מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בקרסול לאחר התחלת אימוני ריצהרוני30/12/2009
שלום
ליפני כ חודשיים היתתחלתי להיתאמן ב "אחריי כושר קרבי" על מנת לשר את הכושר שלי...
ולא מיזמן אחרי המון ריצות 5 קילומטר וספרינטים ואימנוי כושר קרבי למינהם היתחלתי להרגיש כאבים בשני הקרסולים באותו הצד בידיוק בזמן ריצה, כאבים די חזקים אפשר להגיד וליפעמים זה מונע מימני להיתאמן
השאלה שלי האים זה מהאימונים שהיתחלתי? או שזה ביגלל בעיה אחרת?
חשוב להזכיר שבזמן האחרון הנעליים שאני מיתאמן איתן נוטות הצידה לבחוץ כיאילו
איך מטפלים בבעיה הזאת ומה כדי לעשות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד המומחים יכול בבקשה לענות לי ??
רוני02/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד''ר יחזקאל טיטיון03/01/2010השאלה שלי האים זה מהאימונים שהיתחלתי? - כנראה שכן.
או שזה ביגלל בעיה אחרת? - גם יכול להיות.
חשוב להזכיר שבזמן האחרון הנעליים שאני מיתאמן איתן נוטות הצידה לבחוץ כיאילו
איך מטפלים בבעיה הזאת ומה כדי לעשות? - פנה לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי קרסוליים לאחר אימונים
ד''ר זאב פלדברין04/01/2010קרוב לודאי שמדובר בתגובה למאמץ יתר. יכולים להיות שברי מאמץ או דלקות בגידים בכל מקרה רצויה מנוחה יחסית, טיפול מקומי וכמובן שאתה זקוק למידרסים לפי מידה .
רצויה גם בדיקה מדוקדת אתה מוזמן 036487001-2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ביד.שירן30/12/2009
שלום,
אני צריכה את עצתכם בבקשה.
אז,ככה הסיפור הוא כזה:
חבר שלי בן 24, לפני כשבוע בערך הוא עבר תאונת-דרכים עם האופנוע,הוא בא לצאת מהמכללה ורכב פגע בו מקדימה הוא נפל על מכסה המנוע וכמובן שפינו אותו מיד לביה"ח,
בביה"ח הבחינו בבעיה ביד שמאל ומיד שמו לו גבס,לאחר-מכן גילו שנוצרה בעיה ביד ימין אך לא ידעו בדיוק מה לעשות עם זה חשבו או על ניתוח לשים לו פלטינה ביד או על גבס,אז בינתיים שמו לו תחבושת אלסטית,הוא היה מאושפז עד אתמול בביה"ח,עבר בדיקת סי-טי והיום הוא חזר לביה"ח והרופא אמר לו שהוא רואה לנכון לעשות לו ניתוח ב-ש-נ-י הידיים לאחר הבדיקת סי-טי התברר שיש בעיה בסחוס שגבס לא יכול לרפא את זה וכשהוא יהיה מבוגר הוא יתחיל להרגיש כאבים באזור הזה. לכן,הוא המליץ על ניתוח ואמר לו שאם הוא כבר הוא עושה ניתוח ביד אחת, אז אולי כבר יעשה בשני הידיים.
השאלה שלי היא כזאת,אני יודעת שאין לכם ממש מושג עד כמה גודל הבעיה היא חמורה אבל אני ממש ממש נגד הניתוח הזה,אני המלצתי לו ללכת לראות רופא נוסף שיביע את חוות דעתו.
אתם חושבים שיש אפשרות לוותר על הניתוח והגבס יוכל לרפא אותו?בכל זאת,הוא בן-אדם בן 24, אין מצב שזה יכול לרפא אותו?חייבים לעשות את הניתוח?
בבקשה תעזרו לי,
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברים
ד''ר יונה יניב31/12/2009בגלל שהוא בן 24 צריך לעשות את כל המאמצים לתקן את השברים הכי טוב שאפשר, ולרוב שה אומר - ניתוח ופלטות וברגים. אם הרופא המליץ נראה לי שהבעיה לא נפתרת רק עם גבס.
מלבד זאת, אם אתם חוששים תמיד רצוי לראות רופא נוסף, אולי כיר' של יד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה בעצםן הזנב(עצם העוקץ)דרור30/12/2009
שלום רבףאני בחור בן 23,לאחרונה שמתי לב שעצם הזנב שלי ממש בולטת,יש לי שם בליטה גדולה של העצם בגב,ואני סובל לא בקביעות ובעיקר אחרי מאמץ מכאבים בגב התחתון,האם יש קשר בין המקרים?ומה אומר הבליטת עצם. מעבר לזה השתחררתי לא מזמן ולאורך שירותי סחבתי משקלים מאוד גדולים על גבי,האם יכול להיות קשר בין המקרים?
אודה לכם מראש על התשובות,דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה בעצם הזנב
ד''ר חגי אמיר30/12/2009שלום דרור,
על פניו לא ניראה שיש קשר בין נשיאת משקלים כבדם לבין הבליטה. אולם יש לבדוק קודם כל מהי הבליטה שאתה חש. גש לבדיקת אורטופד ולצילום כדי שיוכלו להסביר לך תשובה יותר מדוייקת.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שברתי אצבע כמה זמן זה אמור לכאובדימה30/12/2009
זה היום השני שאני בבית וקיבעו לי את האצבע השנייה לשלישית (שברתי את השנייה). זה ממש כואב לי כמה זמן הכאבים אמורים להמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבע שבורה
ד''ר חגי אמיר30/12/2009הזמן עם הכאב הרב ביותר הוא שלשת הימים הראשונים ולאחר מכן ממשיך כאב קל יותר בין שלשה לארבעה שבועות עקב תנועות של שני צידי העצם באזור השבר. לאחר כשלשה עד ארבעה שבועות יש כבר חיבור קל בין שני צידי השבר, ואז הכאבים פוחתים.
אי נוחות נשארת למשך שניים שלשה חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גב ורגליים.אני30/12/2009
בן 35. בריא לרוב. סובל כשנתיים מכאב גב תחתון שמקרין על הרגליים כאב מתגבר מאוד בשכיבה. ביצעתי אין ספור בדיקות וטיפולים ולמעט בלט קטן(l5s1) לא נמצא כלום.
אני מעשן ובילדותי היתה לי אסטמה (אני יודע שלא בריא אך אלו העובדות..).
איני רופא ואיני מתיימר להיות אך יתכן ולא מגיע - מספיק חמצן - לאיזור הגב התחתון וכפועל יוצא אני חש בכיווצי שרירים באיזור העכוז והרגליים?! (בשכיבה חש כמו "פעימות" באיזור גב תחתון).
אציין שבסולם 1-10 יתכן מצב ובעמידה יהיה 3 במעבר לשכיבה תוך 5 דקות יהיה 9 ובחזרה לעמידה תוך 5 דקות יחזור ל-3.
מה ניתן לעשות? לאיזה תחום רפואה כדאי לפנות? (ראומטולוג, אורטופד, משהו אחר) האם יש משהו בהשערה שלי או שהיא מופרכת לחלוטין? (אסטמה סמויה וסיגריות).
בכבוד רב,תודה מראש.
ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בקשה.. שנה טובה
אני31/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
ד''ר זאב פלדברין04/01/2010נמצא קשר בין כאבי גב ובין עישון אך הסיבה אינה על רקע של אי אספקת חמצן אלא על רקעשל עליה בלחץ תוך בטני בעת שיעול האופיני למעשנים . המעשנים סובלים גם מכאי גב בשכיחות גדולה יותר . קודם תבדק על די אורטופד במידהולא נמצאה סיבה אורגנית ההמלצה היא ללכת לטיפול באמצעות אחת השיטות של התעמלות רפואית רק אתה יכול לעזור לעצמך להפיסק את כאבי הגב אך אתה צריך להשקיע בכך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצווארמיכל29/12/2009
שלום
אני בת 48 וסובלת מזה כחצי שנה מכאבים חזקים בצוואר עם הקרנה לידים והכתפים כמו כן כאבי ראש.
האורטופד שלח אותי לבדיקת CT של עמוד שדרה צווארי וקיבלתי את התשובה הזאת ב - CT:
בלוטות לימפה מעט מוגדלות ג'וגולריות ותת - לסתיות דו"צ.
יישור הלורדוזיס.
שינויים ניווניים קלים.
C1-C2 - שק תקאלי שמור.
C2-C3 - בלט דיסק אחורי, משיק לשק התקאלי.
C3-C4 - בלט דיסק אחורי, לחץ קל על השק התקאלי.
C4-C5 - בלט/פריצת דיסק אחורית מסויידת, לחץ בינוני על השק התקאלי.
C5-C6 - בלט דיסק אחורי, לחץ בינוני על השק התקאלי. חשד למעורבות הפוראמן הימני.
C6-C7 - דיסק שמור, שק תקאלי שמור.
C7-D1 - ארטפקטים מהכתפים. מבנה גרמי שמור.
בסיכום
ממצאים דיסקופתיים וניווניים כמתואר.
לימפאדנופיה צאוורית קלה.
שאלתי היא האם יש לי משהו שמצריך טיפול?
לפני 7 חודשים הייתי מעורבת בתאונת דרכים וקיבלתי מכה חזקה בראש ובצוואר, האם משהו מהממצאים יכל להיגרם מהתאונה?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצואר
ד''ר חגי אמיר30/12/2009שלום מיכל,
הצואר שלך מתאים לאדם פעיל שהצואר עבר הפעלה והגיב בהתאם. שינויים ניווניים מפושטים שיכולים להתאים לגיל.
בהחלט יתכן שכאבים בצואר כמו שלך יופיעו או יחמירו לאחר תאונת דרכים יש לבדוק את סמיכות הכאבים לתאונה ובהתאם לכך להחליט.
בהצלחה.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור בגידחגי פרנקל29/12/2009
לכבוד ד"ר יחזקאל טיטיון
תודה על התשובה
אשמח אם תוכל לכתוב לי את שם המושג הלועזי לתופעת הקיצור בגיד, וכן אם יש שם עברי נוסף לתופעה.
תודה רבה
חגי פרנקל, חינוך גופני ותנועה סמינר הקיבוצים, מגמת טיפוח יציבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור
ד''ר יחזקאל טיטיון30/12/2009על איזה גיד מדובר, אני לא זוכר את השאלה המקורית.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה חדשה?מירי29/12/2009
שלום רב,
אימי בת 62 בשנת 2001 עברה ניתוח לפרק ירך עקב נפילה במדרגות.
יש לה פלטינה ברגל.
כבר שנים סובלת מכאבים ולוקחת כדורים, ניסו לה הכל, וולטרן, קוקסיה, סלקוקס, קטפלם, וכו'.
שמענו השבוע בערוץ 2 בתכנית בריאות על זריקה חדשה שמחזיקה לשנה שלמה.
מהי התרופה הזו והאם היא טובה באמת לזמן כה ארוך?
אשמח לקבל פרטים עליה מאחר ונמאס לה ליטול כדורים כל השנים זה הורס לה את הקיבה.
תודה מראש
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה חדשה
ד''ר חגי אמיר30/12/2009מירי יקרה.
יפה שאת מתעניינת על בריאות האמא.
במידה והיו לנו מעט יותר פרטים על הזריקה שמחזיקה שנה ניתו היה להסביר.
אני לא צפיתי בתכנית זו ואין לי כל מושג על איזה זריקה את מדברת ולאיזה התוויות.
כה לחי
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בברך שמאליאיר28/12/2009
שלום, קוראים לי יאיר, גובהי 1.98 ואני שוקל 96 קילו.
אני עושה כושר מידי פעם ובחודשים האחרונים במהלך הריצה כאבו לי הברכיים כאבים קלים.
לאחר שהלכתי לאורתופד הוא גילה אצלי פלטפוס ונתן לי מדרסים.
למרות זאת, לפני כשבוע לאחר יצאתי לריצה והחל מאז יש לי כאבים בברך שמאל
מה עלי לעשות?
תודה מראש,
יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברך שמאל
ד''ר חגי אמיר30/12/2009אם הברכיים כואבות עכשו יותר מאשר לפני המדרסים, סחמן שהמדרסים החמירו את המצב. נסה לרוץ שוב ללא במדרסים. פלטפוס כשלעצמו אינו חייב להכאיב או לגרום לבעיה. בעוד שמדרסים יכולים לשנות את הזויות להם הגף רגיל ולגרום להחמרת כאבים.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מיפוי עצמות , מבקש חוות דעתגיא28/12/2009
שלום לפני כשבוע עשיתי מיפוי עצמות והיום קיבלתי את תוצאות הבדיקה באינטרנט , ממש לא מפורט האם מישהו יכול לאבחן את התוצאות?
התוצאות:
TC-MDP 25 MCI
סיבת הפניה: כאבים ברגליים.
ממצאים:
אין לראות קליטות פתולוגיות.
סיכום:
המיפוי תקין.
--- עשיתי מיפוי עצם כל גופי
האם הכל תקין? ואין לי שום בעיות? מה זה קליטות פתולוגיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי עצמות
ד''ר חגי אמיר30/12/2009בדיוק לפי מה שכתוב.
הבדיקהלא הניבה תוצאה חולנית.
לא אומר שאין לך כאבים או בעיה שהבדיקה אינה מסוגלת לתפוס.
גש לרופא ששלח אותך כדי להמשיך הברור.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפשעהאריקו28/12/2009
שלום לך ד"ר,
אני בן 48, בריא בד"כ.
גובה 1.75, 82 ק"ג. עוסק כשנתיים בספורט 4-5 פעמים בשבוע, כל פעם כשעה.
יום אחד רץ 9-10 ק"מ בשעה ויום אח"כ משלב ריצה+כח:רץ 2 ק"מ, עובר לתרגילי כח כ 15 דקות - שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, ותרגיל משקולות לכתפיים ואח"כ חוזר לריצה של עוד 4 ק"מ.
כך לסירוגין,יום אימון רק ריצה, ויום אח"כ אימון - משולב עם אימון כח.
לאחרונה החלו כאבים במפשעה בצד ימין + הרגשה כי שריר המפשעה כל הזמן "קופץ" לא לפי רצוני.
הכאבים מתחזקים במיוחד כאשר אני עושה כפיפות בטן.
א. לדעתך, ממה הכאב נובע ?
ב. מה עושים כדי שהכאב יחלוף ?
תודה רבה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מפשעה
בן28/12/2009זה נשמע כמו מאמץ יתר של השריר, אולי שריר המותן כסל.
האם הכאב חד? צריך למצוא מתיחות שנוגעות בנקודה הרגישה
ולעשות כל יום, תוריד קצת את העומס מן מתרגילים שמגבירים את זה..
עיסוי טוב יכול לעזור
]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במפשעה
ד''ר חגי אמיר30/12/2009אריקו שלום.
ניראה כי אתה מבצע פעילות אינטנסיבית מאד. יתכן כי אימצת את השריר במפשעה מעט יותר מדי, או מהוא נמתח.
תן לו שבוע ימים לנוח, אל תעשה פעילות מכאיבה כלל. ואחר כך חזור בצורה הדרגתית לפעילות שהפסקת.
מקוה שיעזור.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת CTאילונה27/12/2009
שלום,
להלן תוצאות בדיקת CT שקיבלתי:
טומוגרפיה ממוחשבת לעמוד שדרה צווארי ומותני:
בגובה C5-6 בלט דיסקלי אחורי מסויד עם נטיה שמאלה ולחץ בינוני על השק.
ללא בלטי דיסק משמעותיים נוספים.
מבנים גרמיים ומפרקים שמורים.
לורדוזיס שמור.
ADI ודנס שמורים.
טומוגרפיה ממחושבת לעמוד שדרה גבי:
סקוליוזיס קמור לשמאל בגובה הסרעפות.
פרט לכך ללא תהליכים הרסניים או בלסטיים.
אשמח להסבר והמלצה.
תודה מראש,
אילונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדקת CT
ד''ר חגי אמיר30/12/2009אילונה שלום.
בדיקת הCT מדברת בעד עצמה. ההסבר המילולי לא יקדם בכלום.
איננו מטפלים בדרך כלל ב- CT .
לממצאים אלו אין כל משמעות.
הטיפול הוא בממצאים הפיזיקליים.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים
אילונה30/12/2009שלום ותודה על תשובתך.
לגבי התסמינים:
-הרגשה של התעלפות
-כאב באיזור החזה ועצם הבריח, שמקרין ליד שמאל וגורמים לנימול ביד
-כאב באמצע הגב
אולי כדאי גם לציין שיש לי אוסטואופורוזיס (בת 54)
תודה מראש,
אילונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בבית חזה עםקרינה ליד שמאל.
ד''ר חגי אמיר30/12/2009אילונה יקרה.
אם הכאבים הם תמידיים ולא באים והולכים יתכן והם מוסברים על ידי הדיסק שרואים בעמוד השידרה הצוארי.
אולם אם הכאבים מוקלים ומחמירים לסרוגין קודם ל ודחוף יותר יש לשלול בעיה לבבית הגורמת לתסמינים אלו.
לאחר שבעיה לבבית נשללה ניתן להתחיל לטפל בבעית הדיסק בעמוד השידרה הצוארי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- inverting table -מיטה מתהפכת.יונה27/12/2009
האם ניתן לרכוש בארץ מיטה מתהפכת?
אודה על המידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטה מתהפכת
ד''ר חגי אמיר30/12/2009שלום יונה.
ניתן לרכוש הכל.
השאלה לאיזה התוויה.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר מצויין לשחרור הגב מלחץ
יעלי06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ונקרא גב BACK
גל22/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטוספק - טיפול בדורבן העקבאיריס27/12/2009
שלום רב,
מזה כחודשיים אני סובלת מכאבים בעקב שמקשים על הליכה ועל כל פעילות ספורטיבית הדורשת עמידה ולחץ על כפות רגליים (הכאבים מתחזקים לאחר פעילות ארובית שמלווה בקפיצות).
האורתופד איבחן שמדובר בדורבן ואישר זאת גם לאחר צילום כף הרגל.
עברתי ללכת עם נעליים אורתופדיות ומדרסים רפואיים שעשיתי בהזמנה מיוחדת.
לא חל כל שיפור. לאחרונה נחשפתי באינטרנט למכשיר שנקרא אורטוספק שפועל על גלי הלם ומרסק את ההסתיידות. מבטיחים הצלחה של מעל 80%. האם המכשיר מוכר? האם מומלץ? האם יכול לגרום לנזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רורטוספק
ד''ר חגי אמיר30/12/2009מכשיר גלי הלם מוכר ומשומש לאזורים עם דלקות גידיות.
אחד מההתוויות שהם מפרסמים הוא Plantar Fasceitis הקרוי בפי העם דורבן.
הטיפול יכול לעזור במיקרים מסוימים. ויכול להחמיר במיקרים אחרים.
אין סכנה במכשיר פרט לחסרון כיס.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי CT לאחר כאבים בקרסולמיכל27/12/2009
שלום ד"ר,
אודה לעזרה בהבנת ממצאי CT שנעשו בעקבות כאבים בקרסול.
על הרגל הכואבת נכתב: מודגמות ציסטות תת-סחוסיות קטנות באספקט המדיאלי של כיפת הטאלוס.
יתר המבנים שמורים.
על הרגל השניה נכתב: מבנה גרמי תקין. רקמות רכות שמורות.
אודה מאוד לדעת מהו בעצם הממצא, ומה ניתן לעשות?
תודה רבה על העזרה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות
ד''ר יחזקאל טיטיון30/12/2009הממצא המתואר יכול להיות קשור לכאבים ויכול להיות אקראי. לצערי לא ניתן להגיע למסקנה ללא בדיקה מסודרת ולעיתים יש צורך בבדיקות עזר נוספות בהתאם לבדיקה הקלינית.
פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך העוסק בבעיות קרסול וכף רגל.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)