מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימתי חפיסת גלולות ולא קיבלתי מחזורדניאל13/09/2012
היי, אמי בת 18 התחלתי ליטול גלולות מסוג פליים לפני כשלושה חודשים זאת אומרת שעכשיו סיימתי את החפיסה השלישית. בכל פעם שסיימתי חפיסה קיבלתי מחזור ביום שלמחרת זאת אומרת אם הגלולה האחרונה היא ביום שלישי אז ברביעי כבר הופיע דימום. אני לוקחת את הגלולה באותה השעה בדיוק אולי לפעמים חצי שעה או שעה לפני.. לעולם לא פיספסתי גלולה! אני וחבר שלי עוד לא קיימנו יחסי מין מלאים שנינו עוד בתולים הכי הרבה שיצא לנו לעשות זה ששני אברי המין שלנו היו קרובים לחדירה כשהם צמודים אך ללא חדירה וללא גמירה. המחזור לא מגיע וזה מעצבן כרגע זה איחור של יום.. יכול להיות שזה קשור למשקל שלי? לאחרונה ירדתי במשקל בלי לשים לב ואני תת משקל חמור אני מתחילה דיאטת השמנה אבל זה מוזר כי המחזור הקודן והקודמים לו קיבלתי בזמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימתי חפיסת גלולות ולא קיבלתי מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/09/2012בהחלט יכול להיות קשור לשינויים במשקל, פני לרופא נשים שלך
בינתיים המשיכי לקחת את הגלולות כרגיל גם אם לא קבלת מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות הרמונטדנה13/09/2012
שלום רב. אני בת 20, לא מעשנת. כבר שנתיים שאני לוקחת גלולות הרמונט. בגלל שעד לאחרונה לא היו לי פרטנרים יציבים הייתי משתמשת גם בקונדום וגם נוטלת גלולות כדי למנוע בעיה של "פאנצ'ר". בגלל שזה היה רק גיבוי היו מקרים שהייתי שוכחת גלולה או אפילו, לפני 4 חודשים, נטלתי בטעות גלולה פעמיים באותו היום. היום כבר אני עם בן זוג קבוע, יציב, שנינו אחרי בדיקת איידס שלילית ורוצים סוף סוף לקיים יחסי מין בלי קונדום. אתמול, את הגלולה הרביעית שלי, נטלתי כרגיל ובטעות בבוקר לקחתי אחת נוספת (בהפרש של 10 שעות, משום מה חשבתי ששכחתי. יש לי מספר שאלות:
1. האם להמשיך עם הגלולות כרגיל?
2. האם יש בנטילת שתי הגלולות סכנה ליצירת קריש דם?
3. אם כבר לקחתי לפני ארבעה חודשים שתי גלולות, האם יש סיכוי שנוצר קריש דם ושאני מלבה אותו עם הגלולה הנוספת שלקחתי היום?
4. האם ישנן תופעות לוודאי לנטילת שתי גלולות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות הרמונט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/09/2012אין בעיה אם לקחת חד פעמי שתי גלולות, אם יש מקרים של שיכחה חישבי אולי לעבור למדבקה שבועים או טבעת נרתיקית שמחדירים אחת לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה במחזור..רחלי12/09/2012
רק התחלתי חפיסת גלולות וכבר קיבלתי פעם שניה החודש מחזור שכבר לפני שבוע סיימתי איך זה יכול להיות ומה התסמינים לזה? רק עם אפשר תשובה מהירה תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה במחזור.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/09/2012בחודשים הראשונים ללקיחת גלולות יכול להיות דימומים לא סדירים, חכי חודשיים זה לא מהווה בעיה אלא רק טירדה.
אם יש חשש להריון עשי בדיקת שתן לשלול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה, מחזור והריוןשי11/09/2012
שלום,
ילדתי לפני שנה וחמישה חודשים. אני עדיין מניקה, אבל עדיין לא קבלתי מחזור.
האם זה תקין שזה כל כך הרבה זמן ?
(בהריון הראשון קבלתי מחזור אחרי שנה, למרות שהנקתי שנה וחצי)
האם אני יכולה להיכנס להריון שאין לי מחזור ?
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בזמן הנקה ובלי מחזור
שי20/09/2012למה לא עונים לשאלה שלי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה-11/09/2012
שלום,
האם כאשר יש פטריה אפשר לקיים יחסי מין? האם זה עלול להחמיר אותה או להדביק את בן הזוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/09/2012עדיף להמנע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה- בבקשה תענואסנת11/09/2012
שלום,
התחלתי להשתמש בגלולות למניעת הריון וכעת אני רוצה להחליף אותן במדבקות,
האם אני יכולה לעשות את המעבר באמצע? כלומר כעבור שבוע של שימוש בגלולות לעבור למדבקה למרות שלא הייתה הפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה- בבקשה תענו - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/09/2012רק לאחר סיום החפיסה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך את הגלולות
לילי12/09/2012לא כדאי להפסיק באמצע צריך להמשיך עד הסוף. אני בדיוק עשיתי את המעבר ההפוך, ממדבקה לגלולות פמינט כי יותר נוח פשוט לקחת גלולה, המדבקה לא הייתה לי נוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורמילה10/09/2012
שלום יש לי איחור במחזור ולאחר בדיקה וגינלית ובדיקת דם הרופאה ראתה שאין הריון נתנה לי כדורים לזרז את המחזור , ואני צריכה לקחת פעמיים ביום במשך שבוע, מתי בדיוק צריך המחזור להופיע כדי שלא יהיו לי הפתעות שאני מחוץ לבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/09/2012בסמוך לסיום נטילת הכדורים פרק זמן של ימים בודדים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת נובה רינג הפרשות חומותאנונימי10/09/2012
שלום!
החודש התחלתי להשתמש לראשונה בטבעת נובה רינג, במהלך כל המחזור ראיתי שיש לי הפרשות חומות..
חשבתי שזה יפסיק עם המחזור, אבל עכשיו אחרי כמה ימים אחרי שסיימתי את המחזור, אני רואה שעדיין יש לי קצת הפרשות חומות..
האם זה תקין עם הנובה רינג? יכול להיות שזה קורה רק בחודש-חודשיים הראשונים? או שזה יכול להיות ככה תמיד כל עוד אני משתמשת בנובה רינג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתחננת!!! בבקשה תענו לי!!!
אנונימי13/09/2012זה קצת מבאס שתמיד מדלגים דווקא על ההודעות שלי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה רק על ההודעה שלי מדלגים?
אנונימי14/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא רק על שלך.. לצערי על של הרבה
מודאגת!14/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות - תגובה
ד''ר יואב פלד14/09/2012זה רק בחודש הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית לפטריהשוש10/09/2012
עשיתי בדיקת תרבית לפטריה ושלוש שעות לפני הבדיקה מרחתי "טבעקוטן"
רציתי לשאול האם הבדיקה פסולה? הייתי צריכה לנקות את המשחה לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??
שוש11/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור - דחוף!!!עמית10/09/2012
שלום רב,
לפני כשבוע קיימתי יחסים ללא הגנה יום למחר נטלתי כדור פוסטינור.
אתמול עשיתי את הטעות שוב וקיימתי יחסים ללא הגנה. האם יש צורך בנטילה חוזרת של כדור פוסטינור? או שמא הכדור שנטלתי שבוע קודם לכן עדיין משפיע?
לתשובה מהירה אודה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בנטילה של כדור נוסף בהקדם,
הדס10/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שאני מבינה
תמר11/09/2012בהוראות שימוש שקראתי באריזה של נורלבושלקחתי בזמנו (שזה בדיוק אותם חומרים) שלוקחים רק פעם אחת (בפעם שהיתה לכם פנצ'ר) וזהו! אחרי זה את אמורה להמשיך עם הגלולות. כל אחת יכולה להגיב אחרת כי זה מאוד משתנה אבל יכול להופיע דימום לפעמים. כדאי להתייעץ עם רופא נשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור - דחוף!!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/09/2012הפוסטינור הינו מוצמא אחרון לא מקובל ליטול אותו יום אחר יום
לדעתי יש לפנות בהקדם לרופא נשים לצורך ייעות באשר לאמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה ושלשוליםרוני10/09/2012
שלום
הייתי אצל הרופא , לאחר מספר פעמים אפילו שבדיקות המעבדה יצאה "פלורה רגילה"
הוא טען שיש לי קנדידה, נתן לי נרות ופרוביוטיק-ויגינאלי למשך 4 חודשים
והמליץ לי לקרוא באינטרט על התופעה ושאשנה תזונה.
במשך 3 שבועות הייתה בדיאטה של-ללא קמח לבן, ללא שמרים וללא סוכר.
הרגשתי שעזר לי לגירודים והפרשות
אך הייתי חלשה ללא סוכר והיה לי שלשולים רגילים כל יום ולא צואה רגילה.
שבוע ה4- התחלתי לאכול קצת סוכרים , אך לא שילבתי בזה קמח לבן או שמרים,
אלא רק פירות וקצת שוקולד רגיל, מעבר לכך המשכתי בדיאטה
המשיכו השלשולים כרגיל.
לפני מספר ימים- התחילו לי שלשול מימי
יש לי עבר עם שלשולים וכאבי בטן באמצעות קיבה רגישה, אך למשך השנה האחרונה לא היה שלשולים כרונים,
יש לי מספר שאלות:
2. אני לוקחת גלולות- אני בטוחה שהשלשולים מורידים את תפקודה, להפסיק גלולות?
3. האם השלשולים יכולים להרוג את הקנדידה בבטן ובנרתיק?
4. אם שלשולים האלו לא בריאים, יש דרך חלופין להיפטר מהקנדיקה מאשר הדיאטה הנ"ל?
אודה לתשובה,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
רוני11/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא קצת חוצפה שאתם בוררים בשאלות?
רוני12/09/2012לפחות תרשמו שאתם לא מעוניינים לענות, אבל להתעלם? זה אמור להיות פורום לשאלות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית לפטריהשוש09/09/2012
היום עשיתי בדיקת תרבית לפטריה ושלוש שעות לפני הבדיקה מרחתי "טבעקוטן"
רציתי לשאול האם הבדיקה פסולה? הייתי צריכה לנקות את המשחה לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה זה דחוף
שוש10/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים אחרי לידה109/09/2012
שלום,
אני כמעט חודש אחרי לידה (רגילה ולא קיסרי).
לאחר קיום יחסים התחיל לי דימום וכאבים (כמו כאבי מחזור).
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים אחרי לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/09/2012רצוי להבדק ע"י רופא הנשים
כאבים זה לא דבר נורמאלי אף פעם ולכן תמיד רצוי לשלול בעייה מכול סוג שהוא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם בבקשה!הדס09/09/2012
נטלתי גלולות במשך 21 ימים לאחר מכן מחזור בן שבוע ימים ואז היו לי 4 ימים נקיים ולאחר מכן התחילו לי דימומים קלים בכמות של הפרשה יש לציין שנותרתי בלי מרשם ולא הייתה לי אפשרות להמשיך להשיג מרשם בימים האלו האם יכול להיות שהדימומים בעקבות זה ששתיתי גלולות חודש אחד ואז הפסקתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובתכם בבקשה!!!
הדס10/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה הורמונליתמיכל09/09/2012
אני בת 23 ולפני כחודש וחצי החלו להופיע לי פצעים רבים על הפנים בעיקר בסנטר וסביב הפה. לפני שזה התחיל הפנים שלי היו חלקות לחלוטין ואני מאוד מקפידה על נקיון הפנים וביקורים אצל הקוסמטיקאית. הייתי אצל רופא עור שפשוט דחף לי רואקוטן והגבתי לזה מאוד לא טוב למרות שהיה מדובר במינון מאוד נמוך. עכשיו אני נמצאת במצב חמור הרבה יותר ממש שהתחלתי ומעבר לכך שמעתי שרואקוטן לא באמת יעזור לי אם מדובר בבעיה הורמונלית כמו שיש לי. האם להמשיך לקחת רואקוטן במינון נמוך עוד יותר כמו שרופא העור שלי ממליץ? ואיך אפשר לגלות ממה נובע חוסר האיזון ההורמונלי? אני מרגישה שאני רק מתעסקת בסימפטום של הפצעים אבל אולי שזה מעיד על בעיה אחרת... לפני כשבוע גם התחלתי לקחת אסטל. כמה זמן לוקח לזה עד שזה מתחיל להשפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה הורמונלית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/09/2012לא ניתן לייעץ ללא בדיקה
רצוי להיוועץ ברופא נשים מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)