מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זריקת סיאנה למניעת הריוןזקוקה לעזרה12/04/2012
מעוניינת להוציא התקן ולעבור לקבל זריקת סיאנה, אני מאד חוששת מדימום יתר
כיוון שכעת עם ההתקן אני מדממת חזק בזמן הוסת או שהווסת שלי ארוכה- (שבוע וחצי) או שאני מקבל שוב מחזור כעבור שלושה שבועות (אני שומרת טהרה!)
רציתי לדעת פרטים על זריקה זו:
1. יש לה השלכות בריאותיות (מעוניינת במניעה לשנה-שנה וחצי)
2. יכול להיווצר בעיה או קושי להיכנס להריון לאחר השימוש בה?
3. מה רמת הדימום בכל פעם שמקבלים זריקה?
4. יש ווסת בזמן השימוש?
5. זה גורם לירידה בחשק המיני?
6. מה אחוז ההצלחה שלה? כלומר מה הסיכון שלי להיכנס להריון??
7. מבחינת כלל אמצעי המניעה הקיימים בשוק, האם הסיאנה צפסה מקום נכבד או שזה משהו לא מוכר כ"כ שלא הרבה נשים משתמשות בו, או שרופאים לא ממליצים.
8. ואחרון חביב, מה העלות של כל זריקה כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת סיאנה למניעת הריון - תגובה
ד''ר יואב פלד12/04/2012יש לך רופא נשים ?
אם כן פני איליו אז זקוקה למירשם על מנת לקבל רת התרופה ומחובתו להסביר לך ולענות על שאלותיך. הוא גם נושא באחריות לטיפולו!
אם אין לך רופא נשים מצאי כזה !
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדיסל ווסטיבוליטיסליאת11/04/2012
שלום רב.
לפני מספר שנים קיבלתי את חיסון הגרדיסל ומאז יש לי דלקות חוזרות בנרתיק ופטריה שלא נעלמת, אחד הגניקולוגים אף טען שיש לי וסטיבוליטיס. כל הטיפולים הקונבנציונאלים והלא קונבנציונאלים אינם עוזרים. שאלתי היא האם יש קשר קשר בין חיסון הגרדיסל לפטריות ודלקות בנרתיק או לוסטיבוליטס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרדיסל ווסטיבוליטיס - תגובה
ד''ר יואב פלד11/04/2012אין שום קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה וזיהום בנרתיקאור11/04/2012
אני סובלת מזה 7 חודשים מפטריות וזיהומים חוזרים ונשנים בנרתיק, אני מתראה עם הרופאה בכמעט בכל חודש ובכל חודש מחדש מתגלה פטרייה או זיהום שכואבים ומציקים לי מאוד ביום יום.
חבר שלי חולה במחלת הקרוהון ולפני כמה חודשים הבנתי שאני נדבקת ממנו, אחרי שהבנתי זאת השתמשנו רק באמצעי הגנה והיו תקופות שגם לא היה כלל מגע מיני בנינו.
עם זאת, חוזרים הזיהומים והפטריות ואני כבר אובדת עצות!
רופא אחד אמר לי שיש לי ויסטבוליטיס ובגלל זה הכאב, אך הרופאה השני אליה הלכתי אמרה שזה בכלל לא המקרה ושוודאי אני נדבקת ממקומות כמו שירותים ציבוריים.
הטיפול שאני מקבלת הוא משחות או כדורים להחדרה לנרתיק, רציתי לדעת אם ישנו טיפול אחר שיכול לעזור? משהו שאני יכולה לעשות? ממה להמנע לחלוטין? ומה יכול לגרום לכל הפטריות והזהומים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה וזיהום בנרתיק - תגובה
ד''ר יואב פלד11/04/2012יש הרבה מאוד טיפולים !!
לפני שנותנים טיפול יש לאבחן אותך כהלכה.
רק לאחר האבחנה ניתן יהיה להמליץ על טיפול הולם!
על מנת לאבחן יש לבדוק אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..
אור12/04/2012במידה והרופאה בודקת ומסיקה שזהו זיהום או פטריה, יש טיפול אחר חוץ מכדורים או משחות לנרתיק (בהם אני כל הזמן משתמשת, אך הפטריות והזיהומים חוזרים)? יש משהו שיכול לסייע למנוע את הזיהומים בעתיד? משהו שאני יכולה לעשות בכדי שזה לא יחזור על עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קליל לאחר מחזורשולה11/04/2012
שלום,רציתי לשאול,ראשית אציין כי יש לי טבעת למניעת הריון,אני כבר שבוע וחצי אחרי המחזור,ועד עכשו היה בסדר לא היו שום דימומים נוספים אחרי המחזור היה נגמר וזהו,אבל המחזור נגמר עבר שבוע וחצי ולפתע אני רואה הפרשות דמיות כאלו..לא דימום רציני, קל ביותר,האם זה תופעה של הטבעת או שזה משהו שצריך לבדוק??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קליל לאחר מחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד11/04/2012כל דימום שאינו בעיתו דורש בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרהמיכל11/04/2012
שלום,
אני נוטלת גלולות מינס כבר זמן יחסית ממושך.הרופא שלי אמר כי אין בעיה לפספס כמה פעמים מחזור ע"י כך שאני ישר עוברת לגלולות בחפיסה הבאה וככה עשיתי ופספסתי כבר קרוב לשלושה מחזורים.בשבועיים האחרונים יש לי הפרושת דמויות דם וכאב בזמן הטלת שתן.האם זה משהו רציני?ממה זה נגרם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה - תגובה
ד''ר יואב פלד11/04/2012יש גבול לכמות המחזורים שאת יכולה לדלג עליהם
יתכן ויש לך דלקת בשתן
פני לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותגל11/04/2012
אני לוקחת את גלולת המינס כבר כמעט שנה בקרוב ,
אם לא לקחתי אותה בחודש האחרון באותה שעה כל יום , והפרשים של גם עד 5 שעות, האם זה פוגע ביעילותה ?
האם זה כמו שלא לקחתי אותה כלל ?
הייתי צריכה לקבל מחזור חודשי בשעה קבועה בבוקר כמו כל החצי שנה האחרונה , ולא קיבלתי , האם זה אומר משהו ?
קיימתי יחסי מין ביום הראשון לכדור הלבן בחפיסה,לאחר הכדור הצהוב הפעיל האחרון, האם יש סיכוי להיכנס להריון במצב שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה
גל11/04/2012חשוב לי לציין שאני בת 25, והתחלתי את הגלולות יחסית מאוחר רק בגלל דימומיםלא סדירים קודמים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברחםמאיה11/04/2012
אני בת 40 ויש לי כבר 8 ימים האם זה יכול להיות ביוץ? הכאבים שלעצמם מאוד זהים לביוץ אך 8 ימים זה המון זמן למה שאני רגילה, הביוץ אצלי נשמך יומיים שלושה ולא יותר.
שאלה נוספת האם יש בדיקה יותר מעמיקה מבדיקה פאפ?
תודה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מאיה11/04/2012התכוונתי לומר שיש לי כאבים ברחם שזהים לביוץ, אורך הזמן הוא 8 ימים, אך הם מופיעים לאחר 14 יום שזה אומר מבחינת הזמן שלו שזה ביוץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יואב פלד11/04/2012יש לפנות לרופא נשים להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי הפסקת הנקה והחלפת גלולהנטליה11/04/2012
שלום, הנקתי את בתי 16 חודשים, לפני 4 חודשים הפסקתי להניק.
כל זמן ההנקה וגם לאחריה נטלתי גלולות סרזט.
3 חושים אחרי הפסקת הנקה קיבלתי מחזור אחרי שבוע של דימום הפסקתי סרזט ועברתי למחרת לגלולה משולבת פמינט בהתיעצות עם רופאה שגם אמרה שזה כנראה יפסיק הדימום.
הדימום ממשיך כבר 10 ימים אחרי המעבר לנטילת הגלולות המשולבות (ועוד שבוע לפניהן) כלומר כמעט 3 שבועות דימום. אמנם לא קיבלתי מחזור מהלידה כ 20 חודשים אך האם זה נורמלי מחזור דמי מאד שלא מראה שום סימני הפסקה?
תודה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת אחרי הפסקת הנקה והחלפת גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/04/2012מזל טוב נטלי
רצוי להבדק בהמשך ע"י רופאת נשים במידה והדימומם ממושך
לא ניתן לקבוע דרך הפורום מה הבעייה כמבון יתכן ומדובר בתקופת הסתגלות של הגו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הנקהיובלי10/04/2012
שלום רב,
אני מניקה כ-5 חודשים ואני מעוניינת להפסיק (לקחתי כבר 5 פעמים אנטיביוטיקה בגלל דלקת בשד).
התחלתי להוריד הנקות (הורדתי הנקה אחת לשבוע שלם), אך כמות החלב לא פוחתת ואני מגיעה לגודש.
האם ניתן לקחת בשלב כזה את הכדורים שמפסיקים את החלב? אם לא ,איך אתם ממליצים לי להפסיק?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הנקה - תגובה
ד''ר יואב פלד11/04/2012את חייבת כדורים
פני לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ברחם או air ebolism?אנה10/04/2012
בת 24 כשלושה חודשים לאחר לידה רגילה.
נבדקתי על ידי הרופא המטפל שלי לאחר כשישה שבועות והכל היה תקין.
בחודש האחרון הנני סובלת מדימומים חוזרים במרווחים של כשבוע. בדרך כלל הדימום מופיע לאחר קיום יחסי מין.
בשלושת הימים האחרונים אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה,בריצפת האגן ובגב התחתון.
אין לי דימום וההפרשות רגילות.
התוודעתי לסכנה שקיימת במין אוראלי לאחר לידה מאוחר מידי ורציתי לדעת האם יכול להיות קשר בין זה ובין הכאבים והדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ברחם או air ebolism? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/04/2012לא נראה לי שקיים קשר
על כול מקרה הדימום וכאבי הבטן מצריכים הערכה ובדיקת רופא נשים
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנה ודימומים בלתי סדיריםלי10/04/2012
לפני כחודש התקנתי טבעת מירנה, מאז יש לי דימומים ללא הפסקה כחודש!
בהתחלה היו רק החתמות אך עם הזמן הדימומים התגברו.
ניסיתי בעצת הרופא לקחת כדורי אקסקפרון, אך זה לא עזר.
הרופא טוען שזה תקין וכי בחודשים הראשונים זה ככה.
אני מתחילה לאבד סבלנות, האם כדאי לי להשאיר טבעת זו?
אם זה תקין כ"כ הרבה זמן עם דימומים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה ודימומים בלתי סדירים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/04/2012יש להתייעץ עם רופא מטפל בלבד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנתרתיקדניאלה10/04/2012
חג שמח ביום ראשון הגעתי לרופא נשים שלי עם בעיה של פטריה בנרתיק הרופא נתן לי משחה נגד דלקת העור ונרות ואמר לי להשתמש בנרות למשך 3 ימים ואמר לא לקיים יחסים, רציתי לדעת מתיי כן ניתן להתחיל לקיים יחסים,חשוב לציין שהרבה פחות כואב אבל עדיין יש עיקצוץ ונשארה לי קאפסולה אחת להשתמש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בנתרתיק - תגובה
ד''ר יואב פלד11/04/2012אפשר ממי שזה כבר לא כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת וגינאליתא.ש10/04/2012
בת 47,קרוב ל-10 שנים סובלת מדלקות וגינאליות חוזרות ונישנות.
הדלקות בעלות ריח חריף של דגים ולעיתים עם הפרשה לבנה.
יש לי בן זוג קבוע,נוטלת מעל חודש פרוביוטיקה פעמיים ביום.
לא משתמשת בטמפונים ולא בתחתוניות.
שוטפת את הנתיק לעיתים קרובות בסבון וגינאלי ,במיוחד לאחר קיום יחסים.
ומחליפה תחתונים לעיתים קרובות.
ועדיין מרגישה כל הזמן את הריח החריף מרחף באויר.
מה עוד אני יכולה לעשות בכדי למנוע ולטפל במצב מביך זה.
אנא,עזרתכם כבר 10 שנים מנסה לטפל במצב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון
ליאן10/04/2012אני לא יודעת לגבי 10 שנים... אבל.
סבלתי מאותה בעיה חצי שנה ורופא אמר לי ולא פעם.... קורה.
פעם, פעמיים זה קורה.... באופן קבוע זה כבר "משהו קורה" אמרתי לעצמי והחלפתי רופא!
הרופא החדש בדק אפילו הריח ורשם לי נרות לשבוע ימים.
כבר חצי שנה אין שום ריח!!!!!!!!!! טפו טפו טפו!!!!!
כל אות בשם התרופה מוצדקת!
פלאג'יל 500 מ"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.....
ליאן10/04/2012נ.ב. לפי מה שהרופא אמר גם בן זוג צריך לעבור טיפול תרופתי אחרת יש סיכוי גבוה להדבק שוב ושוב.
במקרה שלי פשוט החלפתי בן זוג.
אשמח לדעת האם עזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
א.ש11/04/2012תודה ,גם את זה ניסיתי.את צודקת היא באמת תרופה טובה
אך בערך באמת אחרי כמה חודשים זה חזר.
בקשר לבן זוג נאמר לי ע"י רופא נשים שדלקת עם ריח לא עוברת לבן זוג
וגם אני החלפתי בן זוג אך עדיין זה חזר.
מצב מייאש
תודה בכל אופן.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת וגינאלית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/04/2012יש ליטול תרבית לצורך התאמת טיפו מתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
א.ש11/04/2012גם את זה עשו לי וקיבלתי בדיוק את התרופה המתאימה לחיידק הספציפי
זה עזר לחודשיים לערך ,ולאחר מכן חזר שוב.
תודה בכל אופן
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בשפתייםלימור10/04/2012
אני בת 33 ובתקופה האחרונה ,(חודשיים אחרונים) מופיע לסירוגין גרד בשפתיים, יובש בזמן מגע מיני ותחושת צריבה (כמו כוויה). התופעות מופיעות ונעלמות מאליהן. חשבתי שזו פטריה, השתמשתי בערכה של אגיסטן אבל בכל זאת התופעה חוזרת. מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בשפתיים - תגובה
ד''ר יואב פלד11/04/2012לגשת לרופא ולהבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אמצעי מניעה טבעייםרייצ'ל09/04/2012
שלום,
אני מעונינת להפסיק להשתמש באמצעי מניעה הורמונליים (מפאת הסיכונים הבריאותיים: השמנה, לחץ דם גבוה, בריחת סידן וגם משיקולי טבעונות- שכן רובם מכילים רכיבים מן החי).
ומעדיפה לחסוך מעצמי את אי הנוחות והסרבול הכרוכים בשימוש בהתקנים, דיאפרגמה וקונדומים למיניהם.
לאחרונה נתקלתי בפרסומים של מחשבון ביוץ המשווק ע"י חברת בריתק מדיקל וקרוי "ליידי קומפ". לטענת היצרן המחשבון אמין ב99.3% מהמקרים. בנוסף לשימוש במחשבון, חשבתי לשלב בתזונה את זרעי גזר הבר, הנחשבים לאמצעי מניעה טבעי ונטול תופעות לוואי.
אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית בנושא (ואם היא שלילית- גם נימוק).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אמצעי מניעה טבעיים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/04/2012...חשבתי לשלב בתזונה את זרעי גזר הבר, הנחשבים לאמצעי מניעה טבעי ונטול תופעות לוואי.
נראה לי שמדובר בטעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואיל לנמק בבקשה את תשובתך?
רייצ'ל09/04/2012ומה לגבי השימוש במחשבון הביוץ ליידי קומפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)