מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים בהריוןחסוי11/01/2013
שלום אני בהריון שבוע 9 רציתי לדעת מותר לקיים יחסי מין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/01/2013אם אין סיבה רפואית שמונעת לקיים יחסי מין את בהחלט יכולה לקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע חוזר ונשנה בפתח איבר המיןויק10/01/2013
בכניסה לנרתיק,ממש מתחת לשפתיים יש לי איזור מאוד מאוד רגיש. אם לוחצים עליו הוא לא נעים למגע, לאחר שבחנתי את האזור ראיתי פצע,והבנתי שהאזור הספציפי ההוא 'נקרע' כל פעם שאני מקיימת עם בן זוגי יחסי מין.
האם יש דרך לטפל בכך? במספר מקומות כתוב שניתן לצרוב פצעים, אני אלך בקרוב לגניקולוג צבאי אבל זה יקח זמן.
חשבתי שזה יעבור,אך לעיתים זה יכול להיות מתסכל. נמאס מהאי נוחות שבהרגשה ההתחלתית והלא נוחה והדימום לאחר קיום היחסים.
(אני מצרפת אפילו ציור המחשה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
ויק11/01/2013..............אני אשמח למענה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע חוזר ונשנה בפתח איבר המין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/01/2013כנראה שיש קרע אחרי קיום יחסי מין. מירחי עד לבדיקת הרופא משחת ויטמרפן אחרי קיום יחסי מין ודאגי לסיכוך טוב בזמן החדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה לא נעימה בנרתיק???10/01/2013
שלום
יש לי בעיה כבר הרבה זמן ללא פיתרון, אשמח לעצה.
כבר כמה שנים יש לי תחושה לא נעימה (בלשון המעטה) בנרתיק לאחר מתן שתן, חשוב לציין שזה לא קורה כל פעם אבל רוב הפעמים, תחושה לא נעימה בכלל שכל מה שאני רוצה זה ללכת להתקלח וכשאין לי אפשרות ללכת להתקלח אני פשוט לא יכולה לתת לתחתון לבוא במגע עם הגוף כי זה בלתי נסבל. בנוסף יש לי כאבים (ברוב הפעמים) בזמן מגע מיני-במיוחד בכניסה לנרתיק.(יש לי בן זוג הרבה זמן וניבדקתי למחלות מין)
נבדקתי הרבה פעמים אצל רופא נשים וכל פעם נתנו לי איזשהי תרופה שלא עזרה.
הגעתי ממש למצב של יאוש אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה לא נעימה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/01/2013פני לרופא מומחה למחלות העריה בשאלה של וולודיניה שזה כאב כרוני או וסטיבוליטיס שזו תגובה רגישות יתר בפתח או דיסטרופיה שזה סוג של מחלת עור בפתח הנתריק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה לא נעימה
???14/01/2013תוכלי להמליץ על רופא באיזור הדרום?, חיפשתי באופן עצמאי ללא הצלחה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרולוטלינה10/01/2013
שלום. ברצוני לדעת כאשר לוקחים גלולות מיקרולוט האם ההגנה היא מיידית? האם ניתן לקיים יחסים לא מוגנים כבר מהיום הראשון של לקיחת הגלולות?? אני חודש לאחר לידה ואני מניקה , אודה לתשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרולוט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/01/2013צריך להמתין כשבועיים עד לקבלת הגנה מלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרולוט - תגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות באיזור המפשעהDANA10/01/2013
שלום,
אני בת 20, חולת קרוהן, ולפני כשבוע וחצי התחלתי להשתמש בטבעת הוגינלית "נובה רינג".
לפי כמה ימים התחלתי לחוש בנפיחות באזור המפשעה. אני לא יודעת אם זה קשור לנובה רינג או לא. הנפיחות היא בחיבור שבין הבטן התחתונה לרגל, ממש במפשעה. יש שם מעיין שתי "גולות" סימטריות בכל צד (ימין ושמאל).
האם אלה השחלות?
מה אני צריכה לעשות?
יש לציין שהטבעת עדיין בפנים.
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות באיזור המפשעה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/01/2013לא נראה לי שיש קשר
בכול מקרה רצוי להבדק ע"י רופא נשים מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ויחסי מיןאנונימית10/01/2013
שלום,
האם ניתן לקיים יחסי מין לא מוגנים כבר בחודש הראשון שמתחילים גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ויחסי מין - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/01/2013בשבועים הראשונים מומלץ להעזר באמצעי מניעה נוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בהנקהלינה10/01/2013
שלום, אני חודש לאחר לידה, היום התחלתי לקחת גלולות מיקרולוט, מספר שאלות לי: אם היום אני מתחילה לקחת הגלולות אני מוגנת מיידית מהיום?? מה אחוזי ההגנה של הגלולות הנ״ל? כיוון שעדיין לא קיבלתי מחזור אז איך אדע אם נקלט הריון? ללא מחזור שמאחר.. ? אני לא מעוניינת בהריון כרגע אז אני מפחדת שאקלט להריון ולא אדע עד שתתפח הבטן.. אני לוקחת גלולות מיקרולט אבל מה נותן לי לדעת שהם עובדות ושאני לא בהריון? ( הרופא אמר לי שלא ניתן לדעת מתי אקבל מחזור ושזה יכול לקחת זמן אז איך אדע שאני לא בהריון?). אודה מאוד לתשבותכם. לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בהנקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/01/2013אם היום אני מתחילה לקחת הגלולות אני מוגנת מיידית מהיום?? כן
מה אחוזי ההגנה של הגלולות הנ״ל? כמעט 100%
כיוון שעדיין לא קיבלתי מחזור אז איך אדע אם נקלט הריון?
ללא מחזור שמאחר.. ?להבדק אצל הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גלולות בהנקה מיקרולוט
לינה10/01/2013תודה רבה לתשובתך, קראתי בפורומים שההגנה מתחילה שבועיים לאחר התחלת המיקרולוט ואילו אתה כותב שההגנה היא מהיום הראשון.. האם בגלל שאני מניקה ועדיין לא קיבלתי מחזור אצלי ההגנה היא מהיום הראשון ואילו אצל נשים אחרות ההגנה משתנה באם קיבלו מחזור או לא?? המון תודה , לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי עשיית צרכים בהריון צעיררונית10/01/2013
בת 32. מנסה כחמישה חודשים להכנס להריון (בבית 3 ילדים, הריונות טבעיים).
מחזור סדיר, הנקה חלקית.
מתחילת שבוע, כחמישה ימים לפני שהייתי אמורה לקבל מחזור התחילו להופיע הפרשות חומות, העיקר בניגוב, שממשיך עד עתה (יום שלישי ברציפות)
כאבי מחזור קלים.
בדיקת הריון שלילית.
עם זאת, אחרי מאמץ בשירותים דימום קל הנראה רק בניגוב.
אחר כך ממשיכות הפרשות חומות.
בנוסף בחילות קלות.
האם תקין במידה ואני בהריון?
האם יש מה לעשות על מנת להמנע מהדימום?
עד איזה שלב יכול להמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי עשיית צרכים - הקםצה
רונית10/01/2013מקפיצה לתגובה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום אחרי עשיית צרכים בהריון צעיר - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/01/2013באם בדיקת הריון שלילית אז אין שאלה
באשר למקור נוסף צריך לשלול בעייה ממערכת העיכול כגון: טחורים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום אחרי עשיית צרכים -תגובה לרופא
רננה10/01/2013תודה על תגובתך
הדימום בוודאות מהנרתיק.
היום הפך למחזור של ממש.
האם הגיוני 3 ימים לפני ווסת הפרשות חומות ודימום מועט רק אחרי עשיית צרכים ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום משמעותי בעת לקיחת מינסנטע10/01/2013
שלום,
התחלתי לאחרונה לקחת גלולות מינס.
אני עכשיו באמצע החבילה ה-3 והתחיל לי דימום שנראה ממש כמו מחזור קל ונמשך כבר 3 ימים. האם זה תקין? האם עלי ללכת להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת לוואי כנראה
חיפאית 1910/01/2013זאת תופעה נורמלית כשמדובר בחפיסות הראשונות. זה יכול לנבוע מאיחור בלקיחת גלולה מהזמן הקבוע מה שיכול לגרום לדימומים בין וסתיים קלים. וזה עדיין לא משנה את העובדה שאת צריכה לקבל ווסת רגילה בימי ההפסקה בין החפיסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן לקחתי גלולה אחת באיחור... תודה.
נטע10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום משמעותי בעת לקיחת מינס - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/01/2013דימום במהלך נטילת גלולות אינו דבר תקין
ישנן סיבות מרובות ומגוונות אותן יש לברר
במידה והדימום נמשך יש לפנות לרופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור הקדים בחמישה ימיםיעל10/01/2013
שלום
יש לי בדרך כלל מחזורים מאד מסודרים. כל 29 יום בדיוק.
החודש המחזור הקדים ב5 ימים והוא גם הרבה יותר חזק ממה שאני רגילה.
הפסקתי גלולות לפני 6 חודשים על מנת להיכנס להריון.
רציתי לדעת האם זה תקין? האם זה משהו שצריך לבדוק? והאם זה משהו שעלול לשבש ביוץ או הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור הקדים בחמישה ימים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/01/2013יתכןנו שינויים בסדירות המחזור בעיקר בנשים שאינן נוטלות גלולות באם מדובר באירוע חד פעמי אין צורך בהמשך בירור מיוחד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמינט והקאותחיפאית 1910/01/2013
היי, רק לא מזמן חודש שעבר התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון בשם פמינט, אתמול התחלתי את החפיסה השנייה אחרי שבוע ההפסקה, את הגלולה לקחתי בתשע חמישים בערב ואחרי כמה זמן הלכתי לישון, יום למחרת שזה הבוקר בשעה שמונה הרגשתי בחילה שכמובן התדרדרה לכמה הקאות הבוקר, כל מה שהקאתי היה רק נוזל צהוב וגם שלשלתי. מה יש לעשות במקרה כזה? קראתי שאם במשך שעתיים מלקיחת הגלולה יש לקחת עוד גלולה כי הקודמת לא נספגה אבל אצלי עברו הרבה יותר שעות כמו שאתם רואים ואני לא יודעת אם יעילותה נפגעה והאם זה כלכך נחוץ להישתמש בקונדום, יש לי סיבולת נמוכה לקונדומים. אני והחבר שלי אמורים להיפגש מחר והערב כמובן אני אטול עוד גלולה כרגיל. האם החשש לפגיעה ביעילות גבוהה וזה באמת כ"כ נחוץ להישתמש בקונדום? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמינט והקאות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר10/01/2013אין צורך בהגנה נוספת. לטול גלולה הבאה בזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד משהוא...
חיפאית 1910/01/2013היו לי לא מעט תופעות לוואי חודש שעבר מהגלולות, גם כן הקאה כמה שעות אחרי כדור ראשון, בחילות כמה ימים בעיקר בשעות הבוקר, קצת כאבי ראש ואחד מהם היה חזק, בשבוע השלישי לחפיסה התחילו לי כאבי בטן למטה מלוות בקרקורים, כאבים היו קלים באים והולכים אבל נמשכו כמה ימים ברציפות, הסתיימו ביום הראשון של שבוע ההפסקה. כמובן קיבלתי מחזור ביום הרביעי ולא חשתי כאבים, שזה כמו בכל מחזור רגיל שאין לי אותם.
אם תופעות הלוואי האלה ימשיכו בחפיסה השנייה שהתחלתי, רצוי להיות סגורה על החלפת גלולות או שזה אמור לעבור עם הזמן?
ואם המחזור הבא שלי יקדים או יאחר, מה שהתכוונתי לא יהיה ביום הרביעי כמו פעם שעברה אלא בשלישי או יופיע ביום החמישי או מאוחר יותר עד היום השביעי, יש מה לחשוד?
ועוד משהוא, למקרה שאני אקיא עוד פעם בהמשך החפיסה, אחרי כמה שעות כדאי לי לקחת כדור נוסף כתחליף או לדעת שאני פחות מוגנת מהמקרה ויש להשתמש באמצעי נוסף ולמשך כמה זמן? או אחרי כמה שעות אני יכולה להיות בטוחה שהגלולות כן הספיקו להיספג לדם גם אם הקאתי? אני באמת מבולבלת בנושא הזה וכי קראתי סיפורים שונים באינטרנט.. אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרשולה09/01/2013
שלום, אני לוקחת גלולות קרוב לשנה ועקב כך השיער המיותר בגוף שלי הידלל.
האם הוא יחזור במידה ואפסיק עם הגלולות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/01/2013יכול להיות שכן תלוי מה הסיבה לתשעורת יתר - גנטי או הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שולה10/01/2013נדמה לי שזה גנטי, למה זה משנה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך ללכת לבדוק את השחלות שלך.
חיפאית 1910/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדים מאיבר המיןמישהי09/01/2013
שלום לך ד"ר
מידי פעם, בתקופות מסוימות, כאשר אני נכנסת לשירותים, לאחר שאני עושה פיפי אני מסתכלת לכיוון איבר המין ואני מבחינה באדים שיוצאים מתוכו, ממש כמו אדים שיוצאים מקומקום,אבל בכמות אדירה ממש אדים חמים. אני בחורה מלאה והרגליים שלי שמנות וסוגרות על המפשעה האם ייתכן שבגלל זה זה קורה?
אשמח לקבל את תשובתך המקצועית,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדים מאיבר המין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/01/2013הטמפרטורה בנרתיק היא גבוהה יותר מאשר טמפרטורת הסביבה. וכנראה שגם בגלל ההשתנה הסביבה הפנימית חמה יותר ומכאן האדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!דנה09/01/2013
באמצע הספורט שעשיתי נכנס לי המגן תחתון הדק הקטן עמוק לתוך הנרתיק ונשאב פנימה.
עכשיו אני מרגישה שזה תקוע לי בפנים וזה מפריע לי ואני לא יכולה ללכת.!!!
האם זה מסוכן?
האם המגן תחתון יכול להיתקע לתמיד בתוך הנרתיק?
מה עלי לעשות? האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/01/2013הכניסי אצבע לתוך הנרתיק ושילפי את התחתונית ואם את לא יכולה פני לרופא נשים שיוציא לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה במהלך מחזוראת"א09/01/2013
אני בת 38, אחרי 5 הריונות מתוכם אחד הסתיים בהפלה ספונטנית בשלב מוקדם, שניים בלידות טבעיות, אחד בשאיבה ואחד (האחרון) בקיסרי. (בין כל שני ילדים היה הריון כושל, כלומר היה רצף של שאיבה וכשנתיים אחריה קיסרי).
המחזורים שלי מאז הקיסרי (חוגגים שנתיים), מתאפיינים במחזור של כשלושה ימים, הפסקה של יום יומיים שלושה, והמשך המחזור לעוד יומיים שלושה. בנוסף, הבטן שלי מרגישה נפוחה בימים שלפני מחזור, מה שלא היה לפני ההריון האחרון. מעבר לחוסר הנוחות, רציתי לדעת האם מה שאני מתארת שכיח ורגיל ולחילופין - האם יש דרך לשיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה במהלך מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/01/2013פני לרופא מטפל לעשות הערכה רפואית והורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
את"א10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)