מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרום בתוליןשון28/11/2012
שלום,
יש לי בעיה קצת מביכה..
אתמול אוננתי והחדרתי אצבע לנרתיק תוך כדי,לאחר כמה שעות ראיתי על התחתון כתם חום-אדמדמם כזה.
אני בתולה,האם יכול להיות שקרעתי את קרום הבתולים? איך אני יכולה לדעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
שון28/11/2012סיימתי את המחזור לפני שבוע וחצי,הוא סדיר ואני לא על גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2012יכול להיוצר קרע קטן וזה סיבת הדימום סביר להניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם גדולאלכס28/11/2012
שלום, היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד בהקשר אחר לגמרי והבודקת הבחינה במקרה שהרחם שלי גדול. אני ארבעה וחצי חודשים אחרי הלידה, עברתי בדיקה אחרי משכב הלידה, הרופא שבדק אותי עשה את זה בתוך כמה שניות ומיהר להודיע לי שהכל בסדר. הרגשתי שהוא זילזל.
האם זאת תופעה מוכרת? האם הייתה כאן רשלנות רפואית? האם הרחם שלי עלול להיפגע? זה דחוף או שיכול לחכות? התור הכי קרוב לרופא נשים שמצאתי הוא בעוד שבועיים ולכן אני מתייעצת בכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם גדול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2012יש סיבות רבות לרחם מוגדל. יכול להיות שגדל במהלך החודשים האחרונים גם כן
את בהיחלט יכולה לחכות לעוד שבועיים עד לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אלכס09/12/2012התור עוד כמה ימים אבל רציתי לשאול בכל זאת,לפעמים כשאני נושמת אני מרגישה איזשהו איבר נוגע בצלעות, האם ייתכן שזה הרחם והוא עדיין כל כך גדול? הבנתי שהוא צריך לחזור אחרי 6 שבועות לגודל הטבעי! והבטן שלי עדיין מאד בולטת.
סתם לידע כללי, מאיזה סיבות הרחם יכול להתכווץ והאם זה יכול להצביע על סיכון בהריון עתידי או משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורנוקס-דלקת פטרייתיתספ28/11/2012
היי,
הייתי אצל רופאת הנשים שלי והיא נתנה לי כדורי ספורנוקס (2 בבוקר על בטן מלאה, שניים בערב של אותו יום על בטן מלאה) לאחר שגילתה שיש לי דלקת.
העניין הוא שלקחתי את הכדורים, וכרגע המחזור שלי מתעכב - אני לא על גלולות והמחזור שלי מאוד סדיר. מקיימת יחסי מין עם אמצעי מניעה. רציתי לדעת מה הסיכוי שהמחזור מתעכב עקב הכדורים??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורנוקס-דלקת פטרייתית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2012לא קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה גלולותשני28/11/2012
לאחר שאני מסיימת 21 גלולות לאחר כמה ימים אני צריכה לקחת שוב גלולות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/20127 ימי הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה7 ימי הפסקה ו-8 תתחילי חפיסה חדשה
דניאל29/11/2012יש פה הוראות מפורטות לגבי איך נוטלים את כל הגלולות: אתר gloolot
אלא אם כן יש לך גלולות שיש בהן כמה כדורי דמה, יש גם כאלה ואז המצב הוא אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת תשובהסיון28/11/2012
אני מבינה שהסבירות להיכנס להריון בזמן הנקה היא נמוכה אך אפשרית. שאלתי היא איך אדע מתי אני מבייצת אם עדיין לא קיבלתי מחזור (חצי שנה אחרי לידה)? האם עלי לבדוק באופן סיזיפי כל יום ע"י בדיקות ביוץ שיש בחנויות הפארם או שישנה דרך אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת תשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2012אין דרך אחרת למעט בדיקת חום בכל בקר אך מומלץ להשתמש באמצעי מניעה אם את רוצה למנוע הריון כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע טבורי בעקבות הריוןנעם28/11/2012
שלום,
יש לי בקע טבורי בעקבות ההריון השני שלי. אני כרגע שבוע אחרי הפלה בשבוע 13 בשל הפסקת התפתחות העובר. במהלך ההריון הזה חזר להפריע לי הבקע הטבורי, וכעת, כשבוע אחרי ההפלה, הבקע עדיין מפריע לי (אם כי כמובן שכבר שום דבר לא לוחץ עליו, כי כבר אין הריון), וממש גורם לי לכאבים. האם ראוי לפנות לייעוץ? האם יש מה לעשות או שלא יטפלו במקרה קל כזה? האם הגיוני שעדיין כואב בגלל ההריון שנפל?
ושאלה נוספת - אני פוליציסטית. האם ידוע על היווצרות ציסטות בשחלות בעקבות הפלה? אני מרגישה גם כאבים בבטן התחתונה, בעיקר בצד ימין, ותוהה אם מדובר בציסטות. בעברי שני torsion, ולכן חוששת. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע טבורי בעקבות הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2012בקע טבורי פונים להתיעצות לרופא נשים
לגבי חששמ לציסטות שחלתיות פני לרופא נשים לבגצוע אוטראסאונד ולבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין מחזורשירה27/11/2012
שלום אני בת 39 + ילד אחד.
בחודש האחרון לא קיבלתי מחזור. תמיד מקבלת מחזור באופן סדיר. בזמן שבו הייתי אמורה לקבל היה לי כאב בבטן התחתונה +כאב בחזה. עשיתי בדיקת דם שהראתה תוצאה שלילית להריון. מה יכולה להיות הסיבה?
תודה, שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירה28/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2012יכולות להיות הרבה סיבות רפואיות או נפשיות. פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמוריה27/11/2012
אני נוטלת גלולת YAZ ומשלשלת 3 ימים לא קראתי את ההוראות ולקחתי את הגלולות כרגיל ואני כבר בגלולה מספר 22 ורודה. מה לעשות? לעבור ללבנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/11/2012לסיים את החפיסה, גם להשתמש בקונדום, ולהתחיל את החפיסה החדשה בצורה נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של שבועיים עם התקןמיטל27/11/2012
שלום רב, אני בת 41, יש לי התקן ללא הורמונים ואני מקבלת מחזור בקביעות כל 3-4 שבועות. לראשונה יש לי איחור של שבועיים. ביצעתי בדיקת הריון השבוע שיצאה שלילית. מה זה יכול להיות ?? אני קצת בלחץ...
תודה רבה, מיטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של שבועיים עם התקן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/11/2012את זקוקה לבדיקת אולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת התקן
סימה28/11/2012הוצאתי את ההתקן לאחר שנתיים על מנת להרות . האם יש צורך בהמתנה של כמה שבועות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בפוביסמתעניינת27/11/2012
שלום. לפני כחצי שנה עברתי תאונה ונשברה לי עצם הפוביס. השבר התאחה לבד ולא הזדקקתי לטיפול מיוחד. האם ניתן לקיים יחסים? זה עוד מוקדם? יש לציין שהאזור לא רגיש במיוחד. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בפוביס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2012בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דםלינוי27/11/2012
היי, שמי הילה ואני בת 23.
אני נוטלת גלולות ולפני כשבוע סיימתי מחזור. מזה כיומיים התחיל להופיע לי
הפרשות דם.
רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך.?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות דם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/11/2012אולי פיספסת גלולה? אולי נטלת גלולה לא בשעה קבועה? האם נטלת אנטיביוטיקה? כל זה עלול לגרום לדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות דם
לינוי27/11/2012כן, פספסתי את הגלולה הראשונה לאחר המחזור. בנוסף נטלתי אנטיביוטיקה נגד דלקת ריאות. אז זה טבעי הדימום הנ״ל או שיש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות דם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/11/2012כן, זה קורה. אני לא חושב שיש סיבה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהמיכל27/11/2012
כבר פעמיים קיבלתי טיפול לקנדידה(בהפרש של חצי שנה). כנראה ששוב זה חזר לי כי אני סובלת שוב מגרד... האם אקבל שוב אותו טיפול (משחה+נרות וגינליות+3 כדורים)או שיש דרך אחרת להיפטר מכך.
(אני משתדלת לשמור על תזונה נכונה ואיני יודעת מדוע זה שוב חזר)
ובנוסף אני לוקחת תוסף ביו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/11/2012אנו לא מטפלים דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחםק27/11/2012
היי ד"ר,
עברתי הפלה בשבוע ה10, חיכיתי מחזור ונכנסתי להריון. כיום אני שבוע 4+5 .
גיליתי את ההריון בבדיקה ביתית יומיים לפני קבלת המחזור. ההריון הזה מוזר לי, לא היו כאבי מתיחה של הרחם( שהיו לי בכל ההריונות שלי סכ"ה 3) ויש לי כאב בטן בצד שמאל וגם יש לי כאב בגב בצד שמאל. ערכתי היום בדיקה ביתית שוב ( אמנם לא שתן של בוקר ובדיקה של יצרן אחר) ויצא לי קו עדיין חלש ולא קו חזק. הכאבים לא עוברים (ואין לי כאבים בדר"כ)ואני חוששת שיש לי הריון מחוץ לרחם. מתי אפשר לאבחן את זה?מתי אפשר לראות בUS, כי אני לא רוצה ללכת סתם לרופא. היו לי 2 בדיקות בטא אז עשיתי היום בבוקר בדיקה אחת(אין תוצאות עדיין). לפני שנה וחצי עברתי ניתוח אפנדיציט( שהסתבך וגרר אחריו ניתוח נוסף כי נגרמה לי חסימת מעיים) וקראתי שניתוח בטן שהסתבך זה גם גורם סיכון להריון מחוץ לרחם. האם בשבוע קטן כמו שלי( 4+5) יש תסמינים כלשהם להריון מחוץ לרחם?
אני ממש עצובה ומפוחדת....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ?אני ממש מודאגת
קרן27/11/2012והכאבים לא עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי את תוצאות הבטא-850
ק28/11/2012ועדיין יש לי כאבים בצד שמאל+בגב.
אם לא ענו לי אני מניחה שהכל בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי את תוצאות הבטא-850 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2012אין אפשרות לתת לך תשובה ללא בדיקה אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה ופוסטינוראריאל27/11/2012
ביום חמישי פספסתי גלולה (דיאנה) שהיא התשיעית בחפיסה.
אתמול בערב קיימתי יחסי מין ובהתחלה שכחתי שיש צורך בקונדום, ממש מהר (לפני שהסתיימה החדירה) נזכרתי ובן זוגי שם קונדום. אני לא בטוחה אם עליי לקחת פוסטינור, משום שלא הייתה שפיכה.. ובכל זאת חוששת שאולי היה קצת ואני עלולה להרות.
מה צריך לעשות? תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובות, אני ממש לחוצה
אריאל28/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספוס גלולה ופוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2012סבירות להריון מאוד מאוד נמוכה אבל אם את רוצה להיות בטוחה לגמרי קחי פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר סיכה וכניסה להריוןטלטל27/11/2012
בוקר טוב ,
בעלי ואני משתמשים בחומר סיכה LOVE GEL
האם יכול להיות שזה מקטין סיכוי לךהכנס להריון ?
פתאום חשבתי על זה שזה יכול לדלל את כמו הזרע ?
אם אכן- האם יש שיטה לסיכוך שלא תשפיע על סיכויי הכניסה להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר סיכה וכניסה להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012בעקרון אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)