מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בידזאב23/03/2008
אני עובד כל הזמן עם מחשב, לאחרונה אני סובל מאוד מכאבים ביד.
קודם בפרק ועכשיו ביד עצמה, מה עליי לעשות ואיך להימנע מבעיות דומות בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ביד
ד''ר שמואל לובושיץ24/03/2008הברכה,
הגורמים לכאבים בכף היד הם מרובים. ביניהם לא ניתן לכלול עבודה בעזרת מחשב. ההקלדה או הפעלת העכבר יכולה לעורר כאבים שהם תוצאה של גורמים שונים. לפיכך, רצוי להיבדק ע"י מומחה בתחום הכירורגיה של היד ע"מ לקבוע אבחנה ודרכי טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבהונות הרגליםסימונה23/03/2008
שלום רב,
כזה מחודש אני סובלת מכאבים סביב הציפרניים בבהונות הרגליים (בעיקר בשורש הציפורן).
כמו כן בבוהן שמאל הצפורן כאילו נחצית לשתיים לרוחב כבר פעמיים.
מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות?
תודה,סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יחזקאל טיטיון24/03/2008סימונה שלום.
יתכן ואת סובלת מפטרת.
פני לבדיקת רופא עור.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה סינוביאלית בקרסול ימיןדפנה20/03/2008
לפני כשבועיים רצתי בחוץ, והרגשתי כאבים חזקים ברגל. הלכתי לאורטופד ששלח אותי לצילום ול CT. מהצילום הוא חדש לשבר הליכה. ולאחר ה CT קיבלתי דיסק, והוא הסתכל ואמר שנראה לו שזה שבר הליכה. יש לציין שהוא לא היה במאה אחוז בטוח כי זה לא היה בולט במיוחד.
היום הגיעו האבחונים של הCT ורשום לי:
"מבנה גרמי שמור. לציין אין אי גרמי שפיר סאב קורטיקלי בחלק אמצעי של MTT רביעי מימין.
מיפרקים - משטחים מיפרקיים שמורים
מן האספקט האחורי של טלו-פיבולרי מימין מתבלטת ציסטה סינוביאלית 23X12 מ"מ
שרירים ורצועות- שמורים.
ריקמה תת עורית - שמורה.
לסיכום:
ציסטה סינוביאלית בקרסול ימין, קרוב לוודאי פוסט-טראומתית
אין עדות לשבר"
האם תוכל בבקשה לעזור לי להבין מה בדיוק יש לי.
אני ממש לחוצה...
אני מסתובבת על קביים כבר שבוע ורוצה לקבל את הטיפול הנכון...
קבעתי תור לרופא רק ביום ראשון ואני ממש רוצה לדעת במה מדובר באופן כללי, והאם האבחון אומר שאין לי שבר מאמץ...
תודה מראש
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
ד''ר יחזקאל טיטיון21/03/2008דפנה שלום.
קשה לדעת מה באמת יש לך ללא בדיקה מסודרת.
אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגליםמרים20/03/2008
בשבועות האחרונים אני מתעוררת מדי לילה עקב כאבי רגלים , מהברך ומטה.כשאני קמה ומסתובבת בבית דקות מעטות , הכאב עובר. כשאני חוזרת לשכב חוזר הכאב. במשך היום אני מתפקדת כרגיל ללא כאבים.
הכאב רק בלילה במצב שכיבה. לאן עלי לפנות (אורטופד או כלי דם? או?) (גיל 63)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים.
ד''ר יחזקאל טיטיון21/03/2008מרים שלום.
זה יכול להיות בעיית כלי דם, בעיה אורתופדית או בעיה נוירולוגית. אני ממליץ לפנות דבר ראשון לבדיקת רופא המשפחה שיפנה אותך לבירור המתאים.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בידייםאביבית20/03/2008
שלוםרב
מזה כמה חודשים אני סובלת מנימול בידיים בשינה ומנימול ברגליים לפעמים,לפני כשנה עברתי EMG שהיה תקין אני בת 40 אני מאד חוששת מאד שזו התפרצות של סוג של טרשת האם אלו סימנים התחלתיים ואילו בדיקות עלי לעבור שוב? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול
ד''ר שמואל לובושיץ26/03/2008שלום רב
לאור תלונותיך מומלץ להיבדק ולהיוועץ בנוירולוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף ידהילה19/03/2008
ד"ר שלום,
לפני יומיים עשיתי תנועה לא נכונה עם יד ימין ושמעתי קליק כאילו העצם שלי זזה(העצם שאצל כולם בולטת קצת).
זה נראה כאילו העצם יותר מדיי בחוץ וכף היד נוטה יותר שמאלה מהזרוע עצמה. כאילו כף היד לא מחוברת טוב. כרגע זה לא כל כך כואב לי אבל המראה קצת מלחיץ אותי.
שאלתי היא מה ניתן לעשות ואם אפשר להחזיר את העצם למקומה? והאם ללכת קודם לאורטופד או לצילום?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף היד
ד''ר שמואל לובושיץ19/03/2008שלום רב,
בכף היד 27 עצמות + שתי עצמותהאמה...סה"כ 29.לאיזה עצם התכוונת? ממליץ לבצע צילום רנטגן של כף היד (+ שורש כףהיד) ולפנותלבדיקת מומחה בתחום כירורגיה של היד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה מחלת שוירמן עם קיפוזיס?.חסוי18/03/2008
שלום,
הייתי אצל אורטופד אחרי שהתלוננתי על כאבי גב..
הוא הפנה אותי לפיזיוטרפיה ובדף היה רשום:
"(לפי צילום רנטגן שנערך לפני כשנה+)..מחלת שוירמן עם קיפוזיס קשה ,ללימוד תרגילי גב בפיזיוטרפיה.
מיותר לומר ..שלא הסבירו לי מה זה ומה זהאומר..
מה זה המחלה הזאת?..האים אני צריכה לחשושו לקשר כלשהו למחלה ניוונית?.
האים ישנו פתרון וכן מה עלי לעשות??
תודה רבה וחג פורים שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה
ד''ר שמואל לובושיץ19/03/2008שלום לך
"שוירמן" אינה מחלה אלא תופעה...פגם בהתפתחות חוליה או מספר חוליות בד"כ בעמוד השדרה הגבי....הפגם גורם להתפתחות מעוכבת של החלק הקדמי של החוליה כך שלחוליה צורת טרפז במקום מלבן דבר הגורם ליצירת כעין גבנון (תלוי במספר החוליותהפגועות) בעמוד השדרה העליון. התופעה אינה מחמירה והיא חסרת תסמינים או השלכות לעתיד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מימה כואב לי הגב??
חסוי20/03/2008תודה על התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים מאוד בצווארש.א18/03/2008
אמי בת 65 סובלת מכאבים חזקים מאוד בצוואר , בצילום אוסאופטים קדמיים בגופי חוליות צוואריות, ספונילוליסטזיס ניווני C2-C3 דרגה 1, היצרות מרווח בין גופי החוליות , אוסטופאניה ניכרת.
מה זה אומר וכיצד ניתן להקל עליה את הכאבים ולעזור לה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה אמא שלי מאוד סובלת
שושי23/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיד אכילסישראל17/03/2008
אני מעוניין לדעת האם יש פיתרון לכף רגל לאחר קריעת גיד אכילס לשני הרגליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילס
ד''ר יחזקאל טיטיון21/03/2008הטיפול לקרע אכילס הוא ניתוחי.
בברכה - דר' טיטיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- n/v deficitיעל16/03/2008
מה משמעות האבחנה הבאה -
no n.v deficit?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NV
ד''ר יחזקאל טיטיון16/03/2008יעל שלום.
זה קיצור של אין חסר (N)נאורו-(V)ואסקולארי. אין חסר מבחינת הספקת דם או חסר עצבי.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברכייםצילה14/03/2008
שלום שמי צילה בת 66
אני סובלת מכאבי ברכיים מזה 10 שנים לאחרונה הכאבים החריפו כנראה עקב עבודה אינטנסיבית כאחות בבי"ח
שנה שעברה עברתי טיפול פיזיוטרפיה בחשמל בברך ימין ומאז המצב מתדרדר
כעת אני בקושי הולכת וסובלת מכאבים עזים בזמן קיפול הרגל
הלכתי לאורטופד - הנ"ל הציע לי כדורים נגד כאבים, הם אכן עוזרים לכאבים אך לא מטפלים בבעיה
הבדיקות שעשיתי - מיפוי עצמות, סונר הראו רק שינויים אוסטאוארטרוטיים
אנא המלצתך
בברכה,
צילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוים ניווניים
ד''ר שמואל לובושיץ14/03/2008שלום רב
לכאבי מפרקים על רקע שחיקה וניוון הסחוס המפרקי יש מספר פתרונות...מהקל לכבד....ניתן לטפל ע"י תרופות נוגדות דלקת, תוספי מזון למינהם, הזרקות חומצה היאלורונית למפרק ו/או סטרואידים ובמידה ואין כל שיפור או שהמצב מחמיר יש מקום אף לבצע השתלת מפרק מלאכותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בחוליות עמוד שידרהאריה14/03/2008
שלום רב,
אימי בת כ-80 אושפזה לאחרונה עקב כאבי גב. בצילום CT שנעשה התגלה שבר באחת
החוליות שבעמוד השידרה. מוצע לה כרגע פתרון,הזרקת חומר שמשמש מעין דבק במקום
בו קיים השבר. נאמר לנו שזוהי תרופה/פתרון חדש יחסית, וברצוני לדעת ראשית עד כמה הוא
אכן יעיל ואם ידוע כבר על מטופלים שעברו טיפול בחומר כזה לבעייה שציינתי.
תודה, רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בחוליה
ד''ר שמואל לובושיץ14/03/2008נראה לי כי בגילה של אמך הייתי נותן הזדמנות לתהליכים טבעיים (ריפוי עצמונישל השבר) להתרחש...בד"כ שבר כזה נרפא כך או אחרת תוך מספר שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, כאבי שכמותדניאל14/03/2008
בוקר טוב,
אני סובל כבר כמה שנים מכאבים בין השכמות, לפני הצבא הכאב היה רק שהייתי עושה תנועות מסוימות כמו למשל לחתוך סלט, לנגן בגיטרה בעמידה, או הכי כואב כשהייתי צריך לסחוב תיק כבד.
עכשיו אני משרת כבר שנתיים וחודשיים, ובהדרגה הכאבים האלו החמירו לי, בהתחלה הייתי בקרבי והכאבים במסעות או אפילו בשיגרה כשנשאתי נשק היו חריפים יותר מהעבר, כעת אני משרת כבר שנה וחצי בבסיס חיל הים באילת, והכאב ניהיה עוד יותר חד ודוקרני, בפעולות כמו כתיבה, אימון בחדר כושר (משקלים נמוכים), עמידה, וכל מה שהזכרתי למעלה גם, אך הבעיה העיקרית היא, שכדי להגיע לבסיס מהבית (גבעתיים) אני צריך ללכת במצטבר כ-25 דקות עם תיק כבד, והדבר שהכי מציק זו הנסיעה, 6 שעות פעמיים בשבוע כשבנוסף אני גבוה(185) מה שמונע ממני להתרווח על הכיסא, בנסיעה זה לא כואב כמו בדברים שהזכרתי, אבל עדיין זה מציק מאוד, וגורם לשירות ולחיים שלי בכלל כרגע ליהיות מתסכלים. (אני לא זכאי לטיסות.)
חשוב לי לציין שבמהלך שירותי בצבא ואפילו באזרחות התלוננתי לא פעם על כאבי גם אבל כל האורתופדים אפילו לא בדקו לי את הגב בטענה שזה נגרם בגלל הפלפוס שיש לי ושאם אני יעשה ספורט ומדרסים זה יעבור (וזה בהתעלמות מוחלטת מהעובדה שיש לי מדרסים מכיתה א' ושאני עושה לא מעט ספורט), הכאב שיש לי במרכז הכף רגל במהלך הליכה או ריצה זה כבר נושא אחר, פחות מטריד עכשיו.
לפני כחודש הלכתי לרופא ביחידה והתחננתי לפניה שתבדוק לי את הגב, היא מצאה שאני סובל מ winging of left scapula והפנתה אותי לאורתופד בצריפין, אתמול הייתי אצל האורטופד, וגם הוא אפילו לא הסתכל לי על הגב ולא התייחס לתלונותי, אלא רק הפנה אותי לטיפול פיזטורפיסטי.
ועתה לשאלתי, קודם כל האם טיפול פיזטורפסטי יעזור לי (וגם בכמה מפגשים פחות או יותר מדובר?), דבר שני, האם לא ממולץ לסחוב תיקים או לעשות פעולות שמכאיבות, כי זה יכול להחרים את המצב, או שזה רק כואב לי ולא מחמיר.
והדבר הכי חשוב זה הכי אני בכל זאת גורם לצבא להאמין לי או להכיר בזה שבאמת יש לי כאבים רציינים ואולי זה שאני משרת באילת לא הכי טוב בשבילי (להגינות אני יציין שאני מרוצה מהבסיס ואין לזה קשר לרצון עזיבה או משהו כזה).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שכמות
ד''ר שמואל לובושיץ14/03/2008שלום רב
יש קושי רב לענות על שאלותיך רק על פי דבריך...יש צורך לבדוק אותך...אנא פנה למומחה בתחום האורתופדיה ע"מ לקבל תשובה מספקת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
דניאל14/03/2008אבל כמו שאמרתי, שאני הולך אל אורתופדים צבאיים (הייתי בבית חולים 10, צוקי עובדה וצריפין), הם אפילו לא מסתכלים לי על הגב (אני אישית חושב שזה בגלל כל הלחץ אנשים שיש להם על הראש, או שהם חושבים שאני עובד עליהם או משוה כזה)..
חוץ מהרופא ביחידה שלי שבאמת בדקה אותי אף אחד לא בדק את זה ברצינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסמטריה ברגליים..חסוי14/03/2008
שלום,
רציתי לדעת בבקשה ..הופנתי לצילוום רנטגן ולאח"כ CT אחרי שהתלוננתי על כאבי גב..
אשמח בבקשה אם תוכו לומר לי מה זה אומר והאים ניתן לעשות משהו בנדון גילי 28..
האים זה יגדל?או יחמיר..האים זה מחלה בכלל??.
סקנוגרם של הגפיים התחתונות:
ימין שמאל
פימור 44.94 מ"מ 46.16 מ"מ
טיביה 34.29 34.53
אורך הגפה 79.23 80.69 מ"מ
ובנוסף יש לי ואלגוס ..( העצם הבולטת בכף הרגל)שמומלץ לנתחו..
אשמח לתגובה!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה
ד''ר שמואל לובושיץ14/03/2008שלום לך
מעטים בני האדם שהם סימטריים לחלוטין. להבדלי אורך הגפיים שלך אין כל משמעות. הבליטה בכף הרגל היא תופעה תורשתית וניתנת לטיפול במידה ויש הפרעות תפקודיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה..
חסוי16/03/2008החוסר סימטריה בגפיים משפיע על אופן ההליכה וכן על עמוד השירדה..פשוט עושה לי כאבי גב..
וכשאני הולכת..זה נראה כאילו אני מפספסת איזה חצי צעד..כאילו כמו שנשארת עוד קצת באוויר..
זה נורא מציק לי..
האים מדרסים לא יכולים לעזור?.למרות העצם הבולטת..במצב קשה..- ואם אפשר להרחיב עלזה אמרו שלא אוכל ללכת בצורה רגילה אחרי הניתוח כול שכן עם נעלי עקב..
סליחה על האריכות .ותודה רבה..!
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה
ד''ר יחזקאל טיטיון17/03/2008דנית שלום
הבדל האורך רגליים של פחות מ-1 ס"מ חסר משמעות. לא מפריע להליכה ולא גורם לצליעה או כאבי גב. לא זה מקור מכאוביך.
לעניין העצם הבולטת, הטיפול הוא ניתוחי. נכון שלאחר ניתוח לא מומלץ ללכת עם נעלי עקב , אבל מידי פעם אפשר, לא באופן קבוע ולא לפני 6 חודשים לאחר הניתוח.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה זה צריך לכאוב בבשביל לנתח?
חסוי18/03/2008היום למשל..נעלתי נעליים שטוחות כמו בובה..ולמרות שזה לא יה בצורה צרה ..העצם קצת כאבה עד שהגעתי הביית..
הפחד שלי שזה ימשיך להיות יותר עקום כי אני מרגישה שזה מתדרדר יותר ברגל אחת..(מפחדת שיהיה לי בסוף כמו של אבאשלי..שזה ממש האגודל על האצבע..)
והאים בטוח אין שום סיכון בעשית הניתוח??
ובטוח גםכן לגביי הנעלי עקב כי לי אמרו שיהיה לי גם קושי בהליכה ..ולשכוח מעקב.. : (
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיוות
ד''ר יחזקאל טיטיון21/03/2008בטוח אין שום סיכון בעשית הניתוח? - בכל ניתוח יש סיכון.
ובטוח גםכן לגביי הנעלי עקב כי לי אמרו שיהיה לי גם קושי בהליכה ..ולשכוח מעקב.. - זה לא נכון בצורה גורפת.
אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון
בברכה - דר' טיטיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!אבל..
חסוי23/03/2008מה לעשות עם ההפניה שהביא לי כבר?
אפשר לבוא בלי זה?
והאים אתה עובד עם מכבי?
ושוב תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
ד''ר יחזקאל טיטיון23/03/2008איזה הפניה?
לא עובד עם מכבי.
כחברת מכבי את יכולה להגיע אלי לבדיקה בבלינסון עם טופס 17 והפניה.
למוקד תאום תורים בלינסון - 03-9376666.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפלטינות כתוצאה משינוי מזג אואשר ארד13/03/2008
שלום רב,
שמי רינת בת 25 ולפני שנה הוברגו לי כמה ברגים בברך כתוצאה מתאונת דרכים.
הבנתי שכאשר עומד לרדת גשם הלחץ הברומטרי משפיע לי על הכאב,האם גם כאשר המזג אויר מתחמם אמורים להיות כאבים בגלל הברגים ?אם אפשר לקבל הסבר לגבי הקשר בין מזג האויר לבין הברגים והפלטה שיש לי ברגל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזג האויר
ד''ר שמואל לובושיץ14/03/2008הברכה,
לא ידוע על קשר מוכח מדעית בין שינויי מזג האויר לבין הימצאות פלטות או ברגים בגוף על אף שזו טענה הנשמעת לרוב בקרב אלה שנותחו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)