מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת נוקשות כף רגל בבוקרליאת אבידן15/01/2010
שלום
מזה שנתיים קמה עם תחושת נפיחות ונוקשות בכף הרגל לפעמים גם כאבים במרכז כף הרגל
לאחר מספר צעדים זה עובר. לעמים מופיע במשך היום.
החל לאחר ריצות (5-6 ק"מ, 3-4 פעמים בשבוע) על החול בחוף הים במשך שנתיים. לאחר התחלת התופעה הפסקתי לרוץ ומאז לא עבר ניסיתי ללכת עם מדרסים אבל לא עזר ידוע לי על אורך רגליים שונה (רגל ימין הפגועה ארוכה יותר) בבירור US לא נמצאו ממצאים. משתדלת ללכת רק עם נעלי ספורט. לא רצה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוקושת בכף הרגל
ד''ר זאב פלדברין17/01/2010במידה וי ש עדין הפרעה רצוי להשלים הברור קודם כל צילומי כף הרגל ובדיקה על ידי מומחה בתחום שיחליט על המשך טיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,איבחון צילום ct קרסוליים.מאיר15/01/2010
שלום דוקטור,צירפתי צילום של ct קרסול (לחץ על הקישור),לקחתי תתמונות שניראו לי הכי מראים את הבעיה,אם קיימת בעיה בכלל,ורציתי לדעת אם אפשר לדעת משהו על פי התמונות הללו.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר COALISION
ד''ר זאב פלדברין17/01/2010לפי הצילומים מדובר באיחוי של שתי עצמות . יש חיבור בין הקלקנאוס לטאלוס כאשר בצד אחד החיבור כמעט גרמי ובצד השני החיבור פיברוטי . מקובל במקרים מסוג זה לעשות ניתוח לכריתה של החיבור אך הניתוח אפשרי עד גיל ההתבגרות . בגיל מבוגר יותר הניתוח כבר אינו עוזר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה.
משה17/01/2010אם הניתוח לא עוזר בגיל מבוגר,אני בן 20,אז מה הפיתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי את תוצאות הct
משה17/01/2010מודגמת כואליזיה טרזלית פיבורטית מצד שמאל
שאר המבנה הגרמי והמפרקי הודגמו בגדר תקין
אין עדות לנגעיים ליטיים או בלסטיים
לא רואים שברים
לא רואים פריקות
אין עדות לתגובה פריאוסטלית
לא רואים ממצא פתולוגי גס ברקמות הרכות
מדגם אוסטריגונום דו צדדי שעבר איחוי עם הקלקנאוס
גופיף עצם חופשי נראה צמוד לראשיש עצם המסרק החמישית מצד שמאל.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSUBTALAR COALISION
ד''ר זאב פלדברין17/01/2010בגיל 20 במידה ועדין אין שינוים ארטרוטיים ניתן להסתכן ולעשות כריתה של החיבור אם כי ההצלחה לא מובטח, אחרת במידה ויש כאבים הפיתרון הוא איחוי מלא שלך העצמות . כלומר לותר על התנועה לטובת העדר כאבים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת emgבידדורי בתיה14/01/2010
תוצאות emg a study showed severe it.superficial radial sensory neuropathy{unobtainable response{ מה זה אומר לגבי התחושה באגודל והאים זה הפיך לאורך זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה עצבית
ד''ר זאב פלדברין17/01/2010מדובר בפגיעה בעצב הרדיאלי השטחי התחושתי שלא מגיב כלל . במידה ומדובר בנזק של מתיחה ישנה סבירות של התאוששות במהלך מספר חודשים במידה והעצב נקרע במלואו קרוב לודאי שלא תהיה התאוששות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל תשובהטל14/01/2010
זה בטח נשמע לכם קטן, אבל עבורי זה סיפור גדול: לפני 10 ימים סיפרתי לילדים סיפור וכשקמתי תקף אותי כאב חריף בברך. מאז אני צולעת מאוד, ולא יכולה לקפל את הרגל, וסובלת מזצים של כאב במיוחד בעת קיפול הרגל אל הירך. בבדיקת אולטרה סאונד הכל תקין למעט - בורסא סופראפטלרית - הודגם נוזל בכמות גדולה. הרופא מתעקש שיש המטומה, כמה טפשי, אבל רק אז קלטתי שכל לילה כשאני קמה לילדים אני נחבטת במיטה בחוזקה. לקחתי כמה ימים אטופן 400 פעמיים ביום. לא היה שיפור והחלפתי לארקוקסיה 60. אני משתדלת לנוח (יחסית לאמא שנמצאת בבית עם תינוקת שובבה). קיבלתי הפניה לעשות תומך ברך מסוג GENUTRAIN ולפיזיותרפיה. אין שום שיפור והאורתופד אומר שזה עלול לקחת זמן רב.
אני ממש בדכאון כי אני לא מסוגלת לנהוג ולהוציא את הילדים מהגן ולתפקד כמו שצריך. אני מרגישה שהרגל שוקלת 3 טון.
מאוד מאוד אשמח לקבל תשובה על שתי שאלות:
1. האם זהו הטיפול היחיד? אני זוכרת שבילדותי גם אבי סבל מ"מים" בברך, וקיבל זריקות קורטיזוןן. שאלתי את הרופא לגבי טיפול זה והוא אמר שהוא לא יאשר לבחורה צעירה כזה טיפול.
2. האם מותר לי לחרוק שיניים ולקפל בכח את הברך למרות הכאב כדי לנהוג ולעשות פעולות שונות?
3. האם הבעיה אכן עוברת לרוב בעזרת טיפול זה ואם כן בכמה זמן בדרך כלל מדובר?
תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ונפיחות בברך
ד''ר חגי אמיר20/01/2010שלום יעל.
אני מקוה שעד עתה את כבר מרגישה יותר טוב.
אולם כדאי ללכת לרופא המשפחה שיבצע מספר בדיקות לבדוק מה קרה ומדוע זה קרה.
בדיקות דם כמו תפקודי קרישה לודא שאכן הכל בסדר, או סרולוגיה שקיעת דם שיכולים לכוון לתהליך דלקתי שגרם לנפיחות הזאת.
אם הכל נישלל אז אפשר בהחלט להסיק כי היתה בעיה מכנית שגרמה לנפיחות.
אם הנפיחות נמשכת יותר זמן ניתן גם לבצע ניקור ברך ולדגום מהנוזל לבדוק מה הוא.
בקיצור יש מה לעשות. צריך ללכת לרופא המשפחה ולבצע ברור קטן.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אבי20/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרניה ברצפת אגן אחוריתגבי14/01/2010
לפני כעשר שנים עברתי ניתוח להרחקת גידול kordoma בעצם הזנב. בעקבות הניתוח התפתחה הרניה ברצפת האגן האחורית שהחמירה עם השנים. בבדיקת EMG שעברתי נצפו פגיעה עצבית בפי הטבעת ונכון להיום אני סובל מקשיים בהתרוקנות וסבל יומיומי בלתי יתואר. אודה לך אם תוכל להמליץ לי על טיפול מתאים ו/או רופא המתמחה בבעיה שתיארתי. תודה מראש, גבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה ברצפת האגן
ד''ר זאב פלדברין17/01/2010הניתוח כנראה בוצע על ידי אורטופדים באם פנית לפורום זה, אך בעיה בריצפת האגן והתרוקנות רצוי לפנות לגסטרואנטרולוג העוסק בפי הטבעת .
יש גסטרואנטרולוג בשם דר' רון שמתמחה בתחום למיטב ידיעתי הוא עובד בביח איכילוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות CT גב תחתוןמבוהלת14/01/2010
התוצאות הן שבשני דיסקים יש בלט דיסק היקפי קל ובדיסק נוסךף יש בלט דיסק היקפי עם לחץ על שק העצבים. אתמול קיבלתי מרשם לברקסין ( 10 כדורים, 1 ביום) אבל עדיין כואב לי. הכאבים מקרינים לישבנים ולעיתים עוברים לירך ומורגשות דקירות אפילו בכף הרגל. בנוסף יש דקירות מכיוון המותניים אל המפשעה ואל הבטן התחתונה ומורגשות גם באיזור תפר ניתוח כריתת רחם שעברתי לפני כמה שנים. האורתופד שלי הפנה אותח ליועץ לעמוד שדרה. מה עלי לעשות עוד כדי להפחית ולמנוע כאב? (מתחילה גם פזיותרפיה בשבוע הבא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון
ד''ר חגי אמיר14/01/2010מבוהלת שלום,
ראשית אל תהיי מבוהלת.
יש להרגע להתחיל טיפול ולבדוק לאן יש התקדמות. אם הכדורים עוזרים - מה טוב!
אם לא יש לחזור לרופא להמשך ברור. הייתי ממליץ בכל מקרה להוועץ עם הגינקולוג לודא שלא מדובר בדלקת בדרכי השתן או בחצוצרות.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עליוןקובי14/01/2010
שלום,
במשך השבוע וחצי האחרונים אני מרגיש בחלק העליון של הגב כאבים בינוניים עד חזקים באופן קבוע.
קשה לי להתכופף או להשען על דברים ולשבת ולעמוד ישר ובשביל שיכאב פחות אני צריך שהעמוד שדרה יהיה ישר.
אני מרגיש את הכאב מעט מתחת לקו השכמות, כאשר אני מרגיש שהשרירים תפוסים וכואבים אבל אני מרגיש גם כאבים בחוליות עצמם ותחושה של זרמים באותו איזור בחוליות ולפעמים אני מרגיש באותו אזור גלים פתאומיים של חום כמו ששמים בן-גיי באותו מקום.
ניסיתי לשחרר את השרירים על ידי שחייה וישיבה ארוכה בג'קוזי אבל גם הזרם של המים החמים לאותו מקום לא עזר, וזה משפיע מאוד על התפקוד שלי.
מה עלי לעשות? האם מדובר רק בשריר תפוס או במשהו אחר בגלל הכאבים בחוליות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עליון
ד''ר זאב פלדברין17/01/2010במידה והכאב לא מגיב לשחרור על ידי משחה ניתן לקחת אדויל יום יומים במידה ואין תגובה רצוי מאוד לגשת להבדק על ידי רופא המשפחה או אורטופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלירן14/01/2010
שלום יש לי "מחלה" (הרגל) שאני כול הזמן אוהב לעשות קליקים באצבעות הידיים והרגליים עכשיו תמיד אומרים לי שזה לא בריא שזה יגרום לי לרעד בידיים שאני יהיה זקן וכד', רציתי לשאול האם יש בזה אמת והקליקים יפגעו בי בעתיד והאם הם גורמים נזק?עד כמה זה לא בריא?
תודה מראש ;]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליק
ד''ר יונה יניב14/01/2010הקליקים הם קול של ואקום כמו בפתיחת בקבוק יין ולא גורמים לרעד כשתהיה זקן (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה!!
אלירן15/01/2010אז זאת אומרת שאפשר לעשות קליקים חופשי ??;]]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל בבקשה תשובה לשאלה למעלה..
אלירן18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליקים
ד''ר יונה יניב18/01/2010אם זה מה שאתה אוהב...
נ.ב. - לא כל היום אני יושבת ומחכה לשאלות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שתל עצם בשורש כף הידחן13/01/2010
דוקטור שלום,
שלום,
אני בן 23, שברתי את עצם הסירה לפני כ-8 שנים, גובסתי למשך חודש.
בגלל כאבים מסויימים ועבודה מאומצת עם הידיים הלכתי להיבדק, עשיתי צילום +ct וקיבלתי מס' חוות דעת:
1.חוות דעת ראשונה -
prox.pole non-union עם ?severe humpback dabormity יש DISI עם שעונה דיסטלית. יש SNAC 1. הרופא המליץ לי על ניתוח שתל עצם בהרדמה כללית : scaphoid non union repair with iliac gent bone grape(wedge grape)+ radial styloidectomy?
הרופא אומר שלאחר הניתוח 5 חודשים בגבס ו60 אחוזי הצלחה.
2.חוות דעת שניה -
נצפה קו שבר ללא איחוי בסקאפויד. כמו כן ניתוק של הפרוצס הסטילואידי של האולנה ללא איחוי. אין תפיחות רקמות רכות. חוסר סדירות קלה קרוב לודאי ךאחר איחוי שבר באספקט הרדיאלי של הדיאפיזה הדיסטלית של הרדיוס.
3.חוות דעת שלישית -
צילום רגיל - שבר ישן לא מחובר של עצם הסירה עם אי סדירות במשטח המפרקי באיזור הזיז הרדיאלי.
צילום CT - שבר אלכסוני של עצם הסירה שמתחיל בקוטב דיסטלי ומסתיים בקוטב מקסימאלי. יש התחדדות יתר של הזיז הרדיאלי ואי סדירות במשטח המפרקי של הרדיוס שגובל עם עצם הסירה, SNAC 1. קיימים שינויים ניווניים של שורש כף היד.
מה ההמלצה? לעשות את הניתוח המסובך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצם הסירה
ד''ר יונה יניב14/01/2010כל חוות הדעת שקבלת מובילות למסקנה אחת - ניתוח לחיבור עם שתל עצם. במהלך הניתוח - אם צורת העצם לא תקינה, יש לסדר אותה.
אם שינויים ארתריטים (ניונים) של המפרק, ייתכן ויהיה צורך בתוספות. אם יש שינויים ארתריטים קשים אזי הניתוח שונה לגמרי. אם השינויים קשים מאד אולי לא תרצה בכלל ניתוח כי בשינויים קשים הניתוח הוא קבוע חלקי או מלא של שרש כף היד ואת זה אפשר לעשות גם מאוחר יותר. תלוי בכאבים.
מקווה שעזרתי, כי לא ראיתי את הצילומים או הCT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבית החולים שיבה- זה בה"ח תל השומר?
יצחק16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבי"ח
ד''ר יונה יניב17/01/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבית החולים שיבה- זה בה"ח תל השומר?
יצחק16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכל יחסיטל13/01/2010
זה בטח נשמע לכם קטן, אבל עבורי זה סיפור גדול: לפני 10 ימים סיפרתי לילדים סיפור וכשקמתי תקף אותי כאב חריף בברך. מאז אני צולעת מאוד, ולא יכולה לקפל את הרגל, וסובלת מזצים של כאב במיוחד בעת קיפול הרגל אל הירך. בבדיקת אולטרה סאונד הכל תקין למעט - בורסא סופראפטלרית - הודגם נוזל בכמות גדולה. הרופא מתעקש שיש המטומה, כמה טפשי, אבל רק אז קלטתי שכל לילה כשאני קמה לילדים אני נחבטת במיטה בחוזקה. לקחתי כמה ימים אטופן 400 פעמיים ביום. לא היה שיפור והחלפתי לארקוקסיה 60. אני משתדלת לנוח (יחסית לאמא שנמצאת בבית עם תינוקת שובבה). קיבלתי הפניה לעשות תומך ברך מסוג GENUTRAIN ולפיזיותרפיה. אין שום שיפור והאורתופד אומר שזה עלול לקחת זמן רב.
אני ממש בדכאון כי אני לא מסוגלת לנהוג ולהוציא את הילדים מהגן ולתפקד כמו שצריך. אני מרגישה שהרגל שוקלת 3 טון.
מאוד מאוד אשמח לקבל תשובה על שתי שאלות:
1. האם זהו הטיפול היחיד? אני זוכרת שבילדותי גם אבי סבל מ"מים" בברך, וקיבל זריקות קורטיזוןן. שאלתי את הרופא לגבי טיפול זה והוא אמר שהוא לא יאשר לבחורה צעירה כזה טיפול.
2. האם מותר לי לחרוק שיניים ולקפל בכח את הברך למרות הכאב כדי לנהוג ולעשות פעולות שונות?
3. האם הבעיה אכן עוברת לרוב בעזרת טיפול זה ואם כן בכמה זמן בדרך כלל מדובר?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בברך
ד''ר זאב פלדברין17/01/2010זרקית קורטיסון במידה והבעיה היא בבורסה הסופראפטלארית לא צריכה להיות בעיה .
לגבי לחרוק שינים ולתפקד בכוח מאוד לא רצוי . הכאב מזהיר אותנו שיש בעיה ולכן לא ללכת עם הראש בקיר במידה וכואב להמנע מהפעולות המכאיבות.
ניתן לבצע גם פייזוטרפיה לברך
כמה זה יקח ? את יודעת למי ניתנה הנבואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיחזור רצועה בוהן שמאלדורי בתיה13/01/2010
ב27.10 עברתי שיחזורucl עם kw ,מטופלת אחרי 6 שבועות מהניתוח בפזיוטרפיה ובריפוי בעיסוק כ4 פעמים בשבוע האגודל היום עדין מאוד נפוחה כואבת יש דילול שרירweb רגישותבa1 של האגודל והאצבע השניה ,כאבים במפרק היד ובעיה קשה מאוד של כיפוף הן של מפרק האצבע ומאוד של המפרק הראשון מלמעלה של האגודל יש הרגש מוזרה תחושתית-נשלחתי לemg מה עוד אפשר לעשות? אגב נותחתי ע"י ד"ר יניב אודה מאוד לתשובתך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור רצועה
ד''ר זאב פלדברין17/01/2010כוונתך כנראה לאגודל ולא לבוהן בכף הרגל. את בידיים טובות לאחר הרחקת ה KW קרוב לודאי שההתקדמות בפיזוטרפיה תהיה מהירה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיחזור רצועה בוהן שמאלדורי בתיה13/01/2010
ב27.10 עברתי שיחזורucl עם kw ,מטופלת אחרי 6 שבועות מהניתוח בפזיוטרפיה ובריפוי בעיסוק כ4 פעמים בשבוע האגודל היום עדין מאוד נפוחה כואבת יש דילול שרירweb רגישותבa1 של האגודל והאצבע השניה ,כאבים במפרק היד ובעיה קשה מאוד של כיפוף הן של מפרק האצבע ומאוד של המפרק הראשון מלמעלה של האגודל יש הרגש מוזרה תחושתית-נשלחתי לemg מה עוד אפשר לעשות? אגב נותחתי ע"י ד"ר יניב אודה מאוד לתשובתך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור רצועה
ד''ר יונה יניב14/01/2010עד כמה שזכור לי היית אתמול בדיון, אבל להערכתי זה רק ענין של זמן. ייתכן שפיתחת לאחר הניתוח בצקת (נורמלי) שאולי גרמה או ללחץ על העצב המדיאני בתעלה הקרפלית ו/או גם אצבע הדק של האגודל, אבל לא בדקתי אותך ולכן אינני יודעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום גבטל12/01/2010
איזה צילומים הם הכי מסוכנים מבחינת קרינה והאם צילומי גב נחשפים להרבה קרינה יחסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילומים מסוכנים
ד''ר זאב פלדברין17/01/2010הצילומים המסוכנים הם אלו המשפיעים על אברי הרביה ועל הרקמות המתחלקות במהירות .
צילומי גב בדרכ כיום אין בהם הרבה קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות השלדטל12/01/2010
בגיל 16 עשיתי מספר רב של צילומים 2CT MRIאולטראסאונד רנטגן בשנה האם ההקרנות הללו השפיעו על התפתחות העצם? אצלי האם יש קשר בכלל בין ההקרנות המרובות להתפתחות העצם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתות השלד
ד''ר זאב פלדברין17/01/2010יש להקרנות המרובות חשיבות והן עלולות להגידל את הסיכון להופעה של גידולים מסוימים
לגבי הבדקיות שעברת הרי ל MRI ולבדקיות US אין קרינה כךף ששתי בדיקות CT עדין בגבול הסביר ולא ישפיעו על התפתחות העצם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייףרעות12/01/2010
שלום רב,
אני בת 20 וסובלת מעקמת בגב מזה כמה שנים.
העקמת לא מפריעה לי בתפקוד היומיומי אולם ישנם תרגיל כושר כגון כפיפות בטן ותנוחת ה"קוברה" ביוגה שקשה וכואב לי לעשות..
תהיתי האם עיסוק בסייף יכול לעורר גם כאבים שכאלה? מדובר בפעילות ברמה של שעה וחצי בשבוע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייף וכאבי גב
ד''ר חגי אמיר13/01/2010שלום רעות.
ככלל סייף הוא ספורט מצויין לחיזוק ואיזון שרירי הגוו. אולם לכל אחד יש מערך שרירי וכיווני כוחות שונים על וסביב עמוד השידרה, ולכן יכול בהחלט להיות שלמישהו פעילות מסויימת תיגרום לכאב יותר או פחות, בעוד שלאחר הפעילות תפחית את הכאב.
המשיכי להתאמן.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)