מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- צריבה בכריות כפות הרגלים.נירה25/06/2008
שלום לכם. לפני כ-3 חודשים עברתי אנגיו ברגלים והסתימה שהיתה לי נפתחה ומאז אני הולכת מצויין, אך לפני כחודש התחילו לשרוף לי הכריות בכפות הרגלים, לאחר בדיקת דופלר מסתבר שזרימת הדם ממש טובה לרגלים אך השרפה הזו פשוט משגעת אותי וממש אין שום זוג נעלים שאני יכולה ללכת איתם. האם ניתן לטפל בבעיה הזו.
אודה לכם על תשובה מהירה
בתודה
נירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריכה
דניאל א. וייס25/06/2008מתי הצריבה מתרשחת? בהליכה או כל הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בכפות הרגליים
נירה26/06/2008הצריבה החלה רק בהליכה וכעבור מעט זמן בכל הזמן, אפילו בלילה שאני שוכבת עם רגליים מוגבהות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
דניאל א. וייס26/06/2008הייתי מבצע בדיקה ניורולוגית (EMG) כדי לעזור באבחנה
בהצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בכפות הרגלים
נירה26/06/2008מודה לך מקרב לב נירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בכף הרגל,בבקשה עזרה!
ניצן21/11/2008שלום לכם רופאים יקרים. יש לי תחושה של צריבה בכף רגל ימין (טיפה בכף רגל שמאל לרוב זה בכף רגל ימין), המקום המדויק זה טיפה ליד הקרסול (בכיוון הקדמי) וקצת למטה. זה לא כואב או משהו ואין לי את התחושה הזאת לזמן ממושך, זה בא ונעלם. תחושה של צריבה קלה וטיפה קור.. מה זה יכול להיות? בבקשה עזרה תודה מראש! ניצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיב בכף הרגלאיל קניגסווין24/06/2008
דר’ שלום,
סבתי בת 90 חולת סכרת ומנותחת מעקפי לב מזה שנים רבות (בשימוש כלי דם מהרגליים) סובלת מכיב בכף הרגל מספר חודשים. לאחר ניסיונות טיפול שונים (חמצן, לייזר, משחות, אנטיביוקה כדורים/ורידי) הוחלט לנסות צינטור. הרופא המצנטר דיווח כי הצינטור לא צלח עקב חסמים בכלי הדם שברגל. שאלותי הן: האם יתכן שהחסמים שדווחו אכן בילתי עבירים או שאולי יש לנסות עם רופא מצנטר אחר? סבתי פעילה ועצמעית, האם יש אפשרויות טיפול נוספות מלבד קטיעה?
תודה מראש על תשובתך.
איל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיב
דניאל א. וייס25/06/2008יש מספר אופציות אחרות כמו רנטגנאות פולשנית וטיפולים מקומיים אחרים
כדאי לעבור במסודר על כל מה שבוצע עד עתה ובהתאם לשקול ואין לללכת וודאי לא לרוץ לקטיעה
הרבה הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hallux valgusאוסי22/06/2008
הבן שלי (בן 16.5) אובחן בשתי רגליו,בשלב מתקדם למדי, זה גורם לו כאבים ומגביל את יכולתו לעסוק בספורט. האם יש פתרון מלמד ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
HAV
דניאל א. וייס22/06/2008שלום רב
לפני שרצים לניתו ח ובודאי לא בגיל שטרם הגיע למלוא התפתחותו הפיסית, יש לשקול טיפול באמצעות מדרסים ו/או נעליים רחבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיובל19/06/2008
שלום רב
יש לי יבלת קרוב ל7 חודשים
תחילה צרבתי אותה אצל רופאת עור שלאחר 20 יום אמרה לי לחתוך אותה אם מספרים
חתכתי אותה לאחר 20 יום ויצא מלא מלא דם.
מאז צרבתי עוד כמה פעמים ומרחתי גם מעיין לק על היבלת
וזה לא עובר.
האם יש דרך להעביר את היבלת הזו? היבלת נמצאת על עקב הרגל.
בתודה
אברי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יבלת
דניאל א. וייס19/06/2008אני מזועזע על ההמלצה שניתן לך לחתוך את עצמך!! זה דבר שאסור לעשותו!!!!
לעצם הענין לא צורבים כל יבלת אלא רק יבלות ויראליות. חסרים לי נתונים לדעת איזה סוג זה ובעיקר יש לראות אותו על מנת לאבחנו נכון.
אני מציע להפסיק כל טיפול שאת עושה ולפנות בהקדם לאבחון וטיפול נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחjule19/06/2008
שמעתי על ניתוח פלסטי לכף הרגל שאפשר לשנות צורת האצבע והאורך ברגל
אני מנסה למצוא רופא באזור חיפה או המרכז ולא מצליחה
מבקשת שתעזרו לי למי לפנות, איך לחפש ואם יש מרפאה או רופא שאתם מכירים ויכולים להמליץ לי.... בבקשה אני לא מצליחה למצוא לבד
מודה לכם מראש
יישור
דניאל א. וייס19/06/2008מטרת הפורום לת מענה לשאלות רפואיות
כדאי לברר המסגרת הקופה שלך מי יוכל להועיל לך ולא, את מוזמנת לפנות לעמותת הפודיאטורים שתוכל לכוון אותך - פקס 03-7521672* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בעצם הסירהאבי18/06/2008
שלום לפני כחצי שנה שברתי את עצם הסירה בכף הרגל. אני בצבא ורק לפני חודש עלו על השבר בעזרת בדיקת CT. ממצאי הבדיקה העלו כי יש לי שבר של 2 מ"מ ללא תזוזה בעצם הסירה.
הוחלט לגבס אותי למשך חודש. כמו כן המליץ לי האורטופד שטיפל בי על מכשיר אולטרסואנד לאיחוי שברים(שכמובן נדחה ע"י הבירוקרטיה הצבאים הנהדרת). השאלה שלי היא מה הסיכוי שלאחר זמן זה השבר לא התאחה בהתחשב שהסתובבתי חצי שנה ללא קיבוע?
כמו כן במקרה כזה הבנתי שמנתחים, מה יהיו ההשלכות העיתידיות של הניתוח על הרגל.
יש לציין כי אני משחק כדורסל באופן פעיל.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בעצם הסירה
ד''ר זאב פלדברין18/06/2008למרות הזמן שחלף במידה והשבר הוא ללא תזוזה , ישנה סבירות שיש חיבור פיברוטי באוזר זה ולכן באמצעות קיבע בגבס וטיפול בגלי קול ישנה סבירות שהחיבור הפיברוטי יהופך לחיבור גרמי .
במידה ולא אזי יש מקום לשקול ניתוח לקיבע של השבר או כריתה של השברון במידה והחלק קטן ואינו משמעותי . לאחר הניתוח יש סיכויים טובים להחלמה מלאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן עד שהכף רגל נרפאת מניתוח שלשירי17/06/2008
יבלת ויראלית ( כנראה). ראיתי בבשר הלבן שאחרי הניתוח 5 נקודות שחורות, והחובש אמר שזה לא משהוא שהיה תקוע ברגל. אני כבר 6 ימים צולעת ויש לי חור בכף רגל מהניתוח, הוא היה בעומק 1/2 סמ ועכשיו הוא בעומק 3 ממ. כואב מאוד לדרוך על הרגל. מה יכל לעודד החלמה מלאה. מותר לציין שאני מצטערת שעשיתי את הניתוחון הזה, חשבתי יכאב יומיים ודי. ואם הייתי יודעת שזה וירוס הייתי מטפלת בדרכים אחרות.
תודה מראש על התגובות,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח יבלת?
דניאל א. וייס23/06/2008זמן ההחלמה תלוי בפרוצדורה שבוצעה.
יש דרכים מספר לטלפ ביבלות ויראליות ולא מנתחים יבלות קטנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.רז17/06/2008
יש לי ברגל סוג של יבלות.
הלכתי כבר לרופא עור ששם לי חנקן על היבלות ואמר שזה רק מזרז ולא מוריד אותן ישר.
האם יש דרך להוריד את היבלות בצורה מידית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין
רז17/06/2008היבלות נמצאות באזור הברך.
הרופא לא יודע במדוייק להגיד לי ממה הן נגרמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יבלות
דניאל א. וייס18/06/2008יש לאבחן אם אכן מדובר ביבלת ויראית או יבלת לחץ מאחר וכל אח מהם סוגי טיפולים שונה ובכל מקרה ניתן להגיע לפתרון מוחלט של הענין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן רקובהגליה13/06/2008
שלום לך,
לאחר שקיבל פעמיים מכה בבוהן רגלו צמחה לבן זוגי ציפורן רקובה ישנה ואפורה איתה הוא חי כבר כמה שנים. לאחרונה החלה הציפורן להתנדנד. וחשבנו שזו הזדמנות להורידה ולתת לציפורן חדשה לגדול. למי כדאי לפנות האם אתה מטפל במקרים כאלו במרפאתך ובמה כרוך הטיפול.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפורןקרובה
דניאל א. וייס13/06/2008שלום גליה
ראשית "ציפורן רקובה" יכולה להיות בגלל מספר סיבות וישנן שאלות מספר שצריך לבררן לפני החלטה מה יש לעשות (כגון: אולי הגורם הוא פטרייתי ולא מכה בלבד? שמא שניהם יחד? מה הסיכויים שציפורן חדשה תגדל מחדש באופן נכון ובריא) ועוד
בכל מקרה אנו מטפלים בבעיה מאיזה צד שלא יהיה במרפאתינו
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורבן בשתי הרגלייםיניב10/06/2008
שלום דוקטור
אימי סובלת מזה זמן רב מדורבן בשתי הרגליים
היא סובלת כאבי תופת
קיבלה המון זריקות והאחרונה שבהן לפני יומיים
הכאב לא עבר והיום רשמו לה משככי כאבים
כלום לא עוזר היא לא יכולה לדרוך על כפות הרגליים
השאלה שלי מה האלטרנטיבות
היא לא שלמה עם החלטת האותופד שאין מה לעשות ונותן זריקה
ולכן היא קבעה תור לאורתופד אחר
מה לומר לו, מה לבקש, האם להתעקש על ניתוח
ומה בקשר למדרסים, האם דרכו לבקש הפנייה למדרסים והאם זה דרך קופת החולים, יש השתתפות, היא בקופת חולים כללית בטבריה.
תודה דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורבנים
דניאל א. וייס11/06/2008שלום רב
טיפולים אלטרנטיבים כוללים מדרסים ו/או גלי הלם
לגבי מדרשים י שלפנות רק לאנשים מורשים בלבד ויש לבדוק את האפשרות למדרסים ביומכניים בלבד(סביר להניח שהקופה לא משתתפת בהם)
רפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי כפות רגליים בהריוןעדי08/06/2008
שלום,
אני בשבוע 21 להריוני ובשבוע האחרון סובלת מכאבים חזקים בכפות הרגליים,
הכאב מופיע כל יום לאחר עמידה והליכה ונמשך שעות,
מבחינת מראה הרגליים לא נראה שיש לי בצקות,
ברצוני לציין כי בחודש האחרון העליתי 5 ק"ג במשקלי,
מה יכולות להיות הסיבות לכאבים? האם זה קשור לעלייה הרבה והמהירה במשקל?
תודה רבה.
כאבי כפות רגליים בהריון
דניאל א. וייס11/06/2008ימית שלום רב
נראה שאת סובלת מדלקת חיכוכית בכפות רגליים וייתכן שהעליה במשקל שלך אכן מוסיף את שלו.
על כן כשאי קצת להקל מעליך את העמידה הממושכת. מדרסים ונעלייםיסייעו לך מאוד
הרבה הצלחה ושיהיה בשעה טובה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עדי15/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף רגל סוכרתיתדדי07/06/2008
אני בן 55 סובל מנוריאופתיה סוכרתית 10 שנים טופלתי בטיריל .אך לאחר ששני אצבעות הצמודות לבוהן בכף רגלי הימנית התקבצו פנימה וזה גורם לי לכאבים רבים .( שני אצבעות אלו מחוברים בחצי מלידה.) קיבלתי מנוירולוג לפני חודש גאבפנטין 300 מ"ל 3 ביום .עד להיום אין שינוי.
מצבי כיום שבמשך היום המצב נסבל אך בערב נרמול והאצבעות המקובצות גורמות לי סבל.רק מים קרים מרגיעים זמנית.
מבקש לדעת איך אפשר לעזור לי ולמי לפנות.
תודה מראש דדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כך רגל סוכרתית
דניאל א. וייס07/06/2008שבועטוב
כדאי לבדוק את נוזא איזון הסוכרת שלךאצל מומחה לסוכרת ובמקביל להוועץ עם פודיאטור. אבל השילוב הוא החשוב
חג שמח
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שבר בכף הרגלטוני04/06/2008
שלום רב,
לפני 6 ימים עברתי תאונת ריקוד- נקעתי את הקרסול וגם שברתי את עצם המטאטרסל החמישית. השבר בהזזה מלאה, והאצבע הוזזה פנימה כך שנוצרה חפיפה של כ- 1 ס"מ בין שני חלקי העצם.
הרופאים שהתייעצתי איתם לא הצליחו להחליט האם כדאי לנתח, וההחלטה נפלה בידיי.
אני בחורה ספורטיבית, בת 25, וחשוב לי לצמצם עד כמה שאפשר את הפגיעה באורח חיי.
האם במקרה כזה היית ממליץ על ניתוח, והאם תוכל להמליץ על מנתחים מומחים בצפון (אני שייכת למאוחדת)?
בתודה,
טוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח שבר בכף הרגל
דניאל א. וייס04/06/2008שלום טוני
אכן פ ציעה לא נעימה והחלטה מאוד חשובה
בכדי לת לך את המענה הנכון יותר עבורך יש צורך לראות על מה הדיון - דהיינו את כף הרגלך וצילומים שנעשו ולפי זה יהיה ניתן להחליט.
כדאי שתפני למרפאה להתייעצות (חוות דעת שניה) בכשי לת מענה
כדאי לציין שבדברים האלה יש למהר ולא להמתין זמן רב מדי מאז הפציעה
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת ברגל סוכרתיתרן02/06/2008
הופיע לי מעין יבלת בליטה עם עור קשה בצד הבוהן עקב פעילות גופנית
אני סוכרתי חדש יחסית ומאוזן
מה עושים ?
יבלת
דניאל א. וייס03/06/2008דבר כזה לרוב נוצר כתוצאה מחיכוך בין הרגל לנעל
אם זה חוזר על עצמו יש לבצע בדיקה ביומכנית ולאחר מכן לשקול מדרסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע באצבע רגל סוכרתיתרן26/05/2008
שלום
לאחר שגזזתי ציפורניים נפצעתי באצבע הרגל
כרגע המקום אדום וכואב , חיטאתי עם אלכהול שמתי משחת חיטוי וחבשתי עם פלסטר
האם יש עוד משהו שניתן לעאשות ?
האם כדאי לקנות תחבושת ביאטיין
מה צריך להדליק מנורה אדומה ?
פצע בבוהן רגל סוכרתית
דניאל א. וייס26/05/2008א. לעקוב אחרי הפצע שהוא מחלים
ב.להבא לשקול לפנות למישהו אחר שיבצע א הגזיזה כדי שזה לא יקרה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי כעת מעט הפרשה , האם
רן27/05/2008האם כדאי לבקש אנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לחוץ- שכחתי לציין אני בן 38
רן27/05/2008אובחנתי כסכרתי לפני מס' חודשים - כרגע מאוזן בסה"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לחוץ- שכחתי לציין אני בן 38
דניאל א. וייס28/05/2008פצע מסוג זה חייב להראות ע"י רופא
פורום כזה לא יכול לתת מענה לבעיה אקוטית שכזו ללא אבחנה של רופא
רפואה שלימה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)