מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת היריוןאתי03/09/2012
שלום,
שמעתי שיש ערכה ביתית בדיקת היריון לאחר 3 ימי קיום יחסי מין,
האם זה נכון? ואיך קוראים לבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת היריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/09/2012לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינסדניאלה03/09/2012
שלום,
יש לי בן זוג קבועה כרב שנתיים
עברתי מהרמונט למינס (ואני נוטלת אותה כבר חפיסה שלישית) במהלך החודש חשתי בגרד קל בפתח הנרתיק. הרופא ראה אודם קל ונתן דקטקורט קרם ל 5 ימים פעמיים ביום. לפעמים עדין מורגש, אך לא משהו קריטי ומציק.
בעבר על גרד קשה ואדמומיות נתנו לי פלוקנול+ הקרם.
האם זה ייתכן בגלל הגלולות המינס?
הרופא בנתיים לא רוצה להחליף גלולה.
מה לעשות.. ?.
לפעמים כדאי להתעלם אוללי זה רק בראש :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/09/2012לא צריך להיות יותר דלקות בנרתיק כתוצאה ממינס, המשיכי את הגלולות וחיזרי לרופא להמשך טיפול אם הגרד ימשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעוריסמין03/09/2012
שלום,
אני בת 23 וסובלת מזה שנים רבות משיעור יתר ברוב חלקי הגוף.
השיער בהיר מאוד ולכן אין אפשרות לטפל בו בהסרה בלייזר. פניתי לרופא הנשים שלי והוא הפנה אותי לבדיקות דם הורמונליות שביצעתי לאחר הפסקה של חודש עם הגלולות. לפי מה שאמר הבדיקות יצאו תקינות. קראתי על כדור שיכול לסייע לטיפול בבעיה אם לוקחים אותו בשילוב עם הגלולות בשם ספירינולקטון. האם זה יכול לעזור? האם עלי להתייעץ גם עם אנדוקרינולוג בנוסף כדי לשלול בעיות הורמונליות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/09/2012התיעצי עם רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחור במחזור ללא הריוןיעל03/09/2012
אני בת 41 ,ווסת סדיר כל חודש אומנם לא באותם ימים אבל בסביבות 26-27 יום.
החודש אני כבר ביום ה-32 ועדין לא קבלתי.
עשיתי בדיקת שתן להריון ויצא שלילי.
אני מודאגת כי אף פעם לא מאחר לי תמיד רק מקדים.
מה הסיבה לאיחור?
\תודה רבה
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחור במחזור ללא הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/09/2012פני לבדיקת רופא נשים כולל בדיקת אולטראסאונד יכול להיות שינויים הורמונליים שגורמים לאיחורים במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת לוואי של גלולות אורטו סיקלאןקרן03/09/2012
אני כבת 20 והתחלתי לפני כתשעה ימים התחלתי לקחת גלולות אורטו סיקלאן אחרי שגלולות אחרות גרמו לי לתופעות לוואי של נפיחות בבטן או מיגרנות.
כמה ימים אחרי שהתחלתי לקחת אורטו התחיל להיות לי פצעונים באיזור הכתפיים והפנים
לא היו שום שינויים בהרגלי האכילה שלי או מצבי הנפשי...
האם זאת תופעת לוואי שגרתית שאמורה לעבור? או שעליי להחליף את סוג הגלולה שוב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת לוואי של גלולות אורטו סיקלאן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/09/2012תני צאנס לגלולות לפחות חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להבהיל אותך אבל
רוני12/09/2012אני לקחתי את הגלולות האלו- וזה עשה לי אקנה סחרורות ובחילות ועליתי 7 קילו ב3 חודשים...
הפסקתי לקחת את זה וירדתי הכל, -אלו התופעות הלוואי הקלות שקרו לי.
התופעות הלוואי הקשות ואומנם חריגות- זה אירוע מוחי- שחברה שלי עברה כשהיא לקחה את הגלולות האלו.(היה לה מיגרנות)
המלצה שלי- אל תמשיכי לקחת בין אם זה תופעה כמו חברה שלי, או תופעה קלה כמו שקרה לי.
הן גלולות לא מוצלחות ולא מתאימה להרבה נשים.והגלולה הספציפית הזו לא מתאימה לנשים בעלי נטיה למגרנות. ויש לה הרבה תופעות לוואי
ישנם הרבה סוגים שיכולים להיות טובות- ולעזור לך במחזור/אקנה וכדומה ואין סיבה לקחת גלולה בעלת הורמונים גבוהים שלא עוזרת לאקנה בכלל- (לא שמעתי על אחת שאמרה שזה באמת עזר לה לאקנה- אולי וגם זה לא בטוחה-כאלו עם בעיות בשחלות)
.
רק תעשי בדיקות לפני- אם יש לך עבר של מיגרנות/נטיה במשפחה לקרישות דם/עבר של סרטן השד-חובה להגיד לרופאת נשים- הם לא שואלים ואז כשיש בעיות אין סיכוי לתביעה מוצדקת-חובת האחריות מוטלת עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעת לוואי של גלולות אורטו סיקלאן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/09/2012אורטוציקלן היא גלולה במינון נמוך מעולה עם מעט תופעות לוואי ואין מקום לשנות או להחליף לאחר מספר ימים של טיפול. אי התאמה של גלולה מוגדרת אחרי לקיחת של לפחות חודשיים.
במקרה של שאלות פני לרופא הנשים שלך שרשם לך אותה והתעלמי מ"עצות" מגמתיות באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה
רוני17/09/2012יש אתר באינטרנט- שמסביר את הפירוט של המינון בכל גלולה
אז סלחי לי הרופאה.. הגלולה הזו כן נחשבת במינון גבוה מהאחרות- לא שזה משהו אסור, אך יש נשים שבעלות נטיות מסוימות וגלולת במינון גבוה יכול להוות בעיות.
אז ה"עצה" שלי- לא לרעת השואלת, אלא נותנת לה את האינפורמציה שרשומה בכל אתר אינטרנט.
ובתור מישהי שכן לקחת את הגלולה נתתי את נקודת מבט שלי,
ומניסיון שלי- רפואה זה לא מדע מדויק- כל אחת מרגישה משהו אחר,
ואם לא נעים למישהי מתופעות הלוואי- לדעתי האישית- לא צריך להגיד-תחכי עד שיסתדר.
ולשואלת- אם לא מפריע לך הסחרחורות- ואת רוצה את הגלולה הזו, את תמשיכי.
אם מפריע לך -אל תמשיכי.
ושוב- מיגרנות וגלולות - צריך לדווח לרופאה המטפלת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה- התכוונתי- אם לא מפריע לך האק
רוני17/09/2012נה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת גלולהלימור03/09/2012
היי
התחלתי ליטול גלולות מינס בפעם הראשונה בחיי, אני כבר בחפיסה השלישית.
בחודש הראשון לנטילה, המחזור ארך לי 11 ימים ולא 5 כמו שאני רגילה. לאחר מכן חיברתי חפיסה כי הייתי בחופשה, ועדיין דיממתי לאורך החופשה, ועכשיו בחפיסה הנוכחית המחזור אכן הסתיים אחרי 5 ימים בדיוק, אך לאחר שבוע התחלתי לדמם (דימום קל יש לציין) עד היום. הדימום לא נפסק כבר שבועיים.
ייתכן כי אני צריכה להחליף גלולות? התור שלי לרופאת נשים הוא רק בסוף החודש . בינתיים להתחיל עוד חפיסה של מינס ? ואם היא תחליף לי לסוג אחר של גלולה, ממתי אהיה מוגנת ? ומתי אתחיל לקחת את הגלולה הראשונה?
שאלה נוספת, אני לוקחת את הגלולה כל ערב ב20:00, לפעמים יוצא שאני לוקחת ב20:20 , אני יודעת שזה בסדר. אך לפעמים יוצא לי לקחת ב19:40, זה בסדר ??
תודה רבה וסליחה על כל השאלות .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?
לימור04/09/2012בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמת גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/09/2012המשיכי את הגלולת עד שתגיעי לרופאת נשים. דימומים לא סדירים יכולים לקרות ב3 חודשים ראשונים של לקיחת הגלולות אבל יכול להיות שאת צריכה גלולות קצת יותר חזקות מהמינס כדי שלא תדממי
אין משמעות לשינויים של חצי שעה לפני או אחרי בלקיחת הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון שבוע 40אינס03/09/2012
היי אני נמצאת כרגע בשבוע ה-40 להיריון ומהבוקר יש לי כאבי ראש מדדתי לחץ דם והוא 140/79,האם כדאי להגיע לבית חולים או לחכות קצת?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון שבוע 40 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/09/2012אם אינך מרגישה כרגיל פני לחדר מיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אינס04/09/2012תודה,בסוף הגעתי לחדר מיון ועשו לי את כול הבדיקות ואמרו שהכול בסדר חוץ מזה שאין לי פתיחה והמים בבטן קצת עכורים,האם כדאי לבקש זירוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהשימרית03/09/2012
בן זוגי ואני קיימנו יחסים לא מוגנים החודש עם משגל נסוג יש לי איחור במחזור יומיים ובדיקת שתן להריון שעשיתי שלילית כשאני מכניסה טמפון יש רק נקודת דימום קטנה מאוד.האם יכול להיות הריטן?אני מודאגת מאוד.וגם רציתי לשאול על הפסקת הריון בכדורים מה הפרוצדורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שימרית03/09/2012רציתי להוסיף גם שבחודש שעבר הקדים לי המחזור ביומיים ורק חודשיים אני מקיימת יחסי מין בקביעות לאחר שנתיים שלימות של הפסקה מוחלטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
שימרית04/09/2012בדיקת בטא שלילית מאתמול...זה אומר שאין מה לדאוג מאיחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהשירן03/09/2012
שלום ד"ר
שכחתי גלולה שביעית מתחילת החפיסה (פמינט) ויום לאחר מכן, לאחר 24 שעות כשראיתי ששכחתי את הגלולה של יום לפני, לקחתי את שתי הגלולות ביחד.
לאחר יומיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים. האם אני מוגנת או שיש צורך בנטילת פוסטינור.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שאני יודעת
רינת03/09/2012היית צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף משום שאם את שוכחת את הגלולה מעל ל 12 שעות את לא מוגנת...אבל תחכי לתשובה של הד"ר..
בכל מקרה, סתם שתדעי היה לי מקרה דומה של פיספוס גלולה והייתי צריכה לקחת פוסטינור אבל בבית מרקחת הרוקח המליץ לי על נורלבו ואמר שזו אותה גלולה אבל היא עולה חצי מפוסטינור..אז לשיקולך, מקווה שעזרתי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/09/2012כדאי לקחת פוסטינור או נורלבו כי אינך מוגנת והמשיכי יחסי מין עם קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור פמיים בחודשחני02/09/2012
אני בת 48 מחזור סדיר כל 28 יום.קיבלתי מחזור ב14 ל8 מחזור כ6 ימים.ביום שישי קיבלתי שוב בתאריך 31 ל8 מחזור .רציתי לדעת מדוע קיבלתי שוב? והאם זה מסוכן?קבעתיתור לרופאת נשים לעוד חודש מצפה לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור פמיים בחודש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/09/2012לקראת גיל המעבר המחזורים יכולם להיות לא סדירים ולהופיע לעתים תכופות יותר או לדלג על חודשים, אבל כמובן דורש בדיקת רופא נשים לשלילת סיבות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור פעמיים בחודש
חני03/09/2012תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בנרתיקאריאל02/09/2012
שלום,
בפעם השלישית במשך שלושה חודשים יש לי פטרת נרתיק! אני מרגישה גירודים מתמשכים ואני מטפלת שוב בפתילות ואגיסטן... האם יש דרך למנוע את זה שנית? האם זה נורמלי? האם אני צריכה ללכת שוב לרופא?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/09/2012אם זו תופעה חוזרת כדאי לעשות תרבית נרתיקית ולהתחיל טיפול מונע לפטריות דרך הפה בטבליות
פני לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי02/09/2012
שלום וצהריים טובים,
אין לי מושג אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי,
רציתי לברר האם זה תקין שתן שומני,זאת אומרת שתן רגיל ומעליו כמו שכבת שמן,משהו דיי מוזר.
לצערי אני לא כרגע בארץ וגם לא במקום שיש לי אפשרות לגשת לרופא,רציתי לדעת אם יש הסבר לתופעה ואם זה מצריך בדיקת שתן?
אשמח לתשובה,
המון תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/09/2012לא ברורה לי התופעה כדאי לעשות בדיקת שתן במעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להתחיל לקחת גלולות?שוש02/09/2012
שלום
רופאה המליצה לי לקחת סרזט למניעת הריון (אני מניקה) כמה זמן לפני יחסים צריך לקחת על מנת שזה ישפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להתחיל לקחת גלולות? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/09/2012שבועיים לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולהליאנה02/09/2012
שלום, אני נוטלת גלולות פמינט כ7 חודשים,פספסתי גלולה בפעם הראשונה אתמול בערב, 21:00 זו השעה הקבוע שלי, לפני הפספוס נטלתי ביום שישי בשעה 22:00, באיחור של שעה,קיימתי יחסים בלילה שבין שישי לשבת,ואת הגלולה של שבת פספסתי ולקחתי היום בבוקר בשעה 6:30, מציינת שהתחלתי את החפיסה ביום א' לפני שבוע תוך הקפדה על השעה, חוששת מהריון כרגע, איך עלי להתנהג במשך שאר התקופה והאם פוסטינור רולוונטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/09/2012רלבנטי בהחלט
וכדאי להשתמש ביתרת החודש בתוספת של קונדומים שכן אינך מוגנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
ליאנה02/09/2012האם ללא פוסטינור יש סיכוי להריון?
גלולות ופוסטינור יחד זו לא פצצה הורמונאלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוב הרחם בהתקנת מירנהמ.ב02/09/2012
שלום ,
לפני כ 3 חודשים פניתי לגניקולוג להתקנת מירנה, במהלך מדידת הרחם הגניקולוג כנראה ניקב את הרחם ולמרות זאת הכניס את ההתקן .כבר בזמן בההתקנה התפתלתי מכאבי תופת ושנמשכו 4 ימים בהם לא יכולתי לתפקד ושכבתי בבית עם כאב נוראי ודימום וגינאלי כבד . לאחר חודשיים בבדיקת מעקב לא אותר ההתקן באולטרסאונד,עשיתי צילום רנטגן בו נראה ההתקן באגן ונקבעה לי היסטרוסקופיה שגם בה לא אותר ההתקן .כעבור שבועיים עברתי לפרוסקופיה להוצאת ההתקן מהאגן והיום אני מחלימה מהניתוח.
שאלתי היא האם הגניקולוג שניקב את הרחם היה מודע לזה הזמן מדידת הרחם שכן כשהוא הכניס את המד אני התפתלתי מכאב על הכיסא והוא הוציא אותו מגואל בדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוב הרחם בהתקנת מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/09/2012פני אליו ושאלי אותו, לא יודעת מה הוא הרגיש כששם את ההתקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)