מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- יובש בכפות הרגליים, חתך יובש בזרתאיאמי26/05/2008
שלום רב,
אני בן 25 ויש לי פטריה ON ו-OFF החל מהטירונות בצבא (התעצלתי ולפעמים ישנתי עם הנעליים
הצבאיות במשך מס' ימים) בכל אופן אני אדם עסוק מאוד והרבה פעמים אני נמצא בנעליי מהבוקר
ועד שעות הלילה המאוחרות, כל שנה בערך אני מתחיל טיפול אבל לא מסיים אותו,
לאחרונה הפטרת גרמה לי ליובש רציני באצבעות (אני אף פעם לא מגרד ומשתדל לנגב את הרגליים
טוב לאחר המקלחת) בעבר גם הייתי ישן עם גרביים אך לאחרונה כפיתי על עצמי להפסיק (אפילו
שזה גורם לי להזעה בכפות הרגליים ובידיים),
בכל אופן בגלל היובש האחרון נוצר לי סדק/חתך בחיבור בין הזרת לכף הרגל (מלפני יומיים)
וזה ממש כואב, העניין הוא שאני אובד עצות,
אני יודע שלחות גורמת לפטרת ובתמורה ליובש וגירוד אז אני לא בטוח שכדאי לי לשים ווזלין או קרם לחות בחיבור (למרות שזה די מרגי את העסק..) או שאני צריך לשים מין טלק נגד פטרת שקניתי לא מזמן בבית מרקחת,
אני חייב פתרון מיידי נגד הכאב, אני לא יכול לחיות את חיי עם החתך הכואב הזה,
אני יודע שמתישהוא אני חייב לתפוס את עצמי בידיים (או יותר נכון ברגליים) ולהתחיל לטפל בכל העסק כמו שצריך, אבל רציתי לדעת מה דעתכם עליי לעשות?
ווזלין/לחו על כף הרגל יבשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
איאמי26/05/2008במשפט האחרון התכוונתי לרשום:
ווזלין/לחות או לשמור על כף הרגל יבשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יובש בכפות הרגליים, חתך יובש בזרת
דניאל א. וייס28/05/2008סביר להניח משחה אנטי פטרייתית תהיה יעילה יותר. אבל היות וזה תכשיר רפואי – חייב אתה להוועץ קודם אצל מומחה
בהצלחה
דניאל
WWW.WISEFEET.ORG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי25/05/2008
כמה אחוזי נכות זה בערך כף רגל שמוטה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כף רגל שמוטה
דניאל א. וייס25/05/2008כדאי לבדוק באתר של ביטוח לאומי מאחר ושם מעדכנים את האחוזים האלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרותי21/05/2008
שלום רב,
לארונה נתפס לי הקרסול כשאני מותחת את הרגל ומנסה ליישר את כף הרגל.
לדוגמה, זה קרה לי כמה פעמים כשישבתי על הספא וניסיתי למשוך את נעלי הבית קרוב אלי עם הרגל.
ממה זה נובע? והאם יש טיפולים בנושא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתיחה
דניאל א. וייס22/05/2008תפיסה יכול לנבוע מ מתיחה של גיד או שריר
כדאי להמנע ממתיחות יתר מיותרות או תנועות חדות של מתיחות כאלו ואחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוני19/05/2008
שלום רב,
ברצוני לדעת האם גברים סובלים יותר מפטריות ברגליים מאשר נשים?
פטרת
דניאל א. וייס19/05/2008ללא מדדים סטטיסטיים ניתן לומר שגם גברים וגם נשים סובלים מבעיות אלו
ניתן לומר שיש אצל הגברים תופעה של פטרת קשה ולרוב הרבה יותר מאש ראצל הנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה חמהאילן16/05/2008
בעבר עשיתי מדרסים בפנקס וטיפל בי בחור אחלה ואני מחפש אותו הוא הכי אמין מכולם שם ( גבוהה מלא וקירח נימה ניר או אמיר קוראים לו) מישהו יודע איפה הוא עובד עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה חמה
דניאל א. וייס18/05/2008זה לא מדור לחיפוש אנשים אלא אך ורק פורום רפואי
יום טוב
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח האלוס וואלגוסורד15/05/2008
כמה זמן להערכתכם ההחלמה מניתוח האחוס וואלגוס בשני הרגלים- אם אפשר קצל אינפורמחייה על הניתוח- ואם יש רופא מומחה מועדף שכדאי לפנות איליו.
תודה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח האלוס וואלגוס
דניאל א. וייס15/05/2008מאחר וישנן שיטות שונות לבצע ניתוח זה - כדאי לברר את סוג הפרוצדורה וזמן החלמה אצל המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש,סדקים,גרד במצב חמוראנה ה.14/05/2008
לפני כ-10 חודשים (לאחר משבר קשה שעברתי בתחום המקצועי בעבודה) התפתחה אצלי בכפות הרגליים תופעה טורדנית ביותר,סדקים בכל כף הרגל ובמקומות שונים,יובש וגרוד,בקרסול,.
במהלך החודשים האחרונים זה התפתח לכל מיני כיוונים,סדקים קשים,יובש רציני, ממש שכבה של עור יבש (בגוון צהבהב,) שכיסה כמעט את כל כף הרגל,הגרוד התגבר ונוצרו פצעים וכדומה,ההליכה נעשתה קשה,ובכלל איכות החיים ירדה,
רופאי עור אמרו :
זה תורשתי ,גנטי,
סוג של פסוריאזיס ,
תופעה מתאימה לגיל המעבר .......
קיבלתי טיפול במשחות שונות ולסדקים בטה קורטין.
זה לא ממש עוזר,,,,ואפילו זה עבר לכפות הידיים....
התחלתי טיפול בדיקור סיני ופורמולת צמחים.
המצב חמור ביותר,
האם יש משהו אחר להציע לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יובש,סדקים,גרד במצב חמור
דניאל א. וייס15/05/2008לאור התאור המורכב של הבעיה איני חושב שיהיה זה נבון לתת כאן מענה בלי לראות את הבעיה עצמה וכן ללמוד את כל התיק הרפואי שלך.
כדאי לפנות למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעוותות אצבעות כף הרגלאביבה13/05/2008
יש לי כבר מספר שנים בליטות על שלושת האצבעות האמצעיות של רגלי השמאלית\ אך עד לפני מספר חדשים זה לא הפריע לי ת לאחרונה, כנראה עקב שינויים , , איני מסוגלת לנעול נעלים, כי הן לוחצות לי על הבליטות וגורמות לי לכאבים למרות שאני הולכת בנעלי נוחות רחבים.
שמעתי שיש ניתוח ליישור האצבעות ויש לי מספר שאלות:
יש לי מושלם של קופת חולים כללית וביטוח משלים בנוסף, האם ניתן להשתמש בביטוחים אלה במסגרת קופת החולים ולבצע את הניתוח אצל רופא מומחה? ואם כן על איזה רופא אתם ממליצים? באיזור גוש דן
עברתי לפני כשנה ניתוח של החלפת ברך באותה הרגל, האם זה יכול להוות בעיה?
האם הניתוח נחשב לניתוח קשה ומהו בערך זמן ההחלמה
תודה בעד תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התעוותות אצבעות כף הרגל
דניאל א. וייס15/05/2008שלום רב,
לגבי ביטוחים משלימים כדאי לפנות אליהם ולהוועץ מה הם מקנים וכו'
ישנן מספר דישות לניתוח כזה ליישור הבהונות ובהתאם זמני ההחלמה שהינם גם אינדוודואלים, לכן אני ממליץ להוועץ עם הרופא המנתח טרום הניתוח על כל השאלות האלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נירומה על שם מורטוןtomer11/05/2008
שלום רב,
הובחן אצלי נירומה על שם מורטון בבדיקת האולטרסאונד (בכף הרגל הימנית גוש 1.5*0.7 היפואקוגני שגבולותיו לא מוגדרים היטב ובכף השמאלית גוש בגודל 1.2*0.5). אני סובל מהבעיה כשלוש שנים, מדרסים מקלים במעט וזריקת קורטיזון שניתנה לפני שלושה חודשים לא הקלה משמעותית על הכאב. לאחרונה בכף הימנית חלה החמרה והכאב ניכר עד בלתי נסבל לחלוטין. הרגשה של מתיחת מיתר בין המרווחים.
קראתי המון מאמרים באנגלית על שיטות טיפול שונות (החל מזריקות אלכוהול ו- The EDIN endoscopic decompression of the common intermetatarsal nerve- ו - cryogenic neuroablation אשר למיטב ידיעתי לא מטפלים בעזרתםבארץ), נראה לי שלצערי אין מנוס מלנתח.
שאלתי האם אתם יכולים להמליץ לי על האורטופדים שנחשבים טובים ביותר בתחום, אני מבוטח במכבי אם זאת רפואה פרטית הנה בהחלט אפשרות- העיקר שהאורטופד יהיה עתיר ניסיון ומי שנחשב מעולה בכירורגיה של כף הרגל.
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נירומה על שם מורטון
דניאל א. וייס11/05/2008נירומה על שם מורטון נתנת לטיפול ע"י מדרסים נכונים ועדיך ביומנכיים אשר יפזרו את עומסי המשקל ע"פ כף הרגל ואז ימנע את המשך התפתחותו. כמו"כ ניתן לבצע הזרקת סטרואידים למפרק שרק משכך את הכאב אבל לא פותר אותו. ופתרון קצת יותר מורכב הוא כירורגי שבו מוצאיים את חלק העצב הבעיתי.
לגבי כל האופציות תוכל לפנות למרפאתינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנירומה על שם מורטון
תומר15/05/2008שלום רב,
הוזרקו לי סטרואידים שלא פתרו את בעיית הכאב. עם זאת, ניתוח הנו פיתרון פולשני שכפי שהוסבר לי הליך ההחלמה יכול להמשך בממוצע כחודש-חודשיים ועד לשנתיים.
קראתי במספר מקורות רפואיים - אקדמאים שבהינתן נירומה על שם מורטון, ישנו טיפול בו מוזרק אלכוהול 4% ב: 4-7 פעמים בזמנים עוקבים- נמצא כפתרון לבעיית הכאב, לעיתים אף הקטין את גודל הנירומה. מדוע לא מטפלים בארץ בשיטה הנ"ל?
כמו כן קראתי שיש טיפול בו מקפיאים את העצב (Cryogenic neuroablation). האם לא כדאי לנסות טיפולים מעין אילו טרום בחירה ניתוח פולשני עם זמן החלמה רב והסתברות לסיבוכים?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נירומה על שם מורטון
דניאל א. וייס15/05/2008כל הפקוצדורות , כולל ההזרקות , הנן פולשניות . אז למה לא להתחיל במדרס והנעלה?. במידה וכאן לא תנחל מזור אז פנה לאופציה פולשנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנירומה
תומר16/05/2008
שלום רב,
כאמור, כפי שרשמתי לך בהודעה הראשונה... הבעיה מזה שלוש שנים, בתקופה הנ"ל וכך גם כיום משתמש במדרסים תקניים שמפחיתים את עומס המשקל בין המסרקים, כך שכאב מועט מאוד עם נעלים ספציפיות אך קשה מנשוא כשייחף או בהינתן נעלים אחרות.
עם זאת, הבעיה לא נפתרה והכאב בעינו. הזרקה מלפני שלושה חודשים לא שחררה מהכאב ומכאן שהמשך טיפול קרוב לוודאי המשך הזרקה של סטרואידים\אלכוהול או ניתוח.
אומנם הזרקה הנה פולשנית אך לעניות דעתי אינה פולשנית כמו חדירה כירורגית שמצריכה החלמה ארוכה וכואבת עם הסתברות להסתבכויות (כבכל ניתוח) "תחת סכין ואזמל".
קראתי בהרבה פורומים על אנשים שלאחר ניתוח סבלו כאב רב אף גדול מכאבם טרום הניתוח.
מכאן, שאלתי מדוע לא מזריקים בארץ אלכוהול (למיטב ידיעתי) בעוד שהשיטה אומצה בחול, כנ"ל לגבי שיטת הקפאת העצב. הן לא השיטות הקונסרבטביות ועניין אותי לדעת מדוע הן טרם אומצו.
כבחור צעיר (32) שסובל מהתופעה, לקחת בחשבון שבמקרה הקיצוני תקופת ההחלמה יכולה לקחת כשנתיים - זה קשה לעיכול. ובאופן כללי, הנחת העבודה שליי (ואולי אני טועה - לכן פניתי אליך)היא לנסות טיפולים שונים טרם פתיחת הרגל.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניורומה
דניאל א. וייס19/05/2008תומר, מטרת הפורום לתת מענה קצר לשאלות ולא לפתח דיון מעמיק במיוחד לאור העובדה שאיני מכיר את הבעיה האישית שלך.
אם ברצונך לפתח ברור או דיון בנושא- פנה למרפאתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורטון נאורומה
ליאה06/11/2008האם יש טיפולים אלטרנטיביים שיכולים לעזור בבעיית מורטון נאורומה הן מבחינת הכאבים ואולי אפילו הטבה? כל זאת כדי להימנע מהניתוח הקשה שבמקרה שלי הוא ב 2 כפות הרגליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורטון נאורומה
ליאה06/11/2008תומר, אני רואה שלך ולי יש בעיה דומה רק שאתה "ותיק" יותר ואני רק לאחרונה סובלת אבל מאד. גם אני קראתי על זריקות האלכוהול ולצערי לא מיושם עד כמה שבדקתי בארץ. בשבוע הבא אני נפגשת עם מומחה לכף רגל ואם יהיו לי חדשות, אשמח לעדכך, ואם לך יהייה עדכון אשמח לקבלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורטון נאורומה
ליאה07/11/2008שלום, מבקשת אני לדעת למי יש מידע על זריקות אלכוהול שניתנות לבעיית מורטון נאורומה, בארץ? תודה מראש על כל מידע, וכן האם בדרך לא פולשנית יש טיפול שעזר לביה זאת, כגון מסג' רפואי? מדרס? וכו'? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורטון ניורומה
רהב לאה05/09/2009רציתי לדעת האם הבעיה שלכם תומר וליאה נפתרה.
גם אני עומדת היום בפני החלטה על ניתוח כי אין לי כבר אפשרויות אחרות.
מיציתי את כולם (מדרסים,זריקות סטרואידים) הכאב קשה מנשוא.
יש לכם משהו לחדש לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניורומה
דניאל א. וייס05/09/2009נעלחלים רחבות עם מדרסים נכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbhrunv nuryui
שרית18/05/2010נירומה על שם מורטון, המדהים ביותר הוא שאובחנתי כסובלת בנירומה על שם מורטון הן במיפוי עצמות, הן באולטרסאונט, והיותר ברור באם אר איי, נפגשתי עם רופא בכיר וזה האחרון הציע ניתוח, ולדבריו הניתוח 95 אחוז הצלחה, שתי דקות לאחר מכן נפגשתי עם רופא אחר ליעוץ ואף רופא בכיר וואילו זה הציע שלא אבצע ניתוח, אם זה היה לו או לאחת ממשפחתו הוא לא היה מציע כלל וכלל ניתוח, יצאתי מבולבלת מכל זה, השבוע ביקרתי אצל מומחה לכף רגל, הראתי לו את תשובת האמ אר איי ומה היתה תגובתי ולתדהמתי, גבירתי מי אמר לך בכלל שיש לך נירומה מורטון, מי שאמר לך זאת אינו יודע לקרוא אמ אר איי, יש לך דלקת בעצם, ?????????????? אמרתי לו איך אתה מאבחן מבלי להביט כלל על דיסק הצילום??????????? תשובתו היתה אני יודע אני לא צריך לראות צילום על מנת לקבוע נירומה מורטון, בקיצור חברים כל מה שהציע אותו רופא מכובד שעלי לעשות קומפרסים של מים חמים, לאחר מכן להניח קרח על מקום הכאב למשך כחצי שעה, ולאחר מכן לעשות עיסוי על מקור הכאב, מה אומר לכם חברי לאותה צרה, אנו שפני הנסיון של הרופאים,לא צריך ניתוחים, ניתוח של נירומה ברוב המקרים זה חוזר, דבר שני זה גורם שזיהומים ושיטפי דם וכמובן לכאבים , אז תחשבו הרבה הרבה לפני שאתם מפקירים את הדבר היקר לכם לחסדי הרופאים, אין מה לעשות, בעצם יש לעשות מדרס טוב, לרדת במשקל אם אתם שמנמודים, לנעול נעלים שמקדימה תהיינה קשיחות מקדימה על מנת למנוע כיפוף יתר של כרית האצבעות והעיקר שנהיה בריאים חג שבועות שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניורומה
דניאל א. וייס21/05/2010אהבתי :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניורומה
דניאל א. וייס05/09/2009גם בזרקות מיניהם לא פותרות את הענין אולי משכחות את הכאב שמלווה אותם
על כן הגישה הרא/שונית צריכה להיות הסרת הגורם הבעייתי. דהיינו מניעת הלחצים הצידיים שמופעלים על גבי העצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אתם גובים מחירים גבוהים?שני11/05/2008
את מה שלא נוח מוחקים - נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחירים
דניאל א. וייס11/05/2008זהו פורום רפואי ועל כן השאלות שנענות כאן הן רפואיות בלבד.
על כל שאלה מסוג אחר אני מציע שתפני ישירות למי שיש לך דין ודברים עימו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע ארוכה- עזרה בבקשה..שרית11/05/2008
שלום
אני לא סובלת את אצבעות הרגליים שלי. אצבע אמצאית ארוכה יותר מהבוהן בשתי הרגליים, והשניים האחרות עקומות ומכוערות. ( יש על כל אצבע 2 עצמות הבולטות למעלה.. ) אני סובלת מאוד ואף פעם לא הולכת עם נעל פתוחה אפילו בקייץ אני תמיד עם גרביים בבית מבושה. איך אפשרי לתקן זאת בניתוח קוסמטי מה ההשלכות האם אי פעם אוכל ללכת עם נעל פתוחה לאחר הניתוח??? האם תוכל להמליץ לי למי לפנות אני שייכת לקופת חולים כללית. והאם ניתוח זה שהוא קוסמטי בעצם, אפשרי רק דרך פרטי? יש לציין שאני סובלת רבות מכך וזה מפריע לי להיות כמו כולם אנא מחכה לתשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אצבע ארוכה- עזרה בבקשה..
דניאל א. וייס11/05/2008ליישר בהונת יש צורך בניתוח בלבד.
כדאי לפנות לד"R ריצ'ארד יפה בי-ם המומחה גדול בנושא והוא יוכל גם לתת מענה לסוגי הפרוצדורת והשלכותיהן
הרבה הצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית, צרי איתי קשר בבקשה, תודה.
גיא19/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי מייל - [email protected]
גיא19/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהונות ארוכות
ד''ר זאב פלדברין28/09/2008העיוות כפי שאת מתארת מטופל על ידי חלק מהפודיאטרים אך גם אורטופדים מומחים בתחום כף הרגל יכולים לעזור . במידה ותרצי את מוזמנת לפנות לבדיקה במרפאתי ,לפי התיאור שלך מדובר בצורך בתיקון כירורגי שניתן לבצע דרך הקופה במסגרת המושלם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- halux valgusדפנה07/05/2008
שלום רב,
יש לי בעיה בכף הרגל המכונה הלוס ולגוס. זה מתחיל להפריע לי ואפילו לכאוב. לפני כ 15 שנה שמעתי על רופא פודיאטר שהיה מתקן את התופעה הזו ללא פעולה כירורגית. אני לא זוכרת את שמו של הרופא והיום אני רוצה לדעת אם קיימת אפשרות טיפול כזה אצלכם. או מה האפשרויות בלי לסבול בהחלמה.
בכבוד רב,
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Hallux Valgus
דניאל א. וייס07/05/2008ליישר בעיה שכזו ניתן לבצע רק ע"י פעולה כירורגית.
ובמרפאתנו נשמח לסייע: אם הבעיה היא כאבים ניתן לפתור את הבעיה עם מדרסים והנעלה נכונה ואם רצונך ביישור הבוהן הרי שנוכל להפנותך למומחה שלנו.
אני לא תמיד ממליץ על ניתוח כפתרון הבעיה במידה וניתן לפותרה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בזמן דריכהמור06/05/2008
שלום רב דוקטור'ס,
כואב לי בקרסול שמאל מצידו השמאלי, ויש מן כתם כחלחל ניראה כמו שתף דם וכשאני דוך על הקרסול זה כואב. יש לציין שאני משחק הרבה קט-רגל (על אספלט). יש סיבה לבהלה? או שזה סתם פצע חולף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב בדריכה
דניאל א. וייס06/05/2008אני מצחע לגשת לבדוק את הענין אצל רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- tendinitis achillesירון05/05/2008
מזה מספר חודשים ישלי כאבים מאחורי הקרסול מהעצם האחורית נפוחה וכואבת עד הקרסול.
עקב מסיליקון לא עזר
האורטופד הציע טיפול בגלי הלם או מגף גבס או ניתוח
שאלתי האם זה בתחום הפודיאטרה? ואם כן מה המלצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
tendinitis achilles
דניאל א. וייס06/05/2008אכן בתחום הפודיאטריה אבל מצריך אבחון במרפאה.
לפרטים נוספים- 1-700-500-818
בהצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרס מתאים לפלטפוסרותם05/05/2008
שלום.
יש לי פלטפוס ואני מחפש מדרס מתאים.
אחרי מעבר על הרבה הודעות בפורום והתייעצויות נוספות חשבתי שאני אבין מספיק, אבל בעיקר התבלבלתי.
ישנם מספר תכונות למדרסים הנמכרים בחנויות השונות שהצלחתי למצוא:
1. לפעמים קיימת הגבהה באמצע המדרס
2. ישנם מדרסים מפולימרים וישנם המצופים גרפיט
3. ישנם מדרסים שעושים בהם שינויים כל כמה שבועות/ חודשים
הצלחתי לקבל חוות דעת סותרות על כל אחד מהמאפיינים האלה.
מאוד אשמח לדעת:
א. בשביל מה עוזרת ההגבהה במדרס מעבר להתאמה לכף הרגל לפי מידת גבס?
ב. אילו יתרונות יש למצופים גרפיט מעבר לעמידות, ויותר חשוב, מה החסרונות שלהם?
ג. האם כדאי להשקיע במדרסים הניתנים ל"שיפוצים"?
המון תודה מראש.
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדרס מתאים לפלטפוס
דניאל א. וייס06/05/2008אענה על השאלה המצויינת שלך בקצרה כי היריעה קצרה מדי (פרטים נוספים תוכל לקרוא גם בהרחבה באתר האינטרנט של מרפאתי WWW.WISEFEET.ORG )
.
אם צריכים מדרסים עליהם להיות מותאמים באופן אישי ומיוצרים מהחומרים הנדרשים לטיפול באבחנה הספציפית. כך שהיא יכולה להיות קשיחה או רכה בהתאם לצורך.
אין דבר כזה ציפוי גרפיט מאחר וגרפיט הוא סוג של פלסטי שממנו מייצרים את המדרסים.
מדרסים אמורים להחזיק מעמד שנים רבות ולא להזדקק לתיקונים רוטיניים
כדאי לפנות לאנשי מקצוע בלבד .
בהצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)