מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלהכ19/09/2012
שלום רופאים יקרים.
תבורכו על השירות המועיל.
אני לאחר הפלה טבעית. לאט לאט הרחם התרוקן וכיום 5 ימים כבר ללא דימום ובטא שהגיעה ל 7. האם צפוי ביוץ? האם ייתכן הריון לאחר דימום כתוצאה מהפלה או שביוץ יתרחש רק לאחר מחזור רגיל?
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
אני20/09/2012דילגתם עלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה וגירודאמי19/09/2012
שלום,
אני בת 23 , בתולה, ולאחרונה יש לי צריבות וגרד באיבר המין.בעיקר חיצוני.
אין לי חיידק או פטריה ע"פ הרופאת נשים.
ממה זה עוד יכול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה וגירוד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/09/2012יכול להיות שינויים בעור או אלרגיה לסבונים, תחתוניות ועוד
התיעצי עם רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק בנרתיקאמי19/09/2012
היי
התגלה לי חיידק סטרפטוקוק בנרתיק (במשטח שנלקח ) ונאמר לי שזה לא דורש טיפול.
האם זה הגיוני?כי לפי מה שידוע לי זה דורש אנטיביוטיקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/09/2012הסיבה היחידה לטפל בסטרפטוקוקוס היא אם את לקראת לידה או אם החיידק גורם להפרשות גרד או תלונות נרתיקיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים עם מירנה חדשה ומיומותאשה19/09/2012
שלום רב. לפני כארבעה חודשים התקינו לי מירנה חדשה לאחר הוצאת הישנה (באותו היום). ביממה הראשונה היו לי דימומים מאד חזקים ויצאו לי גושים. לאחר פחות מיממה זה נחלש אך לא נפסק. מאז, משך ארבעה חודשים יש לי דימומים כמעט ללא הפסקה ובאופן לא מחזורי. הייתי כמה פעמים אצל הרופאה אשר בדקה שוב ב US ואמרה שהמירנה יושבת במקום, נתנה לי פעם אחת כדורים לסידור הפרוגסטרון (לא זוכרת את השם) כאשר במהלך הלקיחה הפסיק הדימום והפיע לאחר שלקחתי את כל המינון. למרות זאת הדימומים ממשיכים כאשר איני יודעת מתי אני במחזור ומתי לא, כמעט כל יום יש משהו. לעיתים דימומים חזקים כמו במחזור רגיל ולעיתים רק הכתמה. ישנם ימים שאין בהם כלום. לפני 10 ימים הייתי אצלה שוב, היא שלחה אותי לבדיקות שיצאו כך:
TSH 1.48
LH-Luteinizing Hormone 2.2
FSH 6
Estradiol (E2) 157
Progesterone 28.5
באותו היום שהייתי אצלה נפסק הדימום לאחר דימום של שבוע כמו מחזור, ולאחר שבוע (היום) שוב התחיל. שוב דימום ולא רק הכתמה.
לציין שיש לי מיומות ואני בת 45 לאחר 4 לידות והפלה אחת (לפני 15 שנה).
מהבדיקות אני מבינה שכאשר הן נלקחו (לפני 10 ימים) הייתי בשלב שאחרי מחזור ולפני ביוץ (אבל אולי אני לא מבינה נכון).
האם תוכלו לומר לי מה פירוש הדבר והאם יש לעשות בדיקה או טיפול כלשהו?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים עם מירנה חדשה ומיומות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012בחצי שנה ראשונה להחדרת מירנה יכול להיות דימומים קשים ולא סדירים ולכן מציעה לך המתין בסבלנות עם כל הטירדה שבדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאוד על תשובתך
אשה19/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה או לאשרה19/09/2012
אימי אישה שכבר לא מקבלת מחזור 4שנים בחודשים התחילה ליסבול מהפרשות ואפילו הפרשה דמית וכתם דם שקרה לה כ3פעמים לאחר מתן שתן היתה בבדיקה נאמר לה שהכל תקין אני הבת שלה ומודאגת שכך נאמר לה היתכן או שבאמת זה יכול ליקרות בלי שום בעיה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה או לא - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012קשה לענות לך מבלי בדוק את אימך. אם עשו לה בדיקת אולטראסאונד בדיקה גינקולוגית בדיקת פאפ ואולי גם דגימת רירית רחם אז אפשר להרגע.ורק לעקוב אחריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות עצלניות ורירית רחם עבהמונירה19/09/2012
אני בת 33 יש לי בת שש שנים ותאומות בנות 3
אתמול הייתי אצל רופא הנשים והוא אמר לי שרירית הרחם עבה ויש לי שחלות עצלניות ואין לי בכל חודש ביוץ.
רציתי לציין שנכנסתי להריון בבת הראשונה ובתאומים בלי שום טיפול מאף רופא היה לי הריון טבעי ואני מקבלת מחזור סדיר .
איך זה יכול להיות שיש לי מחזור סדיר ושחלות עצלניות
הוא אמר שאחזור לביקור נוסף לאחר קבלת המחזור על מנת שיבדוק עוד פעם ויש סיכוי שיתן לי בדיקת הירוסקופיה
הוא אמר שיכול להיות שזאת בעיה הרמונלית
האם הוא צודק יש משהוא מפחיד בעניין
נא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות עצלניות ורירית רחם עבה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012חשוב שתבואי לבדיקת אולטראסאונד מיד לאחר המחזור ואז הוא יראה במדויק את עובי הרירית ויכול להיות שהכל יסתדר ויהיה תקין כך שאין טעם כבר לעשות ספקולציות ולהלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילת מדבקה למניעת הריוןמודאגת18/09/2012
שלום ,
לפני כשבוע ( ביום רביעי) נפלה לי המדבקה . לא היה ברשותי עוד מדבקות ולכן לא יכולתי להדביק . ביום שבת הייתי אמורה להוריד את אותה המדבקה ולחכות לוסת . לכן לא הדבקתי מדבקה נוספת מאז נפילתה וחיכיתי לוסת. קיבלתי וסת שנמשכה יומיים בלבד . יש לציין שלא קיימתי יחסים מאז שנפלה המדבקה. שאלתי היא מה לעשות עכשיו? לקנות מדבקות ולשים מיד ובכך להחליף את יום החלפת המדבקה או לחכות לוסת הבאה או דבר אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
מודאגת19/09/2012תיקון : המחזור הוא כרגיל , לא רק יומיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפילת מדבקה למניעת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012אפ הפסקת כמה ימים בלי מדבקה נצלי זאת לשבוע הפסקה ואז הדביקי ביום השמיני מדבקה חדשה והתחילי את הספירה מחדש. אם לא מסתדר עשי החודש הפסקה הוסיפי קונדומים והדביקי את הבאה ביום הראשון של הוסת שתגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה התפוצצה לענות מהר בבקשהבנצי18/09/2012
ציסטה ליד העוזן התפוצצה ויצא מוגלה עם דם וזה מאוד כואב מה לעשות זה קרה אחשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה התפוצצה לענות מהר בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012הגגעת לפורום לא מתאים כיתבי לפורום אף אוזן גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בנרתיקאיילת18/09/2012
שלום,
אני התחלתי לקחת גלולות 'יסמין' לפני מספר חודשים (כעת בחפיסה 4) בהתחלה הגלולות עשו לי בחילות שכתוצאה מכך הקאתי מספר פעמים, מצב רוח דכאוני וחוסר תיאבון לא ייחסתי חשיבות לדבר...אך כעת בחפיסה הרביעית נוספו לתופעות אלו כאבי ראש, סחרחורות,ויובש בנרתיק שמלווה בגירוד. לאחר קיום יחסים הופיע לי דם אשר לפי דעתי נגרם מהיובש אשר הוביל לפצע...הדבר מלווה בכאבים פנימיים רבים ובגירוד מציק..התור הקרוב לרופא הנשים הוא לעוד הרבה זמן דבר שכבר לא יהיה רלוונטי כי זה דחוף לי עכשיו. אשמח לתשובה כיצד עליי לטפל בפצע...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012אם הקרע נוצר לאחר קיום יחסי מין מרחי יום יום שמן שקדים ועסי טוב את אזור החתך אחרי מקלחת. דאגי לסיכוך טוב עם שמן (אם אינך משתמשת בקונדומים)לפני חדירה ואחרי החדירה מרחי משחת ויטמרפן או משחה להצלת העור של מורז - שני אלו מרפאים חתכים במהירות וביעילות
אל תווצרי על הביקור אצל הרופאה יכול להיות שצריך להחליף גלולות או להוסיף משחה אסטרוגנית מקומית כדי למנוע את היובש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת והפסקת גלולותרותם18/09/2012
שלום,
האם כל פעם שאני רוצה להתחיל שוב גלולות אני צריכה להפגש עם רופא?
ואם אני מפסיקה, האם יש מינימום זמן שצריך לעבור לפני שאני מתחילה שוב?
שאלה נוספת, אני נוסעת לחו"ל ואמורה לקבל מחזור במהלך השהייה שם , אם אני אתחיל חפיסה נוספת כדי למנוע מחזור האם אני חייבת לסיים את כולה או שאוכל להפסיק באמצע ולהתחיל מחדש אחרי המחזור?
המון תודה,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת והפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012כדי לקבל מרשם לגלולות את צריכה לעבודר דרך רופא נשים
את יכולה לצרף שתי חפיסות ביחד כדי למנוע מחזור אך להתחיל את הגלולות ביום הראשון של המחזור כדי שתהינה מיד בטוחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןאור18/09/2012
אני נוטלת גלולות מעל שנתיים. מזה חודשיים שאני לא מקבלת מחזור, אני מקיימת יחסים מלאים ולא משתמשת באמצעי מניעה (מלבד הגלולות).אני חוששת להריון אך עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית.
אני מודאגת מאד!!
מה עלי לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012יכול להיות בשמוש ממושך של גלולות שרירית הרחם הופכת להיות מאוד דקה ולכן לא מדממת בשבוע הפסקה. האפשרויות הן להוסיף אסטרוגן לשבוע או להחליף גלולות. אם התופעה תחזור על עצמה פני לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעהקרן18/09/2012
שלום.. אני בת 22 בתקופה האחרונה התחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי..
לא השתמשתי אף פעם באמצעי מניעה ולכן אני לא יודעת במה עדיף להשתמד.. העיניין הוא שאני מאוד מפחדת מהשמנה ומסיבוכים בעתיד
אשמח לדעת איזה מאמצעי המניעה עדיפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה
שלי19/09/2012אם את מקיימת יחסי מין עם פרטנר קבוע אז כדאי ששניכם תלכו להבדק ואז תוכלי להשתמש בגלולות (אני על גלולות כבר כמה שנים), לדעתי זה אמצעי המניעה הכי נוח ומה שאני אוהבת בו זה שאני לא צריכה לסמוך על אףאחד , אלא רק על עצמי. אם מדובר בקיום יחסים עם מישהו לא קבוע, אז מן הסתם שימוש בקונדום הכרחי כמונע מחלות.
לגבי הגלולות , כדאי שתקבעי תור אצל רופא נשים, יש היום גלולות שמתאימות במיוחד לנשים שמתחילות לקחת ועם מינון נמוך של הורמונים, כמו פליים למשל, כך שיש כמה שפחות תופעות לוואי.
בקשר להשמנה, לגבי גלולות קראתי שזה סתם מיתוס..אני בכל אופן לא עליתי אפילו קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012כמובן קונדומים בהתחלה כדי למנוע מחלות מין ולא רק הריונות. פני לרופא הנשים שלך שיתאים לך אמצעי מניעה. בבחורות צעירות שמעולם לא ילדו אפשר להתאים גלולות טבעת לנרתיק או מדבקה, המגוון עצום ואפשר לדאוג שלא תשמיני ושלא יהיו לך תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתחיל לקחת גלולותלנה18/09/2012
היי,הייתי לוקחת גלולות לפני יותר מחצי שנה והפסקתי.
עכשיו אני מעוניינת לחזור לקחת ,הבעיה שהמחזור שלי ממש לא סדיר ואני מחכה כבר 3 חודשים להתחיל חפיסה והמחזור לא מגיע.האם אני יכולה להתחיל לקחת חפיסה מבלי לחכות למחזור (עשיתי בדיקת הריון והיא שלילית,לפני שלקחתי גלולות המחזור שלי גם היה במצב דומה ולא סדיר בכלל)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל לקחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012הכי רצוי זה לפנות לרופא ולקבל כדורים לזרוז המחזור ואז ביום הראשון את מתחילה חפיסת גלולות ואת מוגנת מיד אחרת תצטרכי להוסיף קונדומים לפחות לשבועיים ראשונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוריעל18/09/2012
שלום,
חזתי לקחת גלולות גינרה לאחר מס שנות הפסקה. לקחתי את הגלולה הראשונה כאשר הופיע לראשונה דימום. הדימום אצלי בשלושת הימים הראשונים חלש מאוד ומופיע פעם או פעמיים ביום. אולי דימוםמכזה נחשב מוקדם מדי ללקיחת הגלולה הראשונה? כי אני בגלולה החמישית ולא קיבלתי עדיין מחזור, ואפילו הדימום החלש נפסק. מה קורה אצלי? המחזור יופיע בקרוב? האם המצב תקין? חשוב לי לציין שאינני יכולה לגשת לרופ כי אני בחו"ל. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012המשיכי את הגלולות כסדרן והתעלמי מכך שהדימום לא הגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
יעל29/09/2012התיכנון היה לקחת שתי חבילות ברצף . האם זה עדיין אפשרי?האם זה כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בפותליאת18/09/2012
שלום,
בימים האחרונים התחיל לי גירוד באיזור הפות, ותחושה של צריבה כשנוגעים בשפתיים החיצוניות.
בהתחלה חששתי שמדובר בהרפס משום שלחבר שלי יש פצע בפה (למרות שנזהרנו והוא לא נישק אותי בזמן המחלה), אבל מהסתכלות בעזרת מראה אני לא רואה פצעים כלשהם.
בגלל החג יש לי תור לרופא רק בעוד מספר ימים.
האם יש טיפול כלשהו שאני יכולה להשתמש בו בינתיים? יש לי בבית משחת אגיסטן שקיבלתי מהרופא לטיפול בפטרייה לפני מספר חודשים. כדאי למרוח אותה?
בנוסף, האם ניתן לקיים יחסי מין בזמן שהגירוד קיים?
אציין שהגירוד לא נוראי או מציק בצורה בלתי נסבלת. בעיקר מ]פריע לי התחושה של הצריבה (רק במגע).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/09/2012מירחי משחת אגיסטן עד שתגיעי לבדיקת הרופא ואל תקיימי יחסי מין כל עוד יש גירודים אחרת המצב יכול להחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)