מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לגלולותאנה28/04/2012
ד"ר שלום,
אני נוטלת גלולות מליאן כחצי שנה והמחזור מתחיל 4 ימים לאחר שאני מסיימת את החפיסה וזה נופל על יום רביעי ונמשך לסופ"ש. השאלה שלי היא האם אני יכולה להמשיך לקחת 4 גלולות מהחפיסה הבאה בשביל לעכב את המחזור בכמה ימים, ואם כן אז האם גם אז אני אקבל לאחר 4 ימים או שאני עלולה לקבל גם יום או יומיים אחרי זה (ואז זה בעצם שוב פעם יפול לי על הסופ"ש).
אודה לתשובה כי היום סיימתי את החפיסה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012את יכולה להמשיך עם החפיסה בשיטת ניסוי וטעיה ותראי מה הכי נוח לך לעשות שלא יפול בסופש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריוןדנה28/04/2012
שלום,
אני בת 32, בשבוע החמישי להריון.
בעלי ואני החלטנו להפסיק את הריון שלא היה מתוכנן לעכשיו...
מסיבות שונות.
רציתי לדעת האם העובדה שאני נשואה ואמא לילדה מפחיתה את הסיכויים שיאושר לי בוועדה הפסקת הריון? האם בכלל יש טעם להגיש בקשה או לבצע את הפסקת ההריון בקליניקה פרטית?
אודה לעזרתכם,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012גם הפסקת הריון בקליניקה פרטית דורשת ועדה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רצינית..עזרו לי בבקשהדקלה28/04/2012
שבוע טוב..
לפני מספר חודשים הרגשתי צריבה במתן השתן וכאבים בזמן החדירה בקיום יחסי מין .כמובן חשבתי שזו דלקת ,עשיתי בדיקות שתן התוצאות היו שליליות ,הלכתי לרופפא נשים הוא עשה לי פעמיים בדיקות והתוצאות הראו שהכל תקין.
לאחר מכן הלכתי לאורולוג שיעשה בדיקה וגם אצלו כל הבדיקות הראו תוצאות תקינות כליות,דלקות וכו..
האורולוג אמר לי שהצריבה בשתן נובעת ממלחים בשתן ושאני צריכה לשתותו הרבה מים .אך הכאבים בזמן החדירה ממשיכים.. מה עלי לעשות?? יכול להיות שאני צריכה להפסיק לההשתמש בגלולות למניעת הריון? אני כבר לא יודעת מה לעשות
עזרו לי בבקשהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה רצינית..עזרו לי בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012יכול להיות שיש גירוי בעור סביב הנרתיק שגורם לצריבה בזמן יחסי מין. פני לרופא מומחה למחלות העריה ובדקי שאין לך וסטיבוליטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי סקסבת1728/04/2012
שלום, אני בת 17 ויש לי שאלה שקצת מטרידה אותי.. כל פעם לאחר קיום יחסי מין נורא כואב לי באיבר המין ויש לי צריבה קלה שאני עושה פיפי אחרי.. מה זה אומר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי סקס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012יכול להיות שאת לא מספיק רטובה בזמן חדירה הוסיפי חומרי סכוך. או מכווצת ולכן החדירה גורמת יותר לחיכוך?במידה והכאבים ימשיכו פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקול קיבה בהריון- דחוף! בבקשה!מיכל28/04/2012
שלום, לפני כשעה אכלתי יוגורט שתאריך התפוגה שלו באמצע החודש הבא, אבל כנראה בגלל שהמקרר שלנו לא מקרר טוב ייתכן והוא היה מקולקל מכיוון שמצאתי גושים בתחתית.
אני בהריון שבוע 27.
אני מאוד מבוהלת כי יש לי קיבה רגישה וכל דבר קטן שאפילו היה טיפה מקולקל שאני אוכלת, אני סובלת מכאבי בטן איומים ושלשולים חזקים, כרגע אני מחכה לתוצאות לראות עם יתחילו כאבי בטן או לא, מנסה לא להיות לחוצה מידי, זה קשה בעיקר כי בפעם האחרונה אכלתי כולה כפית סלט שכנראה התקלקל והייתי צריכה ללכת למיון לקבל זריקה נגד בחילות כי לא הפסקתי להקיא ולשלשל והכאבי בטן היו בלתי נסבלים וקיבלתי גם זריקה עם משכך כאבים חזק.
כדי להישאר יותר רגועה רציתי להתייעץ בכם, במידה וזה כן היה מקולקל ותיהיה לי תגובה על זה, מה לעשות? יש איזה תרופה בסופר שתוכל לעזור לי נגד כאבי בטן או שלשולים והקאות שמותרת לנשים בהריון? מה עושים במקרה כזה? האם זה מסוכן לתינוק? אני שואלת במיוחד כי זה היה חלבי.... תודה רבה למי שיענה לי במהרה, אני מאוד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקול קיבה בהריון- דחוף! בבקשה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012אין בעיה ואין טעם להלחץ מראש, בדרך כלל מחלב חמוץ לא מפתחים קלקול קיבה.. הכי חשוב שתשתי הרבה ואם את לא מסוגלת לשתות בזמן הקאות או שלשולים פני למיון נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולות ודימום ממשוךאד28/04/2012
שלום,
אני משתמשת בגלולות כשלוש שנים שבתוך אותה תקופה השתמשתי ביסמין כשנתיים וחצי ובחצי שנה האחרונה החלפתי ליאז.
משום מה אני לאחר כל ווסת ממשיכה עם דימום עוד כשבוע לאחר המחזור ולאחרונה יצא לי לפספס גלולה והתחיל לי דימום באמצע החודש והמשכתי עם הגלולות בתקווה שיפסק הדימום.
הגעתי כבר לשלב של הגלולות ללא ההורמון וקיבלתי ווסת אך לאחר סיום הווסת עדיין ממשיך לי דימום האם לפנות לרופא הנשים שלי או שזה נורמלי?
תודה רבה,
אד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגלולות ודימום ממשוך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012פני לרופא נש/ים שלך להסדרת הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםליאור27/04/2012
שלום
לפני כמה חודשים, היה לי דימום במשך כמה חודשים, עשיתי בדיקות כמו פאפ ותרבית
והם יצאו תקינים והרופא אמר לי שאין לי מחלות מין- כשהוא בדק אותי, ועשה לי אולטרסאונד פנימי, לכן הרופא החליט שאני אקח גלולות. ואכן הדימום הפסיק, אך עדיין יש לי הפרשות חומות אחרי תקופת המחזור לכמה ימים טובים כפי שלא היה לי לפני האירוע עם הדימום.
לאחר שהרופא בדק אותי הוא אמר לי שפתחתי פיטריה בנרתיק, לטענתו כנראה בגלל הדימום הממושך שעשה את הנרתיק לא הגייני.
הרופא נתן לי נר- שעזר לכמה ימים ובאמת לא היה לי ריח או הפרשות או גירודים, לאחר שבוע חזרו כל התופעות,
הרופא נתן לי כדור לבליעה נגד פיטריות, זה לא עזר
הוא נתן לי עוד אחד- זה לא עזר.
ההפרשות צהובות/ שקופות, הגירודים הולכים וחוזרים והרבה בלילות, והריח לא נעים,
חשבתי שהגלולות יעזרו או שאולי זה יעבור אז חיכתי עד שיעבור 3 חודשים לגלולות,
זה לא עזר,
אני כמובן קבעתי תור לרופא, אבל אודה לעצה למה זה יכול להיות ואיך כדי לטפל בזה?
ואני רוצה לציין שאף פעם לא היה לי פיטריה לפני מקרה הדימום הלא מוסבר, ולא היה לי אף פעם בעיות במחזור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
ליאור27/04/2012שאני משתמשת בפדים- בגלל ההפרשות
אפילו שאומרים שזה יכול לעשות פטריות- אין לי ברירה- אני לא מסוגלת ללכת עם תחתונים רטובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012נסי פדים אורגניים בחנויות טבע אלו פחות גורמים לגירויים ובקשי מהרופא לעשות תרבית נרתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בלקיחת גלולה - 14 שעותויק27/04/2012
היי
רציתי לשואל עד כמה זה משמעותי זה שלקחתי גלולה ,דיאנה 35 " באיחור 14 שעות .
כמה זמן אני צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוספים ?אני כיום בגלולה מס' 10 מתוך 21 גלולות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בלקיחת גלולה - 14 שעות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינג ושיער מיותראפרת27/04/2012
שלום,
הייתי רוצה לדעת - האם ייתכן וטבעת הנוברינג יכולה לסייע לי בהפחתת שיער מיותר מאזור הסנטר? שכחתי לשאול את רופא הנשים שלי.
הוא הסביר שהמינון ההורמונלי בטבעת הוא נמוך, אך שאלתי כאן היא האם המינון נמוך מדי מכדי לעזור בהפחתת השיער המיותר בפנים, או שיש תקווה?
תודה רבה לעוזרים :)
אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג ושיער מיותר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012נסי ותראי מה קורה, לפעמים עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותליז27/04/2012
שלום לרופאים,
אני נוטלת כחצי שנה גלולות מסוג אורטו ציקלן אשר לא מתאימות לי,
יש דימומים,החלפתי סוג למיליאן.שכחתי לשאול את הרופא שלי ואני אשמח אם תשיבו לי
שאלתי היא: מתי אני אמורה להתחיל עם הגלולות החדשות?להמשיך אחרי שבוע כמו ברגיל,או לחכות למחזור הבא ולהתחיל חפיסה חדשה ביום הראשון לווסת כמו שמתחילים בפעם הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012אחרי שבוע הפסקה התחילי את המליאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאיב חזה לפני מחזורהילה27/04/2012
שלום,
אני לפני שנות השלושים לחיי, מצב בריאותי תקין וללא נטילת גלולות.
מבנה גופי הוא רזה אך באופן טבעי גודל החזה שלי גבוה יחסית (מידה F).
לאחרונה התמלאתי בשלושה קילו כך שהחזה שלי גדל בכחצי מידה ולכן לפני תקופת המחזור יש לי כאבי חזה מעצבנים ומטרידים שגורמים לי לתחושת כובד ואי נוחות למרות עובדת רזוני.
יש לציין שהסיבה העיקרית שאיני נוטלת גלולות היא כיוון שבעת נטילתן החזה שלי גדל עוד ואז בכלל לא נעים\כבד\גדוש לי...
ברור כי התסמין משפיע על איכות החיים וארצה לעשות משהוא בנידון.
מה ניתן לעשות? כל רעיון יתקבל בברכה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאיב חזה לפני מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012נסי טיפול ברפואת משלימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר פירוט?
הילה29/04/2012דר' אברמוב שלום,
תודה על תשובתך.
אודה לך מאוד אם תוכלי לפרט יותר היות ותשובתך לא ברורה לי בכלל וחבל שאפספס את אפשרות ההתייעצות עמך.
לאיזה סוג טיפול את מתכוונת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר פירוט? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2012רפואה משלימה כוללת דיקור סיני או הומאופתיה רפואת צמחים 0 נטורופתיה כל אלו יכולים לעזור לך במקום שרפואה קונבנציונלית לא מתאימה לך
אפשר גם לנסות גלולות עם פרוגסטרון בלבד שמדכאים מחזור לגמרי אולי זה יקל עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חשש להריוןענת27/04/2012
קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ביום החמישי למחזור עדיין היה דימום ונקרע הקונדום והוא גמר לי בפנים מה הסיכוי לכניסה להריון?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש חשש להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012נמוך ביותר אך לא בלתי אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ענת02/05/2012האם הייתי צריכה לקחת פוסטינור או שבגלל שהסיכוי נורא נמוך אז לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012אם את רוצה להיות בטוחה ב 100% כדאי היה לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חתיכת עור במחזורמאיה26/04/2012
אני נוטלת גלולות כבר תקופה ממושכת, לא כהגנה מפני הריון אלא כדי למנוע מחזור קשה הכולל כאבים חזקים וזרימה ממושכת.
לאחרונה מידי פעם במחזור בערך ביום השני סבלתי מכאב חד ומציק בבטן ומיד לאחר מכן אני רואה על הפד חתיכת עור בערך בגודל של מטבע חצי שקל. מדובר בעור בוודאות ולא בגוש דם.
אין מדובר בהפלה וכד' מפני שאינני מקיימת יחסי מין.
זה קרה לי שוב החודש האחרון ואני חושדת שזה מופיע דווקא בחודשים בהם אני לפעמים שוכחת כדור ומפספת ימים.
צירפתי תמונה וכמובן שגם קבעתי תור לגניקולוג.
מה לדעתך זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חתיכת עור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012דורש בדיקה גינקולוגית ואולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד מתוך שינהמרינה26/04/2012
שלום, יש לי בעיה מביכה שמציקה לי כבר כמה שנים שעד היום לא יצא לי לבדוק אותה מכיוון שהתביישתי לדבר עליה.
אני בת 24 ולפני כמה שנים התחלתי להרגיש גרד באיזור איבר המין בעיקר בלילות. בהתחלה חשבתי שזה נובע מתולעים מכיוון שהגרד הופיע גם בפי הטבעת ובאותה תקופה באמת היו לי תולעים אך גם בבעיה זו לא טיפלתי, זה פשוט עבר מעצמו (יכול להיות מצב כזה שהתולעים עוברות מעצמן?).
אחרי תקופה הגרד הפסיק אך הגירוד עצמו לא, מצאתי את עצמי מתעוררת באמצע הלילה תוך כדי גירוד (שהחל מתוך שינה) ובתקופות מחזור אני קמה בבוקר עם "ראיות" לכך שגירדתי באמצע הלילה. אני לא יודעת אם זה קורה לי כל הזמן או רק בזמן מחזור מכיוון שבמהלך היום איני מרגישה תחושת גרד כלל.
הבעיה שלי מאוד מביכה אותי ועוד לא יצא לי לדבר על כך עם אף אחד. ארצה לציין גם שאף פעם לא הלכתי לרופא נשים מכיוון שאני עוד בתולה ולא היה לי צורך בכך.
מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? והאם ישנה דרך לטפל בבעיה ללא צורך ללכת לרופא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד מתוך שינה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012דברי עם רופא משפחה שיתן לך כדורים נגד תולעים בתור טיפול ראשוני ואם לא יעזור כדי לפנות לרופא נשים או לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוקנול-טעות במינוןמיכל26/04/2012
הרופאה רשמה לי 3 כדורי פולקלנול 150 לטיפול בקנדידה.הייתי אמורה לקחת את השני 3 ימים מהראשון,ואת השלישי שבוע מהשני.בטעות לקחתי את 2 הכדורים הראשונים יום אחר יום.עברו כמה ימים ובנתיים לא הרגשתי תופעות לוואי כלשהן.
-לקחת את הכדור השלישי כרגיל (שבוע מהשני)?
יש לציין שהקנדידה לא עברה (למרות שהשתמשתי בנוסף בטבליות ואגינליות,משחה ופרוביוטיקה..),ואף החמירה.
-האם יש קשר לטעות במינון?
-תוך כמה זמן אמור הטיפול להשפיע?
אילו תרופות ללא מרשם /תוספי תזונה אני יכולה לרכוש כדיי להמשיך לנסות ולמגרה?
(אני קצת חוששת מהדיאטה הידועה,מאחר ואני גם ככה קרובה לתת משקל).
רקע רפואי (שאולי רלוונטי):
(קראתי שפלוקנול עלול לגרום לבעיות בלב ובכבד).
יש לי דופק מהיר בבדיקות לחץ דם (אך לא מחלה כלשהי)
בעבר היו לי אנזימי כבד נמוכים בבדיקת דם אך הדבר הסתדר.
טריגליצרידים גבוהים בעקבות נטילת גלולות (הפסקתי ועברו כמה חודשים ,מאז לא בדקתי)
תודה רבה,
סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוקנול-טעות במינון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2012לא עשית נזק. קחי את הכדור הבא בעוד שבוע ואם לא תעבור הקנדידה חיזרי לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)