מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור בקבלת וסתריקי25/05/2012
שלום רב,
אני נוטלת גלולת YAZ במשך כשנה וחצי. המחזור שלי מגיע כמו שעון פרט לחודש האחרון.
החודש לא קיבלתי וסת, כבר התחלתי חפיסה חדשה ועדיין לא קיבלתי וסת.
חשוב לי לציין כי לא שכחתי לקחת את הגלולה.
מה יש לעשות במצב זה?
בברכה
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בקבלת וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2012התעלמי והמשיכי את הגלולות כרגיל רק אם את פעילה מינית עשי בדיקת שתן לשלול בכל זאת הריון
אם לא יהיה דימום גם בחודש הבא פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה בשפתיים הגדולות מצד שמאלאלי25/05/2012
שלום רב,
אתמול הרגשתי בבלוטה בשפתיים הגדולות. (אני חושבת שזו בלוטה שומנית).לא מפריע לי והרגשתי במקרה. אולי היא נמצאת כבר זמן רב.
האם זה דרוש בירור או רק עניין קוסמטי ?
תודה על תשובתך,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטה בשפתיים הגדולות מצד שמאל - תגובה
ד''ר יואב פלד25/05/2012קרוב לוודאי עיניין קוסמטי בלבד
אולם לא להיתן לבצע אבחנה על סמך סיפור !
פני לרופא לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן חצויהיעל25/05/2012
שלום רב,
ילדתי לפני בערך 9 חודשים והבחנתי שלאחר הלידה הבטן שלי בחלקה התחתון נראית כאילו נחצתה לשניים.אינני יודעת לומר אם זה היה ישר אחרי הלידה או מאוחר יותר.הבחנתי בזאת בערך לפני חודש.האם זו תופעה מוכרת?האם זה משהו שיכול להיות רפואי או רק אסתטי?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן חצויה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2012קשה לאבין על מה את מדברת. תפני לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולפוסקופיהטולי3324/05/2012
דוקטור שלום,
לאחר בדיקת פאפ לא תקינה
(LSIL אבחנה: CERVICAL DYSPLASIA), הופניתי ע"י הגניקולוג לקולפוסקופיה.
במכתב המסכם של הרופא הבודק בקולפוסקופיה נרשם:
COLPOSCOPY- SATISFACTORY COLPOSCOPY WITH WELL DEFINED AWE POLYPECTOMY AND HEMOSTASIS WAS CARRIED OUT. VAGINAL MUCOSA IS UNREMARKABLE .
אבחנה:
PAP SMEAR ABNORMALITY( CERVIX
LGSIL
POLYP CERVICAL
כיוון שקבלת התשובות מהביופסיה שנלקחה לי היא רק בעוד שלושה שבועות-
אנא הסבר לי במה מדובר?
האם זה חשד לפפילומה?
אם כן- האם למקרה יחסית קל?
מה דרך הטיפול בו?
האם אני מסכנת את בעלי ואסור לנו לקיים יחסים?
מצפה לתשובותיך.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קולפוסקופיה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2012על מנת לתת לך תשובה ברורה יש להמתין לתשובה של הביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מקבלת מחזור!!!שימרית24/05/2012
שלום רב,
החודש עברתי לגלולה בשם בלארה (לאחר 5 חודשי דיאנה)
סיימתי את החבילה ביום שבת.
ביום רביעי החל דימום ממש קטן של כמה טיפות דם. חשבתי שזה המחזור שלי אבל הדימום הזה הפסיק לאחר כשעה.
היום יום חמישי בלילה ועדיין לא קיבלתי מחזור. זה לא נראה שאקבל בקרוב...
הרופאה שלי בחופשה בגלל שבועות.
בבקשה תגידו לי האם זה סביר שאני לא מקבלת מחזור? אם לא אקבל בקרוב..להתחיל ביום ראשון חבילה חדשה ולהתעלם מזה שלא קיבלתי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מקבלת מחזור!!! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2012אני ממליץ לבצע בדיקת הריון ולהבדק אצל הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הריון!!
יערה25/05/2012לקחתי את כל הגלולות כמו שצריך ואני משתמשת גם בקונדומים באופן קבוע... משמע זה לא הריון.. מה זה יכול להיות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי בכלל?
יערה25/05/2012יש סיכוי בכלל להיכנס להריון שלוקחים את כל הגלולות כסדרן ומשתמשים בקונדומים בכל פעם של קיום יחסי מין?!
זה ממש לא נשמע לי סביר ד"ר....רק אחד מהם אמור להספיק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא נשיםדנה24/05/2012
שלום,
האם מישהו מכיר את הרופאים הבאים: ד"ר שפרברג אנטולי וד"ר ליטוין אירנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא נשים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה שלא מתרפאהלילך24/05/2012
שלום,
אחרי טיפול של נרות אגיסטן ומשחה, יש אומנם שיפור בהרגשה אך עדיין הקנדידה לא נעלמה.
אני גם שומרת מבחינת תזונה נכונה כבר כמעט 3 חודשים, אני גם לוקחת פרוביוטיקה פעמיים ביום ואני ללא גלולות.
מה עוד ניתן לעשות בנוגע לזה?
אשמח למענה מהיר,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה שלא מתרפאה - תגובה
ד''ר יואב פלד25/05/2012יש הרבה מה לעשות
ראשית לאבחן האם מדובר בפטרת
שנית להתאים את הטיפול התרופתי
את כל זאת לא ניתן לבצע דרך הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב ימי ביוץ ומחזוראנה24/05/2012
שלום,
אם הדימום התחיל בשעות הערב, נניח קיבלתי מחזור ביום א' בערב, האם יום ד' בערב נחשב ליום ה-3 או ה-4?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב ימי ביוץ ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2012יום רביעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהטלי24/05/2012
שלום, שאלתי שאלה ועניתם לי חלקית אז הנה מה ששאלתי ותשובתכם אודה על סיום התשובה לשאלה הראשונה:
שאלתי: "שלום, אני חודש וחצי לאחר ניתוח קיסרי שני. בUS אליו נשלחתי בגלל קצת כאבים (לא נוראיים) גילו ציסטה:
שחלה שמאלית
הודגמה
19 מ"מ X 16 X 25( בגודל:(מ"מ
: ממצא 1
בתוכה נצפה מבנה ציסטי:
עכור
11 X 13( בגודל:(מ"מ
היכולה להתאים
לציסטה בשחלה
וכמו כן נרשם: "בחלל הרחם נוזל עכור בכמות בינונית.יתכן קרישי דם."
הרופאה ראתה ואמר רק ביקורת בהמשך ושזה לא נורא. אך שכחתי לשאול כמה שאלות:
1. האם מותר לקיים יחסי מין? 2. האם מותר לעשות ספורט גם כפיפות בטן עם הממצא הזה?
תודה"
עניתם:"את יכולה לעשות ספורט , להתחיל בהדרגה חודשיים לאחר הניתוח"
רוצה לדעת האם:. האם מותר לקיים יחסי מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2012את יכולה בהחלט לחזור לקיים יחסי מין
הציסטה חסרת משמעות רק צריך לעקוב אחריה שלא תגדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומה ברחם ודיאטת HCGסיסי24/05/2012
אני בת 49, עדיין עם מחזור חודשי ויש לי רחם שרירני עם מיומה בגודל של כחמישה ס"מ ברחם. אני מעונינת להתחיל בדיאטת HCG - ריסוס של שלוש פעמים ביום מתחת ללשון של תכשיר צימחי המחקה את פעילותו של הורמון ההיריון HCG לרבות דיאטה מבוקרת. ידוע לי שתכשיר זה פועל על מוח הביניים ומורה לו על פירוק עודפי השומן והפחתת תיאבון. האם לנשים עם מיומה ברחם מותרת דיאטה זו? האם יכולה להיות השפעה על המיומה? אדגיש, שאין המדובר בלקיחת ההורמון עצמו אלא בתכשיר צמחי המחקה את פעילותו.
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה ברחם ודיאטת HCG - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2012לא מכירה את הדיאטה הזו התיעצי עם הגורם המטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאיריס24/05/2012
שלום יש לי בעיה המחזור שלי כבר מתעכב כבר ב7 ימים וללא שום סיבה לא קיימתי יחסי מין
עשיתי בדיקת הריון עם המקלון הזהב לפני כ 4 ימים ויצא שלילי ועשיתי בדיקה גם אתמול וגם שוב יצא שלילי אתמול בערב כשהלכתי לשירותים היה לי קצת הפרשה בצבע חום כבר היו לי כאלה ואחריהם קיבלתי מחזור אבל האם יש לי בעיה בפוריות או הורמונלית ובגלל זה מתעכב לי יש לציין שהמחזור הקודם גם הוא התעכב ביומיים וחצי בערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2012חסר פרטים, תפני לרופא נשיםשלך לבדיקה ולהערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה בסדר??שיר24/05/2012
רצתי לשאול מה יכול להיות זה: אני כבר בערך שנה לוקח גלולות.
פתאום באמצע הקפוסא התחיל לי המחזור..
מה זה יכול להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר?? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2012יכול להיות דימום חריג תחת גלולות. המשיכי לקחת אותם כרגיל ופני לבדיקת רופא נשים לשלילת סיבות אחרות לדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריוןטלי24/05/2012
אתמול עברתי הפסקת הריון יזומה בשאיבה בשבוע 6, הכל עבר בשלום מלבד העובדה שהיום אני סובלת מכבי ראש חזקים, עייפות וכאבי בשדיים. מבקשת לדעת האם התופעה טבעית ובנוסף מתי ניתן ליטול את הגלולה הראשונה למניעת הריון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2012תופעות שיכולות להיות קשורים בהרדמה כללית שעברת. גלולות ביום הראשון של הוסת הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במעברתמר24/05/2012
שלום רב,
לפני כשנתיים עברתי ניתוח קיסרי (ניתוח חירום) ומאז בכל פעם שאני מקיימת יחסי מין כואב לי באחד הצדדים (במעבר הקרוב לפות), האם יש לזה קשר, כאילו המקום לא נרפא, מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במעבר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2012אין קשר בין הכאבים בנרתיק לניתוח קיסרי שעברת
פני לבידקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןסער24/05/2012
איך מגלים מחלות מין ?ומה הזמן הכי קצר שאפשר להידבק בהן לאחר קיום יחסי מין לא מוגנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2012מחלות מין מתגלות או כתלונות של הפרשות פצעים יבלות כאבים או יכולים להיות ללא תסמינים ולהתגלות רק בבדיקות מיוחדות, אם היתה הדבקה התלונות יכולות להתחיל תוך יומיים או להופיע אחרי חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)