מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמצעי מניעה בגיל 47 וחציגל02/05/2012
שלום ,
אני בת 47 וחצי,נשואה . ברצוני לשאול האם קיים סיכוי להיכנס להריון בגילי ? האם רצוי להתקין התקן תוך רחמי בגילי ? הווסת שלי אינה סדירה (לעיתים מגיעה פעם בשבועיים ולעיתים פעם בחודשיים) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה בגיל 47 וחצי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012סבירות להריון מאוד נמוכה. עשי הערכה הורמונלית לבדוק מה סיכויי ההריון שלך או שתשתמשו באמצעי מניעה מקומיים כמו קונדומים או ספוגיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה הורמונולית
גל03/05/2012האם את בדיקות הדם להערכה הורמונולית צריך לבצע בזמן מחזור או שניתן בכל עת לבצע את הבדיקה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה הורמונולית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2012רצוי בזמן מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה הורמונולית
גל03/05/2012האם את בדיקות הדם להערכה הורמונולית צריך לבצע בזמן מחזור או שניתן בכל עת לבצע את הבדיקה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה לאחר מולה מלאה123402/05/2012
שלום,
לפני 3חודשים עברתי גרידה של מולה מלאה
התחלתי עכשיו דיאטה שנקראת HCG עם טיפות כאלו "הומאופטיות" שמכילות אצות ים\יוד
בגלל מה שעברתי הסובבים אותי חוששים שיש בטיפות אלו הורמונים שלא מתאימים למצבי וזה יכול להוות לי בעיה רפואית ח"ו
אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לאחר מולה מלאה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012לא מכירה את הדיאטה הזו כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת לקחת גלולותשלי02/05/2012
שלום רב,
ב- 29.3 התחלתי לקחת גלולות "אמילי" פעם ראשונה.
הפסקתי לקחת את הגלולות באמצע , מכיוון שהופיעו לי תופעות לוואי שלא חלפו.
עברו כבר 40 יום מאז שקבלתי. ועדין לא קבלתי...
לפני שהתחלתי לקחת גלולות המחזור שלי היה סדיר וכל 26-28 יום הייתי מקבלת.
האם יש צורך לפנות לרופא נשים?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת לקחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012אם היו יחסי מין עשי בדיקת שתן להריון. אם לא פני לרופא נשים לקבל כדורים לזרוז המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוריעל02/05/2012
שלום שמי יעל ,בשבועיים האחרונים ישלי הפרשות של דם ואני. לא מקבלת מחזור רציתי לדעת למה זה ככה ומה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012חסר נתונים עליך. פני לרופא נשים לבדיקה ולהערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- הסדרת מחזור לפני חתונהמיה02/05/2012
שלום
קיבלתי מחזור אחרון ביום 24.4 אשר נמשך בערך עד היום (שבעה ימים). ב"ה אני מתחתנת ב-7/6.
איני נוטלת גלולות ומאחר ואני חוששת כי בשל לחץ וכו' המחזור יאחר ואהיה במחזור בסמיכות לחתונה ברצוני להסדיר זאת.
פניתי לגניקולוגית שאמרה לי להקדים את המחזור כך שאקח פרימולט בין ה-7-13/5, לקבל מחזור וב-5/6 לקחת למשך שבוע שוב- כך שבטוח לא יהיה מחזור בסמיכות לחתונה/מקווה.
האם ההמלצה נכונה?
האם לא עדיף לדחות את קבלת המחזור (כך שלא אקבל בחודש מאי ורק אחרי החתונה)- ואם כן, אז באיזה תאריך להתחיל לקחת את הפרימולט ולמשך כמה זמן?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף- הסדרת מחזור לפני חתונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012אופציה אחרת היא לקחת את הפרימולוט כ15 יום אחרי המחזור ואז המשיכי אותו עד אחרי החתונה. שתי האופציות נכונות וטובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון ותרופת טרפינאפיןאנגי02/05/2012
שלום רב,
אני לוקחת כורי טרבינאפין מזה שלושה חודשים לטיפול בפטרת ציפורניים. אני מעוניינת בהריון, האם אפשר להיכנס להריון מיד אחרי הפסקת קבלת הכדורים או שצריך לחכות זמן עד שהגוף יתנקה??
תודה מרארש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון ותרופת טרפינאפין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012התיעצי עם רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה שמטרידה אותי..ענת02/05/2012
שלום,
רציתי לברר על תופעה שלאחרונה מאוד מטרידה אותי
והיא מחסור בחשק המיני.
לאחרונה אני לא מרגישה מגורה ואני כל הזמן מאוד יבשה!
עד מצב שבחדירה, עצם החיכוך מאוד כואב לי.
מידע שאולי יכול לעזור..
אני נוטלת גלולות בשם פמינט
ובנוסף נוטלת פלוטין (מקבוצת SSRI) במשך 5 חודשים.
מה אפשר לעשות?
האם יש פתרון טבעי ?
- האם הפתרונות בחניות סקס הן טבעיות ובריאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה שמטרידה אותי.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012יכול להיות קשור לתרופות שאת נוטלת משפחת SSRI ידועה כפוגעת בתפקוד המיני נסי להחליף את התרופה למשפחה אנטידכאונית אחרת כמו SNRI ביעוץ עם רופא מטפל
מרחי מסככים בזמן חדירה ואם הבעיה לא תפתר פני לרופא נשים להערכה נוספת יכול להיותץ שהגלולות מיבשות קצת את הפתח ולכן כאבים בחדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעים בזמן הנקהע02/05/2012
שלום רב!!
לפני מספר ימים גיליתי שנדבקתי בתולעים מביתי בת ה-4(תולעים לבנות כמו חוט) היות ואני מניקה מה ניתן לעשות ואיך לטפל? ניסיתי לבלוע שום (תרופת סבתא) אך ללא הועיל.
ומה לעשות אם בני התינוק בן החצי שנה יידבק גם ? באיזה טיפול ניתן לטפל בבעיה זו בתינוק כה קטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים בזמן הנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012פני לרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 47אורנה01/05/2012
שלום לך
אשמח לדעת על פי תשובות המעבדה
TSH-2.82
PROLACTIN-52
LH-15.3
FSH-36
PROGESTRON- אלו נלקחו לאחר שבוע מתחילת המחזור האחרון
המחזורים סדירים.
האם תשובות אלו מעידות על סבירות כניסה ספונטנית להריון.?
האם יש מקום לטיפולי עזר לכניסה להריון?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגיל כזה אין ספונטני ואין טיפול
רות01/05/2012במיוחד עם רמות גבוהות של הבדיקות
רק תרומת ביצית בגיל כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בגיל 47 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012פני לרופא מומחה בענין הפריון עם תשובות בדיקות הדם שלך
הסבירות להריון ספונטני בגיל זה נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזוראחת01/05/2012
שלום רב
אני בתי 51 ולאחר שנים רבות הוצאתי את ההתקן בהמלצת הרופא שלי
עד אז הייתי מקבלת מחזור מידי חודש ומחזור קשה עם דימומים קשים
חודש לאחר הוצאת ההתקן קיבלתי מחזור רגיל וחודש אחרי היה לי דימום
ממש ממש קל בצבע חום ליום אחד בלבד וזהו מאז אני כבר לא מקבלת
כבר 3 חודשים, עדיין לא הלכתי לרופא להיבדק
האם בעקבות גילי ייתכן והמחזור הופסק ?
אנחנו עדיין מקיימים יחסי מין מלאים שומרים כמובן
שמעתי כשהמחזור נגמר ההתאבון עולה ורוצים לאכול כל הזמן
אצלי זה הפוך אין לי בכלל תיאבון וגם החשק המיני ירד לי
יש לי מצבי רוח שמשתנים בצורה מה זה אמור להביע ?
מבקשת את חוות דעתכם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצפה לתשובה - תודה
אחת02/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין התייחסות בפורום הזה ?
אחת03/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012פני לרופא נשים לבדיקה ולהערכה הורמונלית
יכול להיות שאכן נכנסת לגיל מעבר ומאידך יכול להיות שפשוט אלו הפרעות בביוץ ועם זרוז של כדור הורמונלי יחזור המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסטאבוליטיס?רונית01/05/2012
מזה כמה שנים סובלת מכאבים בקידמת הנרתיק בעת חדירה. חשבתי שזה יובש ווגינאלי (אני בבלות מזה 9 שנים) אבל בבדיקה גניקולוגית שעשיתי לאחרונה נאמר לי שהיובש שלי מזערי. בבדיקה קודמת, לפני כשנתיים, הרופא מלמל משהו על ניוון בנרתיק. קראתי, והסימפטומים זהים למה שכתוב על ווסטאבוליטיס. האם יש גניקולוגים מומחים לתופעה? מה הריפוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסטאבוליטיס? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2012פני לבדיקת רופא מומחה למחלות העריה, כדאי לנסות שמנים מקומיים ומשחה אסטרוגנית לנרתיק יכול לפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מומחה למחלות העריה?
רונית01/05/2012תודה רבה על תגובתך! והיכן מוצאים רופא מומחה למחלות העריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מומחה למחלות העריה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2012מרפאות צוואר הרחם למשל במסגרת הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור בזמן יחסי המיןדניאל01/05/2012
אני חשבתי שאני צריכה לקבל עוד כמה ימים כי ליפעמים יש לי הפרשות כמה ימים לפני המחזור אז אני קיימתי יחסי מין עם קונדום עם הבן זוג שלי ובאותו הזמן קיבלתי מחזור כאילו לא היה לי דימום רציני אבל היה קצת דם ושמנו לב לזה לאחר קיום יחסי המין ואז קיבלתי וזה בחיים לא קרה לי זה מסוכן? כי אני שמעתי הרבה תיאוריות לגבי יחסי מין בזמן מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור בזמן יחסי המין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2012לא מסוכן ואם את עם קונדום אז בכלל אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור למרות הגלולותנטע30/04/2012
אני בת 36, רווקה ולא מקיימת יחסי מין. לפני כחודש התחלתי ליטול גלולות אסטל על מנת לטפל בכאבי מחזור. לפני כן הייתי לוקחת רק כדור בשם נקסין, משכך כאבים שהוא היחיד שהיה עוזר לי אם בכלל.
עכשיו כאמור אני אחרי סיום חפיסה אחת של אסטל וקיבלתי את הווסת הראשונה מאז שהתחלתי עם הגלולות. הדימום הוא מאוד חלש אבל אני עדיין סובלת מכאבים. אמנם אי אפשר לומר שאלו כאבים באותה עוצמה כפי שהיו לי עד עכשיו אבל עדיין ברמה כזאת שאני בהחלט שוקלת לקחת לפחות נורופן.
האם זה אמור להיות ככה? כלומר האם הגלולות אמורות למנוע כאבים בכלל או שעדיין עשויים להיות כאבים אבל פחות חזקים מבדרך כלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור למרות הגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין01/05/2012גם תחת גלולת יתכנו כאבי מחזור
טיפול ע"י גלולות לעיתים מותווה לצורך הפחתה של כאבים במחזור אולם לא בכול מקרים הכאב נעלם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות+מיגרנהענת30/04/2012
שלום,
אני בת 20, יש לי בן זוג קבוע כבר תקופה ממושכת.
לא פעם אחת היה חשש להריון כיוון שהקונדום פשוט נשאר בפנים.
הייתי רוצה להתחיל ליטול גלולות הרופאה שלי סירבה לתת לי מרשם לגלולות משולבות בגלל שחוויתי כ-4 ב4 השנים האחרונות התקפי מיגרנה שכללו הקאות, קושי להסתכל על האור, לדבר ולשמוע.
היא המליצה על לי סראזט, אך איני רוצה לקחת אותו כיוון שהרעיון שיפסק לי המחזור מרתיע אותי.
יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להימנע מהריון בלתי רצוי? או איך נדאג לכך שהקונדום יישאר במקום?
תודה מראש,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות+מיגרנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2012צודקת הרופאה שלך שלא ממליצה לך להשתמש בגלולות. סרזט זוהי אופציה טובה ובטוחה וכדאי לנסות..
לגבי קונדומים כנראה שאתם לא משתמשים בו נכון. הבחור צריך לצאת מהנרתיק מיד לאחר השפיכה ולהחזיק את הקונדום על האבר בזמן ההוצאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לתשובה,
ענת01/05/2012הקונדום נשאר בפנים בזמן האקט!
בנוגע לסרזט, באמת קשה לי עם המחשבה שאני לא אקבל מחזור. האם יש אפשרות אחרת?
האם לסרזט יש השפעות לטווח ארוך? הבנתי שהוא יכול להגביר כאבי ראש ואף לפגוע בפוריות לאחר שימוש ממושך.
תודה מראש,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן נטילת גלולותדניאל30/04/2012
אני משתמשת בגלולות הרמונט מזה שלושה חודשים רצוף עם התייעצות רופא כמובן בחפיסה הרביעית באמצע השבוע קיבלתי דימום מוזר הוא לא נוזלי זאת אומרת שלא הייתי צריכה לשים פד מיום חמישי עד ראשון זה מתחיל להיעלם עם כאבי בטן מידי פעם חזקים אני לא מבינה איך שלושה חודשים לא קיבלתי ועכשיו פתאום הופיע דימום אשמח לתשובה בזמן הקרוב תודה!גם אין לי גניקולוג בשבוע הקרוב רק ביום ראשון הבא ב6.5 אתמוך הדימום הפסיק והיום שוב חזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בזמן נטילת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין01/05/2012לא בהכרח מדובר בדבר חריג
נטילת גלולות לתקופה ממשוכת לא יכולה למנוע את הופעת הדימום הוסתי אשר בסופו של דבר מגיע כפי שקרה אצלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בזמן נטילת גלולות - תגובה
נטילת גלולות לתקופה ממשוכת לא יכולה למנוע את הופעת הדימום הוסתי אשר בסופו של דבר מגיע כפי שקרה אצלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בזמן נטילת גלולות - תגובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)