מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שלפוחיות בכף רגל שמאלאמא06/10/2009
שלום ד"ר,
כבר כמה חודשים שאני סובלת משלפוחיות חוזרות בחלק העליון של כף רגל שמאל
אני מקלה באמבטיות לרגל ולעיתים קרובות (מפוצצת אותם בגלל כאב בהליכה)
לאחרונה רכשתי את סבון ללא סבון של ד"ר עור לכפות הרגלים זה מקל ועוזר ושוב
כנראה ממאמץ או הליכה לא נכונה או נעליים לא נכונות שוב חוזרת שלפוחית ועוד
וכמובן שיש כמה ימי רגיעה.
על מנת לשמור על ההגיינה אני מניחה פלסטרים ומחליפה כל הזמן.
מה לעשות?
לשתות אצידופוליס?למניעת פטריות? האם זה פטריה? ואולי אלא הנעלים?
האם יש משחה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלפוחיות
דניאל א. וייס12/10/2009ראשית , סליחה על עיכוב במתן התשובה
נראה לי שחסרה כאן אבחנה של הבעיה ועל כן רצוי שתבדקי אצל פודיאטור או רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרת רדומהרונית א.05/10/2009
בימים האחרונים אני חשה תחושה של "רצועה" רגישה מהקרסול באלכסון לזרת. תחושת הזרת לעיתים כאילו היא רדומה ותחושת נימול בכפות הרגליים. היום תחושה קלה דומה גם ברגל השניה!
האם זו אפשרות לבעיה אורטופדית או בעיה יותר משמעותית כמו טרשת נפוצה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זרת רדומה
דניאל א. וייס12/10/2009שלום רב
ראשית , סליחה על עיכוב במתן התשובה
קצת תמהני מדוע את הולכת כ"כ רחוק. ייתכן והבעיה נגרמת בגלל נעל חדשה. או לוחצת או חיכוך פנימי ברגל ועוד כל מיני אפשרויות אחרות לפני מחשבה על טרשת נפוצה.
על כן הבדקי אצל מומחה והוא ייתן לך את המענה הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכאב הזה?חסויה05/10/2009
יש לי כאבים מזה 3 שנים בכפות רגליים ליד הזרת באצבעות כל ערב זה גובר השאלה אם זה סתימות בכלי דם כי שבעלי מעסה לי את הרגל זה נרגע זה כמו נימול כאב של חוסר שקט
מה עושים לאיזה רופא פונים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכאב זה?
פנו לפודיאטור או אורטופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבישה רכה לבוהן כף רגלאולג04/10/2009
שלום,
לפני שבוע נשברה לי עצם בוהן כף הרגל, הרופא חבש לי את הבוהן וביקש ממני להחליף חבישה זו עם חבישה רכה. במה להשתמש עבור חבישה רכה של הבוהן ויותר חשוב היכן לרכוש "ציוד" זה?
אולג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חבישה
תמהני על שאלתך - מכיוון שהרופא שטיפל והמליץ הוא זה שצריך להנחותך למה התכוון בהתאם למה שראה אצלך והחליט על סוג הטיפול שהתווה לך
חזור אלייו לקבל מענה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקהיב198404/10/2009
בוקר טוב לכם
אני לפני חודשיים בערך קבלתי זריקקה מפדיאטור של סטורדדאים
אבל אנ י מרגיש הכאב בכף רגל הוא חוזר להיות כמו שהוא הייה לפני
והוא אמר שאני יכול לקבל עוד שני סריקות אבל אני לא יודע אם לקבל אותם כי אני חושב
שזה יכול לחזור לקודמו בכל אופן ויש דורבן בכף רגל ימין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בכף הרגל
דניאל א. וייס12/10/2009כדאי לבצע מדרסים לטיפול בבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מכפות הרגליים ומתחת לציפורניאביטל02/10/2009
שלום,
מאז ומתמיד אני סובלת בעיקר בקיץ (כנראה עקב הזעה) מריח רע במיוחד מכפות הרגליים הריח מופיע גם עם סנדלים האם יש פיתרון?
בנוסף על אף שאני שומרת על היגיינה תמיד מתחת לציפורני הבהונות יש גם ריח לא טוב. מה אפשר לעשות?
בתודה מראש,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריח רע
יש לבדוק את החומר שממנו עשויים סוליות הסנדלים שמא במגע איתם את מתפתח ריח לא נעים.
כדאי להקפיד על חומרים טבעיים ולא סינטטיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מדרסיםסיגל30/09/2009
אני נועלת מדרסים מהסיבה שיש לי הליכה שכפות הרגיליים נוטות כלפי פנים. כמו כן נעל בעיקר אם זו נעל ספורט מקבלת את הצורה של כף הרגל . מתעוותת כלפי פנים. אם אני נועלת נעליים ללא מדרסים . השאלה שלי: כל כמה שנים צריך להחליף או לחדש מדרסים במקרה שלי? . האם ניתן לקנות מדרסים למטרה זו לשמור על צורת הנעל דם גם בלי להשקיע הרבה כסף אצל מומחה למדרסים. אני צריכה כיוון בעניין. תודה
מדרסים
דניאל א. וייס12/10/2009ראשית, סליחה על העיכוב במתן התשובה
אם המדרסים נותנים לך יציבות נכונה הרי שהמדרסים והנעליים לא היו מתבלים ו/או מתעקמים
לפעמים שווה להשקיע כדי שיחזיק מעמד שנים רבות וייתן לך את המענה
מנסיוני, מדרסים טובים יכולים להחזיק מעמד שנים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף רגל.....27/09/2009
איך אמורה הכף רגל לדרוך על הרצפה ,באיזה חלקים שלה?
לכל בנאדם אמור להיות קשת ברגל נכון?אלא אם כן יש פלטפוס?
ומתי כבר הקשת היא גדולה ויש אולפוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כף רגל
כף רגל נושאת את משקל הגוף ועומסי המשקל אמורים להתפזר באופן שווה על פני כף הרגל אולם הקשת עצמה אינה אמורה להגיע במגע לקרקע.
ישנם שהגמישות בקרסוליים שלהם גורמת להם לקרוס כך שהקשת מגיע למגע עם הקרקע - יש שאצלם זה גמיש ויש שהינו קשיח.
ומאידך יש את אלו שלהם קשת קשיחה גבוהה מאוד שכלל רחוקי מלהגיע למגע ישיר עם הקרקע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודנית פעם ראשונה(עזרה דחוף)חופ26/09/2009
יש לי ציפורן חודנית בבוהן שברגל,לפי מה שאני רואה יש לי שמה מוגלה בנפוח בצד באצבע.
הלכתי לפדיקור והיא הציע לי לא לגעת,וכניראה שאצתרך ניתוח,עכשיו,אני לפני כמה זמן התחלתי תירונות אז הצבא תריך לדאוג לי לניתוח,ציתי לדעת הניתוח הוא ניתוח של יום? כמה זמן החלמה? ואם יש עוד פרטים שאתם יודעים.
תודה למי שעונה.
ציפורן חודרנית
ישנה אפשרות לטפל במסגרת צבאית ויש מרפאה שכזו בחר"פ 542 בצריפין
הפרוצדורה פשוטה (כמו טיפול שיניים) וההחלמה די מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תמהרי לעשות ניתוח
תמי14/10/2009מאמילה, גם לי היתה ציפורן חודרנית וממש סבלתי. האצבע היתה לי אדומה. היתה לי דלקת וכאבי תופת. אי אפשר לתאר את הכאבים.
הייתי אצל רופאת משפחה ורופא עור. נתנו לי למרוח סינטומיצין- משחה אנטיביוטית. בנוסף, היא הציעה לי לשים חתיכה קטנה של צמר גפן מתחת לציפורן כדי שהיא תתרומם ואז היא תצמח החוצה. וחבל על הזמן כמה שזה עזר.... אל תמהרי לעשות ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש וסדקיםיעלה23/09/2009
אני סובלת מזה כשנה וחצי (התחי לאחר לידה) מעור קשה וסדקים עמוקים בכף הרגל. בקרתי כבר אצל שני רופאי עור אחד נתן לי סליקרן למרחיה והשני קרמים עם אוריאה. הקרמים מעט מקלים אך אני עדיןן סובלת מאוד מהבעייה. מה אפשר לעשות ?!?!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעור יבש וסדקים - המלצה
מאיה24/09/2009אני יכולה להמליץ על פלקסיטול משחה לרגליים.
זו משחה טיפולית מאד טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצוצים בעור
טומי29/09/2009תבדקי אם את לא מגזימה עם אמבטיה חמה.
כשהפסקתי עם זה (בעצת רופא) - זה נפסק תוך יום-יומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עור קשה וסדקים
יש להקפיד על רחיצה וניגוב של הרגליים היטב כל יום
וכן יש למשוח אותם בקרם רגליים טוב - ויש רבים וטובים
להקפיד על נעילת נעליים טובות ובריאות (דהיינו, עקב רגלך לא רחב יותר מעקב הנעל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים סדוקות אצל תינוקתליאור21/09/2009
שלום
לבתי בת השנה וחצי יש סדק בציפורניים בשתי הרגלים- מעין סדק לכל רוחב הציפורן, בערך באמצעיתה.
מופיע בכל הציפורניים אך בולט במיוחד בבוהן.
מה זה אומר?
תודה,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפורניים סדוקות
דניאל א. וייס12/10/2009זה אומר ה\שהציפורן סדוקה :-)
חסר לי מידע - ממתי זה קרה, האם נועלת נעליים, בריאותה? וכדו'
נא שוחחי עמי במייל חיצוני ותרחיבי יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה בבוהן!אילן שטראוס20/09/2009
שלום לך דניאל!
לפני כשלושה חודשים נפצעתי ברגלי, הבוהן שלי התקפלה מתחת לכף הרגל ודרכתי עליה.
באותו הערב היו לי עוד קצת כאבים, לא משמעותיים, ובבוקר שלאחר מכן, גיליתי אצבע נפוחה מאוד, הלכתי לרופא, שם נעשה לי צילום, אך לא נמצא כל שבר.
לאחר שבוע חזרתי לעבודתי, אבל מכיוון שזאת עבודה פיזית, זה עדיין כואב לי, עד היום. הלכתי לרופא מומחה, שם המליצו לי על צילום MRI , בבדיקה לא נמצא דבר. אך עדיין, כאבים רבים בעת קיפול הבוהן, ואי יכולת לקיפולה בלי עזרת יד.
מה יכול להיות הדבר שגורם לי לכאבים??
תודה רבה,
אילן שטראוס!
פציעה בבוהן
ייתכן ומדובר בלחץ מקומי או מתיחה של גיד/שריר
יש לבצע מדרס שימנע את הדריכה על הבוהן בכלל ובכך יהא לה מנוחה ומרגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב.מיכל15/09/2009
אני מתאמנת במכון כושר כבר חודש, לפני זה עשיתי כושר לבד בבית, מעולם לא היו לי נעלי ספורט מיוחדות לריצה או עם בולמי זעזועים, תמיד עשיתי ספורט עם נעלי ספורט רגילות בלי בולמי זעזועים והתוצאות נראו כי התחיל לכאוב לי הראש וכאבו לי הברכיים. אתמול קניתי נעלי ספורט מדגם ADIDAS SUPERNOVA GLIDE. חייבת לציין-נעליים נוחות מאוד, רכות. הלכתי היום לשיעור מדרגה בחדר כושר והתחיל לכאוב לי ברגל איפה שהבוהן, העצם מתחתיה שבולטת (ב2 הרגליים). מאוד חבל לי כי אלה הן נעליים מאוד יקרות וטובות. מה עליי לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעליים 'יקרות'
תומר19/09/2009אני לא איזה מומחה, או גאון לכף הרגל ואין לי שום הכשרה בתחום... רק: נ י ס י ו ן !
אני בן 28 וסובל מבעיות ברגליים מאז הצבא, כאבים בכף הרגל, ברכיים וגב תחתון...
לא חשבתי שיש לי בעיות, עד השנה השנייה בצבא, בה נהרסו לי המדרסים שקניתי לפני הצבא. יש לציין שבשנה הראשונה של הצבא עשיתי עשרות ניווטים בני 30 ק"מ ומסעות עם משקלים ואילו בשנה השנייה הרבה פחות... אבל סבלתי יותר!
סבלתי יותר, מסיבה פשוטה: המדרסים החדשים שרכשתי לא נתנו לי תמיכה מתאימה, ואפילו הליכה רגילה הפכה להיות סבל נוראי!
מאז השתחררתי, וגם רכשתי הרבה זוגות נעליים, זולות כיקרות, מבחינתי רכישת נעליים זה תהליך של מספר שעות עד ימים, סיוט!אני נכנס לנעלים שונות, ומשווה את התמיכה והלחץ שנוצר על כף הרגל (תמיכה לקשת), על הברכיים והגב התחתון. וכן, אפשר לחוש את זה גם בנעל חדשה! איך? להסתובב בה חצי שעה בחנות... (ולא למדוד בישיבה לעשות צעד וחצי ולרכוש)! כך תגלי, כמו שגיליתי אני, שה-מ-ח-י-ר, לא שווה איכות!
ובשביל 350 ש"ח עד 950 ש"ח לנעל, כדאי להיות קצת יותר בררני, לא לקנות דרך העיניים! ולהשקיע ברכישה קצת יותר משעה ואפילו מספר ימים. לא טוב, לא קונה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף רגל רדומהדיאנה11/09/2009
הבן שלי בטירונות ומזה 3 שבועות מתלונן על כף רגל רדומה כל הזמן.רופא שבדק אותו בבסיס לא עזר לו ואמר שכל הסימנים בכף הרגל חיוביים.אני אובדת עצות ולא יודעת איך לעזור לו. אמרו לו גם שישלחו אותו לבדיקת EMG .איך אפשר לעזור לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטופד צבאי
יצחק04/10/2009אסור בתכלית האיסור להיסתמך על חוות דעת אחת לעיתים כדאי לקחת את הבן לרפואה פרטית ואים את קצרה בכסף תימצאי כבר את הקומבינה הרצוייה והחוקית לעשות את מה שיעצתי לך ויש האמיני לי , לחילופין והכי מהיר אני חושב שכדאי לבנך לבקש להיבדק אצל מומחה רפואי בתחום ויש כאלה שעובדים עים הצבא בבתי חולים ולחילופין שיפנה לקצין העיר ויתאשפז או בבי"ח אזרחי ואו צבאי כדי לקבל טיפול הולם אצל מומחים ולא אצל צעירון שבעצם (לא בכוונת זדון כמובן) מתגלח על זקנם של צעירים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורטופד צבאי
דניאל א. וייס12/10/2009ישנם רופאים צבאיים מצויינים ויש בדברים שנכתבו משום הכפשת ציבור שעושה לילות כימים לטובת החיילים ובכלל מטופלחם
מן הנכון להעיר ולהאיר אבל במתינות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כף רגל רדומה
תופעה מוכרת למדי אצל טירונים כתופעה מהנעליים החדשות שהם נועלים ולרוב עובר לאחר תקופה מסויימת
לא צריך לרוץ לCT וכדו'
אם הנעליים קטנות יש להחליפם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- morton neouromaרהב לאה05/09/2009
שלום לך ד"ר
אני סובלת ממורטון ניורומה שמונה שנים.השתמשתי בעבר בזריקות קורטיזון ,וכעת אני שוקלת
אפשרות לניתוח.יש לי תור לM.R.I בעוד חודשיים על מנת לאשר את הדיאגנוזה של הרופא.
(גם צילום רנטגן וגם U.S לא הראו את הבעיה)
רציתי לשאול אותך
א. מה אתה ממליץ כדי לפתור את בעיית הכאבים.
ב.קראתי באינטרנט מאמר שזריקות אלכוהול יכולות לפתור בעיה זו. האם משתמשים בארץ בשיטה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח???
דניאל א. וייס05/09/2009תמהני שאת חושבת כבר על ניתוח לפני שבכלל יש דחאגנוזה של הבעיה
אני ממליץ לברר היטב את הבעיה טרופם ביצוע פעולה כל שהי
ראי שאר התתכתבויות בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)