מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- גולה כואבת בקשת הרגל ונעלי MBTליזי04/05/2008
יש לי גולה כואבת בקשת רגל ימין ליד העקב. הכאב גדל עם ההליכה.
נאמר שזו כנראה דלקת. הכאב גם נמשך לצד החיצוני של הברך ומפרק הירך.
ללא קשר קניתי נעלי MBT אשר טרם נעלתי.
בגלל המבנה שלהם, האם זה עלול להחמיר את מצבי או להועיל, מאחר והעקב והאצבעות משוחררים לפי הבנתי).
אודה על תשובתך בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גולה כואבת בקשת הרגל ונעלי
דניאל א. וייס05/05/2008שלום רב
נעליים יכולות להזיק רק אם אינן מתאימות נכונה לכפות הרגליים.
אין דומה מראה עיניים לתאור של הבעיה על כן אני ממליץ שבכדי לענות על שאלתך תוועצי עם פודיאטור. שיראה את רגליך וגם את נעליך ויוכל ליעץ לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוהן בולטת
שושי18/05/2008אבקש לקבל פרטים על תיקון בוהן בולטת בשתי הרגליים.
על ניתוח ללא ברגים או קיבוע.
אם אתה מבצע את הניתוח דרך קופת חולים כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוחי בוהן
דניאל א. וייס19/05/2008ישנם סוגים ושיטות ניתוחיות שונות ועל כן לא יהיה נכון לפרטם אלא בקצרה:
ניסור חלק מהעצם,ף קיבועו ויש העושים זאת בשיטת ה- key hole.
במידה והוחלט על ניתוח כדאי להוועץ במנתחים שונים ולקבל מהם את המידע.
אני לא מבצע את הפרוצדורה ולא דרך קופ"ח כללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת גירוי חזקה בכף הרגלKETY03/05/2008
שלום רב
לפני כ- 10 שנים אימי נפטרה ומאז התעוררה תופעה של היווצרות עור קשה ועבה בצבע חום כהה בקשת כפות הרגלים מה שגורר בעקבותיו גירוי עז מאוד שגורם לי לגרד את המקום עד זוב דם.
הייתי אצל מספר רופאים שבחלקם טענו כי התופעה היא טראומטית וטופלתי בעזרת מספר סוגי משחות אך ללא הועיל.
מיותר לציין את הסבל והכאב הרב שנגרם, את ההפרעות בהליכה (לא תמיד), ואת הירידה באיכות החיים.
האם לדעתכם ניתן לטפל בתופעה זאת, ואיך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעת גירוי חזקה בכף הרגל
דניאל א. וייס04/05/2008צריך לבדוק מה הבעיה במדויק ואכן לשלול המצאותה של טראומה שדרך התגובה שלך היא ע"י הגרד.
לכן אבחון נכון ומעקב על צורת הטיפול ואופן עשייתה יוכל לתת כיוון טיפולי נכון
המון הצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה בין כירופדיה לפודיאטריה? אושלום01/05/2008
ששניהם הכוונה לבריאות הרגל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה בין כירופדיה לפודיאטריה
דניאל א. וייס04/05/2008שניהם מילים נרדפות לטיפול בכפות הרגליים.
יש הבדלים בהכשרה המקצועית של המטפלים השונים
מוזמנים להכנס לאתר של המרפאה בכדי ללמוד על המקצוע ועל ההתמחות- WWW.WISEFEET.ORG
בהצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הגורם ליבלת ברגלטלי01/05/2008
אני סובלת מיבלת מכאיבה מאוד בכרית כף הרגל (בין האצבעות לקשת). הפודיאטר איבחן כי הגורם ליבלת הוא וירוס ואיפשר לי שתי אופציות: טיפול עצמי בעזרת מדבקות CARNATION למשך חודשים (וגירוד העור של היבלת) או ניתוח להסרת היבלת (אין לי בעיות או כאבים אחרים ברגל, בת 32, עבודתי נעשית בישיבה לרוב).
שאלתי:
1. אני מבוטחת במאוחדת עדיף. למי כדאי לי לפנות לקבלת חוו"ד נוספת?
2. מהם הסיכונים הכרוכים בניתוח מסוג זה? האם ייתכן כי הניתוח עצמו יגרום לבעיות נוספות בעור?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וירוס הגורם ליבלת ברגל
דניאל א. וייס04/05/2008בכדי לקבל חו"ד נוספת עליך לפנות לפודאטור ולהוועץ בו. את מוזמנת לפנות למרפאתינו.
מוקד ארצי- 1-700-500-818
איני חושב שיבלת ויראלית מצריכה ניתוח. ואם אכן הוצע ניתוח כדאי לקבל את הפרטים המדוייקים מהמנתח.
רפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורבן?שני01/05/2008
אחותי סיפרה לי שהיא הרגישה כאבים עזים בכפות הרגליים עד כדי קושי לפסוע.
רופא שלה טען שזה דלקת בכפות הרגליים דהיינו דורבן ועליה לשים מדרסים.
היא מודה שעשתה הליכה ממושכת (כשעה) על ההליכון בג'ים עם נעלי ספורט שאינן מתאימות.
1. האם אכן כך זה נקרא? (דורבן)?
2. האם מה שאמרה זו הסיבה לכאב? האם הפיתרון שנתן הוא אכן הפתרון האידיאלי?
3. הפרוגנוזה לבעיה כזו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורבן?
דניאל א. וייס01/05/2008ראשית, כדי לאבחן דורבן צריך אבחנה קלינית ואף יש מקום לבצע צילום רנטגן.
ייתכן שזאת דלקת בפסיה הפלנטרית, דורבן אינו דבר שמתפתח רק לאחר פעילות גופנית אחת
בכל מקרה סביר להניח שמדקסים הם אכן הפתרון הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון מדהים לדורבן ועוד!
סוג'וק24/11/2008לאבא שלי עבר דורבן ע"י דיקור קוראני - סוג'וק - רק 2 טיפולים תוצאות מיידיות מדהימות חבל על הזמן! לפרטים: 0504-0504-83
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה בציפורניים ברגלייםשירז01/05/2008
רציתי לדעת מה דעתכם על בניה בציפורניים ברגליים?
אחרי שהציפורן באגודל הבריאה מפיטריה ונגזרה, חסרים חלקים,
ולא ניתן ללכת עם סנדלים.
האם יש פיתרון אחר?
האפ רק פדיקוריסטיות עושות בנייה שכזו או גם פודיאטורים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בניה בציפורניים ברגליים
דניאל א. וייס01/05/2008אם חסרים חלקים אולי הפטריה לא נפתרה? ובכל מקרה כדאי להמנע מלשים ציפורן מלאכותית עד שאכן הציפורן תחזור לקדמותה.
פדיקוריסטיות מבצעות זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי כף רגל לאחר מנוחהטל30/04/2008
שלום
אני בת 31, כבר מס' שנים שכשאני דורכת על כפות הרגליים לאחר שינה ארוכה או ישיבה של כחצי שעה- יש לי כאבים בעצמות כף הרגל למעלה ובכריות הרגליים. אני ממש הולכת כמו "על גחלים" מס' דקות עד שהרגל מתרגלת לדריכה. הרגשה שכאילו היא לא מצליחה לשאת את המשקל וכמעט מתפרקת. נראה לי שזה המ שקורה לקשישים בבוקר- כשהם אומרים שהכל חלודה.. רק שאצלי לא רק שמרגיש חלוד אלא גם כואבות לי כריות כפות הרגליים.
גם כשהייתי מנסה קצת לעשותא רובי הייתי מרגישה כאבים בעצמות המחברות את כף הרגל עם הרגל.
לא מדובר בכאבים איומים אבל זה מטריד שאחרי חצי שעת ישיבה או שכיבה קשה לדרוך.. ואני צעירה.
בנוסף יש לי כאבי ברכיים שלא נמצא המקור שלהם (מיפוי ספקט הכל תקין) אבל שינוי צורה בולט בשני הברכיים כולל בליטה גדולה מכיוון הברך לחלק הפנימי של הרגל. הראומטולוג אומר שזה כנראה שחיקת סחוס.
אני אודה לעיצה. ושאלה- יש לי נעלי ספורט שגיליתי רק בשנה האחרונה שהן גדולות עליי במידה וחצי - הלכתי איתן 4 שנים כשהרגל מטיילת בפנים... הנעל האחרת שלי היא נעל עקב פלטפורמה גבוהה ונוקשה וגם שם המידה היתה גדולה יותר כך שהרגל חוטפת זעזועים מהעקב ומהטיול בתוכה. שני זוגות הנעליים צמודות אליי כאמור 4 שנים בערך יש קשר בין הסימפטומים לנ"ל למרות שכאבי הכפות רגליים והברכיים התחילו לי לפי לפחות 7 שנים?
תודה רבה,
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי כף רגל לאחר מנוחה
דניאל א. וייס01/05/2008נעליים חייבים להיות מותאמים נכונה
מעליים גדולות מדי או קטנות מדי יכולות לגרום להרבה בעיות ולאאתפלא כי כל מכאוביך מזה.
אנא החליפי נעליים מיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרסים השיטת הספוג בישיבהירון28/04/2008
שלום רב!
האם השיטה של הטבעה בספוג בישיבה טובה?
האם השיטה של הכנה בתחבושות גבס עדיפה עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיטת לקיחת מדרסים
דניאל א. וייס28/04/2008שיטת לקיחת המידות חשובה מאוד להצלחת המדרס
לכן, הגיבוס או הטבעה בספוג שתיהן שיטות טובות אבל (!!!) תלוי לאיזו בעיה, לסוג המדרס שרוצים או צריכים ועוד הרבה פקטורים חשובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש קשקשי ומחורץ בעקבי כף הרגלאמא מודאגת27/04/2008
אני כמעט בת 40, ומזה מספר שנים סובלת מיובש קיצוני הכולל חריצים מבוקעים ויובש בצורת קשקשים גדולים בכפות הרגליים ובעיקר בערבי כפות הרגליים.
כשאני מורחת קרמים שומניים מאוד, יש שיפור מה, אך לא תמיד מתאפשר לי ללכת עם קרם כל כך שומני והמצב מחמיר מחדש.
חשוב לציין, כי גם לאחר פדיקור זה חוזר במהרה (תוך שבועיים עד חודש)
רציתי לשאול:
מה יכולה להיות הסיבה לתופעה?
איך פותרים את הבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עור יבש קשקשי ומחורץ בעקבי כף הרגל
דניאל א. וייס28/04/2008שלום אילה,
סבירות גבוהה לבעיה היא מחיכוך ביניך לבין סוג הנעל שאת נועלת.
יש להקפיד על נעליים במידה הנכונה , לא מומלצים כבכבים שאזור העקב פתוח וחשוף ולרוב קודכים על משטח שהוא מעט קטן יותר ולכן גורם חעור הקשה להווצר.
(כמובן שיכולים להיות סיבות נוספות)
כדאי לוודא שאין פטריה במקום ואז כמובן לשקול את הטיפול הנכון בהתאם
המון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלטפוסעדי27/04/2008
שלום רב ! בנותיי התאומות כמעט בנות 4, ולשתיהן יש פלטפוס בכפות הרגליים. שאלותיי הן:
1. האם יש הכרח בהליכה בנעליים גבוהות עם כריות אוויר? אם כן, איזו נעל היא המומלצת ביותר?
2. האם הליכה ללא נעליים בבית גורמת "נזק" כלשהו?
3. האם יש צורך במדרסים או בטיפול אחר , או שמא הפלטפוס יכול לחלוף עם גדילתן?
בתודה מראש על מתן התשובות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלטפוס
דניאל א. וייס27/04/2008שלום
לא בהכרח יש צורל להלך עם נעליים גבוהות עם כריות אויר
כל נעלים יציבות אשר מאכלסות את הרגליים בצורה הטובה ביותר - בעיקר באורך וברוחב - הנן המומלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך התשובה
דניאל א. וייס27/04/2008הליכה יחפה על רצפה נקיה - אין פסול בה
אם אכן יש פלטפוס יש מקום לשקול טיפול באמצעות מדרסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירית23/04/2008
שלום רב,
אני בת 20 וחושבת בעתיד ללמוד פודיאטריה. רציתי בבקשה לדעת 3 דברים.
1. כמה שנים הלימודים?
2. האם יש עבודה בתחום ויש ביקוש לרופאים כאלו?
3. כמה בערך מרוויח רופא צעיר שרק סיים לימודיו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
קרולין צמח24/04/2008שלום מירית,
הלימודים הם בין 4-3 שנים תלוי אם את עושה YEAR ZERO (אני מדברת על אנגליה, אמריקה שונה ואין לי אינפורמציה מדוייקת)
יש המון עבודה בתחום, זהו מקצוע שבארץ עדיין בחיתוליו ויש המון לאן להתקדם ולפתח.
כסף בעייתי בהתחלה, כי כולנו עצמאים, בסוף הכל מסתדר ברגע שמכירים אותך או שאת עובדת בשביל קופת חולים.
בהצלחה
קרולין צמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באצבעות הרגלייםמאיה21/04/2008
שלום, אני בת 17 וחצי וסובלת מבעיה באצבעות הרגליים שלי
האצבע הרביעית שלי קצרה ומתחילה בנמוך מהאחרות. לא נולדתי עם זה אך זה התחיל להתפתח בגיל 6 בערך.
זה מאוד מפריע לי ואני לא מסוגלת ללכת עם נעליים פתוחות כי זה פשוט לא אפשרי מבחינה אסטתית
אני מרגישה בושה גדולה לחשוף את הרגל ומתוך ניסיון נתקלתי בהרבה מבטים מוזרים
תשובה כמו "אל תיתיחסי לאחרים" או "לא רואים את זה בכלל" לא בדיוק עוזרת לי
מחכה לעזרה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אצבעות הרגליים (בהונות)
דניאל א. וייס22/04/2008מאיה שלום רב
אני מאוד יכול להבין את ההשלכות החברתיות לבעייתך
ראשית דעי לך שזאת תופעה נפוצה ואולי עובדה זו היא בחזקת צרת רבים חצי נחמה (ולא נחמת שוטים)
אין דרך להאריך זאת אלא אולי ע"י ניתוח קוסמטי ואיני בטוח שזה כדאי. ישנה אפשרות קוסמטי אחרת והיא להלביש תותבת שבנויה ומעוצבת באופן אישי למבנה, צורת וצבע רגלך וע" י כך תוכלי להלך בלי שיבחינו בבעייתך
הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהונות
דניאל א. וייס22/04/2008ושכחתי להוסיף שהכי טוב זה באמת להתעלם מהערותיהם של אחרים ו/או להלך עם נעליים או סנדלים שסגורות מלפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מאיה22/04/2008קודם כל תודה רבה!
תוכל להגיד לי איפה אוכל למצוא מקום שמתמחה בתותבות מסוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מכון ומעבדה אורטופדית - תותבות
דניאל א. וייס27/04/2008שם המקום: ארטופדיק מאסטרס
של ירון וכפיר
טלפון: 03-5355858
נפגשתי אתם בתערוכה בגני התערוכה ומאוד התרשמתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נפתרים מפטריות הכי מהראביבית21/04/2008
שלום, כיצד נפתרים מפטריה בציפורן כף הרגל הכי מהר שניתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטרת בצ'יק וצ'ק
דניאל א. וייס22/04/2008שלום אביבית, אין קסמים אבל אם מתמידים ניתן להצליח ולהפטר מהפטרת בציפורניים.
ע"י טיפול מקומי או תרופתי לאחר אבחון רפואי מתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרסיםאייל19/04/2008
האם מדרסים (בהתאמה אישית) עלולים לגרום נזק?
הייתי בעבר אצל אורטופד שהמליץ לא להשתמש במדרסים, כי לטענתו זה גורם לתלות, בעיות במרחב, ומבטל את הבולמי זעזועים של הנעליים. שמעתי על זה מעוד מישהו.
שאלתי:
האם מדרסים גורמים לתלות, בעיות במרחב, והכי חשוב: האם הן מבטלות את בולמי הזעזועים של הנעליים או מורידות מהאפקטיביות שלהם איכשהו?
תודה מראש וחג שמח.
מדרסים
דניאל א. וייס22/04/2008ירון, מועדים לשמחה
ראשית חייב אני חציין שלא כך אחד חייב מדרסים.
אם צריכים אותם אז יש לבלך בהם כל הזמן - כמו שמשקפיים הינן סד לעיניים כך גם מדרסים.
כפות הרגליים נבראו עם בולמי זעזועים אז ייתכן שנכון לומר שנעליים מגבילות אותנו .......ו על בעית מרחב טרם שמעתי
ואם מפתחים תלות בהם - אז מה? סימן שהם טובים ואכן מועילים.
הליכה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיות בכרית כף הרגלנירית17/04/2008
אני סובלת מעור קשה ונוקשה בכריות שתי כפות רגליים. בהליכה זה גורם לכאבים.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עור קשה
דניאל א. וייס22/04/2008שלום נירית
יש לברר מה הגורם לבעיה וכדי שלא יחזור לנטרלו
ואזולהסיר את העור הקשה
הצלחה ומועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)