מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליזליז18/04/2012
שלום לרופאים,
אני נוטלת גלולות מסוג אורטו סיקלן
ונשארו לי לפחות עוד 8 גלולות עד לסיום החבילה הנוכחית ופתאום היום בבוקר אני מרגישה מאין כאבים,אומנם מאוד חלשים אבל כמו לפני מחזור ויש לי גם הפרשות חומות.משהו שאף פעם לא קרה לי. התחלתי עם הגלולות חודשיים אחרי הלידה משהו כמו לפני חצי שנה.ויש לי גם תאבון מאוד מוגבר.אולי כדאי לי לנסות להחליף סוג גלולות? ומי מה ההפרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליז - תגובה
ד''ר יואב פלד20/04/2012פני לרופא שלך
בצעי פאפ
ואולי יש מקום להחלפת גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לטיפול בכאבי מחזורנטע18/04/2012
לפני כשבועיים התחלתי ליטול גלולות (אסטל) לטיפול בכאבי מחזור. (לא מקיימת יחסי מין כך שהגלולות הן רק כדי למנוע כאבי מחזור ולא כדי למנוע הריון).
שאלתי היא מה קורה אם אני שוכחת יום אחד לקחת גלולה? האם למחרת לקחת גם את הגלולה של היום הקודם? או האם זה בסדר במקרה ששכחתי פשוט לדלג על אותה גלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לטיפול בכאבי מחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד20/04/2012לא קורא כלום
מקסימום דימום לא מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד וסת לאחר נטילת פוסטינוראור17/04/2012
מספר ימים לאחר נטילת פוסטינור וכשבוע וחצי לאחר מועד קבלת וסת חודשית קיבלתי וסת/דימום עקב נטילת הפוסטינור.
מתי עלי לצפות למועד הוסת הבא? מועד הוסת הקבוע או כחודש ימים אחרי הוסת שהתרחשה בעקבות נטילת הפוסטינור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים מדויקים יותר
אור17/04/2012מועד קבלת הוסת המקורי: 23/3/2012
מועד וסת בעקבות נטילת פוסטינור 6/4/2012
(אני מניחה שהפוסטינור עבד לפני מועד הביוץ...)
מתי יהיה מועד הוסת הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה אלבקינס - דחוף !!!נטלי15/04/2012
שלום רב ,
אני סובלת כבר שנה מפטרת חוזרת בשם קנדידה אלבקינס
הייתי אצל מלא רופאים בבדיקות גניקולגיות והביאו לי כל ביקור תרופה אחרת
פעם פלוקנזול 2 כדורים בנוסף גם אגיסטן נרות לנרתיק .
פעם שניה הביאו לי כדורי איטרנול עם נרות אגיסטן
כך במשך שנה התנסיתי בכול התרופות שקשורות לפטרת בנרתיק .
ברצוני לדעת איך אוכל לצאת מהסיוט הזה שאני סובלת כבר שנה !!!
יש לציין שהתופעות של הפטרת הם רק הפרשות ללא גרד ,וללא אודם .
1.האם הפטרת קנדידה אלבקינס מסוכנת ???? קראתי באינטרנט שהפטריה מוציאה רעלים שעלולה לגרום למוות , ואני מאוד מודאגת ...
2. האם הבעיה תגרום לי קושי בכניסה להריון ?
3. האם הפטריה גורמת לעקרות ???
4. האם כל התרופות שלקחתי מזיקות לרחם ולגוף בכלל ?
5. האם הפטריה יכולה לעבור לבד ללא שום טיפול או שזה עלול להחמיר .
אני מאוד מודאגת אודה על תשובתכם בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה אלבקינס - דחוף !!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/04/2012פטרת לא פוגמת בפוריות וכמובן פטרת בנרתיק בלבד לא מסכנת חיים
כנל לגבי הטיפולים התרופתיים
על פי רוב ללא טיפול הפטרת לא חולפת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפרחל15/04/2012
שלום ותודה מראש על תשובה. אני בת 60 בריאה בדכ לפני כשנה עברתי כריתת פוליפ ברחם התשובה היתה בסדר.עכשיו כשנה אחכ שוב נתגלה פוליפ בחלל הרחם מבנה פוליפואידי לא סדיר 10\14 שחלות תקינות בימין ממצא פוליקולרי 10 ממ, אבקש לשאול בבקשה האם יתכן שהפוליפ שהוצא בשנה שעברה לא הוצא בשלמותו וחזר? האם יש קשר או אין לפוליפ משנה שעברה? האם להוציאו או לא האם מסוכן? בתודה על תשובתכם רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/04/2012פוליפ רחמי עלול לחזור, מאידך אי אפשר לדעת האם הוא הוצא בשלמות לפני כשנה.
בד"כ פוליפ רחמי הנו ממצא שפיר וישנה גישה שדוגלת לא להוציא פוליפ שגודלו פחות ב- 2 ס"מ והוא לא גורם לתלונות מצד המטופלת כמו דימום או כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רחל15/04/2012תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה הורמונליתדניאל14/04/2012
שלום, אני בת 19 ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי שיעור יתר, עוד מגיל צעיר. תופעות רבות אחרות התחילו להופיע מגיל ההתבגרות, כמו בעיות חזקות בשינה, גלי חום, הזעה בלילה, יובש חזק מאוד בשיער אף על פי שהעור עצמו מאוד מאוד שמנוני, קצת אגרסיביות מדי פעם, בתנועות גוף בעיקר זה מתבטא, ועוד כל מני שאני כבר לא זוכרת, שבעבר קראתי שיש להם קשר לחוסר איזון הורמונלי.
כמובן שכדי לאשר את החשש שלי אני אצטרך לעבור בדיקת דם, אבל רציתי להתייעץ ולשאול אילו טיפולים יש כדי להחזיר את האיזון, מלבד גלולות נגד הריון שאסור לי לקחת בגלל קרישיות יתר העוברת אצלנו במשפחה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה הורמונלית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/04/2012אי אפשר לדבר על דרכי טיפול כאשר אין שום אבחנה, לכן קודם כו תעשי בדיקות דם ורק לאחר מכן נוכל לדעת איך לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים חזקים במחזור החודשיענת14/04/2012
שלום רב,
אני בת 45 (ו7 חודשים) ובחודשים האחרונים התגברו הדימומים במחזור החודשי כך שביומיים החזקים, טמפון סופר פלוס מחזיק שעה. כלומר, דימום חזק.
לפני כחודשיים ניגשתי לגניקולוג והוא מצא מיומה בגודל 3.7 ס"מ ואמר שהפתרון זה התקן מירנה.
היות ושמעתי שמירנה לפעמים גורם להשמנה ומעיק ולאו דוקא עוזר - זה אינדיבידואלי,
אני מעוניינת לבחון אפשרות של אולי הסרת המיומה ואולי בכלל רצוי לעבור תהליך של צריבת עובי הרחם שאולי התעבה עם השנים.
האם לא כדאי קודם לבדוק אפשרות כזו של ניקוי והסרת הבעיה במקום לקבל הורמונים?
דרך אגב אילו הורמונים משחררת המירנה והאם זה לא יכול לסרטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים חזקים במחזור החודשי - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2012מירנה לא יכולה לסרטן
מפרישה לבונורגסטרל שזה הורמון שדומה לפרוגסטרון
יש להתאים לכל אישה את הפיתרון המתאים לה
ויש בדרך כלל מספר פתרונות שלכל אחד יתרונות וחסרונות
את מוזמנת לפנות ליעוץ בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מקבלת מחזורהילה13/04/2012
שלום רב אני חודשיים אחרי לידה ועדיין לא קיבלתי מחזור יש לציין שלא קיימתי יחסים האם זה תקין?
וגם אני בכלל לא מניקה וגם לא הנקתי בגלל מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מקבלת מחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2012יש הרבה אפשרויות
פני לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש דחופה-גלולותאורטל13/04/2012
שלום
אני נוטלת גלולות יסמין כבר 5 שנים ולאחרונה רק שמעתי על כל הבלאגן של הגלולה ואני נורא מפחדת כי יש לי כאבים בחזה לפעמים חזקים
מה אני צריכה לעשות?
האם להפסיק את הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ממש דחופה-גלולות - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2012לא לעשות כלום
זו סערה בכוס מיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהלימור13/04/2012
יש לי נפיחות בצד אחד של השפתיים החיצוניות והפנימיות, למטה. הכאב גולש גם לרגל, באזור שצמוד לשפה הכואבת. אין אודם מוגבר, האזור רגיש למגע. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה ואיך אפשר להקל עליה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2012רק בדיקה תביא אבחנה מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד חשובה..ליטל13/04/2012
שלום רב!
יש לי תינוקת בת שנה ו3 חודשים, לפני היריון המחזור שלי תמיד היה סדיר, זאת אומרת אם אני הייתי מחקבלת בתאריך 12
המחזור תמיד היה מקדים לי ביומיים- שלוש.
בחודשים האחרונים המחזור אצלי לא כל כך מסודר.
למשל לפני 3 חודשים אני קיבלתי ב11 לחודש וחודש אחריו אני קיבלתי ב14... חודש שעבר אני קיבלתי ב11 ועדיין אני לא קיבלתי ווסת.
יש לציין שאני מנסה להכנס להיריון, ומאז המחזור קצת התבלגן לי.
האם זה ניקרא מחזור סדיר?
הבעיה שאני גם לא יודעת מתי הביוץ אצלי.
למה מאז שאני מנסה להכנס להיריון המחזור התבלגן לי? לפני הירון עם הבת שלי זה לא היה לי אף פעם ככה, תמיד ידעתי מתי אני אמורה לקבל ועכשיו אין לי שמץ של מושג.
אשמח לתשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מאוד חשובה.. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/04/2012האם זה ניקרא מחזור סדיר?
כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי13/04/2012
אני אמורה לבייץ היום ומאתמול התחילו לי כאבים בפופיק ומסביב לפופיק האם יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2012יכול להיות
אם כאבים מתחזקים או לא חולפים פני לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהאור12/04/2012
שלום, לפני יומיים הלכתי לטיפול לייזר במפשעה וכנראה שהעוצמה הייתה חזקה מידי, האזור היה נפוח כמו תמיד ונוצרו לי מין שני חתכים קטנים אך נורא כואבים ואדומים בשפתיים. אני בקושי יכולה ללכת וממש לא ניתן לקיים יחסי מין.. מה ניתן לעשות כדי להעלים את הכאב ולרפא את הפצע? יש משחה או משהו כזה? כי תור לרופא נשים יש רק לעוד חודש, וממש קשה ככה...
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/04/2012אנו לא ניטנים טיפולים דרך ההתכתבות. במידה וזה דחוף תפני לחדר מיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיקסבתא12/04/2012
שלום.
אני סובלת מיובש בנרתיק והשתמשתי תקופה בקרמים ונרות שקיבלתי מהרופא.
לאחר תקופת שימוש של מספר חודשים הרגשתי שיפור וחזרתי להשתמש רק בשמן סיכוך .
בעלי היה בחו"ל 20 יום וכשניסינו לקיים יחסים כשחזר התברר שהיובש חזר ובגדול והשמן לא עוזר כבעבר .
שאלתי האם זה הגיוני שהיובש חזר בגלל אי קיום יחסים ועלי לחזור לשמוש בנרות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בנרתיק - תגובה
ד''ר יואב פלד12/04/2012כן וכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזורבתיה12/04/2012
שלום רב
בת 44 בעלת מחזורים סדירים עד כה,לפני כחודש ימים הופיע מחזור פעמיים בחודש,ומאז לא קיבלתי מחזור,יש איחור של כ 12 ימים במחזור,ערכתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית,שאלתי האם זה סימן של הפסקת מחזור וכניסה לגיל המעבר,אני סובלת מקרישיות יתר ולא מטופלת על ידי שום תרופה,שאלתי מה עלי לעשות? ואם באמת המחזור הפסיק האם יש משהו שעלי לקחת כדי לגרום למחזור להגיע באופן לא טבעי אודה על התשובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד12/04/2012יתכן ומדובר רק על שיבוש זמני ויתכן שאת כבר בגיל המעבר
סוג הטיפול שאת יכולה לקבל תלוי בסוג של הקרישות יתר שיש לך והאם את מטופלת בנוגדי קרישה ואיזה
עלייך לקבל יעוץ פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)