודש הבא לא החודש הזה.
בחפיסה הבאה שאטול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2013התיעצי עם רופא הנשים שלך בקלייר יש 17 כדורים כתומים אותם צריך לצרף ללא כל הגלולות לפני או אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאז-דחוףשרון20/10/2013
לום זאת הפעם הראשונה שאני לוקחת כלולות והרופאה של הביאה לי גלולות יאז סיימתי לקחת את הכדורים הורודים של ה24 יום וכעת אני לוקחת את הכדורים הלבנים(לארבעה ימים) שבהם אני אמורה לקבל מחזור אם לא קיבלתי מחזור בארבעה ימים אלה , אני צריכה להמשיך לקחת את הגלולות הוורודות , כלומר להתחיל חפיסה חדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יאז-דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2013אם את מקיימת יחסי מין עשי בדיקה לשלול הריון ואם שלילי התחילי את החפיסה החדשה למרות שעדיין לא קבלת מחזור. אם שתקבלי מחזור עם התחלת החפיסה החדשה ואם לא תקבלי גם בחודש הבא פני לרופא נשים להחלפת גלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לאנדומטריוזיסמלי לוי20/10/2013
אני בת 24 ללא ילדים רווקה ואף פעם לא לקחתי גלולות לאחרונה ממצא אנדומטריוזיס ציסטות בשחלות ימין ושמאל בעקבות דימומים לא סדירים וקרישי דם מרובים במחזור והפרעות במחזור אני מחכה לוועדה טרום ניתוחית ולמרפסת אנדומטריוזיס אבל זה לוקח הרבה זמן לחכות וכרגע קיבלתי גלולות פמינט להקלת התסמינים האם הגלולות יקלו? או יחמירו ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לאנדומטריוזיס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2013גלולות מכל סוג שהן אמורות להקל על התסמונת של המחזור ואת יכולה לקחת מספר חפיסות ברצף כדי למנוע מהמחזור להגיע בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשי19/10/2013
שבוע טוב.
רציתי לדעת אם יש סיכון ב לנטול גלולות רצוף, ללא הפסקה של 7 ימים (מחזור)?
המחזור יוצא לי על אירוע חשוב מאוד. ובמידה וכן, האם רצוי להמשיך עוד חפיסה שלמה או רק כמה גלולות בודדות ולהפסיק אחרי האירוע?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2013אין שום בעיה לצרף עוד חפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפה פנימית נפוחהשרי19/10/2013
שמתי לב היום ששפה פנימית בצד שמאל באיבר מיני נפוחה אבל זה לא כואב לי רציתי לדעת מה זה ומהם הדרכים לטיפולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה פנימית נפוחה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2013פני לבדיקת רוופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחה,תמר19/10/2013
שלום כבר חודש פלוס הבטן שלי מאוד נפוחה שאפילו שאלו אותי לפני כמה ימים עם אני בהריון . שללנו את תחום הגסטרו מה זה יכול להיות ?
איזה עוד תופעות יכולות להיות לבטן נפוחה שיובילו לאותה הבחנה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2013חסר נתונים עליך פני לרופא משפחה והתיעצי איתו ובהחלט פני גם לבדיקת רופא נשים ולאולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)