מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסקיצחק14/04/2012
שלום
בן 40 קטוע רגל שמאל מעל הברך עם פרוטזה סובל קרוב לשנה מבלט דיסק משמעותי ב l3l4 וכן l4l5 לאחר בירור ב אמ אר אי
כאבים חזקים בגב תחתון עם סיאטיקה לגדם אשר מחזיקה פרוטזה לא קלה
זריקות אפידורל תחת שיקוף קיבלתי פעמיים אצל מנהל מחלקה
הזריקה עוזרת עד לחודש ואז מופיעים שוב כאבים מה שמאד מדאיג אותי כשאני הולך עם הפרואזה במהלך היום לאחר הליכה הגדם מתעייף מאד והשריר לא עונה לי
אחרי ישיבה של 2 3 דקות תחושת הכח חוזרת וחוזר חליליה
ניסיתי את מירב הטיפולים מקנזי אסטיאו הידרוטרפיה הכל עוזר חלקית בלבד
הוצע לי לעבור ניאופלסטיקום עם הצלחה של 60 % בלבד
מה שמדאיג אותי הופעת החולשה שהתחילה והחמירה לאחר זריקת אפידורל שניה
האם זה קשור לבעית הבלט או שהזריקה גרמה לנזק בלתי הפיך באיזור הגדם אודה לכם על תשובה מדויקת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק - תגובה
ד''ר אלון בורג18/04/2012שלום רב
ממליץ לפנות לאורטופד מומחה לעמוד שדרה על מנת לקבל אופציות טיפוליות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב איומים .יהונתן14/04/2012
אני הייתי שוער 10 שנים ולפני שנה בערך התחילו לי כאבי גב איומים אני חייל כרגע אז עשו לי צילום בביקורופא וגילו לי ספונדילוליטזיס או משהו כזה ... והאורטופד צבאי נתן לי גימלים ללא המשך טיפול ובנתיים הכאבים רק מחמירים והרופא בעצמו אמר לי שזה רק ילך ויחמיר או משהו בסגנון ... אני לא יודע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב איומים . - תגובה
ממליץ לפנות לארוטופד באופן מסודר על מנת לקבל הסבר מדוייק לטיב הכאבים.
ספונדילוליסטזיס משמעותו תזוזה של חוליות אחת על גבי השניה עקב שינויים ניווניים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר באגןטל13/04/2012
שלום רב
סבתי בת ה- 84 נפלה לפני כשלושה ימים בביתה והיא סובלת משבר באגן. לציין כי היא עברה אירוע מוחי קל יחסית לפני כחודשיים ובעקבותיו ישנם קשיי יציבות. היא נבדקה בבית החולים בבדיקות: סיטי, צילום רנטגן ושוחררה כעבור יומיים הביתה. בהוראות הטיפול שניתנו לבני המשפחה היו הוראות סותרות מצד אחד לוודא שתשכב במיטה, מצד שני לאפשר לה לשבת ואפילו לדרוך על הרגל אם היא מסוגלת.
מאז שחרורה היא נמצאת או במצב ישיבה על כיסא גלגלים/ כורסא מתכווננת, או במצב שכיבה. כל הזזה שלה כרוכה בכאבים עזים ויש חשש של בני המשפחה שהזזות ממצב שכיבה לישיבה ולהיפך עלולות לגרום לה נזק. שאלתנו- האם הזזות שציינו עלולות אכן לגרום לה נזק? השבר ממוקם בחלק הפנימי תחתון של האגן- אזור מפשעה שמאלית.
בנוסף, האם לא היה כדאי שתהיה לפחות לתקופה הראשונית בשיקום אורטופדי? אם כן למי עלינו לפנות בנושא? גם העובדת הזרה מתקשה מאוד להרימה ולסעוד אותה במצב זה.
ממתינים לתשובתכם בברכה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר באגן - תגובה
האם מדובר בשברים ברמוס פוביס?
אם כן אלה הם שברים שאינם דורשים טיפול ניתוחי.
יש לעודד ישיבה והליכה לפי יכולת.
במידה ועקב השבר חלה הדרדרות במצבה הכללי ניתן לשקול אשפוז בשיקום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר באגן
שמואל13/12/2013חמותי בת ה88 גם סובלת משבר כזה נפלה לפני כחודש ימים.
לפני שבועיים החלה לחוש בכאבים בלתי נסבלים ומאז בכאב בלתי פוסק...
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באזור ראש מטטרסוס 5 ברגל שמאלרחל12/04/2012
אבי מתלונן על כאבים באזור של ראש מטטרסוס 5 ברגל שמאל, הוא חש שריפה וקושי בהליכה, כמו כן הוא מתקשה גם בישיבה עקב תחושת השריפה. בבדיקה שבוצעה ע"י אורתופד הוא איבחן דלדול של רקמת שומן באזור.
במכתב סיכום:
יש כמעט פריצה של עור תחת ראש מטטרסוס 5 עקב לחץ של עצם
העור לבן
טווח מפרק 5 MTP מלא
אין נפיחות.
אבחנה: בצילום יש סטייה של מטטרסוס 5 באזור דיאפיזרי לטרלית.
המלצה: ממליץ בשלב זה לשקול אופציה של טיפול ניתוחי של הורדת לחץ מהעור. הייתי נוקט בגישה גבית כדי לשפר סיכוי לריפוי. מתאים לוויל עם הסטה, להערכתי מדובר בניתוח מלעורי אמבולטורי בהרדמה מקומית. יזדקק לנעל דארקו אורתוודג' לחודש לאחר ניתוח.
אבי ביקש ממני לברר האם ישנה המלצה שונה מאשר הדיאגנוזה שניתנה ע"י האורתופד אליו פנה, בטיפול ללא התערבות כירוגית ?
אציין כי אבי חולה סוכרת והוא חושש שמשך הריפוי יתארך כתוצאה מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבלת מענה לפנייתי
רחל16/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב באזור ראש מטטרסוס 5 ברגל שמאל - תגובה
ניתן לטפל בעומס ולחץ של ראש המסרק על ידי מדרס מתאים עם נגטיב תחת איזור הלחץ, אך במקרים מסויימים מומלץ טיפול ניתוחי או הסטת המסרק או הורדת ראש המסרק בכלל (בעיקר בחולים סכרתיים).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכתףסא12/04/2012
שלום רב
בעלי בן 47 כבר מספר ימים סובל מכאבים עזים ביד וכתף שמאל (אק"ג תקין) כאבים שהחמירו מאז שתחילו קיבל משחה להרגעה שלא עזרה וכן כדורי אטופן , היד כל הזמן עם הרגש של נימול וחולשה כאבים עם קרנה לאזור הגב עליון וכן לצוואר יש הקרנה מדי פעם של כאבים לרגל שמאל, עבר צילום ואולטרה סאונד כתף תקינים, והיום עבר צילום ע"ש צווארי
התשובה: ישנם שינויים ניווניים ב c4 c7.
ברצוני לציין שאחיו עבר אירוע מוחי קש בגיל 48, ובעלי עבר אירוע לב קל וצנתור לפני כשנה וחצי.
האם יש קשר בין הדברים? מה זה יכול להיות?
תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכתף - תגובה
ד``ר רם ירון14/04/2012שלום
לאחר שעבר בירור קרדיאלי ולא נמצא דבר
יש לבדוק באם הכאב הוא ממקור צווארי. מאחר והסימנים וההדמיה אכן מכוונים אותנו לאיבר זה ונראה שהתרופות האנטי דלקתיות לא בדיוק עוזרות, יש להיוועץ עם מומחה עמוד שדרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח צילום אגן וברכייםסיוון11/04/2012
אני סובלת מכאבי רגליים כמה שנים. היום אני בת 39 עשיתי צילום אגן וברכיים וזה מה שכתוב בפענוח
צילום אגן: הודגמה הסתיידות באספקט לטרלי של האצטבולום דו צדדי.
עמדה סבירה של עצמות.
צילום ברכיים:
הודגמו שינויים ארטרוטיים במפרקים פטלו פמורליים דו צדדי והתחדדות ב- EMINENCIA INTERCONEYL דו צדדי.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה הפתרון לזה
סיוון11/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
גלית17/04/2012.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח צילום אגן וברכיים - תגובה
ד''ר יונה יניב17/04/2012זה אומר שיש לך התחלת שחיקה של סחוס הפיקה. הפתרון - פיזיותרפיה מתאימה ורכיבה על אפיים - אבל בצורה נכונה. ברכיבה יש חיזוק של השרירים מסביב לברכיים ללא הפעלת עומסים על הברך עצמה, כך נשענים יותר על השרירים וזה מפחית כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה יכול להזיק..?
סיוון02/05/2012האם עבודה פיזית כמו ניקיון יכולה להזיק?
שטיפת רצפה וכו'. אם זאת העבודה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה יכול להזיק..? - תגובה
ד''ר יונה יניב11/05/2012יכול לכאוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CTגב כאב הקרנה ונימול ברגל שמאלINI11/04/2012
ערב טוב
הנני חולת לופוס יש לי התקפים של כאבי גב תחתון קשים שמקרינים לרגל שמאל שנרדמת, כמו כן באותם התקפים יש תחושה של אי יכולת איפוק על צרכי...אודה על הסבר...של התשובה ועד כמה המצב דחוף האם יש אפשרות לטפל בנושא בדרך לא ניתוחית שאצלי ממש לא פשוטה אני אחרי CVA ומטופלת בקומדין.
המון תודה
חג שמח
ini
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תגובה לג שמח
INI12/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעד בידייםאתי10/04/2012
אני בת 65 וסובלת מ- COPD משתמשת בחמצן נוזלי ובאינלציות. בזמן האחרון אני מקבלת רעד בידיים ולפעמים הרעד הוא חזק מדי ואני פוחדת שלא יפול לי משהו מהיד. מה עושים והאם זה מהחמצן שאני נוטלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעד בידיים - תגובה
ד''ר יונה יניב11/04/2012הרעד בידיים איננו! בעיה אורתופדית. גם החמצן כנראה לא הסיבה. ייתכן שהסיבה היא תרופות אחרות שאת נוטלת או בעיה נוירולוגית. אני ממליצה ראשית ללכת לרופא המשפחה שלך שיבדוק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ביד-אחרי ביקור אצל אורתופדיערה10/04/2012
שלום!,
לפני כמעט חצי שנה היתה לי תאונה קטנה ונפלתי מגובה של 2 מטר על יד ימין.
התעלמתי מהכאב ורק אחרי חודש כשהוא לא עבר הלכתי לאורתופד.
הוא אמר שיש לי רגישות ב-SNAFF BOX (ללא חוסר נוירווסקולרי),
ושיש חשש לשבר בסקפויד. הוא שלח אותי לעשות מיפוי עצמות, והמיפוי יצא תקין.
הוא אמר שהכל בסדר ושכנראה רק מתחתי רצועה.
אמא שלי פיזיותרפיסטית, והיא עשתה לי טיפול באולטרה סאונד אבל זה לא השפיע...
עכשיו, חצי שנה אחרי אני עדיין מתקשה לכתוב בקצב נורמלי, ותקופת הבגרויות נמצאת לפני...(אני בת 16).
האם ללכת לבדיקה אצל אורתופד אחר? והאם יש סיכוי כלשהו שהוא ייתן לי הארכת זמן לבגרות?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ביד-אחרי ביקור אצל אורתופד - תגובה
ד''ר יונה יניב11/04/2012רצוי ללכת לבדיקה אצל כירורג של היד, חשוב להביא את כל בדיקותיך הקודמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פתוח כף רגלגל09/04/2012
שלום רב,
לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח בגב כף רגל שמאל להוצאת גוש שהתברר בביופסיה כgiant cell tumor of tendon sheath.
באזור הניתוח גם לאחר שלושה שבועות יש עדיין נפיחות ורציתי לדעת מתי אמורה הנפיחות לרדת והאם זה תקין שאחרי שלושה שבועות יש עדיין נפיחות באזור?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פתוח כף רגל - תגובה
ד''ר מרדכי ויגלר10/04/2012שלום רב וחג שמח,
נפיחות לאחר ניתוח יכולה להמשך זמן רב והינה נורמלית. תוצאה סופית יכולה לקחת אפילו עד שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בצבא מורידים פרופיל על פלטפוס?עידן09/04/2012
שלום,אני לא מתגייס או משהו,יש לי זמן,אבל רצית לדעת
האם בעתיד בצבא יורידו לי פרופיל על פלטפוס?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בצבא מורידים פרופיל על פלטפוס? - תגובה
ד''ר יונה יניב10/04/2012תלוי בדרגה, אם יש כף רגל שטוחה בתוספת סיבוב קיצוני אז כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US בכתפייםשרון08/04/2012
שלום רב מצאו אצלי בשתי הכתפיים כמו רבה של נוזל מסביב לביספס-חוץ מזה הכל תקין באבחנה.הבנתי שזה דלקת בגיד.
מה הם דרכיי הטיפול האפשריים בדלקת בכתף?חשוב לציין שלפני חודש וחצי החל לי הכאב בכתפיים ביחד עם כאב במפשעות...כרגע נשאר רק כאב בכתפיים שלפעמים כמעט ונעלם ולפעמים קצת כאב .את האולטראסאונד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US בכתפיים - תגובה
ד``ר רם ירון09/04/2012נראה כמו דלקת
הטיפול בד״ כ
אנטי דלקתי ופיזיותרפיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירכיים ארוכותרון08/04/2012
שלום, יש לי ירכיים ארוכות יחסית וזה קמת מפריע לי בהליכה וביציבות, וגם במחינה אסתטית. האם יש איזשהו טיפול שיכול לגרום להם להתקצר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירכיים ארוכות - תגובה
ד''ר מרדכי ויגלר10/04/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול ביד שמאלאבנר08/04/2012
שלום רב,
אני בן 63 , סובל מנימול ביד שמאל, בדרך כלל בכף היד אך לעיתים בזרוע.
איני חש כאבים.
תוצאות EMG: רדיקולופתיה צווארית C5-6 כרונית משמאל.
תוצאות MRI: בגובה C6-7 בקע דיסק אינטרהפורמינלי משמאל הלוחץ על שורש C7 משמאל=היצרות קלה של הפורמינה הימנית משנית לשינויים פצטריים.
ניסיתי פיזיוטרפיה וכירופרטיה אך לא עזר.
מבקש המלצתך
אגב,האם ידוע לך אם טיפול בלייזר רך יכול לעזור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול ביד שמאל - תגובה
ד''ר מרדכי ויגלר10/04/2012שלום רב וחג שמח,
נראה שהמקור לבעיה הינו מהצוואר.
אין לי ניסיון בנוגע לליזר.
המלצתי לפנות למומחה גב (צוואר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בימלאולריניב בס07/04/2012
נחבלתי בקרסול לפני כ11 חודשים במהלך החבלה פרקתי את הכף רגל החוצה (לצד החיצוני).
אורטופד החזיר לי את כף רגל למקום וניתח אותי שבוע לאחר מכן (השבר הינו בימלאולר) שמו לי לוחית ו5 ברגים כאשר בורג אחד בסינדיסמוזיס ואותו הוציאו לאחר חודשיים.
נשאר לי לוחית ו4 ברגים. אני מתלבט אם להוציאם כיוון שחלק מאורטופדים אומרים שכן וחלק אומרים שלא?
ממצאים נוספים:
אני בן 22 קצין ביחידה קרבית חזרתי לפעילות מלאה ואני כבר בכושר.
אין לי בעיות משקל ואני בריא בדר"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בימלאולר - תגובה
ד''ר מרדכי ויגלר10/04/2012שלום וחג שמח,
באופן כללי המלצתי הינה שבאם לא מפריע אז לא לגעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)